بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

به به.خوش اومدین.قدمتون رو تخم چشم افشین.:d

چیه حامد نکنه میترسی بازم بحث بالا بگیره.ولم کن میخوام ببینم حرف حسابش چیه.اون بدون اجازه رفته جزیره اینم داره ازش دفاع میکنه.ولی جدیدا داری میری رو اعصاب نمیزاری ما با هم بحث کنیم;)
بحث بالا بگیره من خودمو میکشم 3-4 ماه بود دیوونه شده بودم اینقدر شیر تو شیر بود
راستي حامد،توكه هنوزچيزي نخوندي تعريف ميكني!هنوزاولشم نيستي!حالابروجلوترصحنه هاي زامبي كشيو بخون بگرخي!اوناروشب بخون!يوها هاها!!!
بابا من نسخه انگلیسی این کتابا رو تموم کردم میدونم جریان چی به چیه ولی میخوام بهم حال بده یواش یواش میخونم شما نگران نباش من خودم یوهاهاهاهاهاها هاشو گذروندم وقتی میخوندم اصلی ها رو
دوستان جدید هم خوش اومدین به تاپیک و امیدوارم پیش هم اوقات خوشی رو سپری کنیم:x

کریس ردفیلد هست نیازی نیست کسی خوش آمد بگه
=))=))=))
من هی میگم این کریسو کجا دیدم...تو توپخونه جلو چلوکبابی فردوسی بعد از ظهرها می ایسته به ملت خوشامد میگه!:d
مردم هم هر از گاهی نیشگونی از لپ او گرفته و سکه ای در کف دستانش میگذارند!

725093-chrisportraitrecv_super.jpg

حالا قراره خاطراتشو در تهران با عنوان Chris Redfield: The Waitress Diary
منتشر کنه!!:))

• Like
Reactions: RockIT
=))=))=))
من هی میگم این کریسو کجا دیدم...تو توپخونه جلو چلوکبابی فردوسی بعد از ظهرها می ایسته به ملت خوشامد میگه!:d

725093-chrisportraitrecv_super.jpg

لیان بیشتر به Waitress ها میخوره تا کرس .:d عمو کرس محله شما با کرس ردفیلد رزیدنت اویل فرق داره .:)) ضمنا عکس بزرگ میزاری سعید تو sp بزار که بچه هایی که adsl ندارن جون به لب نشن تا صفحه باز بشه.

=))=))=))
اگه بحث اهمیت بود طرف کریس رو میگرفتم.ولی الان محبوبیته طرف لیون رو میگیرم.
اون موقع خوشامد میگفته.الان عمله بنا هستش.مگه نمیبینی چه گردن کلفت شده.من خودم تو ساخت برج میلاد دیدم.لا مصب از اون پایین اجر پرت میکر نوک برج:)).
راستی اگه اینجوری ادامه بدیم بن میشیم:).
ابا،به پيربه پيغمبراگركلروحذف كنيم،كرس بالاخره اون جزيره ي لعنتي روبه عنوان آخرين پايگاه آمبرلاپيدا ميكنه.ديگه نميدونم حرفموبگم كه هي يه چيزتكرارنشه!
ببین تو کل سری ایول هر گروه یا کسی به جایی اعزام میشه یه دلیل خاصی داره.مثلا ایول 1قتل های مشکوک.ایول2اتفاقی.ایول4دزدیدن دختر رئیس جمهور.ایول5 گزارشاتی از تجارت سلاح بیولوژیک و...
کد ورونیکا هم به خاطر ای میلی که کریس از طرف لیون دریافت کرد و فهمید کلر اونجاست.
مسلما کریس هیچوقت واسه تفریح نمیرفته اونجا.اصلا هم خبر نداشته وسکر اونجاس میبینی که خودش هم شوکه میشه.
خب حالا اگه منظورت اینه که اگر کلر نبود کپکام یه دلیل دیگه واسه رفتن کریس به اونجا میتراشید خب این مسلمه.ولی مهم اینه که این اتفاق به این دلیل افتاده.میشد بگی اگر کریس نبود یه نفر دیگه جاش رو میگرفت.این هم مسلم هست بلاخره یه نفر باید این کارهارو انجام میداد دیگه.

