بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اون مطلبی که گفتم رو دارم تایپ می کنم.ولی چون حجمش زیاده ممکنه مدتی طول بکشه.خوب من یک پیشنهاد دارم.دوست دارید داستان هر قسمت را به طور جداگانه براتون بذارم یا اینکه وقتی کامل شد همه رو با هم بذارم؟
منتظر جواب همه ی شما و به خصوص احد جان در خصوص سوالات قبلی و این پیشنهادم هستم.

Claire_Redfield_II_by_fishbone76.png

اون مطلبی که گفتم رو دارم تایپ می کنم.ولی چون حجمش زیاده ممکنه مدتی طول بکشه.خوب من یک پیشنهاد دارم.دوست دارید داستان هر قسمت را به طور جداگانه براتون بذارم یا اینکه وقتی کامل شد همه رو با هم بذارم؟
منتظر جواب همه ی شما و به خصوص احد جان در خصوص سوالات قبلی و این پیشنهادم هستم.

خوب نیما جان پیشنهاد میدم که در قالب چند بخش بذاری. اینجوری هم روال داستانی پیدا میکنه و هم بچه ها خسته نمیشن.

در ضمن مثل اینکه مجبوریم یه تاپیک تر و تمیز بزنیم. فکر نکنم که تاپیک شلوغ شده. نظر من اینه که یه تاپیک بزنیم و کسی توش پست نده.

نظرت چیه؟

آخرین ویرایش:
خوب نیما جان پیشنهاد میدم که در قالب چند بخش بذاری. اینجوری هم روال داستانی پیدا میکنه و هم بچه ها خسته نمیشن.

در ضمن مثل اینکه مجبوریم یه تاپیک تر و تمیز بزنیم. فکر نکنم که تاپیک شلوغ شده. نظر من اینه که یه تاپیک بزنیم و کسی توش پست نده.

نظرت چیه؟
من کلا با پیشنهاد شما مخالفم!اگه اینطور بشه به مخاطبین اهانت بزرگی میشه!چون همه حق دارن نظراتشون را بیان کنن و ممکن هست که برخی سوالات بی جواب زیادی در ذهن داشته باشند که باید جایی باشه که بتونند آنها را بیان کنند و به جوابشون برسند.در نتیجه چنین حرکتی باعث میشه مخاطبین و طرفدارای این تاپیک مهم و حیاتی و بخصوص بازی عزیز رزیدنت اویل تار و مار شوند.;)

من کلا با پیشنهاد شما مخالفم!اگه اینطور بشه به مخاطبین اهانت بزرگی میشه!چون همه حق دارن نظراتشون را بیان کنن و ممکن هست که برخی سوالات بی جواب زیادی در ذهن داشته باشند که باید جایی باشه که بتونند آنها را بیان کنند و به جوابشون برسند.در نتیجه چنین حرکتی باعث میشه مخاطبین و طرفدارای این تاپیک مهم و حیاتی و بخصوص بازی عزیز رزیدنت اویل تار و مار شوند.;)

خوب این منظورم نبود
منظورم این بود که یه تاپیک بزنیم و همه ی مطالب رو اونجا بذاریم و فقط اینجا در مورد بازی خرف بزنیم.

سلام
اول یه خسته نباشید میگم به احد جان و همین طور نیمای عزیز که واقعا تو این تاپیک زحمت میکشن.از جفتتون ممنون.:smile:
منم موافقم که یه جایی به صورت تمیز و مرتب باشه که این مطالبو اونجا بذارین.اینجا هم در موردشون بحث بشه و اگه سوالی هست مطرح بشه.اینطوری خیلی بهتره.

آره اینجوری بهتره.البته قبلش باید تمام مطالب قبلی رو توش کپی کنیم.البته نظر بقیه هم شرطه.در ضمن این چه عکسیه که برای آواتورت گذاشتی؟همون عکس اولی وسکر از همش بهتر بود.
حالا از اینا گذشته جواب سوالات من چی شد؟
دفعه ی بعدی تاریخچه رو می ذارم.

