اين كار تاثيري در روند بازي داشته؟!
مشخصه که شما اسپلینتر 2 رو بازی نکردی.یا حداقل تا مرحله اورشلیم نرفتی.
به حرف مجله ها توجه نکنید.
اگر دالیا رو نکشید Mission Fail میشید!!!
دلیل اینکه من بحث واقعگرایی رو پیش کشید م این بود که شما بحث واقع گرایی رو پیش کشیدید.اولین گیری که داده شد این بود که چرا گوگلهای سم دیده نمیشه؟
خوب منم گفتم چجوریه که سربازا انقدر نفهمن که در حالت هارد هم اگر پشت سرشون بدوین نمیفهمند؟جالبه که صدای قدمهاتون رو خودتون میشنوین اما اونها نه.
در ضمن هر بازی در حالت نرمالش سنجیده میشه.
اما در حالت هارد هم زاویه دید از انسان معمولی خیلی کمتره.
من نمیگم کودوم بهتره یا کدوم نه.گفتم؟یک کلمه پیدا کنید.
من با هر کسی که از اسپلینتر سل ایراد بیخودی راجع به این گوگلها بگیره ایراد میگیرم و دیدین که متال این قابلیت رو به آدم میده!!!!
هرکسی کاری برعکس بکنه بازم باهاش مخالفت میکنم.
مثل اینکه فعالیت من توی این تاپیک رو یادتون رفته!!!!
در ضمن كسي با دستگاه Invincible نميشه
باهوش!!!اول برو توی دیکشنری رو چک کن بعد بیا بگو ما هم بلدیم:
Invincible : شکست ناپذیر ، مغلوب نشدنی،سخت،استوار،راسخ،سرسخت
پیشرو آریان پور(که فکر کنم همه دارند)
اشاره به فورچیون و اون دستگاه و حتی بدون اون دستگاه در آخر بازی.
به کسانی هم که نمیدونند بگم که Optical Camoflauge واقعا وجود داره.کافیه سرچ بکنید و ببینید که حتی یک بارانی نارمرئی کننده مشابه دموی اول بازی متال 2 هم ساخته شده!!!خیلی هم باحاله!
یکی هم گفت کوله پشتی.من منظورم تا متال 2 بود.که تا اون موقع اسپلینتر هم اومده بود.
یا چند تا بارفیکس رفته که میتونه تا آخر عمرش از یه جا آویزون بمونه !
شما مگه امتحان کردی که تا آخر عمرش میتونه یا نه؟
من یک چیز مبهمی یادم میاد که نمیتونه خودش رو نگه داره.دقیق یادم نیست.مطمئن هم نیستم.ولی یک هاله ای توی ذهنم هست که بعد مدتی آخ و اوخش رو میومد و می افتاد.ولی مطمئن نیستم.
حالا اگه کسی بهش تیر اندازی کنه و عمرش به آخر برسه که دیگه نمیتونه بمونه.میتونه؟!!
شاید هست!!!چون همین غیر واقعی بودن رو آقایان خیلی متالی پیش کشیدن.
خوناشام اگه منظورت Vampه که باید بگم اون خوناشام به دنیا نیومده ! وقتی بچه بوده براثر یک انفجار زیر آوار دوروز میمونه و برای رفع تشنگیش مجبور بوده اون زیر خون پدرمادرشو بخوره که مردن بخاطر همین از خون خوشش میاد
تا اونجا که من میدونم تنها خوناشام ها هستن که با کشتن معمولی نمیمیرند.و روشهای خاص خودشون رو دارن.
_________
برای بارآخر میگم:
هر کسی که به هر کدوم از این بازیها ایراد بگیره باهاش مخالفت میکنم.چون سبک دو بازی باهم فرق داره و کسی اصلا این حق رو نداره که با هم مقایسشون کنه.
اگر فکر میکنین که گوگلهای سم که دیده نمیشه چه سوتی تابلویی هست توی متال من چندتا میارم و بالعکس.
دست بالای دست بسیار است.
امیدوارم پایانی باشه بر این قضایا.
باتشکر....