Forza 6
کاربر سایت
شما اولا ج خصوصی مارو بده(لطفاً!)
جالب نیست
دوما تو اینترنت ب این جذابی پیدا نکردم و نبووووووووود
سوما چشه مگ؟!از حروف داخل اسم بازی، شماره شو درآورده! جالب نیس؟دقیقا مثل نسخه هفتمه دیگ!
شما اولا ج خصوصی مارو بده(لطفاً!)
جالب نیست
:dشما اولا ج خصوصی مارو بده(لطفاً!)
دوما تو اینترنت ب این جذابی پیدا نکردم و نبووووووووود
سوما چشه مگ؟!از حروف داخل اسم بازی، شماره شو درآورده! جالب نیس؟دقیقا مثل نسخه هفتمه دیگ!
همه بحثا و هر چی هست تو تاپیک خود re2چقدر سوت و کور شده اینجا کجایین فن های دو اتیشه ایول؟ قبلا چقدر بحث میکردیم. خبری چیزی نیومده از ایول ۲؟
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
سلام عزیزان
بنده با re2 rmk اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم. باور کنید مثله re 6 هست مزخرفه!
Re zero rmk و re 1 rmk واقعا عالی بودن کیف کردم.
سری re فقط با دوربین ثابت معنا داره یا قراره دوربین متحرک باشه مثل re4 باشه!
اینا چیه میسازن؟ کجایی میکامی؟
نمیدونستم بازی اینقدر زور عرضه شده و دوستان بازیش کردن. خوب به نظرتون چطور بود؟ سازنده ها توی ارائه ترس موفق بودن؟ معماها رو چگونه یافتید؟ سختی بازی چطور بود؟ گرافیک بازی خوب بود؟ افت فریم نداشت؟ گیم پلی سفت و چغر بود یا نرم و روون؟وقتی همه چیزه یک شرکت هنری فقط بشه درآمد زایی ، میکامی و امثالش میرن به حاشیه ! هیچ کسی بهتر از خالق یک اثر نمیتونه برای اون اثر کاری کنه و یک بیگانه در نهایت فقط بهش آسیب میزنه ، میکامی روح اثر بود و امروز میبینیم با وجود اینکه دارن یک اثر از قبل خلق شده رو دوباره بازسازی میکنن ولی توانایی کنترل و رام کردنش رو ندارن ! به نظرم دیگه اون دوران خوش معنا داشتن یک بازی دیجیتال برنمیگرده چون در دوران فعلی دلـ ـار یعنی همه چیز ! تنها کاری که میشه کرد منتظر بودن برای ظهور یک تفکر جدید و یک اثر جدید هست ، تفکری که بازی دیجیتال رو حتی برای قسمت کمی هم که شده از چنگ سرمایه دارن بی روح و بی خاصیت بیرون بکشه و اثری با روح و خاصیت ارائه کند . تا روزی که خود واقعیش بیاد با خاطراتش زندگی میکنم و نه با کاریکاتورهاش !
تنها مشکل شما دوربینشه؟ داستان گیم پلی گرافیک اتمسفر موسیقی بازسازی صحنه ها و شخصیت ها رو در نظر نگرفتید یا بازی در این موارد مشکل یا مزیتی نداشت؟سری re فقط با دوربین ثابت معنا داره یا قراره دوربین متحرک باشه مثل re4 باشه!
اینا چیه میسازن؟ کجایی میکامی؟
الآن کجای نظر من درباره بازی ای که قرار در آینده بیاد بود ؟! ولی اگر فرض کنیم من داشتم از بازی ای که نیومده حرف میزدم : سازنده توی ترس و سختی بازی و افت فریم و گیم پلی گیرم موفق بود . اما با RESIDENT EVIL نبودن باید چکار کرد ! این مورد از نظر من مهمه یا کلا مهمه ! حوصله بحث کردن ندارم ، فقط نظرم رو بیان کردم چون میدونم درباره چه چیزی دارم نظر میدمنمیدونستم بازی اینقدر زور عرضه شده و دوستان بازیش کردن. خوب به نظرتون چطور بود؟ سازنده ها توی ارائه ترس موفق بودن؟ معماها رو چگونه یافتید؟ سختی بازی چطور بود؟ گرافیک بازی خوب بود؟ افت فریم نداشت؟ گیم پلی سفت و چغر بود یا نرم و روون؟