thefury2009
کاربر سایت
شما زیاد فیلم میبینی؟
آلبرت وسکر که مرد تموم شد
من نگفتم وسکر مرد چون وسکرای دیگه هم به احتمال زیاد هستن
ولی آلبرت وسکر تو RE5 میمیره
منظور منم از طرح این مسئله بررسی مردن و نمردن وسکر نبود که میای میگی مشکل دارم
اول پست منو کامل میخوندی بعد نقل قول میکردی
بخونی کامل متوجه میشی که منظورم این بود:
با مردن یا نبودن یه شخصیت در نسخه یا نسخه های بعدی(که در شماره یا شماره های قبل جزء عناصر اصلی داستان بوده)
نمیشه گفت دیگه چون نیست پس شخصیت اصلی نبوده
اگه بازم منظورم متوجه نشی دیگه یا من بیانم ضعیف هست یا شما نمیگیری
میگم قبل از اینکه ما اینجا دچار سوء تفاهم بشیم من یه شفاف سازی انجام بدم: من منظورم از مشکل داشتن با حرفای شما نبود. من اینجا با هیچکسی مشکل ندارم. من منظورم این بود: با نبود وسکر در سری های بعدی مشکل دارم. آخه بجای اون کدوم شخصیت هست که میتونه بار شخصیت منفی بودن داستان رزیدنت اویل رو به دوش بکشه؟؟کی میتونه آدم بد شماره1 بازی بشه؟؟؟(منظور اصلیم اینه که دوست دارم یا زنده باشه یا داستان شماره6 رو بهش ربط بدن،اونم اساسی:d)
من یه سوال دارم راجع به این سوالت: میخوای نظر بقیه رو بدونی که چرا الکس از آمبرلا جدا شد یا جواب واقعیشو میخوای؟ اگه گزینه2 صحیح هستش که فکر کنم باید تو اینترنت سرچ کنی چون من به شخصه الان چیزی در این مورد از داستان تو ذهنم نیست.خیلی ها شک دارن نسبت به این موضوع .من تو فروم های خارجی هم خیلی رفتم و این موضوع رو بارها دیدم که براشون سوال هست که البرت هنوز زندست یا نه .اما چون گلوله ار پی جی رو نشون داد که بهش خورد دیگه فکر میکنم مرده واسه همیشه البته اگه باز نخوان مسخره بازی راه بندازن و اونو زنده کنن .شما هم نمیدونی چرا الکس از آمبرلا جدا شد ؟
آخرین ویرایش: