بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خوب من الان چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
چرا قصه می بافی نیما ما اصلا در مورد مهمتر بودن کسی صحبت نمی کردیم ولی تو بدون هیچ دلیلی اومد شروع کردی یه چیز خیلی تکراری رو دوباره تکرار کردن ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

همین جوری الکی دیگه؟؟؟؟ فقط برای اینکه کلیر مهمترین باشه
اصلا کلیر دیگه داستانش تموم شده همون طور که داستان جیل و کریس تموم شده الان هیچ نقشی نداره و حتی فرد مهمی هم نیست که بخواد کاری بکنه بود
نبود کلیر تو دیجنریشن چه فرقی می کرد اگر اینگرید هاناگن هم جاش بود بازم فرقی نمی کرد من از لیان طرفداری نمی کنم الان هم منتظرم تو orc جرش بدم
من می گم تمام کسانی که رزیدنت ایول 2 رو روی ps1 بازی کردن با دیسک یکش بازی کردن و با لیان رفتن پس سناریوی اصلی لیان a و کلیر b هست خوب حالا بیا در مورد اینا توضیح بده کسی هم بت کار نداره دوباره نیا داستان re رو نگو چون همه میدونن

شماباهمه ي كساني كه اويل2بازي كردن صحبت كردي؟
والا اون موقع كه اويل2تازه اومده بود تو همه ي كلوپا دختره ديسك1بود پسره ديسك2!نميدونم چرافكر كردي كه همه مثل شمابازي كردن!!!
بعدم يه سوال:شما چرا حرفاي خودتو نقض ميكني؟
اول ميگي كاري به داستان بازي نداري بعد صحبت از سناريوي اصلي ميكني؟!مگه سناريوي اصلي چيزي متفاوت از داستان بازيه؟!از اون حرفا بودا!
درضمن سناريوي اصلي وابسته به افراد مهمه داستانه!و اينكه تاوقتي كه اون داستان يا سناريو ادامه داره اون فرد هم مهمه.هيچ وقت نگو داستان كلر يا...تموم شد!اينا حتي اگربميرن هم به دليل اينكه نقش اصلي داشتن محونميشن ومطمئن باش تاآخرين نسخه ي بازي ردپاشون هست.مثل بيركين،اسپنسر،وسكر!اينا هم مردن!اماآيا واقعاپروندشون بسته شده؟!

همونطوری که خودتون ملاحظه کردید و خودم هم پیش بینی کرده بودم،نظرات من همیشه در نطفه خفه میشن.چون برخلاف تفکرات غلطی است که خیلی ها بهشون پای بند بودند.(منظورم شخص خاصی نبود.) علت اینکه از اون یکی سایت اومدم بیرون هم دقیقا همین بود.چون اکثزیت بچه هاش عشق لیون بودند!وقتی که یارو حتی حاضر نمیشه قبول کنه که وسکر از لیون مهم تره،دیگه جای چه حرفی باقی می مونه؟واقعا جای تاسف داره.ولی من همچنان جسورانه و با افتخار روی حرف های خودم می مونم.حتی اگه فقط خودم یک نفر اونا رو قبول داشته باشم!

آخرین ویرایش:
توچيكاربه كسي داري؟حتي اگه دنيا هم نخونه نوشته هاتو خودم يه نفر طرفدارتم;-)بنويس كه خيلي حال ميكنم بامطالبت;-)
واسه همين ميگم كاش تهران بودي.چون ميتونستيم ازصبح بريم يه جا بشينيم و اويلو تيكه پاره كنيم:-D

همونطوری که خودتون ملاحظه کردید و خودم هم پیش بینی کرده بودم،نظرات من همیشه در نطفه خفه میشن.چون برخلاف تفکرات غلطی است که خیلی ها بهشون پای بند بودند.(منظورم شخص خاصی نبود.) علت اینکه از اون یکی سایت اومدم بیرون هم دقیقا همین بود.چون اکثزیت بچه هاش عشق لیون بودند!وقتی که یارو حتی حاضر نمیشه قبول کنه که وسکر از لیون مهم تره،دیگه جای چه حرفی باقی می مونه؟واقعا جای تاسف داره.ولی من همچنان جسورانه و با افتخار روی حرف های خودم می مونم.حتی اگه فقط خودم یک نفر اونا رو قبول داشته باشم!

