A M I R 1 1 0
کاربر سایت
آقا امیر اولا وقتی که من داشتم به فرضیه ی زنده بودن الکس وسکر فکر می کردم تو اصلا نمی دونستی رزیدنت اویل چی هست.اصلا وقتی که من وارد این تاپیک شدم تو کجا بودی؟
دوما اگه آدم یک شخصیتی رو نشناسه بهتر ازاینه که بیاد براش بیوگرافی های مزخرف و من دراوردی درست کنه.آقا اگه شما به حرفات مطمئنی چرا یک منبع درست و حسابی نمیاری؟
سوما این تاپیک محل تابدل نظر و بحثه.اشکالی هم نداره.ولی شما دیگه داری علنا به همه و خودم توهین میکنی.حیف که شخصیتم اجازه نمیده و گرنه....
من رو بگو که وقتم رو برای چه کسانی می ذارم.هر کسی که اسم یکی از شخصیت های رزیدنت اویل رو یاد می گیره اسم خودش رو می ذاره طرفدار رزیدنت اویل و میاد توی تاپیک های اختصاصی رزیدنت اویل اظهار وجود میکنه و تازه در مورد اون داستان هم می سازه.
در ضمن امیر جان یادت باشه که تو شروع کردی.من اول با ملایمت جواب تو رو دادم.ولی تو به من توهین کردی.کسی که توهین می کنه باید جنبه ی شنیدن جوابش رو هم داشته باشه.تو می تونستی درست جواب من رو بدی.من مدت زیادی است که توی این تاپیکم و اینجا همه اخلاق من رو می دونند.من آدمی نیستم که به کسی بی احترامی کنم و همیشه با لحنی ملایم و شاد پست می دم.فکرش رو بکن که تو با من چیکار کردی که به این حد رسیدم!
احد جان واقعا بهت تسلیت می گم که باید با چنین افرادی سر و کله بزنی.
در ضمن leonk13 جان عزیز بازگشتت به تاپیک رو هم تبریک عرض می کنم.
الکس یه نمونه از بچه های ازمایشی بود که ازول و الفرد روشون کار میکردند مثل البرت !!!اين الكس كي بيد من 1و3و4 رو رفتم ولي همچين كسي نبود نميگم الكي ميگيد:biggrin1: فقط ميخوام بشناسمش و يه كم دربارش توضيح بدين معلوماتم بره بالا:biggrin1: عكسم بزارين لطفا
راستي بازي جديدي از اين سري قراره عرضه بشه يا نه؟
افرین شما درست میگی !آقا امیر اولا وقتی که من داشتم به فرضیه ی زنده بودن الکس وسکر فکر می کردم تو اصلا نمی دونستی رزیدنت اویل چی هست.
تو فن سایت اویلوقتی که من وارد این تاپیک شدم تو کجا بودی؟
افرین تو درست میگی !! وقتی به داستان به قول خودتون فن بوی ها رسیدی میفهمید چون کپکام بیشتر ایده هاشو از فن بوی ها و طرفداراش میگیره !!!هر کسی که اسم یکی از شخصیت های رزیدنت اویل رو یاد می گیره اسم خودش رو می ذاره طرفدار رزیدنت اویل و میاد توی تاپیک های اختصاصی رزیدنت اویل اظهار وجود میکنه و تازه در مورد اون داستان هم میگه
تو گفتی ابروی خودتو نبر منم بهم برخورد !!!در ضمن امیر جان یادت باشه که تو شروع کردی
این هم یه توهینه ولی احد جان تسلیت انشالله غم اخرت باشه !!احد جان واقعا بهت تسلیت می گم که باید با چنین افرادی سر و کله بزنی.
