Dinosaur
Loyal Member
یادش بخیر اون زمانی که MGS4 اومده بود، هنوز PS3 نداشتم و رفتم کل کاتسینهای بازی رو دانلود کردم و مثل فیلم سینمایی دیدم!بین سری ها فقط نمیدونم متال گیر 4 رو چطوری بازی کنم با امولاتور بشه بازی کرد خوبه.
لامصب خیلی هم طولانی بود و یه ۷،۸ ساعتی میشد، ولی چه کنیم که ذوبشده در MGS بودیم و با اینترنت اون دوران (فکر کنم ۲۵۶ بود یا شاید هم ۱۲۸)، چند گیگ دانلود کردیم و صفا نمودیم!
ولی حتماً اگه تونستی یه جوری بازیش کن. گذشته از یه سری مراحل خیلی خفن که تا ابد یاد و خاطرهش توی ذهن آدم میمونه، گیمپلی بازی هم ویژگیهای جالبی مثل OctoCamo داره که خیلی چیز باحالی بود نسبت به اون زمان.
نمیدونم کونامی (یا سونی، اگه همه حقوق بازی دستش هست)، چه مرضی دارن که بازی رو ریمستر نمیکنن. الآن نسخههای مختلف MGS رو میشه از یه سری راهها تجربه کرد، ولی MGS4 این وسط خیلی مظلوم مونده با اینکه اگه یه ذره روش کار کنن و رزولوشن و فریم ریت رو بالا ببرن، میتونن کلی پول مفت به جیب بزنن. تنها حدسی که میتونم بزنم اینه که قضیه به اون Cell بیشرف مربوط باشه! ولی وقتی یه سری دیگه از بازیهای PS3 ریمستر شدن و برای PS4 اومدن، یعنی MGS4 رو هم میشه ردیفش کرد دیگه. شاید هم کوجیما کدهای بازی رو گم و گور کرده و به کونامی پس نمیداده و علت اختلافشون همین قضیه بوده (فاز رائفیپور).
آخرین ویرایش: