hmd2009
کاربر سایت
به نظرم وقتشه که کلیر هم آخرین حضورش رو تو این سری نشون بده و داستان بره دوباره سمت آدمای ساده ای که هیچگونه آشنایی با این مسایل ندارن شخصیت های جدید
چرا آخرین حضور ؟ !
به نظرم وقتشه که کلیر هم آخرین حضورش رو تو این سری نشون بده و داستان بره دوباره سمت آدمای ساده ای که هیچگونه آشنایی با این مسایل ندارن شخصیت های جدید
چرا آخرین حضور ؟ !
دوست عزیزم جناب javidmojallal من در پست قبلی هم گفتم که این حرف های شما و جناب بایوهازارد رو قبول کردم.شما اگه پست های بعدی رو می خوندی،دیگه لازم نبود اینقدر توضیح بدی.
یه ریبوت اساسی واسه این سری لازمه
چون به نظر من الان دیگه تمام شخصیت اصلی رزیدنت ایول یه حرفه ای تمام عیار به حساب میان که با اون چیزی که تمام طرفدارا می خوان یعنی رکن اصلی سری کلاسیک در تضاد رزیدنت به افرادی نیاز داره که اصلا تو این چیزا سر رشته ای ندارن یه ریبوت اساسی واسه این سری لازمه تا کی می خوان لیان و کریس و جیل رو به خورد مردم بدن باید داستان ها عوض بشه
100% تایید میشه.+دکتر مارکوس و اسپنسربعضیها مثل ویلیام یا دکتر آشفورد یا ... از همه نقش عمده دارن تو شکل گیری داستان Re
راستی افشین جان این انیمیشن ژاپنی تو امضات چیه باحاله ؟ اسمش چیه اگه عاشقانس که ببینم.:d

شخصیت های مورد علاقه:
1-آلبرت وسکر
2-ویلیام بیرکین(تبدیل شدش البته!!:d)
3-هانک
شخصیت های منفور:
1-کریس ردفیلد
2-جیل ولنتاین
دلیل: چون باعث و بانی مرگ وسکر بودن
توجه داشته باشید که با شکلک ها میزان علاقه و نفرت رو مشخص کردم
دمت گرم مهدی جان حالا جیل منفور شد دیگه آره ؟ :d پس شما کلا تو نقش منفی حال میکنی .

بله.به نظر من هم در رزیدنت اویل 7 داستان کلا باید ریبوت بشه.البته به شرط اینکه تمام داستان های قبلی به طور کامل تموم بشن که البته کپکام هم داره همین کارو می کنه.داستان کریس،جیل و وسکر در رزیدنت اویل 5 تموم شد.ماجرای لیون و ایدا و همچنین سرنوشت بیلی هم احتمالا در دامناشن و سرنوشت هانک هم در رولیشن تموم میشه و ماجرای کلیر،شری،استیو و احتمالا سازمان هم در رزیدنت اویل 6!فقط این وسط سر شخصیت هایی مثل ربکا،بری،کارلوس و نیکلای بی کلاه می مونه.مخصوصا نیکلاای که در حال حاضر تنها شخصیت منفی داستانه که زنده مونده و اگه تمومش نکنن خیلی تابلو میشه!ولی اگه نیکلای رو فاکتور بگیریم،رزیدنت اویل 6 می تونه پایان داستان فعلی رزیدنت اویل باشه.
در ضمن یک نگاهی همک به اینجا بیندازید:
http://www.residentevil.ir/index.php?topic=1591.msg12735;topicseen#msg12735
راستی!حمید جان،نقش کریس و جیل در RE5 تموم شد و داستان رولیشن هم مربوط به سال 2005 میشه.تازه به فرض محال هم که نقششون تموم نشده باشه،دامناشن هیچ ربطی به جیل نداره!
راستی!من نمی دونستم کلیر اینقدر هوادار داره!حتی در اون یکی سایت هم اکثرا بهش رای دادن.ولی چون معمولا در رتبه های دوم و سوم محبوبیته زیاد محبوبیتش معلوم نمیشه!
عزیزم دلم براش تنگ شدهآقایون به آواتارم یه نگاهی بندازین بد نیست ها طفلکی مظلوم واقع شده یعنی به جز من کسی دوسش نداره![]()
اونجوری که تو کتاب re اومده نیکلای با آخرین هلیکوپتر از شهر خارج شدهنیکلای کجا زنده مونده؟! مگه نمسیس مغزشو نپاشوند!![]()