خداییش اینطوری بوده.؟؟ یعنی هستن کسایی که فکر میکنن لیون از وسکر مهمتر بوده؟؟؟ واقعا معزرت می خوام. من همینجا حرف خودمو نقض میکنم. وسکری که تو تمام رزیدنت اویلا یا خودش هست یا ردپاش....بعد لیون که کلا از سری دوم وارد بازی شد. تا هفت سال بعدشم معلوم نشد چیکار میکرده...ای بابا. اینجا گیر دادن داره.
برادر نیما ردفیلد. بنویس. شاید مخالف زیاد داشته باشی ولی بنویس. شاید چهارنفر دلشون بخواد مطالب شما رو بخونن ولی روشون نشه بگن:victory:

نه نیما جان کی گفته لیون مهم ترین شخصیت هست تو رزیدنت اویل شاید خیلی ها ازش خوششون بیاد اما دلیل نمیشه که مهمترین شخصیت هم باشه من هم خودم وسر رو به عنوان مهمترین شخصیت بازی های رزیدنت اویل قبول دارم اصلا مصوب تمام این بد بختیا وسکر بوده دیگه همیشه پشت یه توطئه ای بوده اما من زیاد خوشم نمیاد از وسکر رک بگم.

آخرین ویرایش:
نه نیما جان کی گفته لیون مهم ترین شخصیت هست تو رزیدنت اویل شاید خیلی ها ازش خوششون بیاد اما دلیل نمیشه که مهمترین شخصیت هم باشه من هم خودم وسر رو به عنوان مهمترین شخصیت بازی های رزیدنت اویل قبول دارم اصلا مصوب تمام این بد بختیا وسکر بوده دیگه همیشه پشت یه توطئه ای بوده اما من زیاد خوشم نمیاد از وسکر رک بگم.
آفرین. آقا حمید نمونه یک آدم منطقیه.:> میدونه که مهمترین شخصیت بازی وسکر هستش ولی ازش خوششم نمیادش.
پس از کی خوشت میاد؟؟:-/نکنه از.../:)

