بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

فکر کنم آخر بازی که 2تا انتخاب داره.اگه با مگنوم باقی مونده نمسیس رو بزنی بری میاد,اگر هم سریع ازدر رد بشید کارلوس هست.
barry mode چیه؟؟؟

آخرین ویرایش:
ببخشید دوستان بازی resident evil : dead aim دکمه تیر اندازیش با هدف گرفتنش مگه یکی هست ؟
نه. با یه دکمه هدف میگیری که به حالت اول شخص در میاد بعد با یه دکمه دیگه تیر اندازی میکنی.
بچه ها اگه قرار باشه یکی از شخصیت های مثبت تو رزیدنت اویل 6 بمیره دوست دارین کی نباشه ؟ :d من جیل.نیما هم که 100 % کلیر دیگه :d
به ترتیب :
Chris
Jill
Claire
Leon
.......
دوست دارم از Rebecca هم خبری بشه تو RE6 ! جزو شخصیت های مورد علاقمه!

فکر کنم آخر بازی که 2تا انتخاب داره.اگه با مگنوم باقی مونده نمسیس رو بزنی بری میاد,اگر هم سریع ازدر رد بشید کارلوس هست.
barry mode چیه؟؟؟
نه یه جور دیگه س. اون جایی که آخرای بازی از پل رد میشین تا وارد کارگاه بشین نمسیس میاد سراغتون اگه هلش بدین بری نیست و کارلوس خلبانه اما اگه از پل پایین بپرین سه تایی میرین تو هلکوفتر.:d

ریمیک re:1 با بازی اصلیش بدون ریمیک چه فرقی داره: راستی تو نسخه اول re وre:2 با کدوم شخصیت برم جذاب تره من نسخه های re رو بازی کردم ولی ناقص رفتم اراده کردم همه رو از دم تموم کنم ! دیشبم تا اذان صبح بیدار بودم خونه کسی نبود چراغا خاموش re 3 زدیم:d

ریمیک re:1 با بازی اصلیش بدون ریمیک چه فرقی داره: راستی تو نسخه اول re وre:2 با کدوم شخصیت برم جذاب تره من نسخه های re رو بازی کردم ولی ناقص رفتم اراده کردم همه رو از دم تموم کنم ! دیشبم تا اذان صبح بیدار بودم خونه کسی نبود چراغا خاموش re 3 زدیم:d

از زمین تا اسمون:d

آقای بایوهازارد!ما دو تا نظراتمون خیلی شبیه به همه.من هم مثل تو ربکا رو خیلی دوست دارم.ولی متاسفانه لیون داره حق بقیه ی شخصیت ها مثل کلیر و ربکا رو می خوره! :( در مورد عملیات:راکون سیتی هم حرفت رو قبول کردم.رزیدنت اویل 5 هم با اینکه داستان شاهکاری داشت،ولی از لحاظ گیم پلی به گرد پای قسمت های قبلی (حتی RE4) هم نرسید.
در جواب حمید هم باید بگم که لازم نیست لیون بمیره.RE4 همینجوری هم بی معنی است! :d
شخصیتی که دوست ندارم بمیره هم کلیر و شخصیتی دوست دارم بمیره و 100 درصد هم می میره هم ایدا است.(احتمالا در دامناشن) البته نه به خاطر اینکه ازش بدم بیاد.اتفاقا خیلی هم دوستش دارم.ولی اگه بمیره داستان قشنگ تر میشه.معمولا قهرمانان اصلی داستان مثل کریس،جیل،کلیر و لیون نمی میرن.چون در این صورت بقیه ی بازی رو باید با روحشون بازی کنیم.:d
در مورد نظر سنجی جدید هم اگه این باشه بهتره:
چقدر جمله ی «فقط کلیر ردفیلد!» رو قبول دارید؟(با در نظر گرفتن علامت تعجبش! :d)
1-100 درصد-
2-کاملا-
3-شک ندارم.
4-همه ی موارد! ;)

ولی اگه نظر سنجی جدید درباره ی شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 باشه بهتره.

Remake هم از لحاظ داستانی کاملتره هم لوکیشن ها و دشمنای جدید و هم معماهای متفاوتی داره نسبت به PS1 . کلا خیلی فرق دارن.
RE 1 انتخاب اولم Chris هست و RE2 هم Claire ولی باید با Jill و Leon هم حتما تمومش کنی! من چون از Chris (نسبت به Jill ! ) و Claire (نسبت به Leon ) بیشتر خوشم میاد همیشه اول با اونا تا اخر رفتم ولی 2تای دیگه هم فوق العاده هستن و حتما باید باهاشون بازی کنی!

من باز هم نفهمیدم که اشکال این بازی چیه!

بزرگترین اشکالش اینکه که Re نیست حالا هر اسم دیگه روش میشه گذاشت
دلیل هم داره
سری Re به خاطر وجود تعدادی المان تو ساختارش شده Re
حالا این سری که از همه نظر المانهای اختصاصی خودشو داره که بقیه بازیها میان تقلید میکنن
چه لزومی داره اون المانهای اختصاصیشو کنار بزاره و بره تقلید کنه؟

و اما یک سوال دیگه:از چه نظر میگید صد رحمت به رزیدنت اویل 5؟این بازی حداقل از رزیدنت اویل 5 که بیشتر به نسخه های کلاسیک شباهت داره.رزیدنت اویل 5 که به جز داستان و موسیقی چیزی نداشت.

