بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

درود
پدر رزیدنت ایول ایران اومد :d
خیلی دوست دارم تو بحث ها شرکت کنم ، و به تمام بچه های خلف رزیدنت ایول پاسخ بدم ، ولی این چند روز درگیرم :( میدونم از دوری پدر دلتنگ شدید !!!

====
تلگرافی وسط بحث اینو بگم :
* بچه هایی که اینترنت پر سرعت دارن ، پیغام بدن لینک Outbreak ها ورژن ntsc-usa رو واسشون لینک کنم ، گرچه با یه سرچ کوچیک هم میشه پیداشون کرد .
* ورژن ژاپنی خیلی از باگهایی که تو ورژن آمریکایی هست رو ندراه ، مثلا باگ معروف آلیسا در مرحله Hellfire در نسخه 1 .
* بچه هایی که واسه pcsx2 سیو فول با تمام مراحل و اچیومنت ها ، کاراکترها ، کاستومها و کل تشکیلات باز شده هر دو تا outbreak رو میخوان ، ورژن بازیشون رو ( Pal یا NTSC ) و ورژن PCSX2 مورد استفاده رو ( بهتر 9.0.7 بتا باشه ) رو پ.خ کنن تا واسشون سیو رو بفرستم که حالشو ببرن ، فقط مزه بازی از بین میره . گرچه یکسری از سناریوها پایان های متفاوت دارن که فقط با بازی کردن میشه دیدشون .
* پدر فایل 1 رو دوباره تا آخر رفت و الآن آمادگی کامل برای کمک کردن به نونهالان عزیز رزیدنت ایول داره .

* در نهایت واسه بسیاری از جوابهای دوستان که من بطور گذرا نگاه می کردم ، خوندن فایل 1 و 2 گزارش وسکر توصیه میشه .

منتظر باشید ، پدر بزودی بر می گرده و همتون رو نجات میده !
Resident Evil
Father
{این آخریو به سبک re2 بخونین :d }

پ.ن : اینجا هم می تونین به پدر کمک کنین صفحه رو بروز نگه داره :

اون وسط هم چی چی بوک رو اضافه کنید ;)

من یکی خواهش می کنم حتماً این کار را انجام بده، اگر پیوند مستقیم باشه که چه بهتر.
ناگفته نماند نسخه کامل و انگلیسی محتوا

یه سوال شما از کجا میگی پدر RE هستی؟

تازه بر فرض اینکه پدر باشی میری میشینی outbreak بازی میکنی؟
یعنی وای به حال ایران که پدر Re اینجوری باشه

مگه اوتبریک چه شه ؟ گناه داره بازی کنیم ؟ من خودم دارم اوتبریک بازی میکنم چون بقیه تموم کردم به جز گلد پلی استیشن 3, و2 هم نداشتم دارم با pc بازی میکنم.ولی قبول دارم که یه جوریه بازیش اصلا راحت نیستم توش مثل بقیه رزیدنت اویل ها .ولی از بی رزیدنت اویلی بهتره. من تو رزیدنت اویل 5 115 fps میگیرم چجوری میشه موشن بلور کار نکنه !!!!!!! خیلی جالبه تو دد اسپیس2 موشن بلور داشتم تو این نه .

آخرین ویرایش:
welcome back father ;)
نوکرم :d

کسی نیست جواب مارو بده ؟:( چرا موشن بلور تو رزیدنت اویل 5 کار نمیکنه واسه من ؟

دادا ظاهرا بعضی ها با این مورد مشکل دران و باگ از دایرکت ایکس 10 هست ، با 9 بالا بیار تست کن ، اگر اوکی نشد موشن بلور از مسیر پایین دستی فعال کن ، اگه تغییری احساس نکردی بگو بازم من یه سرچ بزنم .
Code:
  Documents/Capcom/ResidentEvil5 folder/config.ini
یه سوال شما از کجا میگی پدر RE هستی؟

تازه بر فرض اینکه پدر باشی میری میشینی outbreak بازی میکنی؟
یعنی وای به حال ایران که پدر Re اینجوری باشه

