بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام
1_آقای amir110 با لحن خوبی پست نمی دید لطفا یه کم آروم تر و نرم تر نه این جوری
2_خدا وکیلی منم نمی دو نستم کسی به اسم الکس وسکر وجود داره بعد لطفا منبع رو بگید شاید یکی از همین کار کنان یه وسکر رو دزدیده باشه و پرورش داده باشه یعنی وسکر دیگری هم باشه
3_منظورم از مشک مثل پست های قبلیم کلا رفتار وسکره مثلا چرا موشک هاشو هوا نکرد یا وقتی سقوط کرد می تونست موشک هاشو بزنه یا اصلا فرارکنه
3_باز هم میگم وسکر یه جنگجو مثل جیل رو به راحتی از دست نمیده مثلا می تونست جیل رو با خودش به کشتی ببره مرض نداره که برا خودش دشمن بتراشه

مگه من چجوری صحبت میکنم ؟؟

منبع هم برید هر جا بپرسید بگید الکس وسکر و اکسل وسکر را برامون معرفی کنید دو سوته معرفی میکنن ! (البته تو فروم فن های خارجی ) راستی از پروژه ی وسکر الفرد و اسپنسر بودن که بچه ها را انتخاب میکردند !
شاید وسکر حساب این را نکرده که کریس میتونه از دست جیل در بره و اونو به حالت اول برگردونه چون وسکر فکر میکرده کریس دلش نمیاد زنشو بکشه اون نمیدونسته که کریس بتونه اون پمپ P30 را از سینه ی زنش جدا کنه !
شاید وسکر فکر نمیکرده که بمیره و اون موشک ها را برای بعدا لازم داشته !!

شما اینایی که میاری رو از کجات میاری؟ :) من الان روده‌هام تو دهنم اومده از خنده نمیتونم توضیح مفصل بدم ! همین مستر مرگ میگم بیاد روشنت کونه الان

مثل اینکه در هر بار باید قوانین سایت به شما یادآوری بشه. اگر فاصله ی زمانی یک پست با پست قبلی کم بود باید بجای اسپم بی مورد با ویرایش پست قبلی, مطلبتون رو بهش اضافه کنید.

راستی برادر کوچیکه ی من هم میدونه وش مصنوعی کاری میکنه که یارو چکار کنه !! من عمق ماجرا را میگم که وسکر به خاطر ویروس برق ها را روشن میکرد یعنی هوش مصنوعیش کاری کرده که به خاطر ویروس برق ها را روشن کنه !!!
خوب من هم برای کوچیکه ی شما نگفتم بلکه به خود شما گفتم. چون گفتین که

هوش مصنوعی وسکر ربطی به این نداره
اصلا موضوع بحث در مورد هوش مصنوعی وسکر بود که شما به ویروس ربطش دادین. من واقعا از چنین ربط دادن ها در عجبم. در دادن پست دقت کنید تا مجبور نشین این مدلی بحث رو کش بدین.

الکس نمرده ؟؟؟ وای بابا خاک تو سرمون کردی بابا الکسو کشتند !!! تا حالا میدونستی چند تا الکس وسکر ساختند ؟؟ 400 نمونه ازش ساختند !! 2 تا دووم اورند یکی توسط کارمندی ناشناس کشته شد !! اون یکی هم الان داره شری را نگه میداره مطمئنم تا حالا کسی نمیدونست الکس وسکر داره شری را نگهداری میکنه !! ولی این الکس وسکر کی میدونه کی بوده ؟؟؟ رئیس کمپانی ایدا توسط الکس کشته میشه !!! الکس جانشین میشه !! خودشو به اکسل تغییر نام میده !! رئیس کمپانی ایدا در حال حاظر اکسل وسکر هستند که در واقع همون الکس وسکر دوم هستند !! الکس اول از الکس دوم بهتر و باهوش تر بود !!

من به شما یه پیشنهاد میکنم یکم مطالعتون را در مورد اویل بالا ببرید چون هنوز 30 درصد اویل را میدونید !!

یه چیز دیگه میدونید استیو هم دست اکسل وسکر هستند !!؟؟ باید یه بازی در مورد اکسل بسازند ! راستی میدونید هنوز ایدا فکر میکنه رئیس کمپانیش زنده است !!؟؟؟ چون فقط تلفنی با هم حرف زده بودند و قیافه ی هم دیگرو ندیده بودند پس وقتی اون رئیس مرد دیگه ایدا ندوسته که رئیس اون اکسل نبوده !!
الکس وسکر هم صد در صد مرده !!!

