hmd2009
کاربر سایت
دوستان کسی این pdf رو داره؟ لازم دارم
Resident Evil 6 (Official Bradygames Guide)
Resident Evil 6 (Official Bradygames Guide)
آخرین ویرایش:
صدا باز میشد یا اکشن فیگور ؟تو re4 یه قسمت تیراندازی هست اونجا امتیاز میگیری صدا ها برات باز میشه
اون صدا ها رو از کجا میشه گیر آورد؟
اکشن فیگور باز میشد روشون میزدی صداشون میومدصدا باز میشد یا اکشن فیگور ؟
یه مصاحبه هم کردن باهاش . قراره بزودی بخش کنن . 2 تا از فن ها که یکیشون برزیلی بوده پیداش کردهاین خبر رو اتفاقی دیدم گفتم اینجا هم بزارم مخصوصا برای فن های قدیمی سری میتونه جالب باشه.
1996's Resident Evil 'Inezh' Has Finally Been Found!
برای کسایی که نمیخوان کلیک کنند، هنر پیشه ای که نقش جیل رو توی کات سنس های لایو اکشن ابتدای و انتهای RE1 بازی کرده بود و با اسم Inezh شناخته میشد، بعد از سالها توسط گروهی از فن ها پیدا شده.
View attachment 157878View attachment 157877
در واقع این گروه فکر کنم چند سالی هست به دنبال هنر پیشه های اون کات سنس لایو اکشن هستند و از بین اون کست تا الان فقط نتونستند هنرپیشه نقش جوزف رو پیدا کنند و بقیه همه پیدا شدند. یه وبسایت هم دارند اگر خواستید اطلاعات و مصاحبه مربوط به بقیه هنرپیشه ها رو بخونید.
یاد اون روزای خوب افتادم که با این ویدیوهای واقعی اول و آخر رزیدنت اویل یک که در اون زمان زیاد رایج نبود ( فقط بازی پپسیمن و یادمه که اینجوری بود ) و حتی الان هم نیست ( ولی تیم حرفه ای سازنده بازی ازش به خوبی استفاده کردن و باعث ثبت خاطرات خوبی در ذهن ما شدن ) یک حال عجیبی برای ادامه دادن بازی به من اضافه میکرد که انگار تمام قسمت های بازی دارم همون ویدیوهای با کیفیت و ادامه میدم فقط با فیلتر تضعیف گرافیک ! این خانم با جذبه و اعتماد به نفس ( بازیگر نقش جیل ) برای من تبدیل به یکی از کسانی شدن که فراموش نخواهم کرد .هنر پیشه ای که نقش جیل رو توی کات سنس های لایو اکشن ابتدای و انتهای RE1 بازی کرده بود و با اسم Inezh شناخته میشد، بعد از سالها توسط گروهی از فن ها پیدا شده.
موسیقی و گرافیک که بنظرم از نکات منفی بازی بودند. هر دو بطور کلی خوب بودند اما در مقایسه با نسخه قبلی یعنی RE5 پسرفت داشتند و از این جهت یه امتیاز منفی برای بازی بحساب میان. گرافیک که قشنگ یه سر وگردن نسبت به RE5 مخصوصا از بعد فنی افت کرده بود. هر چند میشه گفت بیشتر بخاطر بزرگتر بودن بازی و مقیاس و محتوای خیلی وسیع تری که داشت بود.موسیقی متن RE6 چقدر خوب بود. تنها نکته مثبت بازی درکنار گرافیک خفنش
بعضی صحنه های سینماییش در عین حال هم احمقانه بود و هم خوش ساخت