بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

چیزی که واضح اینه که لیان از طریق ایمیلی که از کلیر می گیره به کریس خبر میده که کلیر تو راکفورت
کریس در واقع رفته بود به پاریس
ولی راکفورت تو نیم کره جنوبی پس اونجایی که کریس رفته بود راکفورت نبود
در ضمن اون موقع آلبرت وسکر اصلا عضو آمبرلا نبود پس کریس نمی تونسته بره دنبال وسکر چون اصلا نمی دونسته که زندست
انقد به لیان گیر ندین همه تون رو هدشات می کنما

خب پاریس رو بله برای جمع اوری اطلاعات رفته بود .ولی بحث سر رفتن به جزیرس که خودتم میگی به خاطر کلیر رفته بود.
خب آره دیگه به خاطر کلر رفته بود دیگه .
اینا که می گین تو بازیه یا تو انیمیشن یا تو کتاب؟؟؟؟

اینا تو بازیه و تو کتاب های رسمی کپکام و داستان رزیدنت اویل کد ورونیکا.

کریس در واقع رفته بود به پاریس
ولی راکفورت تو نیم کره جنوبی پس اونجایی که کریس رفته بود راکفورت نبود

افشین جان کلر رو به جزیره راکفورت تبعید کرده بودن دیگه مگه اینطور نیست ؟

آخرین ویرایش:
خوب این پست تاریخی رو میزنم که نظر سنجی جدید رو انتخاب کنیم:یعنی اگه فکر می کنید هر گزینه ای بهتره که به عنوان نظر سنجی رو سایت قرار بگیره فقط و فقط شمارش رو بگید (یعنی جوابش رو ندید:دی)
لطفا با هر کدوم موافق هستید نظرتون رو بگید

1-بهترین رزیدنت ایول که تا به امروز ساخته شده؟

2-کدام سبک رزیدنت اویل رو می پسندید؟

3- بهترین شخصیت قابل بازی رزیدنت اویل چه کسی است؟

4-کار آمد ترین اسلحه رزیدنت اویل چیست؟

5-بهترین آهنگسازی برای رزیدنت اویل در کدام شماره بوده است؟

6-آیا موافق به متوقف شدن سری رزیدنت اویل هستید؟

اگه مورد دیگه ای یا نقصی در گزینه ها به ذهنتون رسید بهم بگید

بچه این گزینه ها هم هست به جز اونایی که قبلا گذاشتیم

بهترین اهنگ نه چون از الان مشخصه بیشترین رای مال کدوم بازیه.
به نظر من کار امد ترین اصلحه از بقیه گزینه ها بهتره.
بهترین شخصیت هم میتونه نظر سنجی خوبی باشه.درسته که یه بار اجرا شده ولی باتوجه به اضافه شدن دوستان جدید از اون موقع تا الان.میتونه چیز خوبی باشه.
اوه راستی مهمترین بازی از نظر داستان هم میتونه باشه.چیز خوبیه

بهترین اهنگ نه چون از الان مشخصه بیشترین رای مال کدوم بازیه.
به نظر من کار امد ترین اصلحه از بقیه گزینه ها بهتره.
بهترین شخصیت هم میتونه نظر سنجی خوبی باشه.درسته که یه بار اجرا شده ولی باتوجه به اضافه شدن دوستان جدید از اون موقع تا الان.میتونه چیز خوبی باشه.
اوه راستی مهمترین بازی از نظر داستان هم میتونه باشه.چیز خوبیه

واقعا معلوم کدوم بازی بهترین آهنگ سازی رو داره ؟ ؟؟؟
مهمترین داستان هم میشه تقریبا همون بهترین بازی چون بهترین رزیدنت ایول باید بهترین داستان رو هم داشته باشه دیگه

خب همه اینا رو بزارید معلوم میشه کدوم نسخه ها برنده میشن همه اونایی که لیان توشه
من میگم یه چیزی باشه که نشه یه طرفه قضاوت کرد
مثلا این اسلحه ها خوبه ولی اگه نظرسنجی یه جوری باشه که 2 تا گزینه جواب داشته باشه به نظرم جالبتر میشه
مثلا بیشترین دفعاتی که اویل رو بازی کردید رو pc بوده یا کنسول اینجوری مشخص میشه کیا کنسولی بودن کیا pc

