Outer Heaven
کاربر سایت
خب قدیمیارو بخوای بازی کنی یکم سخته الان. مخصوصا یه سری مکانیزم ها / دوربین و کنترل هم قدیمیه تا حدی. داستان ۱ و ۳ رو تو یوتیوب ببین. هر چند اصلا چیز پیچیده ای نیست. خیلی سر راسته. بعد بشین همین ریمیک ۲ رو بزن. بعدش هم برو سراغ بهترین نسخه سری(۴) و ۵ و ۶ و ۷ دیگه به ترتیب بازی کن. اون رولیشن ۱-۲ هم وقت اضافی داشتی بزن نسخه های بدی نیستن. ولی خب زیاد درگیر فرعیا نشو.کلا سری اصلا داستان پیچیده ای نداره. نسخه های اصلی از ۱ تا ۷ خیلی سر راست و ساده اس. ۷ که تقریبا ریبوت حساب میشه ربطی به قبلیا نداره زیاد. ۴ و ۵ و۶ هم با اینکه شخصیت های نسخه های قبلی هستن ولی هر کدوم رو مستقل بزنی هیچ مشکلی تو درک داستانشون نخواهی داشت.سلام دوستان
من تاحالا سری رزیدنت رو بازی نکردم جز biohazard البته! بعد دنبال یه موقعیتم بشینم کل سری رو بازی کنم جوری که از لحاظ خط داستانی به مشکل بر نخورم. الان ریمیک رزیدنت اویل ٢ دستم اومده حالا نمیدونم منی که قسمت یک رو بازی نکردم و داستان هم برام خیلی مهمه اینو بازی کنم به مشکل بر میخورم یا نه؟ درکل ممنون میشم بگید ترتیب نسخه ها به چه صورته بر اساس سال تولید بازی کنم یا اینکه نه. اینقدر هم نسخه ی فرعی اومده ادم گیج میشه.