بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بازیی که بعد از نسخه پنجم از بین رفته دیگه فروشش به چه دردی میخوره قطعا قدیمیه مگه میشه رزیدنت تو کل این سال ها 9 میلیون فروخته باشه ولی tlou نسخه ی ps3 بیشتر از 9 میلیون!!!

بگذار حداقل دلمون به فروش سری خوش باشه.

اگر نمیفروخت ما رزیدنت هفت را نداشتیم.

هر چند رزیدنت هفت مشخص نیست چیه!

من دموها را بازی نکردم اما هر چی هم کما بیش تریلر دیدم چیزی نمیفهمم!

• Like
Reactions: Princess Claire
بگذار حداقل دلمون به فروش سری خوش باشه.

اگر نمیفروخت ما رزیدنت هفت را نداشتیم.

هر چند رزیدنت هفت مشخص نیست چیه!

من دموها را بازی نکردم اما هر چی هم کما بیش تریلر دیدم چیزی نمیفهمم!
خراب کرده کپکام دیگه بعد چون رو گرافیکش خوب کار کرده ادعای الکی هم میکنه که میخواد بهترین کمپانی بشه قبلن با دوستان بحثم شده بود که کپکام این بازی رو از رو p.t اسکی رفته اونا گفتن نه کپکام گفته که ما قبل از p.t روی این بازی کار میکردیم این قبول ولی اگه یه ذره فکر کنیم میفهمیم که شاید سازنده هاش با دیدن p.t ایده هاشون عوض شده باشه و بازی رو شبیه p.t کرده باشن کلا از نظر من اینا امارت re1 برداشتن با p.t ترکیب کردن 4 تا تفنگ بهش اضافه کردن که بگن شبیح نیست ولی اصن ترسناکم نیست خالق هر سری عوض بشه دیگه امیدی بهش نیست

خراب کرده کپکام دیگه بعد چون رو گرافیکش خوب کار کرده ادعای الکی هم میکنه که میخواد بهترین کمپانی بشه قبلن با دوستان بحثم شده بود که کپکام این بازی رو از رو p.t اسکی رفته اونا گفتن نه کپکام گفته که ما قبل از p.t روی این بازی کار میکردیم این قبول ولی اگه یه ذره فکر کنیم میفهمیم که شاید سازنده هاش با دیدن p.t ایده هاشون عوض شده باشه و بازی رو شبیه p.t کرده باشن کلا از نظر من اینا امارت re1 برداشتن با p.t ترکیب کردن 4 تا تفنگ بهش اضافه کردن که بگن شبیح نیست ولی اصن ترسناکم نیست خالق هر سری عوض بشه دیگه امیدی بهش نیست
کلا تمامی دوستداران بازی های ترسناک باید بگریند که بازی ای به اسم سایلنت هیلز کوجیما کنسل شد.
حس میکنم بازی ای میتونست باشه با استایل انحصاری و منحصر به فرد خودش که میتونست سبک ترس بقا رو احیا کنه و استانداردهای جدیدی تعریف کنه.
دموی TGC که نشون دادن هیلی مریض بود!
اصلا تصور این که ادمی مثل کوجیما میخواست بازی ترسناک بسازه مو رو به تن سیخ میکنه و کاملا مشخصه که دموی جدید رزیدنت 7 هم شدیدا از دموی pt تقلید کرده.

کلا تمامی دوستداران بازی های ترسناک باید بگریند که بازی ای به اسم سایلنت هیلز کوجیما کنسل شد.
حس میکنم بازی ای میتونست باشه با استایل انحصاری و منحصر به فرد خودش که میتونست سبک ترس بقا رو احیا کنه و استانداردهای جدیدی تعریف کنه.
دموی TGC که نشون دادن هیلی مریض بود!
اصلا تصور این که ادمی مثل کوجیما میخواست بازی ترسناک بسازه مو رو به تن سیخ میکنه و کاملا مشخصه که دموی جدید رزیدنت 7 هم شدیدا از دموی pt تقلید کرده.

باباجون من! رزیدنت اویل هفت از سال 2013 ساختش شروع شده. زمانی که بازی را معرفی کردن 65 درصد ساخت بازی به اتمام رسیده.

حالا دمویی که اگست 2014 منتشر میشه چطور میتونه روی رزیدنت اویل هفت تاثیر گذاشته باشه!

البته من به حرف های سران کپکام چندان اعتماد ندارم اما هیچ دلیلی نمیبینم که رزیدنت هفت ساختش از اواخر 2014 شروع شده باشه.

اگر این طور باشه که بازی تقلید کرده باشه باید از اواخر 2014 ساخت بازی شروع شده باشه که بعید میدونم.

در ضمن pt ترسناک بقا نبود و جنس بازیش شبیه به عناوینی چون outlast بود.

اخه از روی یک دمو بیست دقیقه ای چطور بگیم بازی چی بوده! که حالا بگیم رزیدنت هفت تقلید کرده

• Like
باباجون من! رزیدنت اویل هفت از سال 2013 ساختش شروع شده. زمانی که بازی را معرفی کردن 65 درصد ساخت بازی به اتمام رسیده.