نظرسنجی رو انتخاب کنین تا بگم عوضش کنن :دی
می بینم که پیگیری لحظه به لحظه می کنی احد جان :دی
باشه الان انتخاب می کنیم ولی تورو خدا ایندفعه زمان دار بزار مثل این نشه خواهشا
خب همه اینا رو بزارید معلوم میشه کدوم نسخه ها برنده میشن همه اونایی که لیان توشه
من میگم یه چیزی باشه که نشه یه طرفه قضاوت کرد
مثلا این اسلحه ها خوبه ولی اگه نظرسنجی یه جوری باشه که 2 تا گزینه جواب داشته باشه به نظرم جالبتر میشه
مثلا بیشترین دفعاتی که اویل رو بازی کردید رو pc بوده یا کنسول اینجوری مشخص میشه کیا کنسولی بودن کیا pc

حامد جون یکم کم لطفی می کنیا
همین نظرسنجنی الان خودش گویای این که لیان عددی در مقابل وسکر نیست:دی
من خودم دوست دارم در مورد سبک بازی و حالت دوربین سوال کنیم چون جوابش برای خودم واضح نیست اینجوری حداقل یه فایده ای داره نظرسنجی
اینی که گفتم خوبه ها pc و کنسول

حامد جان رزیدنت ایول به هر حال یه بازی کنسولی که همیشه به بدترین شکل برای pc پورت شده البته به جز 5
در ضمن می خوایم چیزی باشه که بشه بحث کرد در موردش نا سلامتی تاپیک بحث و تبادل نظر :)

به خداجزفارسي زبون ديگه ايي بلدنيستم!
باشه قبول!اگه كلرنبود،كدورونيكاساخته نميشد!كلااگه كلرنباشه ديگه ازاويل2به بعداويل تموم ميشه!ديگه كرس دنبال پايگاه هاي آمبرلانميره.وسكرهم ميره هاوايي وهمه چي به خوبي تموم ميشه!حالادوباره بياييدبگيدكرس به خاطركلررفت جزيره!نيست كه مايادمون ميره،هرچندساعت يه باراينوتكراركنيد!
---
حامدمن كتابوتموم كردم!خوب بود.ايراددومي كه ازش گرفتم اشتباه ترجمه توطبقات زيرين بود!آمريكاييا چون عددمنفي ندارن طبقات زيري روبا بي مشخص ميكنن.توفارسي بايدگفت مثلازيرزمين1يا1-،نبايدگفت ط1!
ولي كلاكه خيلي خوب فضاسازي كرده بود.
منتظربعدياميمونم.نوسندش آدم خلاقيه.ولي تواين داستان طرف اصلي وسكرجيل معرفي شده،درصورتي كه اينطورنيست وسكرفقط نگران پيشرفت كرس بود!
---
افشين،به نظرمن راجع به اسلحه بذار.هرچي بذاري تكراري ميشه وبعضي ازدوستان هم كه اصلاتوجه ايي به حرفهاي بقيه نميكنن ودوباره همون صحبتهاي قبلي روميخوان تكراركنن!
---
راستي!كرس عمله،دربون ياهرچي!ولي هميشه روپاي خودش بوده مثل ليون خوشگله نبوده كه يه ضعيفه هميشه مواظبش باشه كه زامبيالپشونكشن!

واقعا معلوم کدوم بازی بهترین آهنگ سازی رو داره ؟ ؟؟
منظورم این بود که مشخصه کدوم شماره رای میاره.
مهمترین داستان هم میشه تقریبا همون بهترین بازی چون بهترین رزیدنت ایول باید بهترین داستان رو هم داشته باشه دیگه
نه دیگه.اینطور که تو میگی نیست.حالا اگر شد واینو گذاشتین مشخص میشه اگرم نه که هیچی.من بیشتر به خاطر این گفتم که اون نظر سنجی دیگه اعتبار نداره.

اولین نظر سنجی رو راجع به این بذارید که کی از نسخه های کلاسیک خوشش میاد و دوست داره بازی به اون حالت برگرده ( حتی دوربین! نه فقط جو و اتمسفر) و کی دوربین سری های جدید رو ترجیح میده! به نظرم واقعا باید این موضوع روشن بشه!:d
بعد به نظرم بهترین شماره از نظر داستان و بهترین شخصیت مرد و بهترین شخصیت زن هم خوبه! (البته اگر قبلا نذاشتین) .
بهترین و کارامدترین اسلحه هم گزینه ی خوبیه!:d
این رو هم حتما بذارید !
ایا Operation Raccoon City رو به عنوان یک RE به رسمیت میشناسین؟!:-&:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or