AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
10 روز بعد که من میمیرم
بابا یکم زود تر نمیتونی بزاری؟:biggrin1:
:biggrin1:
البته حجم مطلب خيلي كم از بيوگرافيش هست. اما چند تا مطلب تكميلي در مورد شخصيت و ... هست

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
10 روز بعد که من میمیرم
بابا یکم زود تر نمیتونی بزاری؟:biggrin1:
من تمام شخصیتهای اویل از شخصیت مورد علاقه ی خودم کلیر ردفیلد گرفته تا جو کندو (برادر مرحوم روپرت کندو اسلحه فروش اول اویل 2 و کسی که کلت لیون توی اویل 4 رو ساخته) رو می شناسم QUOTE]
خوب روبرت کندو سازنده ی اصلی سری ساورای ادج هست که شمامل کلت اکثر کاراکترهای RE هست.
خوب اتفاقا یکی از بچه های سایت به اسم امیر Lord Anubis هست که اتفاقا بچه ی باحالی هم هست. اونم اهل مشهد هست.ولی متاسفانه در محل زندگی من (مشهد) کسی رو نمی شناسم که مثل من اویل رو درک کنه و اون رو دوست داشته باشه
Me Tooبرای همین هم خیلی خوشحالم که به شما پیوستم.
انشالله بعدا. چون موضوع اصلی بعدی Wesker's Report II هست.-بیوگرافی کامل کلیر رو هم مثل جیل و ایدا بنویس.
صد در صددر ضمن محض اطلاع سناریوی اصلی اویل 2 کلیر A-لیونB هستش
خوب نه. بسته با کاراکتر انتخاب شده , هر کاراکتر 2 بار با T-002 مبارزه میکنه.در ضمن در اویل 1 هم در اصل داستان کریس هر دو بار با تایرنت مبارزه می کنه نه جیل.
ملاک من نقش کاراکتر در داستان بازی هست.این سوال خیلی وقته که ذهنم رو مشغول کرده.اگه بخوایم تمام شخصیتهای اویل رو به 3 دسته ی اصلی-ثانویه و فرعی تقسیم کنیم کدام شخصیتها اصلی هستند؟و چه ملاکی برای انتخاب آنها داری؟
خوب بیلی درسته که در RE0 وRE:UC قابل بازی بود اما شخصیتش فقط به اونجا محدود بود. کارلوس هم همچنین. شوا فعلا تازه کاره اما شخصیتش پررنگ بود. البته هانک در RE2 هم بود. من هانک رو یکی از شخصیت های موثر در RE میدونم. چون در داستان بازی خیلی موثر هست . من بیلی , کارلوس , شوا و هانک رو در ردیف شصیت های ثانوی قرار میدم.
خوب هر روی اینها در دل RE بودند اما جیل در نقاط بحرانی تر حضور داشته. واضح تر بگم اون قدر که جیل برای آمبرلا خطر داشته کلیر نداشته. برای از بین بردن جیل نمسیس فرستاده میشه. جیل به همراه کریس آمبرلا رو نابود میکنه و مشکل اصلی وسکر به همراه کریس محسوب میشه و در آخر با گفتن نقطه ی ضعف وسکر برای کریس جلوی Uroboros رو میگیره. خوب خطر Uroboros بسیار بیشتر از T-Virus یا T-Veronica بوده که کلیر با اونها موجه شده بوده.به طور کلی نقش کلیر مهم تر و جلوتر است و یا جیل؟
جیل همیشه با مسایل بنیادی روبرو بوده و با عاملین اصلی درگیر بوده. از همه مهمتر اینکه در عمارت اسپنسر بوده. کلیر به طور اتفاقی وارد RaccoonCity میشه و اون اتفاقات سرش میاد. جیل بیشتر زندگیش رو به خطر انداخته.
البته شخصیت پردازی کلیر در RE:CV بسیار بیشتر از RE2 بود. خوب از یک طرف افزایش ویژگی هاش و از طرف دیگه علاقه ی شدی استیو به کلیر محبوبیتش رو بالا برد. کلیر از طرفی با لیان و از طرفی به کریس مرتبط بود. اما با این اوصاف یاز هم نقش جیل پررنگ تر هست.