حالا دمویی که اگست 2014 منتشر میشه چطور میتونه روی رزیدنت اویل هفت تاثیر گذاشته باشه!

البته من به حرف های سران کپکام چندان اعتماد ندارم اما هیچ دلیلی نمیبینم که رزیدنت هفت ساختش از اواخر 2014 شروع شده باشه.

اگر این طور باشه که بازی تقلید کرده باشه باید از اواخر 2014 ساخت بازی شروع شده باشه که بعید میدونم.

اخه از روی یک دمو بیست دقیقه ای چطور بگیم بازی چی بوده! که حالا بگیم رزیدنت هفت تقلید کرده
از کجا معلوم که کپکام دروغ نگفته باشه شاید یه چیز گفته باشه که ملت نگن این جوریه اونجوریه

• Like
از کجا معلوم که کپکام دروغ نگفته باشه شاید یه چیز گفته باشه که ملت نگن این جوریه اونجوریه

میگم اگه بازی واقعا حرف برا گفتن داشته باشه خب قضیه تقلید کنسل میشه ولی اگر نه واقعا چیپ باشه خب مشخص کپکام دروغ گفته.

اما امیدوارم بازی بترکونه. چه با تقلید چه بدون تقلید از ته دل امیدوارم موفق شه

میگم اگه بازی واقعا حرف برا گفتن داشته باشه خب قضیه تقلید کنسل میشه ولی اگر نه واقعا چیپ باشه خب مشخص کپکام دروغ گفته.

اما امیدوارم بازی بترکونه. چه با تقلید چه بدون تقلید از ته دل امیدوارم موفق شه
مهم اینه که خودت باهاش حال کنی نظر من که اینه البته بجز بازیایی که خیلی برام اهمیت دارن:D

یه مسئله که هست اینه که قرار بود ریمیک اویل 2 زودتر از اینا بیاد و می گفتن چپتر اولشم 2ساعته و مجانی هم هست،فکر کنم قرار بود تو بهار بیاد که یه دفعه هیچ خبری ازش نشد و تو E3 این اویل 7 معرفی کردن. من خودم به این نتیجه رسیدم که ریمیکو گذاشتن برای بعد اویل7
حالا چرا چون اویل 7 هرچی هم که باشه چه خوب چه بد در حد ریمیک و اویل های کلاسیک نیست و اگه بعد ریمیک میومد هیچ کس طرفش نمیرفت و شکست می خورد

• Like
جوایز سری رزیدنت اویل در مراسم golden joystick awards

v4gw_1.png

e4pt_2.png

foo7_3.png

n8h0_4.png

w0h_5.png

55y5_6.png

4qvi_7.png

• Like

نکته اینه بهزاد که Pt به لحاظ گیمپلی داشت silent hill رو معرفی میکرد, و میدونیم که ژنر اون قرار بود ترس بقا باشه, کلا سایلنت هیل تو این ژنر قرار داره.
نمته بعدی اینه که برای اولین بار این استایل رو به این شدت ارايه داد و خب دموی رزیدنت هم شدیزا مشابهت داره که بحثتقلید رو شددت نیبخشه. در هر صورت من هم خیلی دوس دارم بازی موفق و جدید باشه, کلا رزیدنت و بازی های سبک ترسناک هرچی موفق تر باشن ما علاقمندانش بیشتر خوشحال خواهیم شد!

جوایز سری رزیدنت اویل در مراسم golden joystick awards

v4gw_1.png

e4pt_2.png

foo7_3.png

n8h0_4.png

w0h_5.png

55y5_6.png

4qvi_7.png

همون طور که دوستان گفتن این جوایز فقط برای جو گیر کردن مردمه حالا برای هر بازیی باشه این کار میکنن که پیش خریدش کنن البته بعضیا هم ممکنه ارزشش داشته باشن

نکته اینه بهزاد که Pt به لحاظ گیمپلی داشت silent hill رو معرفی میکرد, و میدونیم که ژنر اون قرار بود ترس بقا باشه, کلا سایلنت هیل تو این ژنر قرار داره.
نمته بعدی اینه که برای اولین بار این استایل رو به این شدت ارايه داد و خب دموی رزیدنت هم شدیزا مشابهت داره که بحثتقلید رو شددت نیبخشه. در هر صورت من هم خیلی دوس دارم بازی موفق و جدید باشه, کلا رزیدنت و بازی های سبک ترسناک هرچی موفق تر باشن ما علاقمندانش بیشتر خوشحال خواهیم شد!

مرد حسابی من خودم به غیر از سایلنت هیل هوم کامینگ تمام عناوین اصلی را بازی کردم.

میدونم سایلنت هیل ترسناک بقاست. :-"

ان چیزی که pt ارایه داد یک pure horror بود.

به هر حال رزیدنت اویل هفت اینطوری ساخته شده و باید صبر کرد دید چه اتفاقی میفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or