1.نظرم رو گفتمخوب بله.من هم دوست ندارم که داستان این شخصیت ها تموم بشه.ولی چاره ای نیست.البته شاید هم حالا حالاها ریبوت نشه و داستان رو کامل تر تموم کنند.
نیکلای هم هلیکوپتری که جیل و کارلوس می خواستن باهش فرار کنند رو دزدید و از شهر فرار کرد.
آقای کندی!شما جیل و لیون رو جزو شخصیت های اصلی نمی دونی؟میشه بیشتر توضیح بدی؟

البته به نظر من به زور دادنش به این یارو.چون حتی در رزیدنت اویل 5 هم با کریس روابط عاطفی داره.)
ببین برادر من بدون فکر حرف نزن. الان اگه لیون و کلیر با هم ازدواج کنن فکر میکنی ایدا وایمیسته نگاه میکنه؟؟؟:dیعنی واقعا جیل و پارکر زن و شوهرن؟:dداستان حسابی داره خانوادگی میشه!لابد 2 روز دیگه هم اعلام می کنن که کلیر و وسکر هم با هم زن و شوهر بودن و کریس هم شوهر خواهر ایدا بوده!
ولی جدای از شوخی واقعا من هم همیشه دوست دارم که داستان رزیدنت اویل خانوادگی بشه.مثلا همه فکر می کردن که از آخر کریس و جیل با هم ازدواج می کنند.ولی دیدیم که جیل زن این تانکر شده!البته به نظر من به زور دادنش به این یارو.چون حتی در رزیدنت اویل 5 هم با کریس روابط عاطفی داره.)
ولی خدا کنه در رزیدنت اویل 6 هم کلیر و لیون با هم ازدواج کرده باشن تا حداقل بزرگ ترین رقیب من یعنی استیو از رو بره! :d (البته در این صورت من می دونم با لیون!![]()

بعد سعی به خودکشی کرد و .........آقایون بخونید
http://www.bazicenter.com/news/2466
من چیزی که تو سایت بود رو گذاشتم.چون خیلیها مثل خودم کمتر به صفحه اول سایت سر میزنن.
من 2 روز تهران نبودم ببخشید که مطلبتو نخوندم.
خودمم شاخ درآوردم زن شوهرن بخاطر همین چیزی به پستم اضافه نکردم
من فکر کردم نخوندین.:d