سلام.بالاخره آماده شد.دفعه ی بعدی هم بقیش رو می ارم.فقط خواهشا زود هضمش نکنید و نظر هم یادتون نره.در ضمن من قبلش یک مقدمه ی کلی هم از رزیدنت اویل گذاشتم که اگه کسی وارد سایت شد که حتی نمی دونست که رزیدنت اویل رو با کدوم (گ) می نویسند هم با خواندن آن بشه یکی مثل من و احد.نمی دونم چرا اینقدر ریز می نویسه!؟

رزیدنت اویل چیست؟

رزیدنت اویل(resident evil)نام یک مجموعه از بازی های رایانه ای است که توسط شرکت کاپکوم (capcom) و در ژانر وحشت (survival horror) ساخته شده است.گرچه بازی تنها در تاریکی (alone in the dark) معمولا به عنوان اولین بازی در این سبک شناخته می شود،ولی رزیدنت اویل با به کارگیری عناصر بازی و شناخت سلیقه ی مخاطبانش توانست به بهترین و پرطرفدارترین بازی در این سبک تبدیل شود و در واقع تثبیت کننده و آغازگر اصلی سبک بازی های ترسناک رزیدنت اویل بوده است.البته لازم به ذکر است که رزیدنت اویل را می توان جزو بازی های ماجرایی و اکشن هم به حساب آورد و در واقع تلفیقی از سبک های مختلف است.رزیدنت اویل که در ژاپن با نام biohazard شناخته می شود و در فارسی هم شهروند شیطانی معنا می گردد همواره جزو بهترین و پرطرفدارترین بازی های رایانه ای بوده است.شاید اگر شخص دیگری به جز شینجی میکامی عهده دار ساخت این مجموعه بازی می شد رزیدنت اویل هرگز به محبوبیتی که امروز دارد دست نمی یافت.فردی که در سال 1965(1344 هجری شمسی) در ژاپن متولد شد و توانست سبکی جدید از بازی ها را ارائه دهد.کسی که به غیر از رزیدنت اویل عناوین دیگری همچون:dino crisis،devil may cry،onimusha،god hand و killer 7 را هم در کارنامه ی خود دارد.گرچه اکثر مردم او را با بازی رزیدنت اویل می شناسند.چون شینجی میکامی را پدر رزیدنت اویل لقب داده اند.اگر بخواهیم میکامی را در یک جمله تعریف کنیم باید بگوییم:سرشار از ایده های نو.واژه ی رزیدنت اویل نخستین بار در سال 1996(1375هجری شمسی) به کار برده شد.در این سال نخستین شماره از مجموعه ی رزیدنت اویل توسط شرکت کاپکوم و به نویسندگی و کارگردانی شینجی میکامی برای پلی استیشن 1 ساخته شد و از همان ابتدا توانست طرفداران خود را پیدا کند.البته در آن زمان هیچ کس حتی تصورش را هم نمی کرد که روزی این بازی به این اندازه پیشرفت کند و بزرگ شود.پس از عرضه ی نخستین شماره و فروش بی نظیر آن به دلیل استقبال بیش از حد مردم قسمت های بعدی رزیدنت اویل یکی پس از دیگری و البته هر کدام با پیشرفت هایی نسبت به نسخه ی قبلی ساخته و وارد بازارهای جهانی شدند.استقبال مردم از این بازی به حدی بود که از سال 1996 تا سال 2009 یعنی در عرض 13 سال 20 نسخه ی مختلف از آن ساخته و وارد بازار شد و حتی شرکت های دیگر سازنده ی بازی های رایانه ای هم برای استفاده از نام رزیدنت اویل و افزایش اعتبار شرکت خود دست به ساخت بازی هایی با عنوان رزیدنت اویل زدند که البته هیچ کدام نتوانستند موفقیت چندانی کسب کنند.چرا که کلید ساخت رزیدنت اویل فقط در دست شرکت کاپکوم بود. رزیدنت اویل علاوه بر پرطرفدار بودن از نظر کیفی هم همیشه در صدر جدول بازی های رایانه ای بوده است و در هر سالی که یک رزیدنت اویل توسط شرکت کاپکوم ساخته می شد جایزه ی بهترین داستان سال ،بهترین صداگذاری سال،بالاترین گرافیک سال،بهترین موسیقی سال،زیباترین و تاثیرگذارترین طراحی سال و مهم تر از همه جایزه ی بهترین بازی سال را از آن خود می کرد.