اتفاقا 60% حس ترس و استرس بازي مربوط ميشد به زاويه بندي دوربين بازي !!!من که دیگه به هیچ وجه دلم نمیخواد دوربین بازی به حالت کلاسیک برگرده . فضا و اتمسفر مثل شماره 4 یا 2 بشه ، بقیش حله ...
با اینکه عاشق دوربین کلاسیکم ولی به نظرمنم دیگه کشش گذشته رو نداره. ولی خوبه مثل Lost In Nightmares یه جوری دوربین کلاسیک رو هم قرار بدن تو بازی برای ماها که دوربین کلاسیک رو دوست داریم:d(که هیچ وقت اینکار رو نمیکنن!)من که دیگه به هیچ وجه دلم نمیخواد دوربین بازی به حالت کلاسیک برگرده . فضا و اتمسفر مثل شماره 4 یا 2 بشه ، بقیش حله ..
نه هنوز تائید نشده دوربین چجوری هست!دوربین بازی کلاسیک هست یا جدید؟
اگه کلاسیک باشه که عاشقشم اما مدرن هم زیاد بد نیست
لوگوی جالبیه همونطور که دوستان گفتن عدد 6 مخصوصا جالبش کرده یه جوری حس شیطان و ترس رو تلقین می کنه فقط خدا کنه زیاد اکشن نباشه اگه سبکش مثل Re 2 باشه خوبه یه ذره معما بهش اضافه کنن، مثلا همین جور داری میری یهو یه دست از پنجره میاد تو گلوتو می گیره ووووای که چقدر عاشق این قسمت Re2 هستم (اداره پلیس) باکلیر
راستی Re4 Hd تا آخر تابستون میاد دیگه کد ورونیکا هم همینطور؟
(سپتامبر یعنی کی به فارسی!!!!)؟؟؟
خیلی احساس خوبی دارم نسبت به این لوگو! احساس میکنم RE6 قراره تمام انتظاراتمو بر اورده کنه! 6ـش تم تاریکی داره!
با اینکه عاشق دوربین کلاسیکم ولی به نظرمنم دیگه کشش گذشته رو نداره. ولی خوبه مثل Lost In Nightmares یه جوری دوربین کلاسیک رو هم قرار بدن تو بازی برای ماها که دوربین کلاسیک رو دوست داریم:d(که هیچ وقت اینکار رو نمیکنن!)
دقیقا
دوربین مثل Lost in nightmare باشه همه ی فت ها چه جدید و چه قدیم راضی میشن
دقیقا
دوربین مثل Lost in nightmare باشه همه ی فت ها چه جدید و چه قدیم راضی میشن
این دیگه از اون حرفا بود هاحامدخوب شد؟!همينوميخواستي؟!
بااين كتابي كه دادي به خوردماباعث شدي دوباره بشينم پاي اويل1!يه پي اس درب وداغون داريم دلمون كه تنگ ميشه ميشينيم اويل1بازي ميكنيم!تازه بايددستگاهوبرعكس بذارم كه وسط بازي گيرنكنه!
راستي كسي هست كه اويل1پي اس روزير3ساعت رفته باشه؟
من از الان میگم لیان باشه بازیش نمیکنم تا چشم بعضی ها.......ولی احتمال زیاد انگلی باشه از اینا بعید نیست باسیل و آمیب وارد بازی نکنن شانس آوردیمبه شخصه من از دوربین lost in nightmare رضایت نداشتم یعنی به عنوان یه آپشن بود جالب بود
ولی به هیچ وجه به خوبی شماره های قبل نبود به نظرم این حالت خیلی کار می بره و در نهایت به یکی از دوربین ها آسیب میزنه یعنی یکیش بالاخره خراب در میاد و راضی کننده نمیشه
--------------------------------------------------------------------------
لوگو هم بارم جالبه امیدوارم بازی در مورد انگل ها نباشه و ویروس ها دوباره به بازی برگردن
به همراه لیان کندی