بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دوستان توجه کردید اکثر کسایی که عاشق این بازی هستن بیشتر بخاطر بازی کردن شماره 3 و 4 بازی هست که کارگردانش اقای Hideaki Itsuno هست ولی همه هیدکی کامیا رو تحسین میکنند و اونو بیشتر میشناسن:D
درسته کامیا این سری خلق کرد ولی اقای Hideaki Itsuno اونو ب اینجا رسونده و کاملش کرده بنظرم کم لطفی شده در حقش
قرار اقای Hideaki Itsuno بازی جدیدش رو بزودی معرفی کنه
امیدوارم DMC 5 باشه
احتمالش زیاده

با چه جراتی عکسای نسخه ریبوت رو ب همراه 8 تا قلب اینجا گذاشتی :-w:D
فرار کن:))
کدوم نسخه ریبوت من که چیزی نمیبینم بنظرم اون اصن dmc نیست:D

یعنی می خواین بگین داریم به E3 امسال نزدیک میشیم و بازم هیچ خبری از دویل جدید نیست ؟ :|

یعنی جداً از 4 مارچ تا حالا هیچ خبری نیست ؟ کلن این تاپیک رو از وسط خاک گرفته ها پیدا کردم بیاید بگید چه خبر لااقل اعلام کنین طرفداران دویلِ سنتی :دی هنوز زنده ن :دی

• Like
Reactions: The Nostalgic Gamer
سلام دوستان من به کپکام ایمیل زدم که پس کی قراره dmc جدید بیاد و اینکه توش موهای دانته سفیده یا نه... اونا هم جواب دادن بزودی قراره dmc جدید بسازن و پلن هاش ریخته شده و گفتن گفته شما تأیید میشه... همچنین گفتن برای دونستن زمان اومدن phantom souls میتونی به سایت زیر مراجعه کنی :
Capcom Community
گفتن هر وقت بیاد اینجا اطلاع میدن

سلام دوستان من به کپکام ایمیل زدم که پس کی قراره dmc جدید بیاد و اینکه توش موهای دانته سفیده یا نه... اونا هم جواب دادن بزودی قراره dmc جدید بسازن و پلن هاش ریخته شده و گفتن گفته شما تأیید میشه... همچنین گفتن برای دونستن زمان اومدن phantom souls میتونی به سایت زیر مراجعه کنی :
Capcom Community
گفتن هر وقت بیاد اینجا اطلاع میدن
مطمئنی ؟؟!:-?

بازی ۱۰۰٪ امسال معرفی میشه ولی خب تا وقتی یه خبری چیزی ازش نیاد موضوع خاصی نداریم که در موردش بحث کنیم :D
بدبختی کامیا هم ادمی نیست که تو توییتر چیزی از بازی لو بده یا امید بده یا از این قبیل , ریتویتش کنی کلمه ای از dmc ببینه درجا بلاکت میکنه :-s:D

چقدر دلم برای اون استایل قدیمی تنگ شده:-< یادش بخیر بچه بودم نمیتونستم 3 بازی کنم از بس سخت بود امیدوارم اگه معرفی میکنن حداقل یه جوربسازن که به اون روزا که دستمون از درد دکمه زدن میترکید برگردیم:))

احسان جان یه زحمت میکشی عکسارو دوباره اپ کنی ؟ برا من چیزی نشون نمیده
بذار ببینم بعد از اینهمه مدت دارمشون هنوز یا نه :D
===
@PPPPPishrOOOOO

end_23_dantevergil09.jpg

آخرین ویرایش:
I want to work on a Devil May Cry and Viewtiful Joe remake, or a true sequel for Okami. A cooperation with Dante (from Devil May Cry) and Bayonetta might also be fun. Dear Capcom, if it’s okay with someone like me, I will help anytime. Best regards. Everyone, bow down your heads together with me

Hideki Kamiya
:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or