بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

حامدخوب شد؟!همينوميخواستي؟!
بااين كتابي كه دادي به خوردماباعث شدي دوباره بشينم پاي اويل1!يه پي اس درب وداغون داريم دلمون كه تنگ ميشه ميشينيم اويل1بازي ميكنيم!تازه بايددستگاهوبرعكس بذارم كه وسط بازي گيرنكنه!
راستي كسي هست كه اويل1پي اس روزير3ساعت رفته باشه؟

من که دیگه به هیچ وجه دلم نمیخواد دوربین بازی به حالت کلاسیک برگرده . فضا و اتمسفر مثل شماره 4 یا 2 بشه ، بقیش حله ...
اتفاقا 60% حس ترس و استرس بازي مربوط ميشد به زاويه بندي دوربين بازي !!!
ولي قدرت كنترل كاراكتر اونجوري كمتره !!
فرضا توي رزيدنت 5 خيلي راحت ميشد كاراكتر و جمع و جور كرد
اما توي اونها كمي سخت تره

Resident Evil Surprise at comic- con 2011

خب دوستان متاسفانه کپکام ویدئو استریم نداشت اما یکی از کسانی که تو کنفرانس مطبوعاتی کپکام که پشت در های بسته در Comic- Con 2011 برگزار شد شرکت کرده بود عکسی از لوگوی رزیدنت اویل 6 گرفت انتظار میره که تو 15 سپتامبر جزئیات موثق تری راجع به این بازی بدست بیاریم.حالا از این لوگو شما میتونید حدس بزینید که بازی کاملا به اون فضای ترسناکش برگشته یا نه ؟ تو TGS چند ماه دیگه هست هم اطلاعات بیشتری در این مورد بدست مباریم.

ix8h0j3d8210tx1jzigf.jpg

ضمنا تاریخ رسمی عرضه بازی Resident Evil Revival Selection هم اعلام شد Resident Evil 4 HD بیستم سپتامبر و کد ورونیکا هم یه هفته بعدش.

آخرین ویرایش:
:-o
=d>=d>=d>=d>=d>=d>
البته از لوگو که خیلی نمیشه چیزی فهمید...ولی اون عدد 6 اگه خونین باشه ...شاید بتونه یه چیزایی بگه.:d
قراره که به مناسبت 15 مین سالگرد رزیدنت اویل بازم کالکشن های مختلف بیاد بیرون!!>:d<>:d<>:d<

فعلا که باید تا 15 سپتامبر صبر کنیم تا اطلاعات بیشتری بدست بیاد...مثل داستان کلی...شخصیت اصلی بازی!..:d واااای... نمیشه صبر کرد!:d
(54 روز مونده!)

خیلی احساس خوبی دارم نسبت به این لوگو! احساس میکنم RE6 قراره تمام انتظاراتمو بر اورده کنه! 6ـش تم تاریکی داره!
من که دیگه به هیچ وجه دلم نمیخواد دوربین بازی به حالت کلاسیک برگرده . فضا و اتمسفر مثل شماره 4 یا 2 بشه ، بقیش حله ..
با اینکه عاشق دوربین کلاسیکم ولی به نظرمنم دیگه کشش گذشته رو نداره. ولی خوبه مثل Lost In Nightmares یه جوری دوربین کلاسیک رو هم قرار بدن تو بازی برای ماها که دوربین کلاسیک رو دوست داریم:d(که هیچ وقت اینکار رو نمیکنن!)

• Like
Reactions: TCSCELL
من مطمئنم اين لوگويعني يه اويل مسخره تراز5!بازهم يه بازي اكشن كه هيجاني ترين جاش اونجاست كه بايدتندتنددكمه هاروبكوبي تاكاراكتربازي بپربپركنه!بايه دوربين كه فقط ميتوني جلوتوببيني وهيچ كنترلي روطرفين وپشتت نداري!خيلي مسخرست كه يه بارديگه اين نوع زاويه ي ديدتكراربشه!چيزي كه بازي كننده روفقط عذاب ميده!

