بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

چرا آخرین حضور ؟ !

چون به نظر من الان دیگه تمام شخصیت اصلی رزیدنت ایول یه حرفه ای تمام عیار به حساب میان که با اون چیزی که تمام طرفدارا می خوان یعنی رکن اصلی سری کلاسیک در تضاد رزیدنت به افرادی نیاز داره که اصلا تو این چیزا سر رشته ای ندارن یه ریبوت اساسی واسه این سری لازمه تا کی می خوان لیان و کریس و جیل رو به خورد مردم بدن باید داستان ها عوض بشه

دوست عزیزم جناب javidmojallal من در پست قبلی هم گفتم که این حرف های شما و جناب بایوهازارد رو قبول کردم.شما اگه پست های بعدی رو می خوندی،دیگه لازم نبود اینقدر توضیح بدی.

شرمنده نخونده بودم(My Mistake)

در مورد مهمترین شخصیت(از نظر داستان) باید بگم که بعضیها مثل ویلیام یا دکتر آشفورد یا ... از همه نقش عمده دارن تو شکل گیری داستان Re
من به شخصه لیستم رو از بین کاراکترهای قابل بازی(Playable) انتخاب میکنم تا با منظور شما و بقیه دوستان همخوانی داشته باشه

شخصیت های اصلی :

1-کریس ردفیلد
2-جیل ولنتاین
3-کلیر ردفیلد
4-لیان اسکات کندی

4 شخصیت مورد علاقه:

1-لیان اسکات کندی
2-جیل ولنتاین
3-کلیر ردفیلد
4-کریس ردفیلد

یه ریبوت اساسی واسه این سری لازمه

موافقم
فقط امیدوارم اگه این اتفاق افتاد Reboot که میکنن مثل ریبوت Castlevania نباشه و داستان قبلی رو نقض نکنه
یا داستانی در راستای داستان قبلی(اتفاقاتی که ندیدیم تا حالا تو سری بازی و قبلا اتفاق افتاده)
تهیه بشه یا کلا یه چیز دیگه باشه که ربطی به سری قبلی نداشته باشه(فقط نقض نکنه اتفاقاتی که تا الان افتاده)

چون به نظر من الان دیگه تمام شخصیت اصلی رزیدنت ایول یه حرفه ای تمام عیار به حساب میان که با اون چیزی که تمام طرفدارا می خوان یعنی رکن اصلی سری کلاسیک در تضاد رزیدنت به افرادی نیاز داره که اصلا تو این چیزا سر رشته ای ندارن یه ریبوت اساسی واسه این سری لازمه تا کی می خوان لیان و کریس و جیل رو به خورد مردم بدن باید داستان ها عوض بشه

آره موافقم دوست دارم یه شخصیت های جدید ببینم چه مرد چه زن البته تو رولیشنز دو تا شخصیت جدید هستن پارکر و جسیکا.ولی کلا منم دوست دارم شخصیت های جدیدی رو تو سری های آینده ببینم.

بعضیها مثل ویلیام یا دکتر آشفورد یا ... از همه نقش عمده دارن تو شکل گیری داستان Re
100% تایید میشه.+دکتر مارکوس و اسپنسر:)

خدا کنه جیل ولنتاین تو دامنیشن باشه :x راستی افشین جان این انیمیشن ژاپنی تو امضات چیه باحاله ؟ اسمش چیه اگه عاشقانس که ببینم.:d

آخرین ویرایش:
شخصیت های مورد علاقه:
1-آلبرت وسکر:x:x:x:x:x
2-ویلیام بیرکین(تبدیل شدش البته!!:d):):x:x:x
3-هانک:):):)
شخصیت های منفور:
1-کریس ردفیلد>:)>:)>:)>:)>:)
2-جیل ولنتاین>:)>:)
دلیل: چون باعث و بانی مرگ وسکر بودن:((:((
توجه داشته باشید که با شکلک ها میزان علاقه و نفرت رو مشخص کردم

شخصیت های مورد علاقه:
1-آلبرت وسکر:x:x:x:x:x
2-ویلیام بیرکین(تبدیل شدش البته!!:d):):x:x:x
3-هانک:):):)
شخصیت های منفور:
1-کریس ردفیلد>:)>:)>:)>:)>:)
2-جیل ولنتاین>:)>:)
دلیل: چون باعث و بانی مرگ وسکر بودن:((:((
توجه داشته باشید که با شکلک ها میزان علاقه و نفرت رو مشخص کردم

دمت گرم مهدی جان حالا جیل منفور شد دیگه آره ؟ :d پس شما کلا تو نقش منفی حال میکنی .

دمت گرم مهدی جان حالا جیل منفور شد دیگه آره ؟ :d پس شما کلا تو نقش منفی حال میکنی .

