جو و دوربین با هم باشه ، برادران همیشه در صحنه و هاردکُر برای این گزینه سنگ تموم میذارن( حتی دوربین! نه فقط جو و اتمسفر) و کی دوربین سری های جدید رو ترجیح میده! به
اینم که ...ایا Operation Raccoon City رو به عنوان یک RE به رسمیت میشناسین؟!:d
جو و دوربین با هم باشه ، برادران همیشه در صحنه و هاردکُر برای این گزینه سنگ تموم میذارن( حتی دوربین! نه فقط جو و اتمسفر) و کی دوربین سری های جدید رو ترجیح میده! به
اینم که ...ایا Operation Raccoon City رو به عنوان یک RE به رسمیت میشناسین؟!:d
بچه ها در مورد RE جدید توضیح بدین لطفا عکساشو دیدم به نظر نمیاد بازی از نظر گرافیک بازی بدی باشه لئون هم توشه درسته؟؟!!
بعضی ها هم میگن resident evil duty .:d تو بازی هم شما میتونید چند تا شخصیت از نیروهای u.s..s رو انتخاب کنید lupo,four eys.vector,bertha,spectre,beltway. این ماموریتها شامل کشتن بازماندگانی از طغیان شهر راکون است که برضد آمبرلا مدرکی در اختیار دارند. و همچنین به مبارزه با زامبی ها هانتر ها پلیس ها باس ها در یک میدان جنگ بپردازید :d همچنین میتونید کنترل یکی از شخصیتهای نیروهای ویژه ایالات متحده را برعهده بگیرین. داستان بازی هم در جریان رویدادهای رزیدنت اویل 2 و 3 هست . در مورد لیان و کلر فقط یه صحنه تو تریلر ها که ما دیدیم نشونش داده و ظاهرا کشتن لیان میشه به عنوان یکی از هدفهای بازی انتخاب بشه و میتونین هم اونو نکشید اختیاری هست. بازی هم اواخر سال جاری میلادی یا اوایل سال 2012 برای هر سه پلتفرم xbox 360 .ps3 و pc عرضه خواهد شد.اولین نظر سنجی رو راجع به این بذارید که کی از نسخه های کلاسیک خوشش میاد و دوست داره بازی به اون حالت برگرده ( حتی دوربین! نه فقط جو و اتمسفر) و کی دوربین سری های جدید رو ترجیح میده! به نظرم واقعا باید این موضوع روشن بشه!:d
!:d
جو و دوربین با هم باشه ، برادران همیشه در صحنه و هاردکُر برای این گزینه سنگ تموم میذارن! اما فقط دوربین باشه میتونه گزینه مناسب تری باشه ...
اینم که ...![]()

چرا کاپکام هر روز داره گند بیشتری رو بالا میاره؟؟!!!
اون از بلایی سر Devil may cry و دانته اورد اینم از این
یعنی شما میگی ما می تونیم تو بازی لیون رو بکشیم یا نکشیم!!!خیلی جالبه!!1 فکر کن ووووووای
آخه چرا چرا
فقط اون نیست حمید.من فکر نمیکنم کپکام به نظر طرفداران سبک کلاسیک بی توجهی کنه.نمیدونم شایدطرفدارهای سبک مدرن بیشتر باشن.شایدم کپکام میخواسته سبک های دیگه روهم امتحان کنه شاید بهتر بشه.شایدم مساله دیگه ای بوده.اونچه که مسلمه اینه که طرفدارهای reهای مدرن هم خیلی زیادن.واسه که شینجی میکامی رفت از کپکام.ا
چرا کاپکام هر روز داره گند بیشتری رو بالا میاره؟؟!!!
اون از بلایی سر Devil may cry و دانته اورد اینم از این
یعنی شما میگی ما می تونیم تو بازی لیون رو بکشیم یا نکشیم!!!خیلی جالبه!!فکر کن ووووووای
آخه چرا چرا![]()
خب حالاکه همه ابزاویه دوربین موافقا منم موافقتم رو اعلام میکنم.البته اون یکی ها مهمتر بود ولی دوربین هم فاکتور مهمی هست.ربطی هم به لیون و کریس و جیل و...نداره
فقط اون نیست حمید.من فکر نمیکنم کپکام به نظر طرفداران سبک کلاسیک بی توجهی کنه.نمیدونم شایدطرفدارهای سبک مدرن بیشتر باشن.شایدم کپکام میخواسته سبک های دیگه روهم امتحان کنه شاید بهتر بشه.شایدم مساله دیگه ای بوده.اونچه که مسلمه اینه که طرفدارهای reهای مدرن هم خیلی زیادن.
واسه که شینجی میکامی رفت از کپکام.البته این واسه رزیدنت اویل گفتم .در مورد Devil may cry چون خوشم نمیاد چیزی نمیدونم.
افشین من هم در مورد زاویه و سبک موافقم.
مرسی حمید جان و احمد عزیزخب حالاکه همه ابزاویه دوربین موافقا منم موافقتم رو اعلام میکنم.البته اون یکی ها مهمتر بود ولی دوربین هم فاکتور مهمی هست.ربطی هم به لیون و کریس و جیل و...نداره![]()
والا افشین جان این روزا کمتر مطالب تاپیک رو دنبال میکنم. دیگه بچه ها فرمول رو پیدا کردن.
خوب بچه ها از همین پست افشین انتخاب کنید
من که نظرم بهترین موسیقی ساخته شده هست. چون بحث تخصصی افشین هم هست و خلاصه واسه اطلاعات عمومی خودمون خیلی خوبه
احتمالا یادشون رفته که تو ساخت بازی چیزای دیگه ای رو بجز پول باید در نظر بگیرن !
فقط اگر موزیک شد باید بیای به ما توضیح بدی چون من یکی که از موزیک زیاد سر رشته ندارم(ولی تا دلت بخواد اهنگ دارم 98٪روهم گوش ندادم)من نظر مخالف در مورد موزیک ندارم اتفاقا خیلی باعث خوشحالیم
بچه ها اگه دوس داشته باشن من در خدمتم