shah.ram
کاربر سایت
درود
پدر رزیدنت ایول ایران اومد :d
خیلی دوست دارم تو بحث ها شرکت کنم ، و به تمام بچه های خلف رزیدنت ایول پاسخ بدم ، ولی این چند روز درگیرم میدونم از دوری پدر دلتنگ شدید !!!
====
تلگرافی وسط بحث اینو بگم :
* بچه هایی که اینترنت پر سرعت دارن ، پیغام بدن لینک Outbreak ها ورژن ntsc-usa رو واسشون لینک کنم ، گرچه با یه سرچ کوچیک هم میشه پیداشون کرد .
* ورژن ژاپنی خیلی از باگهایی که تو ورژن آمریکایی هست رو ندراه ، مثلا باگ معروف آلیسا در مرحله Hellfire در نسخه 1 .
* بچه هایی که واسه pcsx2 سیو فول با تمام مراحل و اچیومنت ها ، کاراکترها ، کاستومها و کل تشکیلات باز شده هر دو تا outbreak رو میخوان ، ورژن بازیشون رو ( Pal یا NTSC ) و ورژن PCSX2 مورد استفاده رو ( بهتر 9.0.7 بتا باشه ) رو پ.خ کنن تا واسشون سیو رو بفرستم که حالشو ببرن ، فقط مزه بازی از بین میره . گرچه یکسری از سناریوها پایان های متفاوت دارن که فقط با بازی کردن میشه دیدشون .
* پدر فایل 1 رو دوباره تا آخر رفت و الآن آمادگی کامل برای کمک کردن به نونهالان عزیز رزیدنت ایول داره .
* در نهایت واسه بسیاری از جوابهای دوستان که من بطور گذرا نگاه می کردم ، خوندن فایل 1 و 2 گزارش وسکر توصیه میشه .
منتظر باشید ، پدر بزودی بر می گرده و همتون رو نجات میده !
Resident Evil
Father
{این آخریو به سبک re2 بخونین :d }
پ.ن : اینجا هم می تونین به پدر کمک کنین صفحه رو بروز نگه داره :
اون وسط هم چی چی بوک رو اضافه کنید
من یکی خواهش می کنم حتماً این کار را انجام بده، اگر پیوند مستقیم باشه که چه بهتر.
ناگفته نماند نسخه کامل و انگلیسی محتوا