بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

استیو مرد.ولی مرگش مشکوکوه.ممکنه که مثل ایدا فقط بیهوش شده باشه.به علاوه وسکر به کریس و کلیر میگه:من جسد استیو رو با خودم بردم.اون می تونه نمونه ی خوبی باشه.شاید یک روز مثل من به زندگی برگرده و دوباره بتونه خواهرت رو ببینه!کلیر به طرف وسکر حمله ور میشه و بهش میگه:به اون دست نزن.وسکمر هم در پاسخ میگه:متاسفم عزیز دلم.ولی افراد من قبلا اون رو برده اند!از اونجایی که توی بدن استیو ویروس تی ورونیکا وجود داشت،ممکنه که سازمان اون رو به مدت 15 سال در یک خواب مصنوعی قرار داده باشه.(مثل الکسیا) اگه اینجوری باشه داستان رزیدنت اویل 6 در سال 2014 رخ میده.دیدید؟همه چیز با هم مطابقت داره.البته اگه کاپکوم دوباره گند نزنه.در ضمن روابط عاطفی بین کلیر و استیو هم قابل توجهه.

ببخشید.الیکا خانم!ممننون از خبرتون.ولی اون داستانی که گفتید مربوط به رمان های رزیدنت اویله که از لحاظ داستانی رسمین ندارند.من خودم همه ی رمان ها رو دارم.فقط یک برداشتی از داستان بازی ها هستند.درست مثل فیلم ها.

استیو مرد.ولی مرگش مشکوکوه.ممکنه که مثل ایدا فقط بیهوش شده باشه.به علاوه وسکر به کریس و کلیر میگه:من جسد استیو رو با خودم بردم.اون می تونه نمونه ی خوبی باشه.شاید یک روز مثل من به زندگی برگرده و دوباره بتونه خواهرت رو ببینه!کلیر به طرف وسکر حمله ور میشه و بهش میگه:به اون دست نزن.وسکمر هم در پاسخ میگه:متاسفم عزیز دلم.ولی افراد من قبلا اون رو برده اند!از اونجایی که توی بدن استیو ویروس تی ورونیکا وجود داشت،ممکنه که سازمان اون رو به مدت 15 سال در یک خواب مصنوعی قرار داده باشه.(مثل الکسیا) اگه اینجوری باشه داستان رزیدنت اویل 6 در سال 2014 رخ میده.دیدید؟همه چیز با هم مطابقت داره.البته اگه کاپکوم دوباره گند نزنه.در ضمن روابط عاطفی بین کلیر و استیو هم قابل توجهه.

درسته نیما جان ولی در صورتی که استیو نمرده باشه که خیلی بعید میدونم اگه مرده باشه که دیگه خواب مصنوعی معنی نداره .حالا من یه سوال دارم چجوری شد که استیو دقیقا تو اون لحظه که خواست با تبرش کلیر رو بکشه یه دفعه یادش اومد که کلیر کیه و اون حالت ویروسی تو بدنش از بین رفت ؟

در مورد اوت بریک هم باید بگم که اگه نبود،الآن رزیدنت اویل 5 هم نبود!.

این حرفت کاملا غیر منطقی هست
اینکه یه بازی از ته ساخته نشه با اینکه از المانهای یه بازی استفاده کنه کاملا دو تا مقوله مجزا هستند

اگه Outbreak ساخته نمیشد هم Re5 ساخته میشد(اصلا ربطی به ساخته شدن هم ندارن)
و 100% از المانهای دیگه استفاده میشد تو بازی

خوب ظاهرا اویل باز تهرانی نداریم اینجا!!!
بازخوبه!هر موقع خواستیم بریم مسافرت غم نداریم!!!
حالا گذشته از شوخی یه سوال:
حالا که بحث استیو و تویل کد ورونیکا شد،میشه یه نفر راجع به این که چرا سنجاقک نماد این بازیه توضیح بده؟

خوب ظاهرا اویل باز تهرانی نداریم اینجا!!!
بازخوبه!هر موقع خواستیم بریم مسافرت غم نداریم!!!
حالا گذشته از شوخی یه سوال:
حالا که بحث استیو و تویل کد ورونیکا شد،میشه یه نفر راجع به این که چرا سنجاقک نماد این بازیه توضیح بده؟

واسه که اونو الفرد سنجاقک هارو میگرفتند بالاشونو میکندند و بعد نگاشون میکردن آخرشم خود الکسیا تبدیل به یه حشره ی شبیه سنجاقک شد.:d

واسه که اونو الفرد سنجاقک هارو میگرفتند بالاشونو میکندند و بعد نگاشون میکردن آخرشم خود الکسیا تبدیل به یه حشره ی شبیه سنجاقک شد.:d

آره!مرض داشتن اين دوتا خل و چل!
ولي جداواسه من سواله كه چراسنجاقك؟!شك ندارم انتخاب سنجاقك رندوم نبوده.

آفرین. به نکته جالبی اشاره کردی...چرا سنجاقک؟؟ اگه دقت کنید توی اویل 5 هم یه غول بود که خیلی زشت بود ولی حالت و فرم بدنش مثل سنجاقک بود.
دوست عزیزalfisisili، بنده با اجازتون تهرانی هستم:d

ببخشید.اشتباه از من بود.منظورم رو خوب بیان نکردم.منظورم این بود که اگه اوت بریک نبود،رزیدنت اویل 5 اینجوری ساخته نمی شد.نه اینکه کلا ساخته نشه.
در زنده بودن استیو هم هیچ شکی نیست.حالا ببینید کی گفتم!
اونجایی که استیو به خودش میاد هندی بازی بود.فقط یک آهنگ هندی کم داشت!البته می تونه میزان عشقش به کلیر رو هم نشون بده.رقیب من بود دیگه! (البته خدا رو شکر فعلا از سر راهم برداشته شده.)
در حال حاضر هم مشغول تهیه ی چند مقاله ی توپ هستم.می خوام بذارمشون توی همین تاپیک.

والا نمیدنم چرا سنجاقک فقط فکر میکنم که که اینا DNA حشرات رو هم با ویروس ترکیب میکردن که تبدیل شد به سنجاقک آخرش .فکر میکنم این دو تا علاقه خاصی به حشرات داشتند مخصوصا سنجاقک از کلکسیون حشرات گرفته تا کلید ها چون اگه دقت کرده باشین بیشتر کلید های بازی حشرات بودند اون 2 کلید یا شی شکل مورچه بوند به رنگ های آبی و قرمز تو اتق الکسیا بودند همچنین اون بال های سنجاقک که 4 تا بودند باید با بدن سنجاقک ترکیب میکردی بعد کلید ساخته میشد . یا اون تپه مورچه ها :D اون آخرای بازی اون مورچه ها که رو در و دیوار بودن .فکر میکنم حشرات نقش غیر قابل انکاری داشتند تو این بازی.

در حال حاضر هم مشغول تهیه ی چند مقاله ی توپ هستم.می خوام بذارمشون توی همین تاپیک.
عالیه حالا راجع بع چی هست این مقاله نیما جان؟

آفرین. به نکته جالبی اشاره کردی...چرا سنجاقک؟؟ اگه دقت کنید توی اویل 5 هم یه غول بود که خیلی زشت بود ولی حالت و فرم بدنش مثل سنجاقک بود.
دوست عزیزalfisisili، بنده با اجازتون تهرانی هستم:d

مرحسابي!صدات دربياد ديگه!چندروزه خودمو جردادم و جيغ ودادو هوار!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or