BROTHER LOUIE
کاربر سایت
اون اوت بریک ها علاوه بر شاهکار بدون بشدت هم سخت بودن تو سبک کلاسیک یعنی واقعا مرد میخواست درجه سخت-شو تمام کنه حیف دیگه نسخه جدیدی ازش نیومد. شخصیت مورد علاقه من کوین بود. اندینگ های خیلی خفنی هم داشت اینقدر تنوع داشت با کلی پایان مختلف میتونستی ببینینسخه های اصلی را بی خیال
کسی دو نسخه outbreak را بازی کرده؟عجب شاهکارهایی بودن.واقعا بسی لذت بردم.حالا اگه به متا و پتا توجه کنی نمراتشون حول و حوش 70 هست اما واقعا جزء بهترین های سبک ترسناک هستند
اون اوت بریک ها علاوه بر شاهکار بدون بشدت هم سخت بودن تو سبک کلاسیک یعنی واقعا مرد میخواست درجه سخت-شو تمام کنه حیف دیگه نسخه جدیدی ازش نیومد. شخصیت مورد علاقه من کوین بود. اندینگ های خیلی خفنی هم داشت اینقدر تنوع داشت با کلی پایان مختلف میتونستی ببینیواقعا حیف ادامه-ش ندادن
کلا من میگم ای کاش هیچوقت به سمت هیرو ساختن نمیرفت سری, داستان هایی مانند 4 5 برا من جذابیت کمتری دارن چون دوس دارم کاراکترها ادم های عادی باشن در برابر یه فاجعه عظیم.چرا بیخیال یعنی بدن؟
اره منم یه دور بازی کردم.قشنگن.ولی عیبی که دارن وجود جک و جونورای زیاده.شخصیت هاشم در حده متوسطن.یعنی شخصا خیلی جذبه نداشتن.البته بگم این نظر منه.
آره یکی از دلایل سختیش نبودن چک پوینت بود یکی هم نبودن مهمات . رو حالت very hard واقعا مرد میخواست تمامش کنه مهمات اصلا هیچی گیرت نمیومد بعد اون در ها که باید میشکستی-شون 1 ساعت طول میکشید تا با لگد بزنی بشکنیشون. بعد یه مشکل دیگه هم بود بیش اندازه زامبی واست میومد و سرعت راه رفتن زامبی ها خیلی سریعه احساس میکردی Nemesis گذاشته دنبالتاره قبول دارم.شخصیت های خفنی داشت.تا اونجا که یادم هست چک پوینت هم نداشت.مرحله را باید کامل میرفتی.هر کدام از نسخه ها هم 5 تا مرحله داشت.
این دو نسخه با دارک ساید از بهترین نسخه های فرعی بودن.
دارکساید را بازی کردی؟داستان خفنی داشت.دو تا خط داستانی درجه یک.از ان حالت خلاصه و جمع جور کرونیکلز امبرلا بیرون امده بود
بازیی که بعد از نسخه پنجم از بین رفته دیگه فروشش به چه دردی میخوره قطعا قدیمیه مگه میشه رزیدنت تو کل این سال ها 9 میلیون فروخته باشه ولی tlou نسخه ی ps3 بیشتر از 9 میلیون!!!سری رزیدنت اویل به عنوان پرفروش ترین سری بازی ترسناک تاریخ ، رزیدنت اویل 5 هم به عنوان پرفروش ترین عنوان ترسناک بقا تاریخ بازی با فروش نزدیک به 9 میلیون نسخه:kissingheart:
حالا بقیه بازی های ترسناک بدویین تا بش برسین!
تازه این امار هم قدیمی هست.سری رزیدنت مرز 70 میلیون نسخه را رد کرده.ان شا الله تا چند وقت دیگه رزیدنت 100 میلیون نسخه ای میشه:kissingheart:
![]()