Arth@s
کاربر سایت
به به! داش افشین!!! از این طرفا!!! فقط نگو که تو هم دویل می کرای جزو Favor گیمته!!! بابا من اعصابم از این همه تله قاطی بهم ریخته!!!سلام تورو خدا یخورده فعالیت هاتون رو در حد این شاهکار کنید
تاپیک رو متحول کنین خداییش این سری لیاقتش بیشتر از ایناست
من از اونجایی که تازه واردم، نه آقا آریا رو میشناسم نه امین خان رو! و از این 2تا عزیز نهایت تشکر و قدردانی رو دارم!!! اما واقعاً دمت گرم که اهمیت دادی به تاپیک، بخاطرش رفتی صحبت کردی، واقعاً تاپیک تازه شد تاپیک! بازم مرسی!خب با تشکر از آریا عزیز که اسم تاپیک رو تغییر داد و مهمش کرد ، در مورد موضوعی که دوستمون آرتاس گفت ( نظرسنجی ) با امین حرف زدم و اگه امکانش باشه قرار میده
ممنون آرمین جان که منبع رو قرار دادید یه نگاهی بهش کردم ( یه قول با کلاسا نگاه اجمالی ) ندیدم مسئولی از کاپکام تایید شدن رمان رو بیان کرده باشه و فقط یه کاربر اومده و ترجمه رمان رو قرار داده ، همونطوری که گفتم دقیق نگاه نکردم و اگه اشتباه میکنم لطفا اون بخشی که یکی از مسئولای کاپکام رمان رو تایید میکنه رو توی تاپیک قرار بده
اما در مورد ورجیل و Jackpot اتفاقا آرتاس جان اون صحنه نشون دهنده این بود که دانته و ورجیل قبلا روابط خوبی داشتن و دانته به ورجیل میگه :
Remember What We Used To Say
" یادت میاد قبلا چی میگفتیم "
و بعد هم که با همدیگه میگن Jackpot و ادامه ماجرا ....
من منظورم از "متحد شدن هرچند برای مدتی کوتاه"، تو همون شماره 3 بود! چون ما اطلاعی از گذشتشون نداریم که! ولی خب در کل حق با شماست و نکته ظریفی بود که بهش اشاره کردی! احتمالاً این 2تا موقعی که باهم خوب بودن زیاد اهله کازینو و قمار بودن
بازم هم ما از کم سعادتیمون این آقا امین رو که نمیشناسیم، کماکان دست جفتتون درد نکنه!!!برای نظر سنجی که باید از امین تشکر کنی تمام زحمتا رو ایشون کشیدن و من فقط واسطه بودم
در مورد اون کاربر هم متاسفانه اشتباه برداشت کردی اون کاربر فعال سایته و اون مدال هایی که گرفته مثل همین ستاره های خودمون توی BC ـه حتی خودش هم توی آخرین پستش نشون داده که نمیدونه رمان رسمیه یا نه این تیکه رو بخون :
These DMC4 novels and their place within the game canon depends on how the next title moves the story along
تازه این پستش مربوط میشه به دو سال پیش و هنوز فکر میکردن قراره DMC5 ساخته بشه
آخی # دستت درد نکنه که رفتی دنبالش من اصلاً حسش رو نداشتم
اصلاً NERO TURBOی عزیز، مطمئن باش اگه رمانی تأیید میشد از طرفه کپکام، خود کپکام منتشرش میکرد یا حداقل خبرش رو خودش میداد
اوکی! منم به هر حال نظرم همون متنی بود که نوشتم! فعلاً برداشت آزاده دیگه، انقدر جدیش نگیر! خب نظر خودت درباره سؤالات چیه؟!من فقط خواستم نظر فن هارو بدونم وگرنه اولین مدرکی که پیدا میکردم سریع میوومدم و اطلاع میدادم
---------- نوشته در 04:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 AM ارسال شده بود ----------
صحبت از Kyrie شد، یاده جایزم افتادم!فرزندم!!!!! کجایی؟! هنوز دوستات دمه در منتظرنا!!!!!!!!!!! آقایون بیاین خودمون بحث رو زودتر استارت بزنیم چون این شماره کارکتر واسه بحث زیاد داره! من میگم از Kyrie شروع کنیم، نیرو هم آخر سر نقد کنیم
خب واسه اینکه تاپیک اوومد بالا، میخوام شعر و ترجمه زیباترین آهنگ اینترو دویل می کرای (البته از نظره خودم) رو بذارم واستون بنام Out of Darkness (همون آهنگی که Kyrie تو سبک اپرا اول بازی میخونه)
مثله قبلیا شعر از دفترچه همراهه CD گرفته شده (اورجیناله) و ترجمه هم از خودمه (که امیدوارم اگه کمی کاستی توش بود بزرگان ببخشن)