Re5 هر چی که بود تو ساختار گیم پلی از دستاوردهای خود سری استفاده کرده بود(که اولین بار تو Re4 دیدیم)

صحبت من اینکه تو یه سری موفق مثل Re نباید بیان المانهای اختصاصی سری رو حذف کرده و از بازیهای دیگه تقلید کنن
اصالت بازی رو باید حفظ کنن
همین Re4 با اینکه دوست ندارم ولی بازم بهتر از این ORC بود چرا؟
چون نیومد از بازیهای دیگه تقلید کنه بلکه خودش المانهایی خلق کرد که بقیه اومدن تقلید کردن
نمیدونم تا چه اندازه منظورمو تونستم برسونم

• Like
Reactions: TCSCELL
آمعمولا قهرمانان اصلی داستان مثل کریس،جیل،کلیر و لیون نمی میرن.چون در این صورت بقیه ی بازی رو باید با روحشون بازی کنیم.:d
در مورد نظر سنجی جدید هم اگه این باشه بهتره:
چقدر جمله ی «فقط کلیر ردفیلد!» رو قبول دارید؟(با در نظر گرفتن علامت تعجبش! :d)
1-100 درصد-
2-کاملا-
3-شک ندارم.
4-همه ی موارد! ;)

ولی اگه نظر سنجی جدید درباره ی شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 باشه بهتره.

نیما بعضی وقتها باری جذاب تر شدن قهرمانان داستان ها هم میمیرن ولی منظور من آخر بازی بود نه اول بازی.دوست داشتم این الیس رو اکسمن از وسط نصف میکرد که دیگه تو فیلم های رزیدنت اویل نبینمش. :d
بچه ها بتلفیلد 3 رو دیدن تریلرشو ؟ کرایسیس رو میخوابونه . همیشه دوست داشتم یه رزیدنت اویل ترسناک با سبک واقعی خودش نه مثل این orc ولی با گرافیک خفن بازی کنم به غیر از ریمیک.:( شماره 6 هم اگه همون اول بخواد فقط واسه ps3 بیاد گرافیکش اونجوری خفن نمیشه .
در باره سوالت از چه نظر قبولش داریم ؟ از نظر خشگلی ؟ :d

آخرین ویرایش:
دوست عزیزم جناب javidmojallal من در پست قبلی هم گفتم که این حرف های شما و جناب بایوهازارد رو قبول کردم.شما اگه پست های بعدی رو می خوندی،دیگه لازم نبود اینقدر توضیح بدی.
حمید جان!از همه لحاظ گفتم.از لحاظ خوشگلی که دیگه تابلویه.;)
در ضمن از این به بعد هر کسی که میاد توی تاپیک اسم 4 تا شخصیت مورد علاقش رو به ترتیب علاقه بگه.من حتی اسم شخصیت های مورد علاقه ی بچه های قدیمی تاپیک مثل افشین و حمید رو هم نمی دونم.
از خودم شروع می کنم:
1-باید حدس بزنید.ولی یک راهنمایی می کنم.اول اسمش کلیر ردفیلده! :d
2-آلبرت وسکر-
3-جیل والنتاین-
4-ربکا چیمبرز-
در ضمن تا چند وقت پیش اینجا یک بحثی بود درباره ی اینکه اگه تمام شخصیت های رزیدنت اویل رو در 3 دسته ی اصلی،ثانویه و فرعی قرار بدیم،کدوم شخصیت ها در دسته ی شخصیت های اصلی قرار می گیرند؟(از لحاظ داستان) من 4 سال روی این سوال فکر کردم و تمام جوانب رو هم سنجیدم تا اینکه به نتیجه ی زیر رسیدم:
شخصیت های اصلی (به ترتیب اهمیت نقش):
1-آلبرت وسکر-
2-کریس ردفیلد-
3-جیل والنتاین-
4-کلیر ردفیلد-
5-لیون اسکات کندی-
(لطفا درباره ی اینکه چرا کلیر از لیون مهم تره سوال نکنید.چون توی صفحات قبلی مفصل درباره اش توضیح داده ام.فقط همینقدر بدونید که از خودم ننوشتم و این تقسیم بندی حاصل 4 سال تحقیق و بررسی مستمر است!)
شخصیت های ثانویه (چون زیاد هستند،فقط چند تاشون رو می نویسم و به ترتیب اهمیت هم نیستند):
ربکا چیمبرز-
ایدا ونگ-
آزول ای اسپنسر-
ویلیام بیرکن-
جیمز مارکوس-
سرگی ولادیمیر-
الکسیا آشفورد-
آسموند سدلر-
جک کراوزر-
بری برتون-
هانک-
بیلی کوئن-
شوا آلومار-
کارلوس الیورا-
استیو بورنساید-
شری بیرکن-
اشلی گراهام-
و....
شخصیت های فرعی (چون زیاد هستند،فقط چند تاشون رو می نویسم و به ترتیب اهمیت هم نیستند):
برایان آیرونز-
بن برتالوچی-
رابرت کندو-
ماروین برناق-
کنت جی سالیوان-
انریکو مارینی-
رینارد فیشر-
براد ویکرز-
رادریگو جوآن راوال-
میخائیل ویکتور-
لطفا دوستانی که جدیدا وارد تاپیک شده اند مثل کاوه،بایوهازارد،javidmojallal و....هم نظرشون رو بگن.متشکرم.

آخرین ویرایش:
نیما جان. البته از امضا من معلومه که فقط کلیر ردفیلد no :d ناراحت نشییییییییی نیما جان.کلیر رو هم دوست دارم اگه اجازه میدی .;)
شخصیت های مورد علاقه من :

جیل ولنتاین

کلیر ردفیلد

کریس ردفیلد

ربکا چمپرز

به نظرم وقتشه که کلیر هم آخرین حضورش رو تو این سری نشون بده و داستان بره دوباره سمت آدمای ساده ای که هیچگونه آشنایی با این مسایل ندارن شخصیت های جدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or