بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
DMC4SE: Demon Hunter Bundle توی PSN تخفیف خورده و 15 دلار شده. ارزش داره بگیرم؟ (با توجه به اینکه نسل قبل بازی رو بازی کردم)

آخرین ویرایش:
خیلی وقت پیش میخواستم بذارمش ولی خب یه سری اتفاقاتی واسم پیش اومد که نشد ، به هر حال فیگورهایی که قبلاً خبرش رو گذاشتم تکمیل شدن و آماده ی پیش خریدن. کیفیت ورژن نهاییشون غیر قابل هضمه :

قیمت فیگورها هم ، هر برادر به تنهایی 599$ ...

خیلی وقت پیش میخواستم بذارمش ولی خب یه سری اتفاقاتی واسم پیش اومد که نشد ، به هر حال فیگورهایی که قبلاً خبرش رو گذاشتم تکمیل شدن و آماده ی پیش خریدن. کیفیت ورژن نهاییشون غیر قابل هضمه :

ای جان :x جالب اینجاس گرافیکش قشنگ انگار In Gameه :D

پ.ن: احسان یه ورجیل بخر برام :D

ای جان :x جالب اینجاس گرافیکش قشنگ انگار In Gameه :D

پ.ن: احسان یه ورجیل بخر برام :D

وحشتناکه !!!! اصن انگار از توی بازی کندی آوردی بیرون یه آپدیت گرافیکی هم زدی تنگش !

پ.ن : من الان آه در بساط ندارم ، داری یه ست کاملشو برام بگیر

این فیگور چیست که عالم همه دیوانه‌ی اوست!
ماااااااادر بگرید!

599 دلااااااااااااااااااارررررررررررررر؟ دیگه بگو 600 دلار دیگه :| دیگه بگو نزدیک به 2 میلیون تومن دیگه :| دیگه بگو آخه مگه ما سرگنج نشستیم :|

میگم چقدر خوب میشد اگه یه نفر مسلمونِ اهل ثواب و نماز و روزه پیدا میشد یکی از اینا رو به عنوان هدیه ی روز تولد می فرستاد برای من :دی به خدا دعاتون هم می کنم :دی

i2t931owrfoaygs60kd7.gif

چه داستان جالبی داره البته بجز 2 بنظرم اصن بهش نمیخوره مال بعد از وقایع 4 باشه خیلی بی معنی مسقره هست البته نمیدونم مشکل 2 چیه که متاش 74 دوستانی که بازی کردن یه توضیح بدن قسمت دومش چجوری بود:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or