حرف های شما هیچ اعتباری نداره. هیچ فایلی نیست که گفته هاش شما رو تایید بکنه. حالا شما حتما میگین که اینها تو فایل نیست و از کپکام ایمیل رسیده :دی

الکس زنده هست. برین فایل های مربوطه رو بخونین بعد ! اون فرضیه ها هم در مورد کشته شدن رییس سازمان توسط الکس هم به احتمال 100% حرف فن بوی ها بوده که شما هم بدون تحقیق باور کردید.

برای حرفتون منبع معتبر انگلیسی نیارید, هرچی بنویسین هیچ ارزشی نداره.

مثل این :دی

آخرین ویرایش:
افرین تو خوب قوانین را حفظ کردی ولی من نه !!!
این ویکی که تو منبعشو میزاری سالی یه بار توسط فردی اپ میشه اونم به زور !!
تو اصلا میدونی این الکسی که تو نوشتی همون اکسل خودمونه !! یعنی دقیقا فردی بعد از وسکر که به الکس دوم هم معروف بود !! تو اصلا میدونستی الکس وسکر اول همین البرت وسکر خودمون بود که مرد !! تو میدونستی الکس وسکر سوم هم در کار بود ولی مرد !! این ها همش تایید نشدند ولی من از خیلی جا ها خوندم !! الکس وسکر یا همون اکسل وسکر الان نگهدارنده ی شری هست !!!!!!!!! مطمئنا این هم نمیدونستی که اون الا نگهدارنده ی جسد استیو برای تغییرات هست !!
راستی اینی که میگم حرفه و فن نیست که برم درموردش تحقیق کنم این حرف توسط صد ها فن بوی تایید شده من هم روش :دی

من هیچ وقت نمیام بگم که چی شده چی نشده اگه هم دروغ میگفتم و بخوام ادا در بیارم اول نمیگفتم الکس وسکر کیه چون تو این تاپیک حتی یه حرف هم در موردش نیست !!
اون اقایی هم که از خنده روده بر شد خودش بره یه چیزی پیدا کنه از هرجاییش هم میاره بیرون بیاره :دی
خیال میکنید عضو تحریریه هستید منم عضو جدید هر چی میگید قبوله ؟؟؟

خیر خیال میکنم من حرف درست میزنم شما حرف غلط حرف من درسته... تا وقتی هم یک منبع معتبر نیاری حرفت غلط باقی میمونه... البته اصولا حرف من همیشه درسته مگه اینکه خلافش ثابت بشه :P :دی

2m2czezj09g14gu153qt.bmp

این سوالی بود که به خاطر شما از فن های بازی پرسیدم اونجا بی ابرو هم شدم بهم گفتند هیچی سرت نمیشه همینطور در مورد ایدا و شری هم پرسیدم !!!

آخرین ویرایش:
منبع نیست این،‌ چیزی هم که شما میگین رو نگفته... بلد نیستی برات ترجمه کنم؟ منبع ارائه کن،‌ میدونی منبع چیه ؟ یه چیزی که بشه بهش استناد کرد.... یه چیزی مثل فایل‌های بازی و... تخیلات فن‌بوی‌های بازی منبع قابل پذیرش نیست،‌ میخوای من برات از Fan Fictionها داستان بیارم که جیل و شوا توش رابطه جنسی برقرار میکنن؟

من حاضرم شرط ببندم منبع نداری.

برو بیار که جیل و شوا رابطه ی هم جنس بازی داشته باشند !! حالا اون که نیاره :دی
بابا منبع را از همین جا اوردم که تو منبع های ویکی هم هست یعنی ویکی از اینجا هم کپی کرده تو یه سر به سایت بزن اونوقت بگو مگه نگفته شری دست الکسه اونوقت میای میگی میخوای واست ترجمه کنم !!!!
خوب منتظر منبعت در مورد هم جنس بازی های شوا و جیل هستیم !! :دی

مثکه شما نمیفهمی اصلا قضیه رو... در طول بازی هیچ حرفی از رابطه شری و الکس زده نشده،‌ اینا تصورات طرفداران بازیه. تنها اطلاعاتی که در مورد الکس وسکر وجود داره تو یه فایل در LiNـه که اینجا میتونی بخونی. من بیکار نیستم وقت برای کسی بگذارم که بر اساس تصورات خودش و دوستاش اطلاعات غلط به ملت تحویل میده. خب؟ و اگه نتونی منبع برای این قصه‌هایی که داری تعریف میکنی تحویل ندی باهات برخورد میشه.

