zack fair
کاربر سایت
آقا ممنون. رسید. همزمان هم DmC رو شروع کردم. با موس یکم سخته بازی کردنشدوستان کسی cd key نسخه اسپشیال شماره 3 رو داره؟ یدونه بعد عمری برا تجدید خاطره با هزار دردسر دانلود کردم ولی توش cd key نداشت
آقا ممنون. رسید. همزمان هم DmC رو شروع کردم. با موس یکم سخته بازی کردنشدوستان کسی cd key نسخه اسپشیال شماره 3 رو داره؟ یدونه بعد عمری برا تجدید خاطره با هزار دردسر دانلود کردم ولی توش cd key نداشت
DMC4SE: Demon Hunter Bundle توی PSN تخفیف خورده و 15 دلار شده. ارزش داره بگیرم؟ (با توجه به اینکه نسل قبل بازی رو بازی کردم)
ای جان جالب اینجاس گرافیکش قشنگ انگار In Gameهخیلی وقت پیش میخواستم بذارمش ولی خب یه سری اتفاقاتی واسم پیش اومد که نشد ، به هر حال فیگورهایی که قبلاً خبرش رو گذاشتم تکمیل شدن و آماده ی پیش خریدن. کیفیت ورژن نهاییشون غیر قابل هضمه :
قیمت فیگورها هم ، هر برادر به تنهایی 599$ ...
ای جان جالب اینجاس گرافیکش قشنگ انگار In Gameه
پ.ن: احسان یه ورجیل بخر برام
این فیگور چیست که عالم همه دیوانهی اوست!خیلی وقت پیش میخواستم بذارمش ولی خب یه سری اتفاقاتی واسم پیش اومد که نشد ، به هر حال فیگورهایی که قبلاً خبرش رو گذاشتم تکمیل شدن و آماده ی پیش خریدن. کیفیت ورژن نهاییشون غیر قابل هضمه :
599 دلااااااااااااااااااارررررررررررررر؟ دیگه بگو 600 دلار دیگه دیگه بگو نزدیک به 2 میلیون تومن دیگه دیگه بگو آخه مگه ما سرگنج نشستیمخیلی وقت پیش میخواستم بذارمش ولی خب یه سری اتفاقاتی واسم پیش اومد که نشد ، به هر حال فیگورهایی که قبلاً خبرش رو گذاشتم تکمیل شدن و آماده ی پیش خریدن. کیفیت ورژن نهاییشون غیر قابل هضمه :