چشم نیما جون. الان میوفتم روش
البته میشه گفت کامله اما یکم نواقص داره
تمام کتابها ( لطفا دوستانی که نمی خوان ترجمه کنن دانلود نکنن . متاسفانه با اکانت Free رپید شر آپلود کردم و فقط 10 بار اجازه دانلود میده )
این هم برای اون آقایی که خواسته بودن Trainer رو یه جا دیگه آپلود کنم ( این با اکانت Premium آپلود شده و مشکلی نداره )
با سلامی به نیما و دوستان حوبم.
میگم نیما جان میشه لینک دقیق سایت رو بدی؟ ببینم میشه با بچه هاشون وارد همکاری بشیم یا نه.
در ضمن آرین جان مطمئن باش اگه قرار باشه واسه وسکر بیوگرافی بنویسم شاید مقدمش به اندازه ی فایل Resident Evil 5 بشه
قربون تو دوست عزیز!میدونم، این دوستای زحمت کش ما،حسابی ما رو خجالت میدن:blushing:ولی منم اشاره کردم ایشالا بعد از اینکه سر اساتید ارجمند خلوت بشه با یه سورپرایز ویژه به این مطلب هم رسیدگی میکنند!(البته امیدوارم)چون قبلا هیچ جایی به این سریها اشاره ای نشده.تو خود سایت اصلی رزیدنت اویل به طور کامل این سریها را با مطلب و عکس شخصیتها و سلاحها و حتی با گونه های مختلف زامبیها و غولهای آخر آنها اشاره کرده،حتی سریهای موبایل را هم همین طور. پس اگه اینا بی اهمیت بودن مسئولان رزیدنت اویل اینهارو در سایتشون قرار نمیدادنمنم از پیشنهاد دوست عزیزم کیج خوشم اومد .... صحبت خوبی کرده اصلا این سری ها که اومده بیرون چیه قضیش و اگر ربطی به سری بازیها و خط داستانیشون نداره پس چرا بیرون اومده و به اسم رزیدنت اویل ؟؟؟؟
کیج جان میگما اینقدر این نیما و احد جانو تو دردسر نندازیم .... احد که قراره یه مطلب توپ در مورد آلبرت وسکر بنویسه نیما هم که تاریخچه کامل و توپ رزیدنت اویلو .... بذار اینا تموم بشند و مخصوصا جاهای خف بازیها بعد دوباره میریزیم سرشون با پیشنهادهامون .... مگه میشه ولشون کرد ؟؟؟؟ :cheesygri:cheesygri :blushing: