Sobhan ataei
کاربر سایت
به ترتیب خط داستان چرا نمیری جلو برادر ،??پیس واکر رو که تموم کردم میخوام پورتابل آپس رو بریزم رو PSP ایم
ولی داستانش رو خوندم کامل پورتیبل آپسراستی اینم بگم که با اینکه داستان پورتابل آپس رو هیدئو ننوشته ولی باز هم جزو متال گیر های مهمه
اگه ساخته بشه که انحصاری سونیه میدش blue point یه ریمیک قشنگ ازش درمیارهبیایید قرار بگذاریم هرکس تو این تاپیک هست.
بریم برا دل خودمون یه دور سراغ نسخه های مختلف سری هر کسی بیاد تجربش رو بگه.
با هم حرف بزنیم انکار جوری باشه مثلاً بازی هنوز زندست.
یه چیزی ته دلم میگه امیدوار باش که
Metal Gear Remake در دست ساخته . نه توسط کوجیما ولی خب آره. در دست ساخته.
به کنفرانس های سونی و مایکروسافت دلخوشم. شاید این کونامی معرفی کرد. فقط خدا نکنه انحصاری استدیا شه.
خب من که به غیر PSP و PS4 چیز دیگه ای ندارمبه ترتیب خط داستان چرا نمیری جلو برادر ،??
من مو به موی داستان رو دارم میرم.
الآنم هنوز وقت نکردم وقتم که آزاد شد میرم سراغ فانتوم پین.
پورتابل آپس هم کلا اسکیپ کردم از روش
یعنی این لوح زرین نیکان آبروی متال گیر و متال گیر باز رو برده!!!!!!
ای کاش بجای تو بودم و تازه میخواستم این سری رو شروع کنم.وقتی رسیدی به نسخه سوم درود ما رو به The Boss افسانه ای برسونمن تازه سری متال گیر رو از نسخه ی اول دارم میرم. و خب بازیهای کلاسیک معمولا توی مسیریابی انچنان گیمر رو راهنمایی نمیکنه و منم تو این قضیه حساسم که اصلا از اینترنت کمک نگیرم. اقا یه قسمتی از بازی هست که باید فرکانس رادیویی شخصی به نام مریل رو پیدا کنیم تنها راهنمایی هم که بازی میکنه اینه که میگه پشت همون جلد سی دی فرکانس نوشته شده. نزدیک ٢ ٣ ساعت من کل نقشه رو گشتم مکالمه ها رو دوباره گوش دادم پیش هر کامپیوتری که تو بازی بود میرفتم یعنی هرچیزی که تو بازی بود رو زیرو رو کردم که جلد سی دی رو پیدا کنم اما هیچ اثری از سی دی نبود تا اینکه اجبارا دیگه سرچ کردم اینترنت و بله متوجه شدم کوجیما فرکانس رو پشت جلد سی دی خود بازی نوشته بوده! عجب ادم مریضیه این بشر