بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام دوستان
من هم یکی از طرفدارای بازی Re هستم و از همون یک Ps 1 هم بازی رو بازی کردم اما متاسفانه دیر متوجه شدم همچین تاپیکی اینجا وجود داره برای همین هم دیر به بحثاتون رسیدم می خواستم بدونم این کتابی که دارین راجع بهش حرف می زنین چی هست؟
میشه یکی برای من توضیح بده
من واقعا عاشق این بازی هستم
با تشکر

بهترین بازییه که تاحالا کردم
هم بازیای resident evil رو دوست دارم
هم فیلماشو

فیلم هاش به غیر از اولیش مزخرف بود فقط اولیش خوب بود و انیمیشن دیجنریشن این دمنیشن هم که داره میاد چیز جالبی هست فقط من نمیدونم چرا همش داستان لیان و کلر رو تو این CG Movie ها نشون میدن و خبری از کرس و جیل و بقیه نیست !

به به.خوش اومدین.قدمتون رو تخم چشم افشین.:d
ببین داری گیر میدی ها:d خب شاید دوست داشته بره هوا خوری حالا رفته جزیره ما که تو این 25-6 سال عمرمون 1 بار هم جزیره نرفتیم:d
چیه حامد نکنه میترسی بازم بحث بالا بگیره.ولم کن میخوام ببینم حرف حسابش چیه.اون بدون اجازه رفته جزیره اینم داره ازش دفاع میکنه.ولی جدیدا داری میری رو اعصاب نمیزاری ما با هم بحث کنیم;)

فیلم هاش به غیر از اولیش مزخرف بود فقط اولیش خوب بود و انیمیشن دیجنریشن این دمنیشن هم که داره میاد چیز جالبی هست فقط من نمیدونم چرا همش داستان لیان و کلر رو تو این CG Movie ها نشون میدن و خبری از کرس و جیل و بقیه نیست !
خب کریس و جیل که ماشاالله تو این دو سه سال اخیر ترکوندن(چشم حسود بترکه)این دوتا بچه سرشون بی کلاه مونده.اونم تو چشم نداری ببینی؟
دو تا دونه فیلم هم که راجع به لیون میسازن بلکه یه کم مهمترش کنن اونم شماها راضی نیستین
نخواستیم بابا:d
راستی اول یه خوش امدی.چایی چیزی همینجوری میری سر اصل مطلب.:d

سلام دوستان
من هم یکی از طرفدارای بازی Re هستم و از همون یک Ps 1 هم بازی رو بازی کردم اما متاسفانه دیر متوجه شدم همچین تاپیکی اینجا وجود داره برای همین هم دیر به بحثاتون رسیدم می خواستم بدونم این کتابی که دارین راجع بهش حرف می زنین چی هست؟
میشه یکی برای من توضیح بده
من واقعا عاشق این بازی هستم
با تشکر
یه کتاب رمان هستش که زاده یه ذهن پریشونه.خوب نوشته شده به واقعیت هم نزدیکه ولی بازم نوشته یک نفره دیگه.پیشنهاد میشه اگه وقت دارین از کیوسک ها تهیه کنین موقع خواب بخونین.(البته به کتاب اون اقاهه نمیرسه)
همه اینجا عاشق رزیدنت ایول هستند.:)

خب کریس و جیل که ماشاالله تو این دو سه سال اخیر ترکوندن(چشم حسود بترکه)این دوتا بچه سرشون بی کلاه مونده.اونم تو چشم نداری ببینی؟
دو تا دونه فیلم هم که راجع به لیون میسازن بلکه یه کم مهمترش کنن اونم شماها راضی نیستین
نخواستیم بابا:d
راستی اول یه خوش امدی.چایی چیزی همینجوری میری سر اصل مطلب.:d

خب تو به جای من گفتی من یه کار مهمتر از خوش امدگویی انجام دادم.:d در ضمن پس شما اینجا واسه چی هستی .واسه خوشامد گویی دیگه ;) در مورد سوالی که کردم حالا شاید فردا جوابمو بدن تو ask capcom یعنی امیدوارم .

