بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

با سلام خدمت تمام دوستان گرامی
من عضو جدید هستم و اونم بخاطر بازی رزیدنت اویل هستش
تشکر میکنم از تمام دوستانی که سعی کردن تمام زوایا و نکات مهم این بازی رو روشن کنن تا بقیه هم لذت کافی رو ببرن
فکر کن من تو صف دوستداران نفر آخر باشم، شرمنده ولی جندتا سوال داشتم
1- عاقبت شری بیرکین چی میشه؟زندس؟(وقتی وسکر در گزارش 4 مگه پیش ماست) شده مثل لیسا؟
2- وسکر از همون اول که ایدا وارد راکون سیتی و نفوذ به آمبرلا بود، می دونست که جاسوس سازمانه؟اگر نه پس چرا اون رو برا ادامه کاراش انتخاب کرد؟

سلام عزیز

وضعیت شری یکی از سوالات بی جواب بازی هست.
کلا وسکر قبلا میدونسته که ایدا جاسوس سازمان هست. خودش رو عمدا به ایدا میچسبونه تا بتونه به سازمان نزدیک تر بشه.

سلام به همه ی دوستان عزیزم.شرمنده.به دلایلی تا مدتی نتونستم به سایت سر بزنم.الآن هم ادامه ی تاریخچه رو در صفحه ی مطالب می ذارم.حتما مراجعه کنید.(لینک ورود در اواسط صفحه ی 32 است.)

بعد عمری یه خبری شد
دوستان به نظر شما ضریب هوشی اینجانب زیر صفره؟؟؟
اون رو می دو نم آتش ولی پایین تر یه جا شبیه پله که اگه دقت کنید(توعکس آر پی جی و مین انداز ((صبر کنید تا سایز تصویر کوچک بشه))یه چیزی برق میزنه با هر چی بگید بهش زدم ولی افاقه نداشت متاسفانه re4 روی کامپیو ترم نمیاد تا با ایدا هم ببینم)یه چیزی برق میزنه.
من فیلم نیکیتا رو دیدم این خانم از نظر شخصیتی کاملا مشکل داره و داره مطمئن هستید که این شخصیت ایداست البته میشه با رفتنش آخر فیلم این طور برداشت کرد که همچین شخصیتی پیدا میکنه

دوستان توجه داشتند که انگار کلا کپ کام به آقای ژان رنو علاقه داره:cheesygri

البته الآن زیاد وقت ندارم.مقدار کمی از تاریخچه رو می ذارم.(البته می دونم که همون رو هم نمی خونید!)

در ضمن در مورد سوال اون دوست عزیزم هم باید بگم کهع حق با احده و سرنوشت شری فعلا نامعلومه و البته سازندگان بازی هیچ وقت موضوع به این مهمی رو فراموش نمی کنند و این برگ برنده ی اونهاست.همون طوری که توی رزیدنت اویل 5 گفتن که شری هست.ولی بعدا جیل از آب درومد!
به نظر خود من شخصیت های شماره ی بعدی رزیدنت اویل کلیر و شری هستند.(چون اگه شری باشه کلیر هم 90 درصد هست.) البته ممکنه که ربکا-بیلی یا کارلوس یا حتی ایدا (با احتمال کمتر) هم باشند.ولی از اینها خارج نیست.
دوست عزیز و البته جدیدم فکر می کنم که تو هم مثل من علاقه ی شدیدی به رزیدنت اویل داری و عمق داستانش رو درک میکنی.این رو از روی مطالبی که نوشتی و سوالاتت فهمیدم.به سایت ما خوش اومدی.یک سوال هم هست که من از همه پرسیدم و حالا می خوام از تو هم بپرسم.اگه بخواهیم تمام شخصیت های رزیدنت اویل رو در 3 گروه اصلی-ثانویه و فرعی جای دهیم،کدوم شخصیتها اصلی به حساب می آیند؟ آیا قهرمانانی مثل شوا و بیلی که فقط یک نقش دارند ولی به هر حال در همان نقش اول هستند اصلی به حساب می آیند یا نه؟در مورد شخصیتهای منفی مثل بیرکن-سدلر-الکسیا و ولادیمیر چظور؟لطفا لیستی در این مورد تهیه کن.موفق باشی.

کراش جان در مورد اون سوالت هم من حسابی فکر کردم.مطمئن باش که اون چیز خاصی نیست.و اصلا راهی برای رفتن به اونجا هم نیست.حالا من باز هم دقت می کنم.ولی حالا که خوب فکر می کنم می بینم که اگه اون چیز در نزدیکی تاجر هست شاید واقعا یه چیزی باشه.یک در قرمز هم اونجا هست که قرمزه و بسته است.(آنطرف پل روبروی دری که چشم رو روش می ذاریم.) شاید اونجا باشه.

شخصیت فیلم نیکیتا هم ایدا نیست.فقط شینجی میکامی ظاهر ایدا رو از روی اون برداشته.(آخه نیکیتا چه ربطی به رزیدنت اویل داره؟ این از اون سوالاتی بود که با خوندنش مغزم رگ به رگ شد!نکنه اون جریان ضریب هوشی زیر صفر و این حرفا درسته؟ :cheesygri )شوخی کردم.ناراحت نشو.(حرف ن در کلمه ی نشو ب تلفظ شود!)