ضمنا منبع اون چیزی که گفتم :دی

این که چیلتره :دی
راستی من منبع ندارم میخوای باور کن میخوای نکن ولی بعدا خودت خواهی رسید به این حرف :دی
منو باش دارم با کی ها حرف میزنم اصلا کل کل با ایرانی ها حال نمیده بریم یکم با اسپانیایی ها کل کل کنیم :دی

خوب بچه ها همان طور که از اول هم مشخص بود این دوست تازه نفس ما هیچ منبع معتبری برای نوشته‏ هاش نیاورد. پس هرچی از ایشون خوندیین به هیچ وجه قبول نکنین. متاسفانه بساط فن بوی‏ها همه جا پهنه.

این سوالی بود که به خاطر شما از فن های بازی پرسیدم اونجا بی ابرو هم شدم
در ضمن جناب Amir110 ندانستن عیب است. و اینکه این خود ما هستیم باعث میشیم آبرومون بره!! مثل نمونه ی زیر.

ls97hdc5ahq50bhvv4nd.jpg

راستی اینجا رو دیدین؟

امیدوارم ترجمتون بهتر از جمله بندیتون باشه. چون با این حساب خدا میدونه که اصل مطلب چی بوده و شما چی اینجا نوشتین.:دی

منو باش دارم با کی ها حرف میزنم اصلا کل کل با ایرانی ها حال نمیده بریم یکم با اسپانیایی ها کل کل کنیم
خوبه قبول دارین که دارین کل کل میکنین.:دی آره بهتره همین کار رو بکنین چون اینجا جای کل کل کردن نیست.
چون ممکنه بجای الکس کسان دیگری رو هم به کشتن بدین.:دی
viewer.php

برید خدا روزیتون را جای دیگه حواله کنه مگه من چجوری برات ترجمه کردم ؟؟؟ مگه جمله بندیم چشه ؟؟؟ حالا خودت برو بپرس :دی ببینم جمله بندی تو چجوره ؟؟؟ای بابا من کف دستم مو در اورد اینقدر گفتم 400 نمونه از الکس وجود داشته ! من اونجا میگفتم الکس کیه خوب اونا هم میگفتند الکس کسی بوده که ... ولی من پرسیدم شری کو ؟؟؟؟ کی از شری خبر داره ؟؟؟ مرده است یا زنده ؟؟ لطفا جواب منو بدید !!! همین را گفتم تا جواب را بدند من هم بیام ه عکس برای ادمایی مثل شما بزارم :دی

ویرایش :

حالا این بحث هایی که به قول شما مال فن بوی هاست را ول کنید کسی تا حالا چیزی از Robert Dorson و فایل مخفیش درون اویل شنیده همونی که در باره ی اقای الفرد هست ؟؟:confused::eek:

آخرین ویرایش:
متن

چهار سال از شروع خدمت من به Sir Alfred گذشت .

او به هر کسی اعتماد ندارد ، اگر چه من همراه او هستم ، من هنوز به شدت از ورود به خانه خصوصی او ممنوع الورود هستم .
به هر حال مشکل او چیست ؟آنها میگویند که او با خواهر دو قلو خود زندگی میکند ، Alexia در منزل خصوصی او واقع در روی تپه قرار دارد .

بعضی اوقات من شخصی را دیده ام که کنار پنچره آن خانه ایستاده است . شاید آن شخص Alexia بوده است ، کسی که بسیار زیباست.
خیلی اوقات در باره آن صحبت کردیم .

من یک بار در باره این از Sir Alfred خواستم ، اما تنها خشم او را بر انگیختم ، گر چه من همراه او هستم ، اما او نمیخواهد هیچ ملایمتی را به من نشان دهد .
اگر من دوباره درباره این از او سوال کنم ، زندگی خود را در معرض خطر میبینم.
بعد از همه این ها ، این یک راز مخفی است چرا که او به شدت تلاش میکند زندگی Alexia را به صورت یک راز نگه دارد .