خب تو به جای من گفتی من یه کار مهمتر از خوش امدگویی انجام دادم.:d در ضمن پس شما اینجا واسه چی هستی .واسه خوشامد گویی دیگه ;) در مورد سوالی که کردم حالا شاید فردا جوابمو بدن تو ask capcom یعنی امیدوارم .
دستت درد نکنه دیگه:(.خب میخوای یه دفعه با یه تالاری رستورانی چیزی صحبت کن مارو بفرست اونجا جلوی در هی خم و راست شیم خوشامد بگیم(البته کار که ار نیست)
راستی جوابتو گرفتی ما رو هم بی نصیب نزار

عجب ادم بی جنبه ای هستی ها.یه سوال ازت پرسیدم.بعدشم با مثلا سوال هم میپرسن نمونش خودم.حالا خواستم یه گیری بدم;)

دقیقا روی لفظ مسخره(مصغره)تاکید داشت؟
اونوقت کریس رو چه حسابی می خواست بره جزیره؟
اصلا بگو ببینم کریس چرا رفت اونجا

تازگیا چرا همه فک می کنن من کامنت هام عصبیه:d
والا به خدا قصد خاصی نداشتم احمد جون
اگه ناراحت شدی من معذرت می خوام
به به.خوش اومدین.قدمتون رو تخم چشم افشین.:d

چیه حامد نکنه میترسی بازم بحث بالا بگیره.ولم کن میخوام ببینم حرف حسابش چیه.اون بدون اجازه رفته جزیره اینم داره ازش دفاع میکنه.ولی جدیدا داری میری رو اعصاب نمیزاری ما با هم بحث کنیم;)

مگه خودت تخم چشم نداری !!!!:دی
که از تخم چشم من مایه میذاری:دی
ولی به هر حال قدمت رو تخم چشم کریس:دی

دستت درد نکنه دیگه:(.خب میخوای یه دفعه با یه تالاری رستورانی چیزی صحبت کن مارو بفرست اونجا جلوی در هی خم و راست شیم خوشامد بگیم(البته کار که ار نیست)
توام که عجب خوش آمدی گفتی
این همه تخم چشم:دی
چرا من ؟؟؟:دی
اون ویلیام بریکین این همه چشم داشت خو اونو می گفتی :دی

در ضمن دعوا نکنین تا وقتی کریس ردفیلد هست نیازی نیست کسی خوش آمد بگه:دی
قدم همه و همه روی تخم چشمای کریس ردفیلد :دی

در ضمن بحث جزیره شد بالاخره کسی کشف کرد چرا تو کد ورونیکا با اینکه استارز منحل شده بود کریس با لباس استاز رفت به راکفورت؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
والا اگه همچین جایی پیدا کنم خودم قبل از تو میرم احمد جان .:d باشه اگه جوابمو دادن میگم اینجا.

مگه خودت تخم چشم نداری !!!!:دی
که از تخم چشم من مایه میذاری:دی
ولی به هر حال قدمت رو تخم چشم کریس:دی

در ضمن دعوا نکنین تا وقتی کریس ردفیلد هست نیازی نیست کسی خوش آمد بگه:دی
قدم همه و همه روی تخم چشمای کریس ردفیلد :دی

در ضمن بحث جزیره شد بالاخره کسی کشف کرد چرا تو کد ورونیکا با اینکه استارز منحل شده بود کریس با لباس استاز رفت به راکفورت؟؟؟؟

قدم همه ی دوستان تازه وارد رو تخم چشم لیان نه کرس.

مثل اینکه الان داره از رزیدنت اویل اپریشن راکون سیتی میزاره

http://www.capcom-unity.com/snow_infernus/blog/2011/07/21/comic_con_live_streaming_all_day

آخرین ویرایش:
قدم همه ی دوستان تازه وارد رو تخم چشم لیان نه کرس.
راس می گی این کریس حالیش نیست باز دوباره لباس استارز میپوشه میره خوشامد می گه آبرومون میره
ولی لیانم که ضایعست مامور دولتو بفرستیم بره دنبال این کارا
من می گیم اگه جیل با اون لباسش تو شماره 3 بره خیلی بهتره اعضا یه دفعه می ترکونه:دی

بابا،به پيربه پيغمبراگركلروحذف كنيم،كرس بالاخره اون جزيره ي لعنتي روبه عنوان آخرين پايگاه آمبرلاپيدا ميكنه.ديگه نميدونم حرفموبگم كه هي يه چيزتكرارنشه!

جاداره من هم به دوستاي جديدوخوبمون خوش آمدبگم.ميدونم به زودي زره به تن واردميدان كارزاراويل بازان ميشويد!اميدوارم درگروه كرس باشيد!
به جهنم خوش آمدين!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or