نوشته شده توسط MGS:سياوش متن بازي اگه تايپ شدس بذار ؟(يه بار دوستم قرار بود برام بياره الان هم گم گور شده 2 سال نديدمش)
بابا متن بازی که تو سایت GameFAQs هست که

نوشته شده توسط MGS:سياوش متن بازي اگه تايپ شدس بذار ؟(يه بار دوستم قرار بود برام بياره الان هم گم گور شده 2 سال نديدمش)
بايد بگم نميدونستم چون زياد به اينجور سايتها سر نميزنم چون كلا با تموم كردن بازي با كد ورمز و راهنما حال نميكنمبابا متن بازی که تو سایت GameFAQs هست کهیعنی میخواید بگید نمیدونستید؟ خیلی از بازی ها Script هاشون اونجا هست، البته بگم ها این اسکریپتها رو از داخل بازی گیمر ها استخراج کردن خود شرکت سازنده دست کسی نمیده... بعنوان مثال تمام Final Fantasy ها و Resident Evil ها هم هستن... حتی HL2 که روند سیر داستانش بیشتر بصری تا صمعی... خلاصه چیزی نیست که من بخوام برای خودم نگه دارم و به کسی هم ندم
![]()
نوشته شده توسط SUPERMHR:وای خدا.....حالم بد شد....سرگیجه گرفتم.....
آقا خودت توی مقالههای قبلیت توضیح داده بودی که رایدن یکی از بچه هایی بود که پدرومادرشون کشته شده و تحت آموزش قرار گرفتن.
و اون 3 برادر هم که سالید و سالیدوس و لیکوئید هستن.Les Enfants Terribles (فکر کنم..)
حالا بی خیال یه بحث بهتر نبود:confused:نوشته شده توسط Nemesis:آقا من از تمام افراد اين محله !!! معذرت خواهي كامل رو ميكنم...بايد بگم كه Toxic درست ميگه : من مغزم شستشو داده شده بود !!! و همين جا از همه معذرت ميخوام...ببخشيد :blushing:
اونروز من يه امتحان خوف داده بودم و در حالت اغماي مغزي به سر ميبردم...ديگه اينطوري وقت بچه ها توسط من تلف نميشه و سعي ميكنم كه اعصابشون هم خرد نشه:cheesygri
درباره Raiden هم اشتباهي نوشته بودم...منظورم پدر ناتنيش يا Solidus بود كسي كه پدر و مادر Raiden رو كشته بود...باز هم معذرت ميخوام...
تا اونجا که من یا دمه توی MG کودک نبود فقط یه رادیو بود ولی شبیه کودک کار می کرد یعنی بهش فرکانس می دادی و قیافه ی دو طرف هم معلوم بود البته نسخه ی MSX-2شراستي ! توي Metal Gear افراد چه طوري پيامهاشون رو ميفرستند ؟!... منظورم با CODEC هستش
نوشته شده توسط sina_unl:تا اونجا که من یا دمه توی MG کودک نبود فقط یه رادیو بود ولی شبیه کودک کار می کرد یعنی بهش فرکانس می دادی و قیافه ی دو طرف هم معلوم بود البته نسخه ی MSX-2ش
در مورد تغییر کار مغز شخصیت ها بهتر آخرین بخش Last Days of FOXHOUND رو بخونی درسته خنده داره ولی درسته و سندیت داره در ضمن psycho mantis به Ocelot می گه Santa Clause
http://gigaville.com/comic.php?id=302
نوشته شده توسط Nemesis:نه ! منظورم اينه كه مثلا توي قسمت دوم ما هميشه ميبينيم كه يك تماس به Raiden زده ميشه بعدش هم همون صفحه معروف باز ميشه و ما Script ها رو ميبينيم....ولي هيچوقت نميبينيم كه در هنگام صحبت هم مانند وقتي كه باهاشون صحبت ميشه كسي صداشون رو ميشنوه يا نه ؟!
در مورد COMIC ها هم بايد بگم اين همون Comic آخري بود كه منو به اين فكر انداخت !!!!
با تشكر
البته توی کامیک قضیه فرق داره.در مورد COMIC ها هم بايد بگم اين همون Comic آخري بود كه منو به اين فكر انداخت !!!!
منظورش لیکوییده. البته لیکوید آسلات !he plans to fan the flames of war even higher....
to create the perfect world once envisioned by big boss
نوشته شده توسط Darkfie1d:اصلاً نکته استفاده از کودک همینه.. که کسی صداشونو نشنوه...