1-داستان اصلی رزیدنت اویل 2:درباره ی این موضوع قبلا هم در تاپیک توضیح دادم.ولی شاید بهتر باشه که یادآوری کنم.افشین جان!اینکه روی سی دی لیون می نویسن دیسک 1 دلیل نمیشه که داستان سناریوی لیون A/کلیر B درسته.چون رزیدنت اویل 2 مثل رزیدنت اویل 0 نیست که حتما لازم باشه از یک دیسک خاص بازی رو شروع کنیم.رزیدنت اویل 2 رو میشه با هر دو تا دیسک شروع کرد و هر دیسک هم داستان خاص خودش رو داره.بنابراین نمیشه اسم دیسک 1 و 2 رو روشون گذاشت.به علاوه اون موقعی که روی دیسک لیون می نوشتن دیسک 1 هنوز رسما اعلام نشده بود که کدوم سناریو درسته.در واقع می تونستیم بگیم هر دو تا داستان درست هستند.بالاخره باید روی یکی می نوشتن دیسک 1 دیگه.اون موقع هم که هنوز داستان رسمی بازی اعلام نشده بوده.و اما در مورد سناریوها:حتما دارک ساید رو قبول دارید.این بازی توسط خود شرکت کاپکوم منتشر شده و خلاصه ی داستان های رزیدنت اویل 2 و کد ورونیکا رو روایت می کنه.به علاوه روایتگر داستان خود جناب لیون خان هستند!بنابراین مو لای درزش نمیره.تنها تفاوتش هم با داستان اصلی اینه که کلیر و لیون با هم هستند که اون هم بیشتر به خاطر خلاصه شدن داستانه.در دارک ساید لیون برای کراوزر تعریف می کنه که:1-شری به ویروس G مبتلا میشه و کلیر براش واکسن تهیه می کنه.2-آنت توسط همسرش ویلیام کشته میشه.3-ایدا توسط تایرنت 103 کشته میشه.یعنی دقیقا داستان سناریوی کلیر A/لیون B!دیگه فکر نمی کنم لیون اینقدر نامرد باشه که یک داستان دروغین رو برای کراوزر تعریف کنه.به علاوه در بازی ماجراهای آمبرلا هم فایل هایی وجود داره که در طول بازی باید پیدا کنیم و خلاصه ی داستان هر قسمت رو بیان می کنه.در اون فایلی که مربوط به داستان رزیدنت اویل 2 میشه،به آلوده شدن شری به ویروس G و کشته شدن ایدا توسط تایرنت 103 اشاره شده که باز هم داستان سناریوی کلیر A/لیون B رو تایید می کنه.گذشته از اینها سایت گیم تریلرز 6 عدد قطعه ی ویدیویی با عنوان رزیدنت اویل Retrospactive رو منتشر کرده که تاریخچه ی ساخت تمام نسخه های رزیدنت اویل و همچنین مختصری از داستان و گیم پلی هر قسمت رو بیان می کنه و انصافا هم منبع کامل و جامعی هست.(اگه سینا جان لینک دانلودشون رو بذاره توی تاپیک ممنون میشم.) در این فیلم در بخش معرفی رزیدنت اویل 2 به هر دو تا سناریو و تفاوت هاشون اشاره می کنه و در انتها هم میگه که کاپکوم رسما اعلام کرده که داستان اصلی،سناریوی کلیر A/لیون B می باشد.تازه اون موقع هنوز دارک ساید هم نیومده بوده.پس نتیجه می گیریم که حتی پیش از ساخته شدن دارک ساید هم داستان اصلی معلوم بوده و دارک ساید هم مهر تاییدی به اون زد.ولی یک دلیل مهم تر هم وجود داره.حتما کتاب رزیدنت اویل Archives رو قبول دارید.این کتاب توسط خود سازندگان بازی ساخته شده و داستان و بیوگرافی کامل تمام شخصیت ها،هیولاها،اسلحه ها و حتی آیتم ها رو بیان می کنه.قبلا هم لینک دانلودش رو گذاشته بودم.در این کتاب برای داستان رزیدنت اویل 2،فقط و فقط داستان سناریوی کلیر A/لیون B نوشته شده!دیگه دلیل از این محکم تر؟حتی اگه به قول افشین و به فرض محال اول قرار بوده که اون یکی سناریو داستان اصلی باشه،الآن دیگه با اومدن ماجراهای آمبرلا و دارک ساید و مخصوصا اون کتاب به هم خورده و ملاک ما فقط و فقط باید داستان سناریوی کلیر A/لیون B باشه.

من از اینایی که در مورد نظر capcom و او 6 قطعه Video خبر نداشتم
ولی خودم که نزدیک 60 بار(یه کم بیشتر یا کمتر) بازی رو تموم کردم به این نتیجه رسیده بودم
کاملا با اوایی که گفتی موافقم

همونطوری که خودتون ملاحظه کردید و خودم هم پیش بینی کرده بودم،نظرات من همیشه در نطفه خفه میشن

به هیچ وجه نظر شما تو نطفه خفه نمیشه
من که کاملا با اونایی که نوشتی موافقم

آخرین ویرایش:
خوب من الان چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
چرا قصه می بافی نیما ما اصلا در مورد مهمتر بودن کسی صحبت نمی کردیم

دقیقا
اصلا بحث سر اصلی بودن کدوم شخصیت نبود
و اولین کسی که به این موضوع پرداخت خودت بودی :d

به نظرم فرد شماره 1 رزیدنت ایول 2 لیان بود
.
منم تو جواب اینو گفتم

اینکه فرد شماره یک RE2 لیان بود چه ربطی به سناریوی A یا B بودن لیان داره؟ :d

همین جوری الکی دیگه؟؟؟؟ فقط برای اینکه کلیر مهمترین باشه
اینکه کلیر از نظر تاثیر تو داستان Re مهمتر بوده شکی نیست(بیشتر به خاطر Code veronica چون تو Re2 هر دوشون به یک اندازه سهیم بودن