دوستان هر چی پستاتون رو خوندم متوجه نشدم دارین راجع به چی حرف می زنین میشه واضح تر بگین!!؟؟:-/
راستی اینجا شما بیشتر طرفدار لیون هستید یا کریس چرا اینقدر به لیون بد بخت حرف می زنین من که خیلی دوستش دارم:x

اگه بحث اهمیت بود طرف کریس رو میگرفتم.ولی الان محبوبیته طرف لیون رو میگیرم.
اون موقع خوشامد میگفته.الان عمله بنا هستش.مگه نمیبینی چه گردن کلفت شده.من خودم تو ساخت برج میلاد دیدم.لا مصب از اون پایین اجر پرت میکر نوک برج:)).
راستی اگه اینجوری ادامه بدیم بن میشیم:).

منم لیان رو دیدم که فرقون رو دستش گرفته بود داشت اجر میورد.:d

احمد جان کرس رفته بود مدرک بر علیه آمبرلا جمع کنه .

دوستان هر چی پستاتون رو خوندم متوجه نشدم دارین راجع به چی حرف می زنین میشه واضح تر بگین!!؟؟:-/

کجاشو متوجه نشدین ؟

آخرین ویرایش:
راستی اینجا شما بیشتر طرفدار لیون هستید یا کریس چرا اینقدر به لیون بد بخت حرف می زنین من که خیلی دوستش دارم:x
شما خودتو نگران نکن کلا این کل کل ها و این قضیه ها تو این تاپیک زیاد پیش میاد برگردی از 50 صفحه قبل شرو کنی به خوندن متوجه میشی جریان چیه
میگم اگه به همین وضع ادامه بدین دیگه از بن میگذره میان تاپیکو 6 قفله میکنن میرن ها از من گفتن:|

احمد جان کرس رفته بود مدرک بر علیه آمبرلا جمع کنه .
چرا واسه مردم حرف در میاری.یعنی لیون به کریس خبر نداد؟از تو بعیده:(
همه جا شو؟
اصلا بحثتون راجع به چی هست؟
خودمون هم نمیدونیم.گهگاهی سر اهمیت کلیر و جیل.کلیر لیون.سر قیافه کریس.
راستی اینجا شما بیشتر طرفدار لیون هستید یا کریس چرا اینقدر به لیون بد بخت حرف می زنین من که خیلی دوستش دارم
نظر سنجی کذاشتیم لیون بیشتر رای اورد.

چرا واسه مردم حرف در میاری.یعنی لیون به کریس خبر نداد؟از تو بعیده:(
خودمون هم نمیدونیم.گهگاهی سر اهمیت کلیر و جیل.کلیر لیون.سر قیافه کریس.

نظر سنجی کذاشتیم لیون بیشتر رای اورد.

عزیزم کلا کرس رفته بود پاریس که بر علیه آمبرلا مدرک جمع کنه الان مشکلت چیه ؟ من گفتم لیان به کرس خبر نداد ؟ کلر یه ایمیل به لیان میده و اونم به کرس میگه که کلر گیر افتاده. بعدم کرس میره به جزیره برای پیدا کردن خواهرش.

آخرین ویرایش:
آخه خودمونیم الکی الکی اومد بالا این لیان من خودم حداقل توقع داشتم بالا نیاد ولی خب.......
میگم جمعش کنیم بد نیست ها
کیا کتاب رو تموم کردن؟

عزیزم کلا کرس رفته بود پاریس که بر علیه آمبرلا مدرک جمع کنه الان مشکلت چیه ؟ من گفتم لیان به کرس خبر نداد ؟ کلر یه ایمیل به لیان میده و اونم به کرس میگه که کلر گیر افتاده. بعدم کرس میره به جزیره برای پیدا کردن خواهرش.
خب پاریس رو بله برای جمع اوری اطلاعات رفته بود .ولی بحث سر رفتن به جزیرس که خودتم میگی به خاطر کلیر رفته بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or