اینکه من پدر رزیدنت ایول ایران هستم یک اصل هست برادر م86 ، من چراغی هستم برای زامبی صفرها در این تاریکی مطلق !
ضمن اینکه پدر حدود 14 الی 15 ساله فن رزیدنت ایول هست ، و گرچه سری سایلنت هیل هم بازی می کرده ولی هیچوقت ادعای پدری نسبت به این مجموعه نداشته که هیچوقت با دیکشنری دستی وقتی چهار کلمه بیشتر انگلیسی بلد نبود فایل و دیالوگ این مجموعه رو ترجمه نمی کرد که بفهمه جریان چیه {اون هم در کلوب و با پول تو جیبی تغذیه} :)

اما اوتبریک ! مخصوصا فایل شماره #1 . میشه اونرو با ربط ترین نسخه غیر اصلی رزیدنت ایول معرفی کرد . داستان یوکو {داستانی سراسر رمز و راز} ، جرج و کوین ( عضو R.P.D که 2 بار به خاطر سرخوشی و شنگول بازیهاش از امتحانات ورودی به تیم S.T.A.R.S رد شد ) مخصوصا اطلاعات جالبی به ما میده و البته داستان آلیسا هم بی ربط به موضوع نیست که شاید اثراتش رو در انیمیشن Degeneration میشه دید .

در مورد سیستم این بازی شما کاملا باید با سیستم AD-Lib این بازی آشنا باشید تا لذت کامل رو ببرید ، بعضی از کاراکترها با هم مشکل دارن در بازی ، مثلا مارک تمایل کمتری در کمک به آلیسا و طبعیت از دستورات اون رو داره { شاید بخاطر اثرات جنگ ویتنام که درش شرکت داشته } ، یوکو علاقه زیادی به استفاده از سلاح سرد داره و دادن تفنگ دست یوکو تا لحظات حساس مبارزه چیر بی منطقی هست ، رسوندن فندک J'bar به دیوید خیلی مهمه چون میتونه باهاش اسپری آتشین ایجاد کنه که مخصوصا در مقابل زنبورها خیلی مفیده ، آلیسا و کوین تنها دو عضوی هستن که قادر هستن به خوبی شلیک کنن ، جیم تا حدودی خودخواه و بزدل هست و کمتر تمایل به کمک کردن به دیگران داره و ...

پدر در جوانی تمام اوتبریک ها رو تا آخر رفته بود ، اما حالا داره تجدید دوره میکنه ( برای جلوگیری از آلزایمر رزیدنت ایولی ) . فکر می کنم اولین کسی که شروع به ترجمه فایل های رزیدنت ایول 5 کرد {p30world} پدر بود ! نمونش تو همون بخش ها هست که حالا نمی دونم بچه ها ادامه دادن یا نه !

در نهایت پدر چراغی هست برای تمام "زامبی صفر" ها تا به درجه هانتری برسن ! "هانتر تمام" که شدن خودشون میتونن گلیم خودشون رو بالا بکشن ، ولی پدر همیشه هست و حتی به "تایرنت تمام" ها و "نمسیز" ها هم کمک میکنه :d
پدر تو عزیز دل رو هم در هر درجه ای باشی در آغوش میگیره >:d<

من یکی خواهش می کنم حتماً این کار را انجام بده، اگر پیوند مستقیم باشه که چه بهتر.
ناگفته نماند نسخه کامل و انگلیسی محتوا
داد لینک رو امشب واست پ.خ می کنم ، NTSC-USA ورژن ;)

پ.ن: باز هم میگم ، دوستانی که علاقه دارن فول این دو بازی رو در شبیه ساز "باز" کنن { با تمام آپشن ها } نوع شبیه ساز ، ورژن بازیشون رو بگن که پدر واسشون سیو بفرسته .

نوکرم :d

دادا ظاهرا بعضی ها با این مورد مشکل دران و باگ از دایرکت ایکس 10 هست ، با 9 بالا بیار تست کن ، اگر اوکی نشد موشن بلور از مسیر پایین دستی فعال کن ، اگه تغییری احساس نکردی بگو بازم من یه سرچ بزنم .
Code:
  Documents/Capcom/ResidentEvil5 folder/config.ini
اینکه من پدر ر.

