BehzaDG
کاربر سایت
این قسمتی که میگی اگه توی ps1 بازی میکردی باید با دسته 2 میرفتی که نتونه ذهنتو بخونه، بعد هم اینکه مموری کارد رو هم میتونست بخونه و میگفت از فلان بازی یا فلان سبک هم که خوشت میاددر ادامه تازه با سایکو منتیس مبارزه کردم و یچیزی بگم نمیدونم میدونستین یا نه ولی کرک و پشم من شدید ریخت! سایکومنتیس میدونین که میتونه ذهن ادم رو بخونه و میتونه راحت موقع تیر اندازی جاخالی بده و نتونید بهش شلیک کنید از طرفی مخفی هم میتونه بشه و شما با دوربین حرارتی میتونید ببینیدیش، من دوربین حرارتی نداشتم اما این به کنار. نزدیک ١٠ باری شاید بیشتر نمیدونم چقدر ولی خیلی هی شکست میخوردم و هرکاری میکردم این بر من غالب میشد تا اینکه یهو یه تماس از colonel شد که گفت اسنیک فهمیدم باید چیکار کنی باید از کنترل پنل ( یعنی کیبورد ) استفاده کنی تا نتونه ذهنتو بخونه. چون من داشتم بازی رو با pc میزدم و بجای کیبورد از دسته استفاده میکردم، باید دسته رو میذاشتم کنار و با استفاده از کیبورد اسنیک رو کنترل میکردم تا سایکومنتیس نتونه حرکت هام رو پیش بینی کنه! فهمیدین چی شد دسته چون کنترلر اصلی بود ولی کیبورد دیگه خارج از ذهن خونی سایکومنتیس بود یا یه همچون چیزی. یعنی مادر بگردید الله اکبر از اینهمه خلاقیت واویلا کوجیما واویلا و همینکه با کیبورد شروع به مبارزه کردم راحت میتونستم بهش شلیک کنم سایکومنتیس میگفت چرا نمیتونم ذهنت رو بخونم و اخرم تونستم اینطوری شکستش بدم.
View attachment 213208
پ.ن: دوستان لطفا اگه رپلی کردین چون تازه دارم سری رو میرم حواستون باشه چیزی از بازی لو ندین چون شدید دنیای بازیش جذابه و اصلا دوست ندارم چیزی از بازی برام لو بره
کلا تو سری MGS پره از اینجور چیزها ، حیف که دیگه این IP زیر دست کوجیما نیست