اما مهم ترین چیزی که رزیدنت اویل را از سایر بازی های رایانه ای متمایز می کند داستان و شخصیت پردازی منحصر به فرد آن است.به نظر می رسد که شرکت کاپکوم 90 درصد رزیدنت اویل را بر روی داستان و شخصیت پردازی آن متمرکز کرده است.به طوری که حتی خود بازی هم با وجود تمام زیبایی ها و جذابیت هایش در برابر داستان حرفی برای گفتن ندارد و اکثر هواداران واقعی رزیدنت اویل هم کسانی هستند که داستان کامل رزیدنت اویل را می دانند و اگر کسی واقعا رزیدنت اویل را بدون آگاهی از داستان آن و از سر ناآگاهی بازی کند هیچ لذتی از آن نخواهد برد.در مجموعه ی رزیدنت اویل بیش از 100 شخصیت و 100 مخلوق گوناگون و جذاب وجود دارد که نظیر آنها را در هیچ جای دیگری نمی توان یافت.داستان رزیدنت اویل برخلاف داستان های بزرگ و محبوب دیگر نظیر ارباب حلقه ها و هری پاتر به هیچ وجه تخیلی نیست.بلکه به طور مستقیم به علم وابسته است و در پشت هر حادثه و یا مخلوق تخیلی آن منطقی نهفته است.شخصیت های رزیدنت اویل هم از قهرمان اصلی داستان یعنی کریس ردفیلد گرفته تا فرعی ترینشان به هیچ عنوان تخیلی و یا جادوگر و یا امثال اینها نیستند.بلکه انسان هایی از جنس خود ما هستند که خواسته یا نا خواسته وارد این ماجراها شده اند.رزیدنت اویل توانست دنیای کاملا جدید و متفاوتی را به همگان عرضه کند.دنیایی که در آن همه چیز را می توان یافت: هیجان،ترس،عشق،خانواده،فداکاری،سیاست،قدرت طلبی،تعقیب و گریز،رقابت،دشمنی دیرینه،مبارزه با ستم و قدرت پرستی و از همه مهم تر استفاده از علم بر ضد بشریت به خاطر منافع شخصی و دست بردن در کار خدا و طبیعت.داستان پر شده از لحظات تلخ و شیرین.لحظاتی احساسی.لحظاتی پیچیده.داستانی که اگر به درستی درک و تجزیه و تحلیل شود هر انسانی را تحت تاثیر قرار می دهد.به علاوه در داستان رزیدنت اویل تمام وقایع و رویدادها تاریخ و زمان معین و دقیقی دارند.حتی تولد و مرگ شخصیت های فرعی و نمی توان واقعه ای هر چند کوچک را در داستان رزیدنت اویل پیدا کرد که زمان آن نامعلوم باشد.به خاطر تمام این پیچیدگی ها و تفاوت ها است که بسیاری از منتقدان و صاحب نظران رزیدنت اویل را یک علم مجازی دانسته اند و همانطور که قبلا هم ذکر شد شینجی میکامی را هم پدر این علم نامیده اند.رزیدنت اویل یک بازی استثنایی است.عنوانی که توانست از حد یک بازی رایانه ای فراتر رود.به طوری که از زوی این مجموعه بازی 3 فیلم در هالیوود ساخته شد که از نظر داستان به هیچ وجه به پای بازی ها نمی رسیدند و فقط اعتراض و شکایت طرفداران رزیدنت اویل را به همراه داشتند.بنابراین تماشای آنها هم به هیچ وجه توصیه نمی شود.7 جلد کتاب رمان و چند جلد کتاب مصور با محتوای داستان رزیدنت اویل نوشته شد،تمبرهایی با تصاویر بازی و شخصیت های آن در ژاپن چاپ شد،بازی های موبایل آن روانه ی بازار شد،سایت ها و وبلاگ های اینترنتی بی شماری به تمام زبان های زنده ی دنیا در مورد رزیدنت اویل به وجود آمد که البته تعداد سایت ها و وبلاگ های اینترنتی آن هم کم نیست و حتی اسباب بازی هایی هم از روی شخصیت ها و موجودات رزیدنت اویل تولید و به بازار عرضه شد که همگی با استقبال بی نظیر مردم مواجه شدند.
نسخه های اصلی رزیدنت اویل که شما می توانید آنها را از بازار و یا به وسیله ی خرید اینترنتی تهیه کنید به ترتیب ساخت عبارتند از:

