بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

نسخه های اصلی را بی خیال:D

کسی دو نسخه outbreak را بازی کرده؟عجب شاهکارهایی بودن.واقعا بسی لذت بردم.حالا اگه به متا و پتا توجه کنی نمراتشون حول و حوش 70 هست اما واقعا جزء بهترین های سبک ترسناک هستند
اون اوت بریک ها علاوه بر شاهکار بدون بشدت هم سخت بودن تو سبک کلاسیک یعنی واقعا مرد میخواست درجه سخت-شو تمام کنه حیف دیگه نسخه جدیدی ازش نیومد. شخصیت مورد علاقه من کوین بود. اندینگ های خیلی خفنی هم داشت اینقدر تنوع داشت با کلی پایان مختلف میتونستی ببینی:D واقعا حیف ادامه-ش ندادن

اون اوت بریک ها علاوه بر شاهکار بدون بشدت هم سخت بودن تو سبک کلاسیک یعنی واقعا مرد میخواست درجه سخت-شو تمام کنه حیف دیگه نسخه جدیدی ازش نیومد. شخصیت مورد علاقه من کوین بود. اندینگ های خیلی خفنی هم داشت اینقدر تنوع داشت با کلی پایان مختلف میتونستی ببینی:D واقعا حیف ادامه-ش ندادن

اره قبول دارم.شخصیت های خفنی داشت.تا اونجا که یادم هست چک پوینت هم نداشت.مرحله را باید کامل میرفتی.هر کدام از نسخه ها هم 5 تا مرحله داشت.

این دو نسخه با دارک ساید از بهترین نسخه های فرعی بودن.

دارکساید را بازی کردی؟داستان خفنی داشت.دو تا خط داستانی درجه یک.از ان حالت خلاصه و جمع جور کرونیکلز امبرلا بیرون امده بود

چرا بیخیال یعنی بدن؟
اره منم یه دور بازی کردم.قشنگن.ولی عیبی که دارن وجود جک و جونورای زیاده.شخصیت هاشم در حده متوسطن.یعنی شخصا خیلی جذبه نداشتن.البته بگم این نظر منه.
کلا من میگم ای کاش هیچوقت به سمت هیرو ساختن نمیرفت سری, داستان هایی مانند 4 5 برا من جذابیت کمتری دارن چون دوس دارم کاراکترها ادم های عادی باشن در برابر یه فاجعه عظیم.
یه دختر عادی, پلیس, یه نیروی ویژه چه قدرتی در برابر یه شهر پر از زامبی دارن؟ هیچی. این خیلی باور پذیرتره و لذتش تو اون حس فاجعه, بحران و نابسامانیه.
اما مفهوم این که شما یه نیروی خفن هستین که به راحتی میره تو یه روستا یا جزیره و از دم زامبی لت و پار میکنه میره جلو به درد خدای جنگ میخوره نه عنوانی مانند رزیدنت که شما توقع real بودن داری.
به همین دلیل من قسمت هایی که توی راکون سیتی بود رو خیلی دوس دارم و عناوین فرعی که شما یه ادم عادی, یه محقق یا یه سرباز هستی و تلاش میکنی فرار کنی و نمیدونی کجایی و برای بقیه هم ادم مهمی نیستی رو خیلی بیشتر دوس دارم حتی اگه پر از مشکلات گیم پلی باشن. چرا نمسیس رو همه دوس دارن؟ چون این حس رو داری و بازی این فضا رو داره, جیل چه قدرتی داره؟ کارلوس؟ حتی خود نیکولای؟ شما قشنگ میدونی ادم های ضعیفی هستن و هر کدام از این کاراکترها اشتباه کنن کارشون در برابر زامبی ها تمومه. این جور داستانا خیلی باحالترن, تا این که شما سوپر من هستی مانند کریس و کلیر و لیون و میری کل موجودات رو میترکونی و غول ها رو هم از دم.
راز افت اویل هم همینه, هر چی هم داستانای خوشگل تعریف کنن این مفهوم سوپر هرو بودن با منطق داستان های زامبی محور نمیخونه.
خلاصه که داستان های فرعی که کاراکترهای گمنام دارن خیلی باحالترن. حتی میتونن ریبوت بسازن و چندین داستان مختلف بر اساس این جور کاراکترها برای اویل و با این منطق بدن, داستان ها و کاراکترهایی که لزوما به هم ارتباطی هم نداشته باشن و هر قسمت میتونه جداگونه باشه کاملا,ادم های مختلف که در برابر این بحران قدرتی ندارن, هر کدوم پر سوال هستن و با هر کدوم شما قسمتی از راز بحران رو حل میکنی, هیچ کس هم قرار نیس سوپر من باشه و کره زمین رو نجات بده!!!
این میشه رزیدنت اویلی که خواهد ترکوند هم بر اساس داستان, هم گیم پلی هم محتوای مفهومی بازی.

