بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بهترین RE کلاسیک کدومه؟
بهترین نویسنده در سری RE کدومه؟(مقایسه میتونه بین سوگیمورا و موراتا باشه)
تاثیر گذار تریین پرو تاگونیست سری( کریس جیل کلر لیون )
بهترین موسیقی اتاق سیو مربوط به کدام RE بوده
آیا از پروسه ساختRE7 راضی هستید؟(بله خیر)
اینا فعلا واسه نظر سنجی به ذهن من میرسن

نه همینجا بگو اسمت چیه ادرس خونتونم بده:-":>:-c
:|
ی حرفی بگید که حداقل ناظم میاد تاپیک و میبینه ی چی نگه خجالت زده بشیم:D
والله
مارین : Marin

علت-ش اون سبیل خفنه:D باید مثل خدای جنگ بری زیر سبیل-ش دکمه دایره رو بزنی و فینیشر پایانی رو بهش بزنی:D
عجب دلیلی من که خیلی قانع شدم:D
واسه شروع بحث ایده ای دارم
اگر خوشتون اومد نظراتتون و بگید
اول از همه میخوام نظرتون و محترمانه بگید و به نظر بقیه هر چه قدر مخالف نظر خودتون بود احترام بذارید
اگر انتقادی ام دارید کاملا محترمانه عنوان کنید تا هم فضا دوستانه تر باشه هم نظم تاپیک بهم نریزه

Residents Evil و از شروع تا به حالا چه گونه عرضیابی میکنید؟
لطفا راجب تمام قسمت ها که بازی کردید(حتی فرعی ها) و انیمیشن ها که دیدی نظر بدید
لازم نیست تمام دیدگاهتون و تو ی ارسال خلاصه کنید ، میتونید قدم به قدم و به مرور ، قاطی بقیه نظرات بگید ، از اولین عنوانی که بازی کردید شروع کنید و الا آخر
اینجوری طولانی تر هم میشه
اگر کسی موافقه بحث و تبادل نظر و شروع کنیم

نسخه های اصلی را بی خیال:D

کسی دو نسخه outbreak را بازی کرده؟عجب شاهکارهایی بودن.واقعا بسی لذت بردم.حالا اگه به متا و پتا توجه کنی نمراتشون حول و حوش 70 هست اما واقعا جزء بهترین های سبک ترسناک هستند
چرا بیخیال یعنی بدن؟
اره منم یه دور بازی کردم.قشنگن.ولی عیبی که دارن وجود جک و جونورای زیاده.شخصیت هاشم در حده متوسطن.یعنی شخصا خیلی جذبه نداشتن.البته بگم این نظر منه.

با تشکر از دوستان و کسای که این تاپیک اویلو زدن و از شما که این بحث گذاشتین و از نیمای عزیز که یه چند روزی نیستش در مورد اویل از زمان شروعش تا الان (من نظری ندارم:|:-B)
ولی از شوخی گذشته چیزی که نظرم جلب کرده این دوستمون برادر لویس نمیدونم خیلی برام اشناست :-?خودت چی فکر میکنی لویس جان؟

• Like
Reactions: Princess Claire
واسه شروع بحث ایده ای دارم
اگر خوشتون اومد نظراتتون و بگید
اول از همه میخوام نظرتون و محترمانه بگید و به نظر بقیه هر چه قدر مخالف نظر خودتون بود احترام بذارید
اگر انتقادی ام دارید کاملا محترمانه عنوان کنید تا هم فضا دوستانه تر باشه هم نظم تاپیک بهم نریزه
باز خوبه ایده مطرح میکنی آفرین داری<:-P
Residents Evil و از شروع تا به حالا چه گونه عرضیابی میکنید؟
لطفا راجب تمام قسمت ها که بازی کردید(حتی فرعی ها) و انیمیشن ها که دیدی نظر بدید
لازم نیست تمام دیدگاهتون و تو ی ارسال خلاصه کنید ، میتونید قدم به قدم و به مرور ، قاطی بقیه نظرات بگید ، از اولین عنوانی که بازی کردید شروع کنید و الا آخر
من توی یه ارسال به طور خلاصه بگم که راحت باشین.
از نظر من تا نسخه 5 عالی بود.درسته تا نسخه 5 یکم از اون حال هوایی جذابی که داشت فاصله گرفت ولی میتوان گفت چنین تغییری تا حدی که منطقی باشه لازم بوده.نمیشد همیشه با زامبی و دوربین ثابت و نبود اکشن هر چند کم بازی کرد.تغییرات را تا نسخه 5 مثبت ارزیابی میکنم ولی بازم میتونست بهتر باشه.مثلا خلق گانادو ها و ماجینیها جالب بود ولی میتونستن ترسناکترشون کنن.و همچنان بازیکن رو در کمبود مهمات قرار بدن.ایده برداشتن مهمات از روی جسد باعث راحتی بازی و از بین رفتن استرس میشد.