ممنون. با 9 هم تست کردم بازم همون مشکل دارم تو config.ini هم motion blur =on بود دیگه موندم چیکار کنم.آخه این مشکل تو دد اسپیس نداشتم.تو چی چی بوک هم کمک خواستم کسی جوابمو نداده.تو قسمت مشکلات بازی های pc هم موضوع و مطرح کردم بازم هیچ کس جوابی نداده.:(

آخرین ویرایش:
در مورد مرگ وسکر باید بگم که به نظر من مرده.حتما که موشک ها نباید به صورتش بخورن.مهم انفجارشه.تازه حرارت مواد مذاب خیلی بیشتر از انفجار اون دو تا موشکه.به نظر بنده ی حقیر فقط وقتی وسکر رو زنده می کنند که تمام داستان های مهم تموم شده باشن.یکی بیه عبارت دیگه از بی داستانی میرن سراغ وسکر.چون در حال حاضر ابهامات خیلی مهم تری در داستان وجود داره.مثل:سرنوشت،شری،استیو،ایدا،نیکلای،بیلی و از همه مهم تر سازمان.در ضمن وسکر میگه شری در ماست.منظور از ما سازمانه.چون اون موقع وسکر برای سازمان کار می کرده.بنابراین برای برگردوندن شری و استیو نیازی به وسکر نیست.چون خیلی راحت میشه به سازمان حوالشون کرد.البته تنها راه برای برگردوندن وسکر به داستان اینه که بگن اون یارو که مرد بدلش بوده.چون در ترکیدن اوت یارو هیچ شکی نیست.والسلام!
در مورد الکس هم باید بگم که بدون شک در رزیدنت اویل 6 حضور داره.و گرنه کاپکوم مریض نبود که بیاد این همه توی رزیدنت اویل 5 براش مقدمه چینی کنه.اگه شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 کلیر باشه که هست (به خاطر اولویت داشتن ماجرای شری و استیو)،الکس میشه شخصیت منفی بازی و دشمن کلیر!و از اونجایی که الکس قراره جای وسکر رو به عنوان شخصیت منفی بازی بگیره و حالا حالاها هم نمی میره،در رزیدنت اویل 6 ماجرای مبارزه ی کلیر و الکس شروع میشه.یعنی داستان مبارزه ی کریس و جیل با وسکر تموم شد و حالا داستان مبارزه ی کلیر و الکسشروع میشه.البته ممکنه لیون هم در کنار کلیر باشه.ولی حضور اون بیشتر به خاطر فروش بازیه و داستان اصلی احتمالا سر کلیر،شری و استیوه.
در مورد اوت بریک هم باید بگم که اگه نبود،الآن رزیدنت اویل 5 هم نبود!برای این حرفم هم دلیل دارم:
1-اوروبوروس که بعد اصلی داستان RE5 بود،دقیقا از روی یکی از هیولاهای اوت بریک 1 برداشته شده.(در مرحله ی بیمارستان) حتی نحوه ی کشتنش هم به همون صورته.باید بندازیمش توی یک اتاق و درجه ی حرارت اون رو بالا ببریم!
2-جلاد رزیدنت اویل 5 (در مرحله ی اول) دقیقا از روی آلبرت لستر در اوت بریک 2 برداشته شده.هم صورتش رو پوشونده و هم اینکه یک تبر بزرگ داره.فقط اومدن هیکلش رو بزرگ کردن!
3-در اوت بریک وقتی که وارد منوی بازی میشیم،بازی متوقف نمیشه.درست مثل رزیدنت اویل 5!
4-صفحه ی منوی اوت بریک و همچنین توانایی کنترل پارتنرها و دستورهایی که می تونیم بهشون بدیم دقیقا مانند رزیدنت اویل 5 است!
بنابراین متوجه میشیم که مبنای اصلی رزیدنت اویل 5 اول اوت بریک بوده و بعد رزیدنت اویل 4!
در ضمن بحث مهم تر بودن شخصیت ها رو من شروع نکردم.افشین گفت که نقش اول رزیدنت اویل 2 لیون بوده.من هم جوابش رو دادم!به هر حال از اینکه اینقدر حمایتم می کنید واقعا ممنونم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Biohazard