دوربین بازی کلاسیک هست یا جدید؟
اگه کلاسیک باشه که عاشقشم اما مدرن هم زیاد بد نیست
لوگوی جالبیه همونطور که دوستان گفتن عدد 6 مخصوصا جالبش کرده یه جوری حس شیطان و ترس رو تلقین می کنه فقط خدا کنه زیاد اکشن نباشه اگه سبکش مثل Re 2 باشه خوبه یه ذره معما بهش اضافه کنن، مثلا همین جور داری میری یهو یه دست از پنجره میاد تو گلوتو می گیره ووووای که چقدر عاشق این قسمت Re2 هستم (اداره پلیس) باکلیر

راستی Re4 Hd تا آخر تابستون میاد دیگه کد ورونیکا هم همینطور؟
(سپتامبر یعنی کی به فارسی!!!!)؟؟؟

دوربین بازی کلاسیک هست یا جدید؟
اگه کلاسیک باشه که عاشقشم اما مدرن هم زیاد بد نیست
لوگوی جالبیه همونطور که دوستان گفتن عدد 6 مخصوصا جالبش کرده یه جوری حس شیطان و ترس رو تلقین می کنه فقط خدا کنه زیاد اکشن نباشه اگه سبکش مثل Re 2 باشه خوبه یه ذره معما بهش اضافه کنن، مثلا همین جور داری میری یهو یه دست از پنجره میاد تو گلوتو می گیره ووووای که چقدر عاشق این قسمت Re2 هستم (اداره پلیس) باکلیر

راستی Re4 Hd تا آخر تابستون میاد دیگه کد ورونیکا هم همینطور؟
(سپتامبر یعنی کی به فارسی!!!!)؟؟؟
نه هنوز تائید نشده دوربین چجوری هست!
RE4 29 شهریور و Code Veronica X هم 5 مهر میاد.

خیلی احساس خوبی دارم نسبت به این لوگو! احساس میکنم RE6 قراره تمام انتظاراتمو بر اورده کنه! 6ـش تم تاریکی داره!
با اینکه عاشق دوربین کلاسیکم ولی به نظرمنم دیگه کشش گذشته رو نداره. ولی خوبه مثل Lost In Nightmares یه جوری دوربین کلاسیک رو هم قرار بدن تو بازی برای ماها که دوربین کلاسیک رو دوست داریم:d(که هیچ وقت اینکار رو نمیکنن!)

دقیقا :دی
دوربین مثل Lost in nightmare باشه همه ی فت ها چه جدید و چه قدیم راضی میشن :دی

به شخصه من از دوربین lost in nightmare رضایت نداشتم یعنی به عنوان یه آپشن بود جالب بود
ولی به هیچ وجه به خوبی شماره های قبل نبود به نظرم این حالت خیلی کار می بره و در نهایت به یکی از دوربین ها آسیب میزنه یعنی یکیش بالاخره خراب در میاد و راضی کننده نمیشه
--------------------------------------------------------------------------
لوگو هم بارم جالبه امیدوارم بازی در مورد انگل ها نباشه و ویروس ها دوباره به بازی برگردن
به همراه لیان کندی>:)

میگم فن دیده بودیم ولی فت چیه؟
منم فکر کنم با یه اکشن شوتر مثل 5 روبرو هستیم که احتمال زیاد قاطی این اویل هایی که پورت شدن بدنش بیرون تا داد ملت در نیاد

حامدخوب شد؟!همينوميخواستي؟!
بااين كتابي كه دادي به خوردماباعث شدي دوباره بشينم پاي اويل1!يه پي اس درب وداغون داريم دلمون كه تنگ ميشه ميشينيم اويل1بازي ميكنيم!تازه بايددستگاهوبرعكس بذارم كه وسط بازي گيرنكنه!
راستي كسي هست كه اويل1پي اس روزير3ساعت رفته باشه؟
این دیگه از اون حرفا بود ها
راستی میخوای کنسولتو بده تعمیرش کنم (یعنی بدم آشنام تعمیر کنه:d) حداقل با این وضع ناجور پاش نشین
به شخصه من از دوربین lost in nightmare رضایت نداشتم یعنی به عنوان یه آپشن بود جالب بود
ولی به هیچ وجه به خوبی شماره های قبل نبود به نظرم این حالت خیلی کار می بره و در نهایت به یکی از دوربین ها آسیب میزنه یعنی یکیش بالاخره خراب در میاد و راضی کننده نمیشه
--------------------------------------------------------------------------
لوگو هم بارم جالبه امیدوارم بازی در مورد انگل ها نباشه و ویروس ها دوباره به بازی برگردن
به همراه لیان کندی>:)
من از الان میگم لیان باشه بازیش نمیکنم تا چشم بعضی ها.......ولی احتمال زیاد انگلی باشه از اینا بعید نیست باسیل و آمیب وارد بازی نکنن شانس آوردیم
میگم حمید این کپکام چرا خودشو.......کرده خب میزاشت ملت ببین تو کنفرانسشون چه خبره حتما باید قایمکی یکی یه عکس بگیره بزاره رو نت؟ عجیبه این کاراشون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or