Little John
کاربر سایت
فکر کنم آخر بازی که 2تا انتخاب داره.اگه با مگنوم باقی مونده نمسیس رو بزنی بری میاد,اگر هم سریع ازدر رد بشید کارلوس هست.
barry mode چیه؟؟؟
barry mode چیه؟؟؟
آخرین ویرایش:
فکر کنم آخر بازی که 2تا انتخاب داره.اگه با مگنوم باقی مونده نمسیس رو بزنی بری میاد,اگر هم سریع ازدر رد بشید کارلوس هست.
barry mode چیه؟؟؟
نه. با یه دکمه هدف میگیری که به حالت اول شخص در میاد بعد با یه دکمه دیگه تیر اندازی میکنی.ببخشید دوستان بازی resident evil : dead aim دکمه تیر اندازیش با هدف گرفتنش مگه یکی هست ؟
به ترتیب :بچه ها اگه قرار باشه یکی از شخصیت های مثبت تو رزیدنت اویل 6 بمیره دوست دارین کی نباشه ؟ :d من جیل.نیما هم که 100 % کلیر دیگه :d
نه یه جور دیگه س. اون جایی که آخرای بازی از پل رد میشین تا وارد کارگاه بشین نمسیس میاد سراغتون اگه هلش بدین بری نیست و کارلوس خلبانه اما اگه از پل پایین بپرین سه تایی میرین تو هلکوفتر.:dفکر کنم آخر بازی که 2تا انتخاب داره.اگه با مگنوم باقی مونده نمسیس رو بزنی بری میاد,اگر هم سریع ازدر رد بشید کارلوس هست.
barry mode چیه؟؟؟
ریمیک re:1 با بازی اصلیش بدون ریمیک چه فرقی داره: راستی تو نسخه اول re وre:2 با کدوم شخصیت برم جذاب تره من نسخه های re رو بازی کردم ولی ناقص رفتم اراده کردم همه رو از دم تموم کنم ! دیشبم تا اذان صبح بیدار بودم خونه کسی نبود چراغا خاموش re 3 زدیم:d
Remake هم از لحاظ داستانی کاملتره هم لوکیشن ها و دشمنای جدید و هم معماهای متفاوتی داره نسبت به PS1 . کلا خیلی فرق دارن.ریمیک re:1 با بازی اصلیش بدون ریمیک چه فرقی داره: راستی تو نسخه اول re وre:2 با کدوم شخصیت برم جذاب تره من نسخه های re رو بازی کردم ولی ناقص رفتم اراده کردم همه رو از دم تموم کنم ! دیشبم تا اذان صبح بیدار بودم خونه کسی نبود چراغا خاموش re 3 زدیم:d
من باز هم نفهمیدم که اشکال این بازی چیه!
و اما یک سوال دیگه:از چه نظر میگید صد رحمت به رزیدنت اویل 5؟این بازی حداقل از رزیدنت اویل 5 که بیشتر به نسخه های کلاسیک شباهت داره.رزیدنت اویل 5 که به جز داستان و موسیقی چیزی نداشت.
آمعمولا قهرمانان اصلی داستان مثل کریس،جیل،کلیر و لیون نمی میرن.چون در این صورت بقیه ی بازی رو باید با روحشون بازی کنیم.:d
در مورد نظر سنجی جدید هم اگه این باشه بهتره:
چقدر جمله ی «فقط کلیر ردفیلد!» رو قبول دارید؟(با در نظر گرفتن علامت تعجبش! :d)
1-100 درصد-
2-کاملا-
3-شک ندارم.
4-همه ی موارد!
ولی اگه نظر سنجی جدید درباره ی شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 باشه بهتره.