آخرین ویرایش:
چرا بیخیال یعنی بدن؟
اره منم یه دور بازی کردم.قشنگن.ولی عیبی که دارن وجود جک و جونورای زیاده.شخصیت هاشم در حده متوسطن.یعنی شخصا خیلی جذبه نداشتن.البته بگم این نظر منه.

من دو صفحه قبل به عناوین شماره دار نمره دادم.گفتم یعنی حوصله ندارم راجع بهش بحث کنم:>

• Like
با تشکر از دوستان و کسای که این تاپیک اویلو زدن و از شما که این بحث گذاشتین و از نیمای عزیز که یه چند روزی نیستش در مورد اویل از زمان شروعش تا الان (من نظری ندارم:|:-B)
ولی از شوخی گذشته چیزی که نظرم جلب کرده این دوستمون برادر لویس نمیدونم خیلی برام اشناست :-?خودت چی فکر میکنی لویس جان؟

اره من بهزاد وسکر کبیرم.:)درخواست ان بن شدن اکانتم را دادم.\m/اگر شد با ان اکانت خواهم ترکانید.اگرم نه با همین فعالیت میکنم.هر چند حوصله ی سابق را با توجه به سن و سالم ندارم.(:|

• Like
اره من بهزاد وسکر کبیرم.:)درخواست ان بن شدن اکانتم را دادم.\m/اگر شد با ان اکانت خواهم ترکانید.اگرم نه با همین فعالیت میکنم.هر چند حوصله ی سابق را با توجه به سن و سالم ندارم.(:|
فقط بهزادِ کبیر جوری نترکانی که مثل دفعه قبل بن شوی ، این تاپیک که به فنا رفته تو هم بیا واسه من یکی دیگه فرقی نمیکنه . وقتی وارد میشم فکر میکنم تاپیکو اشتباه اومدم از بس که تاپیک گوگولی شده :|

• Like
Reactions: IMANOKA
فقط بهزادِ کبیر جوری نترکانی که مثل دفعه قبل بن شوی ، این تاپیک که به فنا رفته تو هم بیا واسه من یکی دیگه فرقی نمیکنه . وقتی وارد میشم فکر میکنم تاپیکو اشتباه اومدم از بس که تاپیک گوگولی شده :|

تاپیک به فنا رفته چون سن سال ها بالا رفته. چون دیگه ان شور وحال سابق وجود نداره
چون نسل هشتم نسل مزخرفیه.

ربطی به این تاپیک نداره کلا بازی سنتر به شدت افت کرده.

• Like
اشکال از بچه ها نیست از این فرانچیزی هست که اومدیم توی تاپیکش ،برو توی تاپیک فینال ببین چه هیجانی داره بحث خود فینال 15 بگنار یه رمیک 7 چهرارتا بازی دیگه داره میاد ادم شاد میشه اینجا ملت از کدوم اویل صحبت کنن که با اومدنش قرار کف خون راه بندازه؟؟؟

تاپیک به فنا رفته چون سن سال ها بالا رفته. چون دیگه ان شور وحال سابق وجود نداره
چون نسل هشتم نسل مزخرفیه.

ربطی به این تاپیک نداره کلا بازی سنتر به شدت افت کرده.
کلا بهزاد مطلبو برعکس گرفتی :D، نسل 8 مضخرف نیس ، این رفتارو دید کاربراس که باعث مضخرف یا جذاب دیده شدنش میشه . این تاپیک (بخاطر اینکه قشنگ مطلبو بگیری) بچه بازی شده ، تو هم که بیای مثل دفعه های قبلی نیس ک بیام یا بیایم باهات بحث کنیم که وای باز این شروع کردو ... (افتاد؟) :D .
همونطور که بچه ها (ماکان:D)گفتن ما نگران بازی REVII یا مهمتر بازی جدید شینجی میکامی نیستیم ، ما نگران فعالیت ترکاندنی دوباره ی بهزاد وسکریم :D:|
منو تو هم هیچوقت آبمون توی یه جوب نمیره لایکتو لطفا بردار احساس جالبی نداره بچه ها فکر میکنن با هم دوس شدیم :D:|

اشکال از بچه ها نیست از این فرانچیزی هست که اومدیم توی تاپیکش ،برو توی تاپیک فینال ببین چه هیجانی داره بحث خود فینال 15 بگنار یه رمیک 7 چهرارتا بازی دیگه داره میاد ادم شاد میشه اینجا ملت از کدوم اویل صحبت کنن که با اومدنش قرار کف خون راه بندازه؟؟؟
این سری که خیلی وقته تموم شده و حرف زدن در موردش اتلاف وقته . منظورم چیز دیگه ایه . پست بالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or