بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
DMC4SE: Demon Hunter Bundle توی PSN تخفیف خورده و 15 دلار شده. ارزش داره بگیرم؟ (با توجه به اینکه نسل قبل بازی رو بازی کردم)

آخرین ویرایش:
خیلی وقت پیش میخواستم بذارمش ولی خب یه سری اتفاقاتی واسم پیش اومد که نشد ، به هر حال فیگورهایی که قبلاً خبرش رو گذاشتم تکمیل شدن و آماده ی پیش خریدن. کیفیت ورژن نهاییشون غیر قابل هضمه :

قیمت فیگورها هم ، هر برادر به تنهایی 599$ ...

خیلی وقت پیش میخواستم بذارمش ولی خب یه سری اتفاقاتی واسم پیش اومد که نشد ، به هر حال فیگورهایی که قبلاً خبرش رو گذاشتم تکمیل شدن و آماده ی پیش خریدن. کیفیت ورژن نهاییشون غیر قابل هضمه :

ای جان :x جالب اینجاس گرافیکش قشنگ انگار In Gameه :D

پ.ن: احسان یه ورجیل بخر برام :D

ای جان :x جالب اینجاس گرافیکش قشنگ انگار In Gameه :D

پ.ن: احسان یه ورجیل بخر برام :D

وحشتناکه !!!! اصن انگار از توی بازی کندی آوردی بیرون یه آپدیت گرافیکی هم زدی تنگش !

پ.ن : من الان آه در بساط ندارم ، داری یه ست کاملشو برام بگیر

این فیگور چیست که عالم همه دیوانه‌ی اوست!
ماااااااادر بگرید!

599 دلااااااااااااااااااارررررررررررررر؟ دیگه بگو 600 دلار دیگه :| دیگه بگو نزدیک به 2 میلیون تومن دیگه :| دیگه بگو آخه مگه ما سرگنج نشستیم :|

میگم چقدر خوب میشد اگه یه نفر مسلمونِ اهل ثواب و نماز و روزه پیدا میشد یکی از اینا رو به عنوان هدیه ی روز تولد می فرستاد برای من :دی به خدا دعاتون هم می کنم :دی

چه داستان جالبی داره البته بجز 2 بنظرم اصن بهش نمیخوره مال بعد از وقایع 4 باشه خیلی بی معنی مسقره هست البته نمیدونم مشکل 2 چیه که متاش 74 دوستانی که بازی کردن یه توضیح بدن قسمت دومش چجوری بود:D

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or