shah.ram
کاربر سایت
درود
پدر رزیدنت ایول ایران اومد :d
خیلی دوست دارم تو بحث ها شرکت کنم ، و به تمام بچه های خلف رزیدنت ایول پاسخ بدم ، ولی این چند روز درگیرممیدونم از دوری پدر دلتنگ شدید !!!
====
تلگرافی وسط بحث اینو بگم :
* بچه هایی که اینترنت پر سرعت دارن ، پیغام بدن لینک Outbreak ها ورژن ntsc-usa رو واسشون لینک کنم ، گرچه با یه سرچ کوچیک هم میشه پیداشون کرد .
* ورژن ژاپنی خیلی از باگهایی که تو ورژن آمریکایی هست رو ندراه ، مثلا باگ معروف آلیسا در مرحله Hellfire در نسخه 1 .
* بچه هایی که واسه pcsx2 سیو فول با تمام مراحل و اچیومنت ها ، کاراکترها ، کاستومها و کل تشکیلات باز شده هر دو تا outbreak رو میخوان ، ورژن بازیشون رو ( Pal یا NTSC ) و ورژن PCSX2 مورد استفاده رو ( بهتر 9.0.7 بتا باشه ) رو پ.خ کنن تا واسشون سیو رو بفرستم که حالشو ببرن ، فقط مزه بازی از بین میره . گرچه یکسری از سناریوها پایان های متفاوت دارن که فقط با بازی کردن میشه دیدشون .
* پدر فایل 1 رو دوباره تا آخر رفت و الآن آمادگی کامل برای کمک کردن به نونهالان عزیز رزیدنت ایول داره .
* در نهایت واسه بسیاری از جوابهای دوستان که من بطور گذرا نگاه می کردم ، خوندن فایل 1 و 2 گزارش وسکر توصیه میشه .
منتظر باشید ، پدر بزودی بر می گرده و همتون رو نجات میده !
Resident Evil
Father
{این آخریو به سبک re2 بخونین :d }
پ.ن : اینجا هم می تونین به پدر کمک کنین صفحه رو بروز نگه داره :
اون وسط هم چی چی بوک رو اضافه کنید![]()
من یکی خواهش می کنم حتماً این کار را انجام بده، اگر پیوند مستقیم باشه که چه بهتر.
ناگفته نماند نسخه کامل و انگلیسی محتوا

میدونم از دوری پدر دلتنگ شدید !!!