بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اونا زامبی نیستن اگه اون پستی که اطلاعات بازی رو گذاشته بودم با دقت نگاه میکردی درموردشون توضیح داده بودم. اونا مبتلا شده هستن خیلی با زامبی ها فرق دارن خودشونم گفتن! کلا یک گونه ی جدیدن! من کار ندارم گرافیکش برای من قابل قبوله! مهم اتمسفر بازیه که دقیقا همونطوریه که فکر شو میکردم!
می‌دونم دوست عزیز!!! یک روز قبل پستت اطلاعاتش رو خونده بودم چرا که همزمان با لیک تصاویر عرضه شده بود و شما دیرتر قرار دادی.
اطلاعات Afflicted ها هم همزمان با لیک اولین تصاویر بیرون اومد!!
اما زامبی‌ها با توجه به تیزر صد در صد حضور دارن.

Resident Evil: Revelations 2 will feature a new “Afflicted” enemy type, which “may look like zombies, but are in fact something quite different.”
The Afflicted enemy will be both fast and able to deal heavy damage to the player. It is also said that they will force the player to decide whether to take them head-on, sneak up using stealth and applying a take-down or the player can run for the hills and “preserve ammo”.

می‌گه این نسخه یک گونه‌ی جدید دشمن رو به همراه داره. نه که چیز دیگه‌ای وجود نداره.

و بله؛ اتمسفر بازی کاملا قابل قبوله.

آخرین ویرایش:
می‌دونم دوست عزیز!!! یک روز قبل پستت اطلاعاتش رو خونده بودم چرا که همزمان با لیک تصاویر عرضه شده بود و شما دیرتر قرار دادی.
اطلاعات Afflicted ها هم همزمان با لیک اولین تصاویر بیرون اومد!!
اما زامبی‌ها با توجه به تیزر صد در صد حضور دارن.

Resident Evil: Revelations 2 will feature a new “Afflicted” enemy type, which “may look like zombies, but are in fact something quite different.”
The Afflicted enemy will be both fast and able to deal heavy damage to the player. It is also said that they will force the player to decide whether to take them head-on, sneak up using stealth and applying a take-down or the player can run for the hills and “preserve ammo”.

و بله؛ اتمسفر بازی کاملا قابل قبوله.

چیزی به نام زامبی تو بازی وجود نخواهد داشت!

می‌گه این نسخه یک گونه‌ی جدید دشمن رو به همراه داره. نه که چیز دیگه‌ای وجود نداره.

مگه من گفتم اینجا گفته زامبی وجود نداره :)) این نظر منه!

Resident_Evil_3_Epilogue_3_Barry_Burton.jpg

اصلا منطقی نیست یک دختر متولد 1990 الان با این شمایل حضور داشته باشه! اصلا منطقی نیست!!
دختری که ما می‌بینیم حداقل 10 سال کوچکتره.

زامبی وجود داره! این هم نظر منه هم تیزر!
یک نوع ویروس مثل T-Veronica هم وجود داره.

تصاویری که 15 دقیقه قبل توی پیج رزیدنت ایول منتشر شد گرافیک قبل رو تایید کرد. چطور امیدوار شدی؟
زامبی هم وجود داره اما دشمن اصلی همونان.

15 دقیقه پیش تصاویر Revelations 2 در پیج RESIDENT EVIL قرار گرفتن که همون کیفیت قبل رو تأیید می‌کنن.
نوشته شده این شماره در 4 اپیزود عرضه می‌شه که هرکدوم می‌تونه جدا یا کلی خریداری بشه.

میگم بچه ها مگه این نسخه قبل شماره 6 بازی نیست؟
پس باید کلیر کم تر از 34 سال سن داشته باشه
چرا اینجا مثه این 40 ساله هست!
زیر چشماش،حالت پوستش و اینا به بالای 35 سال میخوره
اون مویرا مگه 24 سالش نیس پس چرا اینقدر بچه میزنه؟:|
کپکام ما رو فیلم کرده:))

دقت کریدن دستبند موقع خطر هم تغییر رنگ میده؟

در کل جو خوبی داره بهتر از جو 6 هست

آخرین ویرایش:
سعید جان،اینکه میگی لیون همیشه در شماره های اصلی حضور داره و بقیه توی نسخه های فرعی کمی بی انصافیه.چون شماره داشتن یک بازی،الزاما به معنی مهم بودن داستان اون نسخه نیست و برعکس.نمونه ی بارزش هم RE6 که یک داستان کاملا فرعی و تجاری داشت و حتی بود و نبودش هیچ فرقی نمیکنه.حتی خود کپکام هم گفته که RE6 به خاطر اصرار فن ها مبنی بر حضور لیون و کریس در یک بازی شکل گرفت.برای همین هم اومدن یک داستان کاملا حاشیه ای و اضافی رو براشون سرهم کردن که به هیچ کدوم از ابهامات گذشته ی داستان نپرداخت.در واقع داستان RE6 بر مبنای سلیقه ی مردم ساخته شد نه اولویت های داستانی.در حالی که کد ورونیکا با اینکه شماره نداشت،یکی از مهمترین و بنیادی ترین داستان های کل سری رو داره و حتی مهمترین شخصیت کل سری یعنی آلبرت وسکر،از این نسخه زنده میشه و ماجرای درگیریش با کریس شروع میشه که خودش میشه ادامه ای بر داستان RE1 و RE2 و همچنین مقدمه ای بر داستان UC و RE5.حتی ویروس پروجنیتور که سرمنشاء تمام ویروس های سری هست هم برای اولین بار،در این نسخه معرفی شد.پس شماره داشتن یک بازی،الزاما به معنی مهم بودن اون نیست و برعکس!