اصلا کلیر دیگه داستانش تموم شده همون طور که داستان جیل و کریس تموم شده الان هیچ نقشی نداره و حتی فرد مهمی هم نیست که بخواد کاری بکنه بود
کسی راجع به ادامه دار بودن داستان کلیر و اینجور حرفا که میگی چیزی نگفت
کاملا این بند از حرفت بی معنی هست(از Fan Re بعیده این حرف)
الان آلبرت وسکر مرد تو Re5
بیاییم بگیم وسکر اصلا شخصیت اصلی نبوده چون دیگه تو نسخه های بعدی نخواهد بود
که کاملا حرف بیهوده ای هست

آفرین. آقا حمید نمونه یک آدم منطقیه.:> میدونه که مهمترین شخصیت بازی وسکر هستش ولی ازش خوششم نمیادش.
پس از کی خوشت میاد؟؟:-/نکنه از.../:)

چاکریم.;) البته قبل وسکر اسپنسر مصوب تمام این بد بختیا بوده اون پایه گذاز آمبرلا بوده البته ویروس رو ادوارد آشفورد کشف کرد و وقتی با اسپنسر و مارکوس شرکت آمبرلا رو تاسیس کردند هدفش بد نبود و واسه درمان بیماریها بوده ولی اون 2 تا نه واسه همین گفتم پایه گذار آمبرلا اسپنسر بوده. اگه آمبرلا تاسیس نمیشد شاید اصلا رزیدنت اویلی هم وجود نداشت.خیلی هم از وسکر بدم نمیاد ها از وقتی تو ماجراهای آمبرلا باهاش بازی کردم ;)ولی خداییش دم اسپنسر گرم بدون رزیدنت
اویل ما چیکار میکردیم. lol

از امضام خوشم میاد ;)

آخرین ویرایش:
الان آلبرت وسکر مرد تو Re5
الان من یکی با این موضوع مشکل دارم. آقا من یه سوال میپرسم. به نظر همتون تو اون صحنه پایانی آر.پی.جی به وسکر خورد؟؟ من که میگم جا خالی داد. ولی واسه بعدش دیگه چیزی به نظرم نمیرسه.
یه حدسم میزنم. اگه وسکر حتی مرده باشه من میگم داستان شماره 6 حول کارای وسکرر یا تجزیه تحلیل جسدش و بدست آوردن یه ویروسه جدید توسط یه گروه جدید یا شایدم قدیمی باشه.
میگم اصلا جای اینکه راجع به اینکه "چی شد" بیاییم راجع به اینکه "چی میشه" صحبت کنیم. هاااا؟؟
^#(^جون مادراتون نزنید^#(^
چاکریم.;) البته قبل وسکر اسپنسر مصوب تمام این بد بختیا بوده اون پایه گذاز آمبرلا بوده اگه آمبرلا تاسیس نمیشد شاید اصلا رزیدنت اویلی هم وجود نداشت.خیلی هم از وسکر بدم نمیاد ها از وقتی تو ماجراهای آمبرلا باهاش بازی کردم ;)ولی خداییش دم اسپنسر گرم بدون رزیدنت
اویل ما چیکار میکردیم. lol

از امضام خوشم میاد ;)
اسپنسرو خوب اومدی. ولی نمیدونم بدبخت چرا زیاد به چشم نمیادش. شاید به خاطر ظاهر درب و داغونشه. میگم کسی از جوونیهای اسپنسر عکس دیده یا داره. ما که هر چی دیدیم یه تیکه استخون بود رو صندلی چرخدار

الان من یکی با این موضوع مشکل دارم. آقا من یه سوال میپرسم. به نظر همتون تو اون صحنه پایانی آر.پی.جی به وسکر خورد؟؟ من که میگم جا خالی داد. ولی واسه بعدش دیگه چیزی به نظرم نمیرسه.
یه حدسم میزنم. اگه وسکر حتی مرده باشه من میگم داستان شماره 6 حول کارای وسکرر یا تجزیه تحلیل جسدش و بدست آوردن یه ویروسه جدید توسط یه گروه جدید یا شایدم قدیمی باشه.
میگم اصلا جای اینکه راجع به اینکه "چی شد" بیاییم راجع به اینکه "چی میشه" صحبت کنیم. هاااا؟؟