حالا فیلمش رو از کجا گیر آوردی؟قشنگ بود یا نه؟ دوبله یا زبون اصلی یا زیرنویس؟

آخرین ویرایش:
احد جان از لطفت ممنونم.یک پیام خصوصی هم واست فرستادم.راستی اون مگنام آخری رزیدنت اویل 4 رو کسی گرفته؟چطوری میشه با همه ی کاراکترها مزدوران رو 5 ستاره کرد؟آیا رزیدنت اویل 4 رمز ضدضربه یا تیر بینهایت نداره؟
در مورد اون شخصیتهای مخفی رزیدنت اویل 4 (کریس-کلیر-جیل-نمسیس-بری-ربکا و....) کسی اطلاعاتی پیدا نکرده؟

البته الآن زیاد وقت ندارم.مقدار کمی از تاریخچه رو می ذارم.(البته می دونم که همون رو هم نمی خونید!)

در ضمن در مورد سوال اون دوست عزیزم هم باید بگم کهع حق با احده و سرنوشت شری فعلا نامعلومه و البته سازندگان بازی هیچ وقت موضوع به این مهمی رو فراموش نمی کنند و این برگ برنده ی اونهاست.همون طوری که توی رزیدنت اویل 5 گفتن که شری هست.ولی بعدا جیل از آب درومد!

اول اینکه خود شری برای ما برگ برنده ای هست تا مطمئن بشیم داستان بازی شماره ی 6 هنوز به شخصیت های قدیمی وفادار خواهد بود.
احد جان از لطفت ممنونم.یک پیام خصوصی هم واست فرستادم.راستی اون مگنام آخری رزیدنت اویل 4 رو کسی گرفته؟چطوری میشه با همه ی کاراکترها مزدوران رو 5 ستاره کرد؟آیا رزیدنت اویل 4 رمز ضدضربه یا تیر بینهایت نداره؟
در مورد اون شخصیتهای مخفی رزیدنت اویل 4 (کریس-کلیر-جیل-نمسیس-بری-ربکا و....) کسی اطلاعاتی پیدا نکرده؟

اون ها شخصیت ها مخفی نیستن. ماد های بازی هستن که میتونی به بازی اضافه کنی. الان واسه ی RE5 هم بیرون اومده. از وب سایت های مختلف میتونی دانلود کنی;)

منظورت Hand Canoon هست ؟؟؟ چه خاطره ای با این تفنگ داشتیم مرحوم پدرمو دراورد :cheesygri
باید با همه ی کرکتر های مرسناریز 5 ستاره بزنی تو تمام مرحله ها اونوقت اونو مجانی از تاجر میخری ولی ابتدا 3 تیر داره ولی با اپگریدش میتونی بینهایشت کنی !! قدرتشم در اخرین اپگرید 99.9 است !

با ترینر میتونی ضد ضربه کنی همینطور پول تیر و.. بینهایت !!!
اون ها با مد و پچ وارد بازی میشن که ادیت شده ی همون شخصیت اول هستند !
تازه علاوه بر این شخصیت ها یه سیو هست که هان و اشلی و کراوزر را وارد بازی میکنه !
یه مد هست که 10 نوع اسلحه ی جدید وارد بازی میکنه !!
راستی دوستان از کپکام پرسیدم که استیو زنده است یا مرده ؟؟ گفته توسط وسکر زنده شده و قراره یه سورپرایز ازش درست کنیم این هم تو فروم فن اویل دیدم !

سلام
به روحیات لطیفم لطمه خورد:(
والا خودتون گفتید از نظر اخلاقی کپیش هست از مدرسه که میومدم تو خیابون جمهوری رو به روی اون سینماهه که آتش گرفته بود یه هو چشم خورد بهش یارو نا مرد دید من فیلمرو می خوام قیمتشو از هزار برد رو دو هزار که بازم چونه زدم.
سعی می کنم سیوم رو آپ کنم همه ببینید رو دوتا کامپیوتر تست کردم
فیلمش هم به درد هر کسی نمیخوره بیشتر به نحوه شکل گیری شخصیت نیکیتا و فراز و نشیب های اون می پردازه پس نمی تونم بگم قشنگه یانه
اون hand cannon روهم وقتی آزاد کردم دو حالت برام پیش اومد
1-پریدم هوا کلم از پشت بام در اومد
2- انگشتام ازبین رفته بود و موس و کیبورد هم داغون
در زمینه ی RE بعدی هم کپ کام چند وقته بیشتر دنبال پوله و داره کاراکتر جدید میاره تو بازی احتمال وجود لیان هست یادتون باشه پر فروش ترین ها اون هایی بودن که لیان توش بوده
یا از کپ کام برمیاد اصلا کلا بازی بعدی با کاراکتر های دیگری باشند.
بابا این دوست عزیز و بزرگوار وسکر این همه آدم رو زنده کرده یه جون مردی نیست خودشو زنده کنه.
ولی بازم میگم وسکر خیلی راحت جیل رو ازدست داد آدم هایی مثل اون برگ های برندشون رو به این راحتی ها از دست نمیدن مثلا می تونست جیل رو هم با خودش ببره.ولیخدا بیا مرزدش آدم خوبی بود اون همه موشک آما ده ی پرتاب داشت یکیش رو شلیک نکرد یادمون باشه براش مراسم عذا داری برپا کنیم
لطفا دو باره به رو حیات لطیفم لطمه نزنید.