رزیدنت اویل 1(ساخت 1996- برای پلی استیشن 1 و رایانه)-
رزیدنت اویل 2(ساخت 1998- برای پلی استیشن 1 و رایانه)-
رزیدنت اویل 3(ساخت 1999- برای پلی استیشن 1 و رایانه)-
رزیدنت اویل:کد ورونیکا (ساخت 2001- برای دریم کست و پلی استیشن 2)-
رزیدنت اویل remakeیا نسخه ی بازسازی شده ی رزیدنت اویل 1(ساخت 2002 برای گیم کیوب و wii)-رزیدنت اویل زیرو یا 0(ساخت 2002- برای گیم کیوب و wii)-
رزیدنت اویل 4(ساخت 2005- برای گیم کیوب،پلی استیشن 2،wiiو رایانه)-
رزیدنت اویل the umbrella cheroniclesیا ماجراهای آمبرلا (ساخت 2007- برای wii)-
رزیدنت اویلdegenerationیا تباهی (ساخت 2008-فیلم انیمیشنی)-
رزیدنت اویل 5(ساخت 2009- برای پلی استیشن 3،ایکس باکس 360 و رایانه)-
رزیدنت اویل the darkside chroniclesیا ماجراهای آن سوی تاریکی (ساخت 2009- برای wii)-

نکته:قسمت هایی که نسخه ی رایانه ای آنها عرضه نشده است معمولا با استفاده از نرم افزارهای شبیه ساز در رایانه اجرا می شوند.برای مثال نرم افزار مورد نیاز برای اجرای نسخه های گیم کیوب و wiiبر روی رایانه شبیه ساز دلفین می باشد و یا نرم افزار شبیه ساز پلی استیشن 2 هم در بازار موجود می باشد.که البته تمام این بازی ها به همراه نرم افزار مورد نیازشان جهت نصب بر روی رایانه از طریق خرید اینترنتی به آسانی در دسترس می باشند.

البته به جز نسخه های فوق بازی های دیگری با عنوان رزیدنت اویل هم ساخته شده اند.مانند:رزیدنت اویل:survivor،رزیدنت اویل:aim dead،رزیدنت اویلout break و رزیدنت اویout break file 2.که البته هیچ کدام از آنها به داستان و شخصیت های اصلی رزیدنت اویل ارتباطی ندارند و جزو مجموعه ی اصلی رزیدنت اویل هم محسوب نمی شوند.