من هم تبریک میگم
سلام بر همگی! :biggrin1:آقا امیر اولا وقتی که من داشتم به فرضیه ی زنده بودن الکس وسکر فکر می کردم تو اصلا نمی دونستی رزیدنت اویل چی هست.اصلا وقتی که من وارد این تاپیک شدم تو کجا بودی؟
دوما اگه آدم یک شخصیتی رو نشناسه بهتر ازاینه که بیاد براش بیوگرافی های مزخرف و من دراوردی درست کنه.آقا اگه شما به حرفات مطمئنی چرا یک منبع درست و حسابی نمیاری؟
سوما این تاپیک محل تابدل نظر و بحثه.اشکالی هم نداره.ولی شما دیگه داری علنا به همه و خودم توهین میکنی.حیف که شخصیتم اجازه نمیده و گرنه....
من رو بگو که وقتم رو برای چه کسانی می ذارم.هر کسی که اسم یکی از شخصیت های رزیدنت اویل رو یاد می گیره اسم خودش رو می ذاره طرفدار رزیدنت اویل و میاد توی تاپیک های اختصاصی رزیدنت اویل اظهار وجود میکنه و تازه در مورد اون داستان هم می سازه.
در ضمن امیر جان یادت باشه که تو شروع کردی.من اول با ملایمت جواب تو رو دادم.ولی تو به من توهین کردی.کسی که توهین می کنه باید جنبه ی شنیدن جوابش رو هم داشته باشه.تو می تونستی درست جواب من رو بدی.من مدت زیادی است که توی این تاپیکم و اینجا همه اخلاق من رو می دونند.من آدمی نیستم که به کسی بی احترامی کنم و همیشه با لحنی ملایم و شاد پست می دم.فکرش رو بکن که تو با من چیکار کردی که به این حد رسیدم!
احد جان واقعا بهت تسلیت می گم که باید با چنین افرادی سر و کله بزنی.
در ضمن leonk13 جان عزیز بازگشتت به تاپیک رو هم تبریک عرض می کنم.
نیما به اون جریانا مثل جیل و شوا اصطلاحا کمدی س**ی میگن :biggrin1: از همه چیز از گیم بگیر تا فیلم از اینجور چیزا ساخته میشه!در ضمن می خواستم بدونم که آیا واقعا اون جریان جیل و شوا صحت داره یا نه؟یعنی از خودشون ساختند یا اینکه واقعا توی داستان هست؟گرچه من خودم فکر می کنم که الکی باشه.
در ضمن leonk13 جان من هم مدت هاست که دلم کلیر می خواد.(فکر بد موقوف.) :cheesygri
نقل قول از Amir110 در فروم ProjectUmbrellaبرید خدا روزیتون را جای دیگه حواله کنه مگه من چجوری برات ترجمه کردم ؟؟؟ مگه جمله بندیم چشه ؟؟؟
Who is Shery News? این یعنی: چه کسی خبر شری هست؟!!!!!!Who is Sherry News? Is Alive or Dead? Please Reply me
متنRobert Dorson
متن انگلیسی :
Four years have passed since I began serving Sir Alfred.
He doesn't trust anyone! Even though I am his attendant, I am still strictly prohibited from entering his private house!
What is his problem anyway?! They say he lives with his twin sister, Alexia in his private house on the hill.
Occasionally, I've seen someone standing by the window of the house. It might have been Alexia, whose extreme beauty is often talked about.
I once asked Sir Alfred about this, but it only enraged him. Even though I am his attendant, he will not show me any lenience. If I ask about her again, I could put my life at risk.
After all, it is a mystery why he so desperately tries to keep his private life with Alexia a secret.
یادش بخیر یاد 6 سال پیش افتادمکسی تا حالا چیزی از Robert Dorson و فایل مخفیش درون اویل شنیده همونی که در باره ی اقای الفرد هست
باز ایشون داستان سرایی کردنالکس یه نمونه از بچه های ازمایشی بود که ازول و الفرد روشون کار میکردند مثل البرت !!!
father بی خیال به خاطر یه نفرو یه نظر که این قدر جنجال نمی کنند البته بگم بیشتر ایراد از طرف آقای 110 (ما یه رفیق داریم بهش می گیم 110 خیلی بچه با حالیه)میباشد:biggrin1:
اخبار جدیدی از اویل جدیدی یا فایل قدیمی که جدیده نیست؟؟؟