خب با توجه به اینکه شما میخواید کاملا بدونید کدوم شخصیت ها نقش اولا این سایت منبع خوبیه :2-این سوال خیلی وقته که ذهنم رو مشغول کرده.اگه بخوایم تمام شخصیتهای اویل رو به 3 دسته ی اصلی-ثانویه و فرعی تقسیم کنیم کدام شخصیتها اصلی هستند؟و چه ملاکی برای انتخاب آنها داری؟ آیا قهرمانان اصلی هر بازی مثل بیلی-شوا -کارلوس و هانک (در umbrella chronicles) به طور کلی جزو شخصیتهای اصلی مجموعه ی رزیدنت اویل قرار می گیرند یا فقط در همان بازی خودشان اصلی هستند؟لطفا روی این سوال خیلی فکر کن.
re.nima@yahoo.com
1-جیل و کریس واقعا نامزد بودند؟پس چرا این هم سال ازدواج نکردند؟
2-delta force چیه؟
3-آیا جیل و کلیر با هم رابطه ای داشتند؟(نا سلامتی خواهر شوهر-زن داداش بودند.) چون گفته بودی که جیل به خونه ی کریس رفته.حوب حتما کلیر رو دیده دیگه.
4-هر سناریوی umbrlla chronicles چقدر طول می کشه؟
5-لطفا شخصیتهای اصلی رو خودت نام ببر.آیا به نظرت کسانی که دو نقش داشته اند اصلی هستند؟(البته نقش تکراری مثل بیلی و کارلوس حساب نیست.)یعنی بری که دو نقش داشته هم اصلیه؟شاید هم به نظرت شخصیتهایی اصلیند که دو نقش داشته اند و حداقل یک نقششان هم اصلی بوده است.مثل ربکا و ایدا.
6-در کل نقش لیون مهمتر و جلوتر بود یا کلیر؟(degeneration هم محاسبه شود.)
7-شخصیت محبوب خودت کیه و چرا؟
در ضمن من می دونم که بسته به انتخابمون کریس و جیل با تایرنت روبرو میشن.ولی به هر حال یک داستن واقعیت داره دیگه؟نمیشه که اگه از کریس و جیل بپرسیم کدومتون تایرنت رو نابود کردید هر دو بگویند:من.توی سایت اویل نوشته که کریس این کارو کرده.
با سلام
میگم اینطور که شما نوشتی آدم تو خماری بقیه داستان میمونه مثل Prison Break هی منتظر بقیه داستان باید بشینی!:biggrin1:
میگم بهتر نیست که از اویل 1 شروع کنی و داستان بازی رو از دید نسخه اصلی بازی که واسه ps1 هست و شخصیتش هم جیل هست شروع کنی و بعد حالت های دیگه هم در موردش توضیح بدی؟(منظورم اینه که اگه در روند داستان بین کریس و جیل اختلافی هست توضیح بدی و بعد در مورد نسخه GameCube و بعد هم Umbrella Chronicles توضیح بدی.)
و سپس بقیه شماره های اصلی رو هم به همین روش ادامه بدی و در نهایت برسی به بخش های فرعی. (چون توی این روندی که داری پیش میری مطمئنا هرچی جلوتر بری سوال ها هم بیشتر میشه)
این سوال جواب ها اینقدر کامله که آدم میگه بشینم بخونم و چیزی نپرسم ولی یه سوال دارم
اینا که برا کنسول هستن رو میشه رو pc رفت ؟ البته فقط جواب طوری باشه که مسیر تاپیک منحرف نشه ها؟
میگم وقت کردی Wesker's Report رو یه ویرایشی بکن. چون چیزی از نسخه5 بازی ننوشتی.1-به حرف جیل دیگه. این که تنها کسی که میتونه جلوی وسکر رو بگریره.
2- Wesker's Report که اولین بحث این تاپیک هست رو بخون.
3- نه اونی که گفتم مربوط به همین RE5 هست.
4- خوب اصلا قرار نبود درگیری پیش بیاد. باز هم رجوع شود به Wesker's Report