بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

این جا هم من باید بیام معنی ریبوت رو بگم ؟:) مث که با یبار دو بار ملت نمیفهمن ریبوت ینی چی ...
RE به ریبوت نیاز دارد ، اما نه به این زودی ... مثلا من خیلی دوس دارم رو کرکترهای Outbreak دست بذارن . خیلی دوس داشتنی بودن ، مخصوصا Kevin :دی !

خوب بله.من هم دوست ندارم که داستان این شخصیت ها تموم بشه.ولی چاره ای نیست.البته شاید هم حالا حالاها ریبوت نشه و داستان رو کامل تر تموم کنند.
نیکلای هم هلیکوپتری که جیل و کارلوس می خواستن باهش فرار کنند رو دزدید و از شهر فرار کرد.
آقای کندی!شما جیل و لیون رو جزو شخصیت های اصلی نمی دونی؟میشه بیشتر توضیح بدی؟

خوب بله.من هم دوست ندارم که داستان این شخصیت ها تموم بشه.ولی چاره ای نیست.البته شاید هم حالا حالاها ریبوت نشه و داستان رو کامل تر تموم کنند.
نیکلای هم هلیکوپتری که جیل و کارلوس می خواستن باهش فرار کنند رو دزدید و از شهر فرار کرد.
آقای کندی!شما جیل و لیون رو جزو شخصیت های اصلی نمی دونی؟میشه بیشتر توضیح بدی؟
1.نظرم رو گفتم
2.قرار بود چهارتاازکاراکترهارو بگیم.اگر بیشتر میشد اونا رو هم اضاف میکردم
3.اینایی که من گفتم مربوط به این خط داستانی اویل هست.چون من اعتقاد دارم کلا داستان اویل دو تا خط کلی داره (البته نه اینکه به هم ربط ندارن ها) که یکیش مربوط به کریس.وسکرو...
یکیش هم لیون وایداوبقیه.که اگر دقت کنی اخر کراکترها گفتم تو کدوم داستان.
4.نظرم رو گفتم

یعنی واقعا جیل و پارکر زن و شوهرن؟:dداستان حسابی داره خانوادگی میشه!لابد 2 روز دیگه هم اعلام می کنن که کلیر و وسکر هم با هم زن و شوهر بودن و کریس هم شوهر خواهر ایدا بوده! ;)
ولی جدای از شوخی واقعا من هم همیشه دوست دارم که داستان رزیدنت اویل خانوادگی بشه.مثلا همه فکر می کردن که از آخر کریس و جیل با هم ازدواج می کنند.ولی دیدیم که جیل زن این تانکر شده! :((البته به نظر من به زور دادنش به این یارو.چون حتی در رزیدنت اویل 5 هم با کریس روابط عاطفی داره.)
ولی خدا کنه در رزیدنت اویل 6 هم کلیر و لیون با هم ازدواج کرده باشن تا حداقل بزرگ ترین رقیب من یعنی استیو از رو بره! :d (البته در این صورت من می دونم با لیون! ;))

یعنی واقعا جیل و پارکر زن و شوهرن؟:dداستان حسابی داره خانوادگی میشه!لابد 2 روز دیگه هم اعلام می کنن که کلیر و وسکر هم با هم زن و شوهر بودن و کریس هم شوهر خواهر ایدا بوده! ;)
ولی جدای از شوخی واقعا من هم همیشه دوست دارم که داستان رزیدنت اویل خانوادگی بشه.مثلا همه فکر می کردن که از آخر کریس و جیل با هم ازدواج می کنند.ولی دیدیم که جیل زن این تانکر شده! :((البته به نظر من به زور دادنش به این یارو.چون حتی در رزیدنت اویل 5 هم با کریس روابط عاطفی داره.)
ولی خدا کنه در رزیدنت اویل 6 هم کلیر و لیون با هم ازدواج کرده باشن تا حداقل بزرگ ترین رقیب من یعنی استیو از رو بره! :d (البته در این صورت من می دونم با لیون! ;))
ببین برادر من بدون فکر حرف نزن. الان اگه لیون و کلیر با هم ازدواج کنن فکر میکنی ایدا وایمیسته نگاه میکنه؟؟؟:d
یا میزنه لیون رو میکشه یا کلیر رو یا هر جفتشونو یا خودشو یا همرو باهم=))=))=))
اون وقت به آرزتون میرسید که یکی تو رزیدنت اویل6 میمیره. بعد تو روزنامه مینویسن دختری به خاطر عشقش رقیب عشقی اش را همراه با معشوقش کشت:d=))بعد سعی به خودکشی کرد و .........

