rockstar 69
کاربر سایت
این مثل اینکه یه بازیه به اسم The Phantom Soul که به خاطر اینکه کرکتر اصلی خیلی شبیه ورجیله فک کردن بازی موبایل DMCاه کلا این E3 همه هرچی خواستن گرفتن فقط ما DMC فنا ترول شدیمبچه ها این devil may cry phantom suols جریانش چیه؟ dmc 5 خبری نشد
نُچ ولی به احتمال خیلی خیلی زیاد TGS معرفی میشه. قبل از E3 دَن و روبن خیلی داشتن ترول میکردن ملت روبچه ها خبری از dmc جدید نشد تو e3 امسال؟
اون فیکه.بچه ها یکی این خبر بازی devil may cry The Phantom Soul رو کار کنه تریلرشو دیدم خیلی باحال بود
خب ببین از خیلی جنبه ها میشه به این موضوع نگاه کرد. اصلی ترین دلیلش توی معرفی بازی بود که دانته کاملا عوض شده بود یه ظاهر غربی و درب و داغون داشت که سیگار هم میکشید! به قدری طراحی فاجعه بود که در نهایت عوض کردن. بازی برای مخاطب غربی ساخته شده بود و کپکام گفته بود ریبوت هست و سری قدیمی دیگه تموم شده. همه اینا رو جمع بزنی میبینی که چه گندی زده بودن. خیلی از فن های نسخه های قدیمی هم بازی رو تحریم کردن و نخریدن.دوستان چرا همه اینجا DmC: Devil May Cry رو قهوه ای میکنن ولی امتیازش از DMC 4 بیشتره ، الان من تجربه این بازی رو نداشتم و DmC رو زدم فعلا دانلود شه ، ایا نسخه 4 بهتره ؟
ممکنه نسخه جدید ادامه سری ریبوت DmC باشه ؟ :/من نمیفهمم کلی سال گذشته اا یه خبر کوچیک از ادامه ددویل در دسترس نیست
جالبه کپکام قرار بود دویل رو قبل از اویل 7 معرفی کنه اما باز خبری نشد
امیدوارم حداقل tgs خبری بفهمیم
من هرچی برنامه پیش میاد منتظر دویلم اما بازم خبری نیس
این رو میگی؟سلام بچه ها یه خبری اومده از dmc5 کسی می تونه خبرشو کار کنه،فکر کنم نسخه بعدی رو نینجا تئوری بسازه