منم واقعا نمیدونم چرا شاید چون happy ending زیاد دیدم و همیشه آدم بدا پدرشون بیش از اون چیزی که باید در میاد واسه همین دلم به حالشون میسوزه.;;)
درجه نفرتم از جیل کمه ولی نمیدونم چرا کریس واقعا رو مخمه. هر بار که گند میزد تو کارای وسکر دلم میخواست خفش کنم:d:d>:)>:)>:)

بله.به نظر من هم در رزیدنت اویل 7 داستان کلا باید ریبوت بشه.البته به شرط اینکه تمام داستان های قبلی به طور کامل تموم بشن که البته کپکام هم داره همین کارو می کنه.داستان کریس،جیل و وسکر در رزیدنت اویل 5 تموم شد.ماجرای لیون و ایدا و همچنین سرنوشت بیلی هم احتمالا در دامناشن و سرنوشت هانک هم در رولیشن تموم میشه و ماجرای کلیر،شری،استیو و احتمالا سازمان هم در رزیدنت اویل 6!فقط این وسط سر شخصیت هایی مثل ربکا،بری،کارلوس و نیکلای بی کلاه می مونه.مخصوصا نیکلاای که در حال حاضر تنها شخصیت منفی داستانه که زنده مونده و اگه تمومش نکنن خیلی تابلو میشه!ولی اگه نیکلای رو فاکتور بگیریم،رزیدنت اویل 6 می تونه پایان داستان فعلی رزیدنت اویل باشه.
در ضمن یک نگاهی همک به اینجا بیندازید:

http://www.residentevil.ir/index.php?topic=1591.msg12735;topicseen#msg12735

راستی!حمید جان،نقش کریس و جیل در RE5 تموم شد و داستان رولیشن هم مربوط به سال 2005 میشه.تازه به فرض محال هم که نقششون تموم نشده باشه،دامناشن هیچ ربطی به جیل نداره!
راستی!من نمی دونستم کلیر اینقدر هوادار داره!حتی در اون یکی سایت هم اکثرا بهش رای دادن.ولی چون معمولا در رتبه های دوم و سوم محبوبیته زیاد محبوبیتش معلوم نمیشه!

منم:
لیون اسکت کندی
البرت وسکر
بیلی کوئن
جیل ولنتاین
اینا مورد علاقه منن
البرت وسکر
کریس ردفیلد
کلر ردفیلد
ازوول اسپنسر
ایناهم مهم هاالبته تو این داستان.
ولی من نظرم رو میگم ها.من دوست ندارم داستان شخصیت های فعلی تموم بشه.دلم میخواد تا جایی که راه داره(تا خرخره)ادامه داشته باشن:).البته خودم میدونم یه کم احمقانس ولی خب علاقس دیگه

بله.به نظر من هم در رزیدنت اویل 7 داستان کلا باید ریبوت بشه.البته به شرط اینکه تمام داستان های قبلی به طور کامل تموم بشن که البته کپکام هم داره همین کارو می کنه.داستان کریس،جیل و وسکر در رزیدنت اویل 5 تموم شد.ماجرای لیون و ایدا و همچنین سرنوشت بیلی هم احتمالا در دامناشن و سرنوشت هانک هم در رولیشن تموم میشه و ماجرای کلیر،شری،استیو و احتمالا سازمان هم در رزیدنت اویل 6!فقط این وسط سر شخصیت هایی مثل ربکا،بری،کارلوس و نیکلای بی کلاه می مونه.مخصوصا نیکلاای که در حال حاضر تنها شخصیت منفی داستانه که زنده مونده و اگه تمومش نکنن خیلی تابلو میشه!ولی اگه نیکلای رو فاکتور بگیریم،رزیدنت اویل 6 می تونه پایان داستان فعلی رزیدنت اویل باشه.
در ضمن یک نگاهی همک به اینجا بیندازید:

http://www.residentevil.ir/index.php?topic=1591.msg12735;topicseen#msg12735

راستی!حمید جان،نقش کریس و جیل در RE5 تموم شد و داستان رولیشن هم مربوط به سال 2005 میشه.تازه به فرض محال هم که نقششون تموم نشده باشه،دامناشن هیچ ربطی به جیل نداره!
راستی!من نمی دونستم کلیر اینقدر هوادار داره!حتی در اون یکی سایت هم اکثرا بهش رای دادن.ولی چون معمولا در رتبه های دوم و سوم محبوبیته زیاد محبوبیتش معلوم نمیشه!

نیما جان از کجا میدونی ربطی نداره چون لیان هست میگی ؟ هنوز که اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده !

آقایون به آواتارم یه نگاهی بندازین بد نیست ها طفلکی مظلوم واقع شده یعنی به جز من کسی دوسش نداره:(
عزیزم دلم براش تنگ شده
نیکلای کجا زنده مونده؟! مگه نمسیس مغزشو نپاشوند!:-/
اونجوری که تو کتاب re اومده نیکلای با آخرین هلیکوپتر از شهر خارج شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or