امیدوارم بعد از شکست دانته هم همچنان satisfied باشیFirst I whip it out! Then I thrust it...! With great force! Every angle...! It penetrates! Until...! With great strength! I... ram it in! And in the end...we are all satisfied.
جمله از این عرفانی تر داریم اصن؟
علی میدونستی این دیالوگ کار خود روبنه؟ میگفت سر صحنه فیلم Avatar بودم که شیمیمورا بهم زنگ زد و گفت برای این کاتسین دیالوگ میخوایم. میگه سر صحنه آواتار الاف بودیم (کلا ظاهرا تا کارهای کامپیوتری Avatar انجام بشه ملت الافی زیاد داشتن ) و یه خانم کمدینی به اسم جولین هم اونجا بود و روبن و اون باهمدیگه کاتسین رو دیدن و بعد این دیالوگ رو براش نوشتن و فرستادنش برای شیمیمورا. روبن میگه با خودم میگفتم احتمالا قبولش نمیکنند چون دیگه یکم زیاده رویه ولی شیمیمورا کاملا پایه بوده بعدش برای ضبط (توی همون صحنه آواتار) صدا که میرن Mary Elizabeth McGlynn هم اونجا حضور داشته و وقتی روبن داشته دیالوگا رو میگفته٬ تمام مدت این بنده خدا صورتش از خجالت سرخ بوده
روبن میگفت خدا رو شکر که بازی زیرنویس داشت چون سر ضبط دیالوگ سر و صدای محیط زیاد بود درست نمیشه شنید اصلا اونجا دانته داره چی میگه
روبن میگفت خدا رو شکر که بازی زیرنویس داشت چون سر ضبط دیالوگ سر و صدای محیط زیاد بود درست نمیشه شنید اصلا اونجا دانته داره چی میگه
به نظرم جالب بود که دیالوگ محبوبت () همچین داستانی پشتش بوده برای همین گفتم بد نیست الان که موقیعتش پیش اومده اینجا بگمش