Boss
ناظم انجمن
چندتا از کارای فانی که انجام دادم عکسش را گزاشتم .. بعدش خیلی حال میده سربه سره سربازها بزاری .... خیلی تنوع ابزار و اسلحه داره ...
هیچی نگو که دلم خونه این Metal Gear Survive چی داره میگه !؟
این چیه کونامی زده !؟
کونامی چی میگه !؟
کی این ایده رو داده و چرا اجرا شده !؟
من فک کردم حداقل عاقلانه Milk میکنن این سری رو...
ولی این که Milk Shake هم پا فراتر گذاشته...
من دیگه متال گیر یادم نمیخواد بمونه اینطوری....
وایییییییییی...
واییییییییییییییییییی.....
تریلر : Metal_Gear_Survive_Official_Trailer_-_Gamescom_2016_720p
بازی از حالت خطی کاملا در اومده .... من که واقعا لذت بردم .. یه ویدیو هم دیدم که از سه تا منتقدهای گیم اسپات مصاحبه میکرد میگفت بدونه هیچ بحثی بهترین متال گیری بوده که تا حالا بازی کردم .... راستش سلیقه ها خیلی متفاوته ... مثلا طرفدارهای RPG با این شماره خیلی میتونند حال کنند چون خیلی تمش شبیهه ... من گیم پلی آزاد و غیره خطی را به خطی بودن ترجیح میدم . مخصوصا که شماره مثلا 4 خیلی همش کات سین بود ....ولی به نظره من این شماره واقعا شاهکار بود ...خیلی ساده بگم من یک ماه غرقش شده بودمتو TPP آدم خیلی دستش بازه.
کجا بره و چی کار کنه و یا چطوری یه کاریو کنه.
ولی این با وجود فان بودنش بازیو تا حدودی بی نظم کرده بود. من خودم هنوز توی این سری تازه واردم ولی به نظر شما اینکه قبلا یک ماموریت اصلی داشتید ، از اینکه چندین ماموریت نسبتا کوتاه داریم بهتر نبود؟
به نظر یکی از دوستان (همین بالایی^) گفتم اینجا هم پستش کنم! :Vسلام دوستان یه ویدیو کوتاهی آماده کردم گفتم شما هم ببینید!
به نظر یکی از دوستان (همین بالایی^) گفتم اینجا هم پستش کنم! :V
وقتی به این فکر میکنم که کونامی در آینده گند میزنه به این فرانچیز و خاطراتمون نصف شوق گیمریم از بین میرهآخه چرا چنین مدیرایی تو صنعت گیم باید همچین فرانچیزهای مهمی دستشون باشه.تمام امیدم اینه که نسخه آینده متال گیر بدست کونامی کاملا از نظر فروش و نمرات خراب کنه تا شاید قید ادامه ساختشو بزنه و در آینده دست یه سازنده درست حسابی ببینیمشکسی این را یادش هست؟
گوشت مار!!!!!!!!!!
در اصل سوپ بوده
وقتی به این فکر میکنم که کونامی در آینده گند میزنه به این فرانچیز و خاطراتمون نصف شوق گیمریم از بین میرهآخه چرا چنین مدیرایی تو صنعت گیم باید همچین فرانچیزهای مهمی دستشون باشه.تمام امیدم اینه که نسخه آینده متال گیر بدست کونامی کاملا از نظر فروش و نمرات خراب کنه تا شاید قید ادامه ساختشو بزنه و در آینده دست یه سازنده درست حسابی ببینیمش