هدف من از تهیه ی این مجموعه علاوه بر علاقه ی شخصی خودم آشنا کردن شما عزیزان با رزیدنت اویل این شاهکار دنیای بازی های رایانه ای است.البته آشنا کردن با داستان و درون مایه ی رزیدنت اویل.
شما در اینجا می توانید داستان کامل مجموعه ی رزیدنت اویل و بیوگرافی شخصیت های آن و بسیاری مطالب دیگر در این مورد را مطالعه کنید و سپس گالری عکس های رزیدنت اویل را هم مشاهده کنید.به علاوه برای درک آسانتر داستان بیشتر سال های مهم به هجری شمسی برگردانده شده است.در ضمن تمامی مطالب این مجموعه معتبر و منطبق با خود بازی ها و سایت رسمی رزیدنت اویل می باشد.همچنین شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت رسمی رزیدنت اویل که البته به زبان انگلیسی است مراجعه کنید.البته پیشنهاد می کنم که قبل از مراجعه به این سایت حتما مطالب این مجموعه را به طور کامل مطالعه فرمایید.در ضمن ابتدا بخش داستان کامل رزیدنت اویل،سپس بخش بیوگرافی شخصیت های رزیدنت اویل،سپس بخش مخلوقات رزیدنت اویل و سپس بخش ترتیب زمانی وقایع رزیدنت اویل را مطالعه فرمایید.همچنین شما می توانید پس از مطالعه ی بیوگرافی هر شخصیت به گالری عکس های همان شخصیت مراجعه کرده و تصاویر مرتبط با آن شخصیت را مشاهده نمایید.
آدرس سایت رسمی رزیدنت اویل:www.residentevil.wikia.com.
امیدوارم که از مطالعه ی مطالب این مجموعه بهره و لذت کافی را ببرید.
به امید روزی که نام رزیدنت اویل تا ابد در آسمان برترین های جهان بدرخشد.
............................................................................................................................................
راستی علاوه بر اون چند تا سوال قبلی 2 تا سوال دیگه هم داشتم:
1-آیا رزیدنت اویل 4 رمز ضدضربه یا تیر بینهایت داره؟لطفا لینکش رو بذارید.
2-من دارک ساید رو در حالت نرمال تموم کردم.ولی بعدش فهمیدم که اگه در حالت سخت تموم می کردم بهم یک اسلحه ی خیلی قوی بینهایت می داد.(همون اسلحه ای که توی کد ورونیکا الکسیا رو باهاش می کشیم.) حالا به نظر شما چیکارکنم؟از ادامه ی همون سیوم دوباره تمام مراحل رو در حالت سخت بازی کنم یا اینکه سیوم رو پاک کنم و از اول درست و حسابی در حالت سخت بازی کنم و در این دور گندهایی که در سیو قبلی ام زده بودم رو پاک کنم؟

آخرین ویرایش:
نیما جان به عنوان اولین نفر بهت تبریک میگم. واقعا عالی بود. دیگخ مجبورم کردی تاپیک رو بزنم.

خوب دوستان از این به بعد تو این تاپیک مطلبی قرار داده نمیشه و فقط در اینجا به بحث و تبادل نظر در مورد بازی و مطالب قرار داده شده پرداخته میشه.

بقیه ی مطالب در اینجا قرار داده میشه.

نیما جان نوشته هات رو خودت منتقل میکنی یا من به اسم تو منتقل کنم؟

موفق باشید

آخرین ویرایش:
من هر دفعه که میام اینجا اتفاقات خوبی میوفته ....... نیما جان واقعا ترکوندی ...... من یکیو که 100% ترکوندی .... دستت درد نکنه .... بخاطر اینکه من 3 سوته اینارو هضم میکنم میذارم زیاد که شد یدفعه ای هضم میکنم .... از احد جان هم بابت ایجاد تاپیک جدید تشکر میکنم .... کار خوبی کردی احد جان ....
بالاخره به حرفهاتون گوش کردم بازی کد ورونیکا بازی کردم .... عجب بازی خفیههههههههه ..... بابا اینکه ترسناکتر از بقیه سری بازیهاشه ..... مخصوصا موقعی که صدای قلب کلیر روی دسته میوفته و و و .....
فقط از دوستانم یه سوال دارم .... همون قصری که اول واردش میشم یه اتاق save داره که آخر این اتاق یه دره که روش دوتا اسلحه خالیه .... اسلحه هارو با هزار بدبختی از استیو گرفتم و اونجا گذاشتم و درو باز کردم .... اما داخل اتاق گاوصندوقی هست که اتفاقا رمزش هم روی میزه اما هر چی میزنم باز نمیشه .... اینو چیکارش کنم ؟؟؟؟ گیر کردم .... کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککک .......
راستی احد جان دلم ناجور از این وسکر پره .... به کی بگممممممممممممممم ؟؟؟؟ به کی بگم از این وسکر لعنتی من چی میکشم ؟؟؟؟؟؟؟؟ به دادم برسیدددددددددددد ...... :cheesygri

خوب بچه ها قبل از اینکه به قسمت دوم بیوگرافی کلیر بریم میخوام چند تا فایل از RE تو تاپیک اصلی بذارم.