دیگه رسما از رویلیشن متنفر شدم آخه خدایشش زور داره رزیدنت ایول اول شخص
جیلم که برا من فرقی نداره شوهر داشته باشه یا نه ولی فک کنم حرص طرفدارای کریس و جیلو رو در آوردن
البته اگه این یارو تو بازی آلوده نشه و باز دوباره جیل گیر کریس نیوفته درضمن این جیل اصلا پاک دامن نیست :دی
اون از کریس بدبخت اونم از کارلوس اینم از این یارو پارکر معلوم نیست تو اون مدت که تحت کنترل وسکر بوده چیکارا کرده:دی
تو re6 هم به صورت bonus فیلم عقد نیما با کلیر رو توش میزارن
لیان هم که کلا رفت به تعطیلات و قرار ترور بشه
فک کنم تو نسل بعد هرکی طرفدار re باشه یه فحش به حساب بیاد

من چیزی که تو سایت بود رو گذاشتم.چون خیلیها مثل خودم کمتر به صفحه اول سایت سر میزنن.
من 2 روز تهران نبودم ببخشید که مطلبتو نخوندم.
خودمم شاخ درآوردم زن شوهرن بخاطر همین چیزی به پستم اضافه نکردم

بهتره یه نگاهیم به اینا بندازید .کلی چیزی در مورد رولیشنز گفتم.

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=24348&page=189

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=24348&page=188

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=24348&page=192

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=24348&page=187

داستان بازی اینطوری شروع میشه : کریس گم شده و جیل اعزام میشه به یک کشتی دریایی درا اوروپا تا محل اقامت کریس رو برسی کنه در ادامه اون با یکی از اعضای جدید BASAA بنام Parker Luciani آشنا میشه و یه سری اتفاقاتی که رقم میخوره ....

من چیزی که تو سایت بود رو گذاشتم.چون خیلیها مثل خودم کمتر به صفحه اول سایت سر میزنن.
من 2 روز تهران نبودم ببخشید که مطلبتو نخوندم.
خودمم شاخ درآوردم زن شوهرن بخاطر همین چیزی به پستم اضافه نکردم

قربونت برم سینا جان خواهش میکنم. :x من فکر کردم نخوندین.:d

آخرین ویرایش:
رزیدنت اویل های بتا
اینا الان بازی هایی هستند که کپکام اونارو تا یه مرحله خاص درست کرده و بعدش بنا به دلایلی اونو کنسل کرده مثلا تو همین رزیدنت اویل 1.5 که قبل از رزیدنت اویل 2 درست شده بود الزا واکر به جای کلیر بازی میکرد یا اگه دقت کنید تو عکس های رزیدنت اویل 5 بتا اصلا قرار نبوده که رزیدنت اویل 5 اکشن باشه شما به اون زامبی که لباس نارنجی داره نگاه کنید .در مورد رزیدنت اویل انلاین هم ویلیام بیرکین تو اون حضور داشته ولی دیگه نمیدونم چرا اونو برداشتم شاید به خاطر اینکه ویلیام تو رزیدنت اویل 2 کشته شده.رزیدنت اویل 3.5 هم با این 4 خودمون خیلی فرق داشت مکان هایی که تو اونجا بود تو 4 اصلا دیده نمیشه .بعدا اگه خواستید یه تریلر میزارم که ببینید تو اون زمان قدرت گرافیکی رزیدنت اویل 3.5 حتی برابر با بازی های ps3 الان بوده.یا حداقل نزدیک به اون.

resident evil 1.5 یا resident evil 2 beta

resident evil online beta

یه ویدئو کوتاه از مبارزه با ویلیام بیرکین تو رزیدنت اویل اوتبریک.

دانلود

resident evil 5 beta

resident evil code : veronica beta

resident evil 3.5 یا Resident evil 4 beta

resident evil 3 beta

resident evil remake beta

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or