بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بچه ها اگه قرار باشه یکی از شخصیت های مثبت تو رزیدنت اویل 6 بمیره دوست دارین کی نباشه ؟ :d من جیل.نیما هم که 100 % کلیر دیگه :d
از اونجایی که شخصیت مورد علاقه من کشته شد:((:(((آلبرت جونو میگم)
ترجیح میدم همشون بمیرن>:)>:)>:)>:)
ولی برای جواب سوالت دوست دارم شری نمیره ( البته اگه تو بازی بود)

آخرین ویرایش:
بچه ها یه مصاحبه با مایک جونس یکی از تهیه کننده های Resident Evil: Operation Raccoon City
و همچنین گیم پلی از قسمت مولتی پلیر
آقا دستت درد نکنه. این دموی باحالی بود.
هر کسی از شما ها که این رو دیده باشه حتما متوجه شدن که این یارو چی میگه. پس با توجه به گفته های این طرف بازی رو میشه دوجور تموم کرد. یکی به همونطوری که داستان اصلی بازی بوده و دیگری اینکه هرکسی که دوست داره میتونه بیوفته دنبال شخصیت های اصلی بازی و اونارو بکشه
بعدش راجع به اینکه هر تیم 6 تا کاراکتر دارن صحبت کرد که اینجا منظورم از تیم ها U.S.S و SPEC OPS هست و هر کاراکتر قابلیت های ویژه ای داره(مثل کیلزون) یه چندتا حالت بازیم نام برد
این جور که من متوجه شدم این بازی همش تو سطح شهر و فضاهای بزرگ هستش. وارد ساختمانها نمیشن.البته تو چندجا نشون دادن که وارد یه پارکینگ میشن که توش لیکر داره ولی اونم بر خیابون بود. بعید میدونم تو خود ساختمون هایی مثل RPD بازی انجام بشه
در کل خیلی بدم نیست. حالا اگه بقیه هم اینو دیدن یا می خوان ببینن بیان نظرشونو بدن. با تشکر از pengel عزیز!!!!:d

آخرین ویرایش:
من مبگم تو 6 کرازر زنده است. تو گزارشات ایدا چیزی از مبارزه با کرازر نگفته بود ولی باهاش مبارزه میکنه در حالی که با لیئون کرازرو میکشیم.
نه اقا خاطرت جمع باشه اون دیگه مرده.

ز اونجایی که شخصیت مورد علاقه من کشته شد:((:(((آلبرت جونو میگم)
ترجیح میدم همشون بمیرن
مهدی جان همه به غیر جیل منظورت بود دیگه نه ؟ :d

آقا دستت درد نکنه. این دموی باحالی بود.
هر کسی از شما ها که این رو دیده باشه حتما متوجه شد که این یاره چی میگه. پس با توجه به گفته های این طرف بازی رو میشه دوجور تموم کرد. یکی به همونطوری که داستان اصلی بازی بوده

خیلی خوب شد که اینکارو کردن چون اگه قرار بود لیان بمیره دیگه بازی رزیدنت اویل 4 بی معنی بود.

ببخشید دوستان بازی resident evil : dead aim دکمه تیر اندازیش با هدف گرفتنش مگه یکی هست ؟

آخرین ویرایش:
بچه ها اگه قرار باشه یکی از شخصیت های مثبت تو رزیدنت اویل 6 بمیره دوست دارین کی نباشه ؟ :d من جیل.نیما هم که 100 % کلیر دیگه :d

حمید یه سوالایی میپرسی ها ؟! :d من هم مثل خودت دوست دارم جیل زنده بمونه :دی

حمید یه سوالایی میپرسی ها ؟! :d من هم مثل خودت دوست دارم جیل زنده بمونه :biggrin1:

اها. من دوست دارم تو رزیدنت اویل 6 یکی از شخصیت ها واقعا بمبره مثل رزیدنت اویل 5 هم مسخره بازی در نیارن قبرشو نشون بدن بعد معلوم بشه که نمرده.واقعا بمیره اینطوری بازی جذاب تر میشه.

توهم زدی حمید
میگه باری barry
منظورشه

خب قربونت برم وقتی barry mode رو بازی نکردم از کجا بدونم کدومه ؟ خب تو که توهم نزدی جوابشو بده افشین.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or