آخرین ویرایش:
احد جون خیلی حال دادی مطالبت در تاپیک جدید جامع و کامل بود.ولی قولی که برای مطلب مکانهای مخوف دادی رو که یادت نرفته؟

نه روشون هستم ;)

بچه ها سعی کنین اینجا هر سوالی که در مورد RE دارین بپرسین.

احد جان اینکه گفتی هر سوالی دارین بپرسین تعارف است.چون من 3 تا سوال مهم ازت پرسیدم و هنوزجوابم رو ندادی.
در ضمن بچه ها دارم داستان رزیدنت اویل رو تموم می کنم.
فردا هم مطالبم رو به صفحه ی مطالب منتقل می کنم.

ببخشید که طول کشید.ولی فعلا داستان رزیدنت اویل رو تا آخر ماجراهای آمبرلا در صفحه ی مطالب می ذارم و بقیش رو هم دارم تایپ می کنم.در ضمن داستان رو در بالای صفحه و قبل از همه ی مطالب گاشتم.چون به نظر من مهم ترین چیز در رزیدنت اویل داستان است و من این کار رو کردم تا اگه کسی به سایت وارد شد که هیچ چیز هم از رزیدنت اویل نمی دانست اول از همه چشمش به داستان بیفته.بیوگرافی شخصیت ها رو هم به صورت ویرایش شده و کامل تر می گارم.حتما مطالعه کنید.احد جان می تونی بیوگرافی هایی که از قول من نوشتی رو پاک کنی.در ضمن در فهرست مطالب در اول صفحه نام شخصیت هایی که من نوشتم رو هم در فهرست بیوگرافی ها درج کم.حالا قضاوت کامل یا خلاصه بودنش با خودت!عکس زیر هم مال رزیدنت اویل 5 (نسخه ی جدید) است.

راستی نکته ی خیلی مهم اینکه من فقط داستان واقعی و رسمی رزیدنت اویل رو در این تاریخجه نوشتم.مثلا در رزیدنت اویل 1 کریس و جیل هرکدام در بازی خودشان با تایرنت دو بار جنگیدند.یا مثلا رزیدنت اویل 2 هم دو تا داستان کاملا متفاوت دارد.در سایت رسمی رزیدنت اویل صفحه ای به نام حقایق رزیدنت اویل هست که از تمام این ابهامات پرده برداشته و گفته که در این موارد فقط یک داستان واقعیت دارد و اونها رو نوشته.من هم در این تاریخچه فقط داستان واقعی رو لحاظ کردم تا شما با داستان خالص و اصلی رزیدنت اویل آشنا بشوید.

آخرین ویرایش:
سلام نیما جان

واقعا دستت درد نکنه. همشون عالی بودن. از این که داری وقتت رو برای دیگران اختصاص میدی ازت ممنونم. بدون تو هرگز تاپیک به این درجه نمیرسید. واقعا ممنونم.

فقط ازت یه خواهش دارم. اگه میشه این مطلب جدید رو در چند بخش قرار بده و فقط تو یه پست نباشه. چون میخوام یه فهرست دقیق بنویسم. مثلا یه پست بزن و بنویس پیشینه ی RE. یه پست بزن بنویس داستان RE1. بعد تو یه پست دیگه RE2 و ...

اگه این کار برات زمان بر هست واست انجام میدم.

بازم ممنون

راستی ID یاهو بده :دی باهات کار دارم :دی

Now You Are My Partner :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or