alfisisili
کاربر سایت
خوب من الان چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
چرا قصه می بافی نیما ما اصلا در مورد مهمتر بودن کسی صحبت نمی کردیم ولی تو بدون هیچ دلیلی اومد شروع کردی یه چیز خیلی تکراری رو دوباره تکرار کردن ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
همین جوری الکی دیگه؟؟؟؟ فقط برای اینکه کلیر مهمترین باشه
اصلا کلیر دیگه داستانش تموم شده همون طور که داستان جیل و کریس تموم شده الان هیچ نقشی نداره و حتی فرد مهمی هم نیست که بخواد کاری بکنه بود
نبود کلیر تو دیجنریشن چه فرقی می کرد اگر اینگرید هاناگن هم جاش بود بازم فرقی نمی کرد من از لیان طرفداری نمی کنم الان هم منتظرم تو orc جرش بدم
من می گم تمام کسانی که رزیدنت ایول 2 رو روی ps1 بازی کردن با دیسک یکش بازی کردن و با لیان رفتن پس سناریوی اصلی لیان a و کلیر b هست خوب حالا بیا در مورد اینا توضیح بده کسی هم بت کار نداره دوباره نیا داستان re رو نگو چون همه میدونن
شماباهمه ي كساني كه اويل2بازي كردن صحبت كردي؟
والا اون موقع كه اويل2تازه اومده بود تو همه ي كلوپا دختره ديسك1بود پسره ديسك2!نميدونم چرافكر كردي كه همه مثل شمابازي كردن!!!
بعدم يه سوال:شما چرا حرفاي خودتو نقض ميكني؟
اول ميگي كاري به داستان بازي نداري بعد صحبت از سناريوي اصلي ميكني؟!مگه سناريوي اصلي چيزي متفاوت از داستان بازيه؟!از اون حرفا بودا!
درضمن سناريوي اصلي وابسته به افراد مهمه داستانه!و اينكه تاوقتي كه اون داستان يا سناريو ادامه داره اون فرد هم مهمه.هيچ وقت نگو داستان كلر يا...تموم شد!اينا حتي اگربميرن هم به دليل اينكه نقش اصلي داشتن محونميشن ومطمئن باش تاآخرين نسخه ي بازي ردپاشون هست.مثل بيركين،اسپنسر،وسكر!اينا هم مردن!اماآيا واقعاپروندشون بسته شده؟!

میدونه که مهمترین شخصیت بازی وسکر هستش ولی ازش خوششم نمیادش.
نکنه از...
البته قبل وسکر اسپنسر مصوب تمام این بد بختیا بوده اون پایه گذاز آمبرلا بوده البته ویروس رو ادوارد آشفورد کشف کرد و وقتی با اسپنسر و مارکوس شرکت آمبرلا رو تاسیس کردند هدفش بد نبود و واسه درمان بیماریها بوده ولی اون 2 تا نه واسه همین گفتم پایه گذار آمبرلا اسپنسر بوده. اگه آمبرلا تاسیس نمیشد شاید اصلا رزیدنت اویلی هم وجود نداشت.خیلی هم از وسکر بدم نمیاد ها از وقتی تو ماجراهای آمبرلا باهاش بازی کردم
جون مادراتون نزنید