Sobhan ataei
کاربر سایت
اینو که کوجیما به بیگ باس تو گراند زیروس گفت!؟What took you so long
?
- Kaz to Big Boss
البته اگه رنک S میگرفتی می گفت
THAT WAS PERFECT?
اینو که کوجیما به بیگ باس تو گراند زیروس گفت!؟What took you so long
?
- Kaz to Big Boss
یه شایعه فقط بود یادمهکسی نمیتونه نسخه ی بعد ساخته میشه یا نه؟؟ شایعه ای چیزی ؟؟
پنج که اصلا داستانش رو هوا بودیه شایعه فقط بود یادمه
Metal gear solid V Demon edition
که داستانش ریبوت نسخه پنج قرار بود باشه
باید نوارهارو گوش بدید دوست عزیز البته وقنی نوار ها هم گوش بدید یه سری پیچیدگی هایی داره که تا جای که به یاد دارم دچار یه تناقض هم می شد )!) ولی در کل داستان قابل قبول بود ولی میگم باید یه سری جاهاش نویسندکی هاش بهتر می بود ولی من که دوسس داشتم. ولی خودمونیم چقدر خلوت شده اینجا!!!پنج که اصلا داستانش رو هوا بود
دو تا چپتر بازی اصلا حذف شده بود سرنوشت خیلیام مشخص نشد مثل میلر و خود ونوم اسنیک و آسلات و لیکویید و بچه های سرباز و .......باید نوارهارو گوش بدید دوست عزیز البته وقنی نوار ها هم گوش بدید یه سری پیچیدگی هایی داره که تا جای که به یاد دارم دچار یه تناقض هم می شد )!) ولی در کل داستان قابل قبول بود ولی میگم باید یه سری جاهاش نویسندکی هاش بهتر می بود ولی من که دوسس داشتم. ولی خودمونیم چقدر خلوت شده اینجا!!!
آره کوجیما زیاد رفته بود سراغ مفاهیم انتزاعی و حتی پایان بازی هم عجیب تر بود ولی این فرم کاست محور بودن داستان (!) روحقیقتا دوست داشتم حالا نقصاش به کنار شیوه جدیدی بود برای سریدو تا چپتر بازی اصلا حذف شده بود سرنوشت خیلیام مشخص نشد مثل میلر و خود ونوم اسنیک و آسلات و لیکویید و بچه های سرباز و .......
چی بگیم؟ خب من پیرالسال MGS 3 رو و Peace walker رو تموم کردم. پارسال هم گراند زیروز.چقدر خلوته اینجا.....