بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

احد جان از لطفت ممنونم.حتما کارهایی رو که گفتی می کنم.(الآن وقت ندارم.) بیوگرافی های اصلاح شده رو هم گذاشتم.لطفا اون بیوگرافی هایی که از قول من نوشتی پاک کن.ولی به سوالاتم جواب ندادی ها! :cheesygri راستی منظورت از ID همون ایمیل است یا چیز دیگه؟

you are my partner too.like chris and jill or better like leon and my dear claire

احد جان از لطفت ممنونم.حتما کارهایی رو که گفتی می کنم.(الآن وقت ندارم.) بیوگرافی های اصلاح شده رو هم گذاشتم.لطفا اون بیوگرافی هایی که از قول من نوشتی پاک کن.ولی به سوالاتم جواب ندادی ها! :cheesygri راستی منظورت از ID همون ایمیل است یا چیز دیگه؟

you are my partner too.like chris and jill or better like leon and my dear claire

:دی

آره همون ایمیل. زود بده که باهات کار دارم :دی

ایمیلم رو به صورت پیام خصوصی واست گذاشتم.
راستی راهی نیست که بشه آهنگهای رزیدنت اویل رو به طور کامل دانلود کرد؟
جواب سوالاتم چی شد؟تا ندی ولت نمی کنم.البته منظورم جواب سوالات است.:دی

آخرین ویرایش:
بچه ها بعد از یه دوره استراحت :دی دوباره مطالب جدید قرار میدم. منتظر باشید. :دی

در ضمن نیما جواب سوالاتت رو هم تو یاهو میدم :دی

سلملیکم
آقا جون پدر,مادر,اولیائ و کلا خاندان و...parant, parents,...
یک pdf بذارید بفهمیم چی شد:confused:
RebeccaNew.png

من نمی دونم داستان این عکس چیه ولی به طراحش تسلیت میگم بابا این ربکا ارزه نداره راه بره:eek:
کسی دمویه اول re1 اون سینماییرو نداره آپ نماید؟؟؟
کسی re0 رو تا بیخ و بن تموم کرده ببینه چیزه جالبی توش نداره؟ چون کلا اویل این جوریه مخصوصا تو 4و5 که واقا آدم راحت دو با بازیو تاته میره.

اگه یادتون باشه مدت ها قبل من گفتم تویه re4 یه چیزی یافتم این عکساشه کسی میدونه چیه:confused:(اونچیزی که برق میزنه)
1269060131.jpg

1269059648.jpg

1269055647.jpg

آخرین ویرایش:
احد جان نمی دونم چرا ID من خراب شده.مطلبت رو به صورت پیام خصوصی بران بفرست.جواب سوالاتم یادت نره.

یه آیدی دیگه بساز من فقط اونجا جواب میدم. :دی

کسی re0 رو تا بیخ و بن تموم کرده ببینه چیزه جالبی توش نداره؟ چون کلا اویل این جوریه مخصوصا تو 4و5 که واقا آدم راحت دو با بازیو تاته میره.

مثل RE های کلاسیک هست.

سلام بچه ها و عید باستانی توروز روبه شما و کلیر عزیزم تسلیت ببخشید تبریک عرض میکنم.بقیه ی داستان رو دفعه ی بعدی می ذارم.در مورد اون عکس ربکا هم باید بگم که اولا عرضه با ع نوشته می شود نه با الف و و دوما ربکا اصلا بی عرضه نیسا.موجوداتی که ربکا در رزیدنت اویل زیرو باهاشون جنگید،دست بیرکن رو از پشت بسته بودند.ولی خوب از نظر قدرت بدنی قبول دارم.ربکا خودش رو به زور راه می بره.چه برسه به استرایکر و MP5 .(مسلسل مورد علاقه ی خودم) دفعه ی بعدی ID رو هم می سازم.فعلا خداحافظ.

نیما جان ، احد جان و سار دوستان عزیزم سلام . سال نو بهتون تبریک میگم . :cool::biggrin1:
اینجا چقدر سوت و کور شده . چند وقتی نبودیم ببین تاپیک به کجا رفته .
نیما جان ، برادر احد کجائید پس ؟؟؟؟ بیائید دیگه ........ :-"

راستی احد جان قرار بود در مورد ترسناک ترین مکانهای بازی بنویسی پس کجاست ؟؟؟؟ هنوز ننوشتی ؟؟؟؟
راستی یه چیز دیگه . من میخواستم مطالب فرومو تبدیل به PDF کنم اما بیشتر مطالب عکسهاشون حذف شده و نیست . اگر عکسهارو هم درست کنی که من بتونم اینکارو انجام بدم ممنونت میشم ..... منتظرم .....

با سلام خدمت تمام دوستان گرامی
من عضو جدید هستم و اونم بخاطر بازی رزیدنت اویل هستش
تشکر میکنم از تمام دوستانی که سعی کردن تمام زوایا و نکات مهم این بازی رو روشن کنن تا بقیه هم لذت کافی رو ببرن
فکر کن من تو صف دوستداران نفر آخر باشم، شرمنده ولی جندتا سوال داشتم
1- عاقبت شری بیرکین چی میشه؟زندس؟(وقتی وسکر در گزارش 4 مگه پیش ماست) شده مثل لیسا؟
2- وسکر از همون اول که ایدا وارد راکون سیتی و نفوذ به آمبرلا بود، می دونست که جاسوس سازمانه؟اگر نه پس چرا اون رو برا ادامه کاراش انتخاب کرد؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or