اون اخر رو هم واسه همین گذاشتماین نسخه ی جدید بازی نیستا! نوشته واسه اسمارت دیواسیز که یعنی گوشی های اسمارت فون وایناس فکر کنم
آقا خواب دیدم DMCV معرفی شد با یه تریلر از شروع بازی که دانته و ورجیل دارن یه جایی توی بارون با هم میجنگن و ورجیل یه چیزی نیمه شیطان و انسانه و دانته یه ریش خیلی کم پشت گذاشته و درب و داغون و لباس های پاره و پوره و ...
خیلی خفن بود بترسید از روزی که من قبل از عرضه بازی ها در موردشون خواب ببینم
اینو تو اینستاگرام پیدا کردم نمیدونم..یعنی قطعیه؟سلام....اخ که چقدر این جا سو تو کور شده...امیدوارم dmc5 دیگه تو این e3معرفی شه....من که خیلی امیدوارم...دیدن دوباره ی دانته و.....دوستان به نظر شما امیدی هست معرفی شه تو کنفرانس سونی؟؟
من نسخه ی یک رو بازی نکردم ( اگه فرصت بشه تو این مدت کوتاه تا E3 بازی میکنم بعلاوه بعدیها که آماده شیم واسه DMCV ) ولی آره موافقم؛ همیشه احساس میکردم تو نسخه سوم این DT یه چیزی کم داره باید خفن تر از اینا باشه. گاهی اوقات خودم وقتی مشغول جنگیدن با اهریمنها بودم، یادم میرفت از DT استفاده کنم. مخصوصا با ورجیل ترجیح میدادم از اون دایره های DT واسه Summoned Swords استفاده کنم..با اینکه hideaki itsuno بعد رفتن کامیا گند سری رو جمع کرد و بازیاش خیلی خوب بود اما dmc1 یسری موارد جزئی داشت که بنظرم خیلی جالب تر و جذاب ترش میکرد هرچند از طراحی و تم dmc کامیا خیلی خوشم نیومد
یکی از برتری های dmc 1 دویل تریگرش بود
که قابلیت و کارایی بیشتری نسبت به 3.4 داشت میشد باهاش پرواز کرد دشمنا رو پودر کرد..... یا یه چیز دیگه مثل اخر بازی که با هواپیما فرار کردن اصن فکرشم نمیکردم که باید با این هواپیما باید بازی هم بکنیم توی 3 جاهایی داشت که میتونست از این چیزا داشته باشه یا حتی دویل تریگرش کارایی بیشتری داشته باشه اما امیدوارم تو نسخه جدید چنین چیزایی باشه
بنظرم این موارد برای زمان خودش خیلی خفن بودن محدودیت بازی رو میشکستن
اکثریت حتی خودم از 3 شروع کردیم اصن برامون مهم نبود که یک چی بودهمن نسخه ی یک رو بازی نکردم ( اگه فرصت بشه تو این مدت کوتاه تا E3 بازی میکنم بعلاوه بعدیها که آماده شیم واسه DMCV ) ولی آره موافقم؛ همیشه احساس میکردم تو نسخه سوم این DT یه چیزی کم داره باید خفن تر از اینا باشه. گاهی اوقات خودم وقتی مشغول جنگیدن با اهریمنها بودم، یادم میرفت از DT استفاده کنم. مخصوصا با ورجیل ترجیح میدادم از اون دایره های DT واسه Summoned Swords استفاده کنم..
البته همین امروز یه اپگریدی تو dmc3 پیدا کردم که میشه با dt پرواز کردمن نسخه ی یک رو بازی نکردم ( اگه فرصت بشه تو این مدت کوتاه تا E3 بازی میکنم بعلاوه بعدیها که آماده شیم واسه DMCV ) ولی آره موافقم؛ همیشه احساس میکردم تو نسخه سوم این DT یه چیزی کم داره باید خفن تر از اینا باشه. گاهی اوقات خودم وقتی مشغول جنگیدن با اهریمنها بودم، یادم میرفت از DT استفاده کنم. مخصوصا با ورجیل ترجیح میدادم از اون دایره های DT واسه Summoned Swords استفاده کنم..