در مورد مرگ وسکر باید بگم که به نظر من مرده.حتما که موشک ها نباید به صورتش بخورن.مهم انفجارشه.تازه حرارت مواد مذاب خیلی بیشتر از انفجار اون دو تا موشکه.به نظر بنده ی حقیر فقط وقتی وسکر رو زنده می کنند که تمام داستان های مهم تموم شده باشن.یکی بیه عبارت دیگه از بی داستانی میرن سراغ وسکر.چون در حال حاضر ابهامات خیلی مهم تری در داستان وجود داره.مثل:سرنوشت،شری،استیو،ایدا،نیکلای،بیلی و از همه مهم تر سازمان.در ضمن وسکر میگه شری در ماست.منظور از ما سازمانه.چون اون موقع وسکر برای سازمان کار می کرده.بنابراین برای برگردوندن شری و استیو نیازی به وسکر نیست.چون خیلی راحت میشه به سازمان حوالشون کرد.البته تنها راه برای برگردوندن وسکر به داستان اینه که بگن اون یارو که مرد بدلش بوده.چون در ترکیدن اوت یارو هیچ شکی نیست.والسلام!
در مورد الکس هم باید بگم که بدون شک در رزیدنت اویل 6 حضور داره.و گرنه کاپکوم مریض نبود که بیاد این همه توی رزیدنت اویل 5 براش مقدمه چینی کنه.اگه شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 کلیر باشه که هست (به خاطر اولویت داشتن ماجرای شری و استیو)،الکس میشه شخصیت منفی بازی و دشمن کلیر!و از اونجایی که الکس قراره جای وسکر رو به عنوان شخصیت منفی بازی بگیره و حالا حالاها هم نمی میره،در رزیدنت اویل 6 ماجرای مبارزه ی کلیر و الکس شروع میشه.یعنی داستان مبارزه ی کریس و جیل با وسکر تموم شد و حالا داستان مبارزه ی کلیر و الکسشروع میشه.البته ممکنه لیون هم در کنار کلیر باشه.ولی حضور اون بیشتر به خاطر فروش بازیه و داستان اصلی احتمالا سر کلیر،شری و استیوه.
در مورد اوت بریک هم باید بگم که اگه نبود،الآن رزیدنت اویل 5 هم نبود!برای این حرفم هم دلیل دارم:
1-اوروبوروس که بعد اصلی داستان RE5 بود،دقیقا از روی یکی از هیولاهای اوت بریک 1 برداشته شده.(در مرحله ی بیمارستان) حتی نحوه ی کشتنش هم به همون صورته.باید بندازیمش توی یک اتاق و درجه ی حرارت اون رو بالا ببریم!
2-جلاد رزیدنت اویل 5 (در مرحله ی اول) دقیقا از روی آلبرت لستر در اوت بریک 2 برداشته شده.هم صورتش رو پوشونده و هم اینکه یک تبر بزرگ داره.فقط اومدن هیکلش رو بزرگ کردن!
3-در اوت بریک وقتی که وارد منوی بازی میشیم،بازی متوقف نمیشه.درست مثل رزیدنت اویل 5!
4-صفحه ی منوی اوت بریک و همچنین توانایی کنترل پارتنرها و دستورهایی که می تونیم بهشون بدیم دقیقا مانند رزیدنت اویل 5 است!
بنابراین متوجه میشیم که مبنای اصلی رزیدنت اویل 5 اول اوت بریک بوده و بعد رزیدنت اویل 4!
در ضمن بحث مهم تر بودن شخصیت ها رو من شروع نکردم.افشین گفت که نقش اول رزیدنت اویل 2 لیون بوده.من هم جوابش رو دادم!به هر حال از اینکه اینقدر حمایتم می کنید واقعا ممنونم.

دلایلت عالی بود نیما جان .

آخرین ویرایش:
بچه ها. دو هفته نامه ی دنیای بازی از این شماره داره یه داستان از سری رزیدنت اویل به اسم "رزیدنت اویل:خلیج بالیکان" میگذاره. اگه تا حالا نخوندید حتما بخونید که خیلی جالبه داستانش در مورد بازگشت ربکا و کریس و جیل بعد از ماجراهای اویل 1 هستش که وقتی به شهر برمیگردن هیچ کس حرفاشونو باور نمیکنه و ...

اقا مشكل من حل شد خودم فهميدم ايراد از كجاست .من خيلي رو اين چيزا حساسم آخه فكر كردم از گارت گرافيكمه. راستي نيما گفتي سرنوشت استيو اون كه تو كد ورونيكا مرد كه. در ضمن احتمال داره كه يه اطلاعات جديدي از الكس وسكر تو روليشنز گفته شه .حدس ميزنم.مطمعن نيستم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or