و اما رولیشنز 2....خدا رو شکر.من بعد از دیدن تصاویر قبلی که اون مجله منتشر کرده بود،کلا امیدوم رو به بازی از دست داده بودم.ولی با دیدن این تصاویر امیدوار شدم.کاری ندارم که گرافیکش در حد چه نسلیه،ولی حداقل برای من که به گرافیک اهمیت زیادی نمیدم قابل قبوله.ظاهر و چهره ی کلیر هم جذابه و به سنش هم میخوره.یک جورایی هم جذابیت سابقش رو حفظ کرده و هم پختگی و جسارت بیشتری نسبت به قبل،توی چهره اش دیده میشه.قیافش حرفه ای تر و مصمم تر شده.حداقل برای من یکی قابل قبوله!

و اما نکته ای که قبلا به دوست خوبم علی (sog_eros) هم گفتم.از اونجایی که من به داستان این سری دیوانه وار علاقه دارم،دربارش زیاد خیال پردازی میکنم.شاید باورتون نشه.ولی خیلی وقت پیش این نکته به ذهنم رسید که ممکنه کلیر با دخترای بری (مویرا و پولی) دوست باشه.چون بری دوست خانوادگی قدیمی کریس بوده.پس هیچ بعید نیست که خواهر کریس و دخترای بری با هم دوست بوده باشن.بی پرده بگم.حتی 1 درصد هم فکر نمی کردم که این حدسم یک روز درست از آب دربیاد.واقعا خوشحالم!

من کلا با حذف پارتنر در این بازی موافق بودم.ولی حالا که پارتنر رو حذف نکردن،به نظر من مویرا بهترین پارتنری بود که میشد برای کلیر انتخاب کرد.چون اولا از لحاظ داستانی با هم بی ربط نیستن و از قدیم همدیگرو میشناسن.شاید گره داستانی آنچنانی نداشته باشن،ولی بازم خیلی بهتر از اینه که یکی از اعضای تراسیو رو به عنوان پارتنر کلیر میاوردن که هیچ ربطی به گذشته ی داستان نداشت.مثل ماجرای شوا و پیرز و....اونجوری خیلی کلیشه ای و تکراری میشد.ثانیا من همیشه می ترسیدم که یک مرد قلدر و حرفه ای مثل پارکر به عنوان پارتنر کلیر انتخاب بشه و این مسئله باعث بشه که کلیر زیر سایه ی اون قرار بگیره و در نتیجه ارزشش کم بشه.ولی خدا رو شکر الآن پارتنری برای کلیر انتخاب شده که از اون کوچکتر و ضعیف تره.این قضیه هم نقش کلیر رو پر رنگتر میکنه و هم حال و هوای RE2 و شری رو زنده میکنه.در کل نسبت به این بازی خوش بین هستم!

فقط این وسط سن مویرا برام سواله.الآن باید نزدیک به 25 سال داشته باشه.ولی خیلی جوون تر میزنه.شاید به قول علی،اون مویرا مرده و بری صاحب دختر دیگه ای شده که اسم اون رو هم گذاشتن مویرا.اگه این مسئله دلیل منطقی داشته باشه،تا اینجای کار من ایراد اساسی دیگه ای توی بازی نمی بینم!

میگم بچه ها مگه این نسخه قبل شماره 6 بازی نیست؟
پس باید کلیر کم تر از 34 سال سن داشته باشه
چرا اینجا مثه این 40 ساله هست!
زیر چشماش،حالت پوستش و اینا به بالای 35 سال میخوره
اون مویرا مگه 24 سالش نیس پس چرا اینقدر بچه میزنه؟:|
کپکام ما رو فیلم کرده:))

دقت کریدن دستبند موقع خطر هم تغییر رنگ میده؟

در کل جو خوبی داره بهتر از جو 6 هست

آره چهره کلر را خیلی بد درآوردن:| انگار 6 تا شکم زاییده:))

فقط موهایش شبیه به کلر قدیم هست /:)اگه باز هم دیگه را تو بازی ملاقات کنند Leon فکر نکنم این بار به جا بیاره کلر را:d

جوش بدکي نیستb-)

نه داداش.چهره ی کلیر به نظر من بد نیست. :d خیلی شبیه دارک سایده.فقط مسن تر و پخنه تر شده.به نظر من همیشه زیبا بودن ملاک نیست.گرچه الآنش هم زشت نیست.البته این فقط نظر منه! ;;)

(پست قبلیم رو همه بخونن لطفا.دو تا پست بالاتر از این!)

