A M I R 1 1 0
کاربر سایت
جالبه.واقعا جالبه! شما یک ایول ِ اساسی داری!!:laughing: اینقدر که تو اینجا ضایع شدیا اگه من ضایع شده بودم دُمَم رو میزاشتم رو کولم و تا عمر داشتم دیگه تو این فروم کامنت نمیذاشتم!!:laughing:ولی شما خیلی کارت درسته! ماشالله!!!یوقت چشم نخوری...جان کوچولو دیگه بسه من میگم بسه میبینی یکی پرید وسط دوباره بحث را تازه کرد !!!
عمو احد چه شود
مثلا این ترجمه ای که از فایل مخفی کردم چه ایرادی داشت که تو میای ایراد میگیری ؟؟؟ حالا برو خودت ترجمه ی صحیح را بنویس تا ما حال کنیم !!!
نیما تو هم هشر شدی ؟؟؟
تو که به حرف خودت شک دار پس چرا میگی ؟؟؟ مگه نمیگی تو به فرضیه زنده بودن و... فکر میکردی ولی من نمیدونستم اویل چیه ؟؟؟
خوب منم به حرفت اطمینان دارم گفتم افرین من نیاز ندارم کسی بیاد ازم طرفداری کنه و من هی میگم دیگه بسه کم گذشته ها را بکشید وسط شما هی میکشید من میگم خودتون به داستان میرسید شما بازم حرف خودتونو میزنید اینو که قبول دارید شری دست الکسه ؟؟؟؟
شما خدایی نکرده روباه یا گربه که نیستید چون ادم دم نداره که بزاره رو کولشجالبه.واقعا جالبه! شما یک ایول ِ اساسی داری!!:laughing: اینقدر که تو اینجا ضایع شدیا اگه من ضایع شده بودم دُمَم رو میزاشتم رو کولم و تا عمر داشتم دیگه تو این فروم کامنت نمیذاشتم!!:laughing:ولی شما خیلی کارت درسته! ماشالله!!!یوقت چشم نخوری...
خوب عمو احد همین دیگه اگه تو فروم های زیادی بگن دایی البرت زندست کپکام هم میدونه که طرفدارا بیشتر به زنده موندن دایی علاقه دارند اونو تو شماره های بعدی زنده میکنند
بابا عمو احد من میگم 400 تا نمونه وجود داشته من یکی دیگه را گفتم !! الکس اول همین البرت بود اسپنسر به خاطر اینکه البرت از همه بهتر بود اسمشو البرت گذاشت !! همشون فامیلی هاشون وسکر بوده !! این الکسی که شما میگی من منظورم این بود یعنی همون ماجرای اکسل که منبعی نداشت و شما ردش میکنید !! منظورم از اکسل همین الکس هست که شما میگید و از جایی که من تصمیم گرفتم اینجا فن بوی نشم همین الکس میگم !!
نهاستاد امیر شما صحیح میفرمایید. ماست بنفش با خالهای سیاهه. ول میکنید مارو؟