Robert Dorson

متن انگلیسی :

Four years have passed since I began serving Sir Alfred.
He doesn't trust anyone! Even though I am his attendant, I am still strictly prohibited from entering his private house!
What is his problem anyway?! They say he lives with his twin sister, Alexia in his private house on the hill.
Occasionally, I've seen someone standing by the window of the house. It might have been Alexia, whose extreme beauty is often talked about.
I once asked Sir Alfred about this, but it only enraged him. Even though I am his attendant, he will not show me any lenience. If I ask about her again, I could put my life at risk.

After all, it is a mystery why he so desperately tries to keep his private life with Alexia a secret.

Robert Dorson

امیر جان من که همین الآن مطالبت راجع به الکس وسکر یا به قول خودت اکسل وسکر رو خوندم (با اون منابع معتبری که آوردی) واقعا سرم گیج رفت و از زندگی ناامید شدم.اگه میگی منبع ندارم پس این خزعبلات رو از کجا گیر آوردی یا از کی شنیدی؟
از من ناراحت نش.من قصد کل کل ندارم.فقط چون دوستت دارم این چیزها رو بهت می گم.حداقل به فکر آبروی خودت نیستی به فکر آبروی الکی وسکر بدبخت باش که یک اون سر دنیا نشسته و نمی دونه که ما اینجا چه چیزهایی پشت سرش می گیم و چه تهمت هایی بهش می زنیم.چیزهاتییکه حتی خودش هم ازشون خبر نداره.
بابت مطلبت در مورد آلفرد هم ممنونم.

در ضمن بالاخره پس از سالها با کمک احد جان فهمیدم که شخصیت های اصلی کدوم ها هستند:
1-آلبرت وسکر-2-کریس ردفیلد-3-جیل والنتاین-4-لیون اسکات کندی-5-کلیر ردفیلد-6-آزول ای اسپنسر-

بقیه ی شخصیت ها مثل ربکا-ایدا-بیلی-شوا و....اصلی نیستند و ثانویه هستند.مثلا ایدا همیشه توی پشت صحنه ی ماجرا بوده و در ضمن هیچ جا هم نقش اول نداشته.حتی توی نسخه ی گیم کیوب رزیدنت اویل 4 هم نبوده8.بعدا بهش اضافه شده.یعنی در کل همیشه مکمل داستان بوده نه اصل آن.
ربکا هم با اینکه در رزیدنت اویل 0 نقش اول بوده ولی فقط در همون اول داستان رزیدنت اویل بوده و بعدش دیگه هیچ اثری ازش نبوده.تازه توی همون بخشی هم که بوده هیچ تاثیر خاصی در اصل داستان نگذاشته.فقط می خواسته جون خودش رو نجات بده.و مهم تر از همه ی اینها اینکه رزیدنت اویل 0 رو ساختند.فقط به این خاطر که سرگذشت ربکا قبل از وقایع رزیدنت اویل 1 رو نشون بده و در واقع مکمل داستان بوده (مشابه تقش ایدا).ولی اهمیتش به اندازه ی واقعه ی عمارت اسپنسر یا حادثه ی راکون سیتی نبوده.
در مورد شخصیت های منفی مهم مثل بیرکن-مارکوس-سدلر-الکسیا-ولادیمیر و ادوارد آشفورد هم باید بگم که اینها با اینکه نقش خیلی مهم و تاثیر گذاری داشته اند،ولی فقط در همان داستان خودشان و تا جاییکه له اونها مربوط می شده اصلی بودند و تازه هر کدومشون هم توی همون قسمت خودشون میاومدند و در آخر همون قسمت هم می مردند.یعنی نقششون محدود و گذرا بوده است.ولی شخصیت های منفی اصلی در کل داستان رزیدنت اویل فقط وسکر و اسپنسر بودند که کل داستان به اونها مربوط میشه و به علاوه تا همین اواخر هم زنده بودند.
اینها نتیجه ی مطالعات من در طی سالها و مشورتم با آقای مرگ (همون احد خودمون) است و از نظر اعتبار مو لای درزشون نمی ره.
امیدوارم که مطالبم به درد بخور بوده باشن.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or