YAKUZA_2
کاربر سایت
سورس رو دیدم.یارو رسما غزل سرایی کرده!:laughing: بازم از این چیزا بزار اینجا واسه فان خوبهساب ردیت متال گیر و NBGO
سورس رو دیدم.یارو رسما غزل سرایی کرده!:laughing: بازم از این چیزا بزار اینجا واسه فان خوبهساب ردیت متال گیر و NBGO
بازی Metal Gear Solid نسخه gbc ( کنسول gameboy color ) بدترین Metal Gear Solid بود که دیدم
اسمش Metal Gear: Ghost Babel بود , شبیه بازیا میکروه
ولی همینو من جو گرفت برم تا اخر یعنی بعضی جاهاش اسفالت شدما اونم رو امولاتور ps3 با جلو عقب کردن
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
نسخۀ Legacy Collection رو روی PS3 بگیر و به این ترتیب بازی کندوستان اگه بخوام تمام متال ها رو از اول شروع کنم باید به ترتیب از کدوم نسخه تا اخر برم لازم به ذکره خدارو شکر تمام پلتفر های پلی استیشن رو دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون اما نسخه های psp ربطی به داستان سری اصلی نداره ؟؟؟نسخۀ Legacy Collection رو روی PS3 بگیر و به این ترتیب بازی کن
Metal Gear ==> 1987
Metal Gear 2 ==> 1990
Metal Gear Solid 1 ==> 1998
Metal Gear Solid 2 ==> 2001
Metal Gear Solid 3 ==> 2004
Metal Gear Solid 4 ==> 2008
Metal Gear Solid : Peace Walker ==> 2010
بعد هم که MGS V قسمت آخره (اول Ground Zero بعد Phantom Pain) که روی PC و PS4 و کنسولهای مایکروسافت هم قابل خرید هستن.
به جز قسمت 4، همۀ قسمتهای دیگه روی PC و X360 هم قابل بازی کردن هستن.
MG 1,2 خیلی قدیمی و بدون صداگزاری و دوربین ایزومتریک و ... هستن. بازیهای خوبی هستن اما قدیمین دیگه و خلاصۀ داستانشون توی MGS1 هست.
MGS1 هم یه نسخۀ ریمستر شده برای گیم کیوب به اسم Twin Snakes داره که میتونی با شبیهساز روی PC بازی کنی. طرفداری دو آتیشه () میگن نباید این نسخه رو بازی کنی و باید همون نسخۀ PS1 رو بازی کنی ولی وقعیت اینه که Twin Snakes نسخۀ با گرافیک بهتر و اضافه شدن امکانات گیمپلی از MGS2 هست.
Peace Walker یکی از نسخههای PSP هست که واسه بقیۀ کنسولا هم اومد.ممنون اما نسخه های psp ربطی به داستان سری اصلی نداره ؟؟؟