آخرین ویرایش:
اره قبول دارم.شخصیت های خفنی داشت.تا اونجا که یادم هست چک پوینت هم نداشت.مرحله را باید کامل میرفتی.هر کدام از نسخه ها هم 5 تا مرحله داشت.

این دو نسخه با دارک ساید از بهترین نسخه های فرعی بودن.

دارکساید را بازی کردی؟داستان خفنی داشت.دو تا خط داستانی درجه یک.از ان حالت خلاصه و جمع جور کرونیکلز امبرلا بیرون امده بود
آره یکی از دلایل سختیش نبودن چک پوینت بود یکی هم نبودن مهمات . رو حالت very hard واقعا مرد میخواست تمامش کنه مهمات اصلا هیچی گیرت نمیومد بعد اون در ها که باید میشکستی-شون 1 ساعت طول میکشید تا با لگد بزنی بشکنیشون. بعد یه مشکل دیگه هم بود بیش اندازه زامبی واست میومد و سرعت راه رفتن زامبی ها خیلی سریعه احساس میکردی Nemesis گذاشته دنبالت:D عمل کرد زامبی ها و موجودات بازی بستگی به درجه سختی داره. کاش ریمستر 1 و زیرو رو هم اینجوری سخت میساختن یعنی درجه سختی این دوتا در مقابل اوت بریک ها اصلا هیچی نیست. تازه اوت بریک 2 یه مد هم اضافه میکنه باید تمام باس های بازی اوت بریک 1 و 2 رو روی سختترین حالت بکشی که اونم دیگه هیچ حرفی واسه گفتن نداره نه مهمات نه چکپوینت نه herb هیچی نمیده:| مثل پروفشنال 4 5 6 نیست هر جسد مثل بابا نوئل یه خشاب مهمات بهت هدیه بده:D
من دارک ساید رو بازی نکردم:D

خوب بامداد دیروز (به یاد استاد خیابانی !! ) یعنی 1 اکتبر 1998 سالگرد نابودی راکون سیتی بود....زمانی که جیل به ویروس تی بوسیله نمسیس مبتلا میشه و با واکسن کارلوس مداوا میشه تقریبا نیمه شب بوده و جیل توی دیالوگش تاریخ رو 1 اکتبر بیان کرده این یعنی صبح 1 اکتبر شهر نابود شده؟ نکته ی جالب و سوال برانگیز واسه من این بود که تاریخ خروج لیان و کلر و شری از آزمایشگاه زیر زمینی بیرکین 30 سپتامبر اومده اما در کتاب سوم یعنی شهر مردگان تاریخ ورود لیان به راکون سیتی 3 اکتبر درج کرده....

طبق چیزی که دوست خوبم حمید ژون (hmd2009) در صفحه فیس بوک بازی گذاشته :

شایعه شده این دختر که تو رزیدنت ایول 7 هست روح دختر خانواده ی Baker هست که قبلا مرده!

54744687544485391243.jpg

• Like
Reactions: Princess Claire
سری رزیدنت اویل به عنوان پرفروش ترین سری بازی ترسناک تاریخ ، رزیدنت اویل 5 هم به عنوان پرفروش ترین عنوان ترسناک بقا تاریخ بازی با فروش نزدیک به 9 میلیون نسخه:kissingheart:

حالا بقیه بازی های ترسناک بدویین تا بش برسین!:))

تازه این امار هم قدیمی هست.سری رزیدنت مرز 70 میلیون نسخه را رد کرده.ان شا الله تا چند وقت دیگه رزیدنت 100 میلیون نسخه ای میشه:kissingheart:

5d25_capture.png

سری رزیدنت اویل به عنوان پرفروش ترین سری بازی ترسناک تاریخ ، رزیدنت اویل 5 هم به عنوان پرفروش ترین عنوان ترسناک بقا تاریخ بازی با فروش نزدیک به 9 میلیون نسخه:kissingheart:

حالا بقیه بازی های ترسناک بدویین تا بش برسین!:))

تازه این امار هم قدیمی هست.سری رزیدنت مرز 70 میلیون نسخه را رد کرده.ان شا الله تا چند وقت دیگه رزیدنت 100 میلیون نسخه ای میشه:kissingheart:

5d25_capture.png
بازیی که بعد از نسخه پنجم از بین رفته دیگه فروشش به چه دردی میخوره قطعا قدیمیه مگه میشه رزیدنت تو کل این سال ها 9 میلیون فروخته باشه ولی tlou نسخه ی ps3 بیشتر از 9 میلیون!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or