دوست من یک سوال بی ربط؟خب!استاد رضا چشمی عزیز @rezvideo ، نویسنده ی مشهور و محبوب بازی رایانه مقاله ی بنده که برای خدای صنعت بازی ، استاد میکامی در روز تولدش همراه با @Sera. نوشتیم را گذاشتند روی صفحه اصلی سایت تازه تاسیسشون.تشکر از رضاجان چشمی
نوابغ صنعت گیم - بخش اول : شینجی میکامی ، پدر هنرمند ترس و بقا - PS Galaxy
با تشکر از @FUTURE که بهترین نظر را تو تاپیک مقاله ی تولد خدای صنعت بازی یعنی استاد میکامی دادند
View attachment 100549
اقا راستی بروس استرلی هم ضمن تعریف و تمجید دوباره از رزیدنت 4 استاد میکامی را خدا نامیدند!
View attachment 100548
5 ماه دیگه بازی جدید استاد میکامی و خدای صنعت بازی معرفی میشه میخوام تو تلگرام بگم هر کی اولین اطلاعات موثق بیاره یک کارت psn ده دلاری بهش میدم
دوست من یک سوال بی ربط؟
احیانا یه سری از مطالب psgalaxy از بازی رایانه نیستند؟! چون نقد killzone shadow fall یا مقاله turrican فکر کنم دقیقا با همون شیوه بیان، توی سایت منتشر شده
اون بخش که شما میفرمایی اسمش بخش مرسنریز یا همان مزدوران هست.که سه کارکتر کارلوس میخائیل و نیکولای داره.سلام دوستان رزیدت اویل 3 رو که تموم میکنی یه بخش ازاد میشه که توش با کارلوس و میخایل اینا باید تو یه تایم محدود بازی کنی بغد یه صفحه خرید اسلحه های نا محدود داره ایا اینارو بعد خرید میشه تو همین بخش هم استفاده کرد ؟؟؟
و اینکه اویل 3 دیگه بخش دیگه ای نداره؟؟؟
سلام داداشسلام دوستان رزیدت اویل 3 رو که تموم میکنی یه بخش ازاد میشه که توش با کارلوس و میخایل اینا باید تو یه تایم محدود بازی کنی بغد یه صفحه خرید اسلحه های نا محدود داره ایا اینارو بعد خرید میشه تو همین بخش هم استفاده کرد ؟؟؟
و اینکه اویل 3 دیگه بخش دیگه ای نداره؟؟؟
ممنوناون بخش که شما میفرمایی اسمش بخش مرسنریز یا همان مزدوران هست.که سه کارکتر کارلوس میخائیل و نیکولای داره.
اسلحه های بی نهایت رو توی بخش اصلی بازی میشه استفاده کرد.ولی در مرسنریز خیر.زیرا مرسنریز مربوط به کسب امتیاز و ایجاد هیجان است.
اویل 3 بجز بخش مرسنریز هم مینی گیم دیگری نداره.
ممنون
انصافا بازی بدی نبود.فقط توی اکشن بازی و دشمنان و سیمنز غلو کرده بودند.دلم واسه resident evil 6 تنگ شده
بیشتر معمولی رو به بد بود از نظر منانصافا بازی بدی نبود.فقط توی اکشن بازی و دشمنان و سیمنز غلو کرده بودند.
خیلی دوست دارم بدونم سرانجام جیک میولر چه شد چون سکانس آخر خیلی مرموز بود.
سلامسلام دوستان
من تاحالا سری رزیدنت رو بازی نکردم جز biohazard البته! بعد دنبال یه موقعیتم بشینم کل سری رو بازی کنم جوری که از لحاظ خط داستانی به مشکل بر نخورم. الان ریمیک رزیدنت اویل ٢ دستم اومده حالا نمیدونم منی که قسمت یک رو بازی نکردم و داستان هم برام خیلی مهمه اینو بازی کنم به مشکل بر میخورم یا نه؟ درکل ممنون میشم بگید ترتیب نسخه ها به چه صورته بر اساس سال تولید بازی کنم یا اینکه نه. اینقدر هم نسخه ی فرعی اومده ادم گیج میشه.
مرسی. این فرعی ها داستانشون چیه؟ مثل رولوشین و اینا؟سلام
والا اگه من جای شما باشم اول RE Zero رو بازی میکنم بعدش ریمیک RE 1 و بعد 2 و 3 ال آخر چون سری اویل یه کم پیچیده هست از نظر داستان شخصیت ها اگه اونا رو بشناسی بعدن تو سری های بعدی از خودت سوال نمیکنی که نیروی دلتا چی هست.؟یا ربکا اصلا کیه.؟ یا چرا کریس یهو از وسط داستان میاد..!!! اگه به ترتیب بازی کنی یه ذهنیتی داری از هرکدوم از شخصیتها.البته نظر من هست.خدا رو شکر چیزی که خیلی زیاده ریمیکهرچی بخوای میتونی با بهترین کیفیت بازی کنی.
موفق باشی