آخرین ویرایش:
نه داداش.چهره ی کلیر به نظر من بد نیست. :d خیلی شبیه دارک سایده.فقط مسن تر و پخنه تر شده.به نظر من همیشه زیبا بودن ملاک نیست.گرچه الآنش هم زشت نیست.البته این فقط نظر منه! ;;)

(پست قبلیم رو همه بخونن لطفا.دو تا پست بالاتر از این!)

مسئله خوشگلی نیست کلر خیلی سنش بالاتر از اونچه هست نشون میده
مثه جیک که بزرگتر ازسنش میزد
مویرا هم سنش کمتر میزنه
اصن یه وضی:|

همون‌طور که قبلا گفته بودم، این عنوان قراره چند حالت برای گیم پلی داشته باشه.
اپیزودها هفته‌ای بیرون میان و پایان ماه همزمان با آخرین اپیزود، نسخه‌ی فیزیکی به بازار میاد. فکر فوق‌العاده‌ای هست. نه مثل Walking Dead اونقدر دیر که حس بازی از سر بیافته!
داستان از جایی شروع می‌شه که بعد از حمله به TerraSave، کلیر و مویرا چشم در یک جزیره باز می‌کنن. اطلاعات بیشتری هنوز نیست اما می‌شه حدس‌هایی زد!
تو کامنت‌های پیج رسمی، هوادارا استیو رو می‌خوان! به نظرتون حضور داره؟ اگر این‌طور باشه، اهمیت سری REVELATIONS از سری اصلی بیشتر می‌شه! در حالی‌که سری اصلی داره دستو پا می‌زنه واسه سوژه، این سری پتانسیل به شدت بالایی داره.
داستان این نسخه قراره انتخاب‌هایی رو بر عهده بازیکن بذاره. می‌شه به پایان‌های چندگانه امیدوار بود!

از گرافیک ناراحتم؛ چون قراره چنین تجربه‌ای رو تحت تأثیر قرار بده. اما به قول حمید اتمسفر خیلی مهم‌تره که تا این‌جا به بهترین شکل وجود داره.

resident_ecil_revelations_2-5.jpg

- - -ویرایش - - -

مسئله خوشگلی نیست کلر خیلی سنش بالاتر از اونچه هست نشون میده
مثه جیک که بزرگتر ازسنش میزد
مویرا هم سنش کمتر میزنه
اصن یه وضی:|

پس لیان رو توی 6 چی می‌گی؟ Old Lion شده بود رسما!:d

همون‌طور که قبلا گفته بودم، این عنوان قراره چند حالت برای گیم پلی داشته باشه.
اپیزودها هفته‌ای بیرون میان و پایان ماه همزمان با آخرین اپیزود، نسخه‌ی فیزیکی به بازار میاد. فکر فوق‌العاده‌ای هست. نه مثل Walking Dead اونقدر دیر که حس بازی از سر بیافته!
داستان از جایی شروع می‌شه که بعد از حمله به TerraSave، کلیر و مویرا چشم در یک جزیره باز می‌کنن. اطلاعات بیشتری هنوز نیست اما می‌شه حدس‌هایی زد!
تو کامنت‌های پیج رسمی، هوادارا استیو رو می‌خوان! به نظرتون حضور داره؟ اگر این‌طور باشه، اهمیت سری REVELATIONS از سری اصلی بیشتر می‌شه! در حالی‌که سری اصلی داره دستو پا می‌زنه واسه سوژه، این سری پتانسیل به شدت بالایی داره.
داستان این نسخه قراره انتخاب‌هایی رو بر عهده بازیکن بذاره. می‌شه به پایان‌های چندگانه امیدوار بود!

از گرافیک ناراحتم؛ چون قراره چنین تجربه‌ای رو تحت تأثیر قرار بده. اما به قول حمید اتمسفر خیلی مهم‌تره که تا این‌جا به بهترین شکل وجود داره.

resident_ecil_revelations_2-5.jpg

- - -ویرایش - - -

پس لیان رو توی 6 چی می‌گی؟ Old Lion شده بود رسما!:d

اگه به کد ورنیکا ربط داشته باشه شاید ولی در غیر اینصورت نه! ما صبر میکنیم نسخه فیزیکی بخریم که مثل آم بشینیم بازی کنیم اپیزودی کردن بازیها اون شور و هیجان بازی رو کم میکنه. مویرا توی اون عکس شبیه شری افتاده بود در واقع فرق داره قیافش خیلی! ضمنا من با قیافه ی کلیر هم هیچ مشکلی ندارم 10 12 سال رد شده و طبیعیه که قیافش مسن تر شده باشه!

tprigf2al2l8spu4sg85.jpg

آخرین ویرایش:
از عکسا به نظر میاد دشمنای بازی و حتی محیط بازی از بازی شیطان درون الهام گرفته شده
یعنی کپکام واقعا این کارو کرده؟
چرا خودشون ایده جدید ندارن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or