اسپنسرو خوب اومدی. ولی نمیدونم بدبخت چرا زیاد به چشم نمیادش. شاید به خاطر ظاهر درب و داغونشه. میگم کسی از جوونیهای اسپنسر عکس دیده یا داره. ما که هر چی دیدیم یه تیکه استخون بود رو صندلی چرخدار

والا اون وسکری که من میشناسم سگ جون تر از این حرفاس :d .تو همون رزیدنت اویل 5 گلوله ار پی جی رو نگه میداشت حالا چجوری شده که اون لحظه نتونسته این کارو کنه من که نمیدونم.! شاید خیلی زخمی شده بوده چون کریس و شیوا انقد با چاقو زدن تو قلبش که نمیتونست از جاش تکون بخوره البته من اینطوری کشتمش.

آخه زیاد تو بازی های رزیدنت اویل نشون داده نمیشد. . من فقط تو رزیدنت اویل 5 دیدمش. حالا من یه سوال دارم الکس واسه چی از آمبرلا جدا شد ؟

آخرین ویرایش:
الان من یکی با این موضوع مشکل دارم. آقا من یه سوال میپرسم. به نظر همتون تو اون صحنه پایانی آر.پی.جی به وسکر خورد؟؟ من که میگم جا خالی داد. ولی واسه بعدش دیگه چیزی به نظرم نمیرسه

شما زیاد فیلم میبینی؟
آلبرت وسکر که مرد تموم شد
من نگفتم وسکر مرد چون وسکرای دیگه هم به احتمال زیاد هستن
ولی آلبرت وسکر تو RE5 میمیره
منظور منم از طرح این مسئله بررسی مردن و نمردن وسکر نبود که میای میگی مشکل دارم
اول پست منو کامل میخوندی بعد نقل قول میکردی
بخونی کامل متوجه میشی که منظورم این بود:
با مردن یا نبودن یه شخصیت در نسخه یا نسخه های بعدی(که در شماره یا شماره های قبل جزء عناصر اصلی داستان بوده)
نمیشه گفت دیگه چون نیست پس شخصیت اصلی نبوده

اگه بازم منظورم متوجه نشی دیگه یا من بیانم ضعیف هست یا شما نمیگیری

آخرین ویرایش:
شما زیاد فیلم میبینی؟
آلبرت وسکر که مرد تموم شد
من نگفتم وسکر مرد چون وسکرای دیگه هم به احتمال زیاد هستن
ولی آلبرت وسکر تو RE5 میمیره
منظور منم از طرح این مسئله بررسی مردن و نمردن وسکر نبود که میای میگی مشکل دارم
اول پست منو کامل میخوندی بعد نقل قول میکردی
بخونی کامل متوجه میشی که منظورم این بود:
با مردن یا نبودن یه شخصیت در نسخه یا نسخه های بعدی(که در شماره یا شماره های قبل جزء عناصر اصلی داستان بوده)
نمیشه گفت دیگه چون نیست پس شخصیت اصلی نبوده

اگه بازم منظورم متوجه نشی دیگه یا من بیانم ضعیف هست یا شما نمیگیری

خیلی ها شک دارن نسبت به این موضوع .من تو فروم های خارجی هم خیلی رفتم و این موضوع رو بارها دیدم که براشون سوال هست که البرت هنوز زندست یا نه .اما چون گلوله ار پی جی رو نشون داد که بهش خورد دیگه فکر میکنم مرده واسه همیشه البته اگه باز نخوان مسخره بازی راه بندازن و اونو زنده کنن .شما هم نمیدونی چرا الکس از آمبرلا جدا شد ؟

آقا کسی سیو رزیدنت اویل 5,کامل کاملش رو میتونه بده؟؟؟
کامل یعنی چی متوجه نمیشم ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or