سلامسلام، بچه ها یه سوال! من امروز resident evil origins collcetion خریدم ریجن ۲، رسجن ۲ با ریجن all فرق داره؟ منظورم اینه چیزیو کم کردن یا سانسور؟
سلام عزیزان
بنده با re2 rmk اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم. باور کنید مثله re 6 هست مزخرفه!
Re zero rmk و re 1 rmk واقعا عالی بودن کیف کردم.
سری re فقط با دوربین ثابت معنا داره یا قراره دوربین متحرک باشه مثل re4 باشه!
اینا چیه میسازن؟ کجایی میکامی؟
درودالبته فقط این نیست دوربین کلاسیک به عصر کلاسیک و به طرفداران واقعی سری رزیدنت ایول «فن های خاموش»تعلق داره, گیمر های عصر حاضر نمی تونن خودشون با کلاسیک وفق بدن چون با کلاسیک شروع نکردن،اونا به عصر مدرنیته و چرخ دنده های جنگ تعلق دارن.
خوشبختانه امروز تایید شداین سریال Resident Evil:Arklay که مثل این که قرار بوده نتفلیکس بسازه کسی چیزی ازش میدونه؟مثل این که کنسلش کردن ولی یه ویديو ازش تو یوتیوب هست که به نظر کاراگاهی-زامبی میزد.خوب بود, بد هم نبود.
هنوز خیلی مونده تمومش کنن تازه شرو کردن ،اما بالاخره ک میسازنش.یعنی همینه؟؟بعد اگه یوتیب سرچ کنی یه فیلم 15 دقیقه شاید طولانی یا کوتاه ترم هست که تم کاراگاهی-زامبی داره،امیدوارم همچین چیزی باشه خیلی خوب بود
بازی جدید استاد چیه مگ؟!خب!استاد رضا چشمی عزیز @rezvideo ، نویسنده ی مشهور و محبوب بازی رایانه مقاله ی بنده که برای خدای صنعت بازی ، استاد میکامی در روز تولدش همراه با @Sera. نوشتیم را گذاشتند روی صفحه اصلی سایت تازه تاسیسشون.تشکر از رضاجان چشمی
نوابغ صنعت گیم - بخش اول : شینجی میکامی ، پدر هنرمند ترس و بقا - PS Galaxy
با تشکر از @FUTURE که بهترین نظر را تو تاپیک مقاله ی تولد خدای صنعت بازی یعنی استاد میکامی دادند
View attachment 100549
اقا راستی بروس استرلی هم ضمن تعریف و تمجید دوباره از رزیدنت 4 استاد میکامی را خدا نامیدند!
View attachment 100548
5 ماه دیگه بازی جدید استاد میکامی و خدای صنعت بازی معرفی میشه میخوام تو تلگرام بگم هر کی اولین اطلاعات موثق بیاره یک کارت psn ده دلاری بهش میدم
ظاهرا از اویل7 خوشش امده برا همین گفت اگه کپکام بهش ازادی کامل بده برمیگرده و اویل8 میسازه تا جایی که من میدونم همین بودبازی جدید استاد چیه مگ؟!
اولین بار میشنوم،چون خودش گفته بود دیگ بازی نمیسازه بعد tew
میش تمام اطلاعاتی ک از این بازی داری رو،رو کنی؟
ی شایعاتی هم هس ک میگن استاد برگشته کپکام؟!
موفق باشید