آخرین ویرایش:
کراش جان اگه ممکنه راه حل 5 ستاره شدن با شخصیت های لیون-ایدا و هانک رو بنویس.به خصوص در مرحله ی قصر.
راستی امیر جان اگه ممکنه بنویس که چطوری از کاپکوم سوال کردی؟آدرسسایتش رو بده و نحوه ی پاسخگویی رو هم بنویس.حتما باید به انگلیسی بنویسیم؟
اگه میشه سایت دانلود اون شخصیتهای مخفی و ضدضربه و 10 اسلحه رو هم بنویس.ممنونم.

www.capcom.com
ایمیل را باید به زبان محلیتون بنویسی :دی خوب انگلیسی دیگه ! بعید میدونم جواب نامتو بدند !!!
خوب برادر این که کاری نداره باید همه ی مرحله ها رو پنج ستاره کنی دیگه راهنمای قدم به قدم نمیخواد :دی
وقتی دیدم وسکر مرد به شینجی یه ایمیل زدم گفت مرگ وسکر طرح خودش نبوده و دیگه هم وسکر را برنمیگردونیم ولی به جای وسکر یه سورپرایز داریم منم گفتم مارو کشتی با این سورپرایزات :دی این قرمزه را نگفتم !
در جواب هانک (Mr.Death ) هم باید بگم من که نمیتونم ادرس پ . خ باکسمو تو ResidentEvilFan.Com بهت بدم برو بگرد تو این فروم میبینی ولی برای اینکه پست های تازه را ببینی نیاز به نرم افزاری که اولش Power بود داری بقیشو یادم نمیاد برای دیدن فروم هم باید ثبت نام کنی !
نیما جون این اسلحه ها و ... را یه سایت فارسی زبان داره که ضمیمه کرده نمیتونم بهت بدم چون تبلیغ حساب میشه !!

یه سوتی کاملا غیر منطقی از اویل !!

توی اویل ریمیک وقتی یک باز بازی را زیر 5 ساعت روی درجه ی نرمال تموم کنی اسلحه ی سامورایی بلید با تیر نهایت را بهت میده و میگه که جدیدترین اسلحه ی ساخت امریکا اینه !! ولی تو امبرلا کرانیکلز تو ی موضوع زیرو اون تفنگ را در دست ربکتا میدیدم تازه شمارهی دومش ما نمیدونیم جدید ترین اسلحه ی امریکا تو زمان قبل از ریمیک چکار میکنه !!!

بعد عمری یه خبری شد
دوستان به نظر شما ضریب هوشی اینجانب زیر صفره؟؟؟
اون رو می دو نم آتش ولی پایین تر یه جا شبیه پله که اگه دقت کنید(توعکس آر پی جی و مین انداز ((صبر کنید تا سایز تصویر کوچک بشه))یه چیزی برق میزنه با هر چی بگید بهش زدم ولی افاقه نداشت متاسفانه re4 روی کامپیو ترم نمیاد تا با ایدا هم ببینم)یه چیزی برق میزنه.
من فیلم نیکیتا رو دیدم این خانم از نظر شخصیتی کاملا مشکل داره و داره مطمئن هستید که این شخصیت ایداست البته میشه با رفتنش آخر فیلم این طور برداشت کرد که همچین شخصیتی پیدا میکنه

دوستان توجه داشتند که انگار کلا کپ کام به آقای ژان رنو علاقه داره:cheesygri

بابا اون اتش تاجر هست مطمئن باش اگه تو الان مختو مشغول کرده من 4 سال پیش اینو دیدم !!! رفتم دیدم اتش تاجر هست کنار درب ورودی قلعه !!

با سلام خدمت تمام دوستان گرامی
من عضو جدید هستم و اونم بخاطر بازی رزیدنت اویل هستش
تشکر میکنم از تمام دوستانی که سعی کردن تمام زوایا و نکات مهم این بازی رو روشن کنن تا بقیه هم لذت کافی رو ببرن
فکر کن من تو صف دوستداران نفر آخر باشم، شرمنده ولی جندتا سوال داشتم
1- عاقبت شری بیرکین چی میشه؟زندس؟(وقتی وسکر در گزارش 4 مگه پیش ماست) شده مثل لیسا؟
2- وسکر از همون اول که ایدا وارد راکون سیتی و مشغول نفوذ به آمبرلا بود، می دونست که جاسوس سازمانه؟اگر نه پس چرا اون رو برا ادامه کاراش انتخاب کرد؟

مثل اینکه ما دیر رسیدیم:(:(:(
دیگه کسی به اینجا سر نمیزنه؟!! حتی آقا نیما و ... :((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or