milad dmc
کاربر سایت
اگر e3 امسال dmcV معرفی بشه و و اولین تریلر منتشره ازشون دانته و ورجیل تو هوای بارونی در مقابل هم باشن، کل تاپیک رو شام میدم.
جدا...من پایین تر از جوجه کباب نمیخورم
اگر e3 امسال dmcV معرفی بشه و و اولین تریلر منتشره ازشون دانته و ورجیل تو هوای بارونی در مقابل هم باشن، کل تاپیک رو شام میدم.
آره منم اولین بار، نسخه سومشو از دایی ام قرض گرفتم ( و دیگه پس ندادم ) و بازی کردم. خیلی از گیم پلی و داستانش خوشم اومد ( بعلاوه ی Blue Devil ) و دوست داشتم ادامه اش رو بدونم.اکثریت حتی خودم از 3 شروع کردیم اصن برامون مهم نبود که یک چی بوده
Dmc1 اگه اکشنش تو ذوقت نمیزنه بازی کن چون بازیش قدیمیه و کمی slow کنترل هاشم کمی متفاوته ولی کمبو هاش همونه وقتی DT فکر کنم کلا اسیبی نمیبینی ولی سریع تر تموم میشه..... ربلیون تو بازی نیست اوایل بازی force edge داری بری جلوتر بقیش میفهمی
داستان 1 دقیقا از اخر 3 شروع میشه همون جایی که دانته میره رو میز میشینه و میگه dmc کسی که بهش زنگ زده........
اصن چی شد که کامیا میکامی از کپکام رفتن؟
با Nevan میشد فکر کنم؟البته همین امروز یه اپگریدی تو dmc3 پیدا کردم که میشه با dt پرواز کرد
Just Pizzaجدا...من پایین تر از جوجه کباب نمیخورم
من ساعت دو و نیم خبر این تریلر رو بهم دادن...دیدمش..برای سحری رفتم یه لیوان چای با شکر فراوان خوردم برگشتم..من هنوز تو شک چیزی ام که دیدم
این تریلر DMC V بود واقعا؟!!
دختره عين بايونتا نيست؟من ساعت دو و نیم خبر این تریلر رو بهم دادن...دیدمش..برای سحری رفتم یه لیوان چای با شکر فراوان خوردم برگشتم..
من که میخوام با این بازی مثل نسخه ریبوت برخورد کنم..بازی خوب با گیم پلی عالی ولی اون Nero عه؟ خیر. دانته چطور؟ بله. درواقع تنها قسمت عالی ویدیو همون بود از نظرم. اون حس هیجانی که میخواستم، تو همون چند ثانیه بدست آوردم..
ولی باز این چیزی رو عوض نمیکنه متاسفانه. .
آره هی میگفتم من این چهره رو کجا دیدمدختره عين بايونتا نيست؟
ولي قيافه ها واقعي بود من خوشم اومدآره هی میگفتم من این چهره رو کجا دیدم
=========
خداوکیلی تریلر رو که دیدم، یه چند دقیقه ای همینطور زل زده بودم به صفحه گوشیم، منتظر بودم بنویسه دوربین مخفیه یا کراس اوری چیزیه
همه چیش عالی بود؛ منم بدم نیومد. مخصوصا اینکه اون محیط شهر و اینا منو یاد ریبوت مینداخت که اتفاقا من اونطور جوی رو خیلی دوست داشتم؛ اینکه آشوب رو تو شهر ببینی، رنج مردم و...ولي قيافه ها واقعي بود من خوشم اومد
کامیا بعد از DMC1 دو تا پروژۀ دیگه واسه کپکام کارگردانی میکنه و کلاً 5-6 سال دیگه توی کپکام میمونه.من یه جا خوندم ( فکر کنم ویکی پدیایی چیزی بود ) که اون موقع که میخواستن نسخه دوم رو بسازن، خبراش و شایعاتش پخش شده بوده و جالب اینجا بوده که وقتی از کامیا میپرسن میگه از چیزی خبر نداره و مثل اینکه واقعا خبر نداشته! یعنی کپکام باهاش تماس نگرفته که بیا رو نسخه جدید کار کن و اینا. و بعد از اون کامیا از کپکام جدا میشه. (درست یا غلط این ماجرا رو خدا داند)