بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سلام :دیتورو خدا یخورده فعالیت هاتون رو در حد این شاهکار کنید
تاپیک رو متحول کنین خداییش این سری لیاقتش بیشتر از ایناست
به به! داش افشین!!! از این طرفا!!! فقط نگو که تو هم دویل می کرای جزو Favor گیمته!!! بابا من اعصابم از این همه تله قاطی بهم ریخته!!! :دی
خب با تشکر از آریا عزیز که اسم تاپیک رو تغییر داد و مهمش کرد ، در مورد موضوعی که دوستمون آرتاس گفت ( نظرسنجی ) با امین حرف زدم و اگه امکانش باشه قرار میده
ممنون آرمین جان که منبع رو قرار دادید یه نگاهی بهش کردم ( یه قول با کلاسا نگاه اجمالی :دی ) ندیدم مسئولی از کاپکام تایید شدن رمان رو بیان کرده باشه و فقط یه کاربر اومده و ترجمه رمان رو قرار داده ، همونطوری که گفتم دقیق نگاه نکردم و اگه اشتباه میکنم لطفا اون بخشی که یکی از مسئولای کاپکام رمان رو تایید میکنه رو توی تاپیک قرار بده ;)
اما در مورد ورجیل و Jackpot اتفاقا آرتاس جان اون صحنه نشون دهنده این بود که دانته و ورجیل قبلا روابط خوبی داشتن و دانته به ورجیل میگه :
Remember What We Used To Say
" یادت میاد قبلا چی میگفتیم "
و بعد هم که با همدیگه میگن Jackpot و ادامه ماجرا .... :دی
من از اونجایی که تازه واردم، نه آقا آریا رو میشناسم نه امین خان رو! و از این 2تا عزیز نهایت تشکر و قدردانی رو دارم!!! اما واقعاً دمت گرم که اهمیت دادی به تاپیک، بخاطرش رفتی صحبت کردی، واقعاً تاپیک تازه شد تاپیک! بازم مرسی!
من منظورم از "متحد شدن هرچند برای مدتی کوتاه"، تو همون شماره 3 بود! چون ما اطلاعی از گذشتشون نداریم که! ولی خب در کل حق با شماست و نکته ظریفی بود که بهش اشاره کردی! احتمالاً این 2تا موقعی که باهم خوب بودن زیاد اهله کازینو و قمار بودن :دی
برای نظر سنجی که باید از امین تشکر کنی تمام زحمتا رو ایشون کشیدن و من فقط واسطه بودم ;)
در مورد اون کاربر هم متاسفانه اشتباه برداشت کردی اون کاربر فعال سایته و اون مدال هایی که گرفته مثل همین ستاره های خودمون توی BC ـه :دی حتی خودش هم توی آخرین پستش نشون داده که نمیدونه رمان رسمیه یا نه این تیکه رو بخون :
These DMC4 novels and their place within the game canon depends on how the next title moves the story along
تازه این پستش مربوط میشه به دو سال پیش و هنوز فکر میکردن قراره DMC5 ساخته بشه ;)
بازم هم ما از کم سعادتیمون این آقا امین رو که نمیشناسیم، کماکان دست جفتتون درد نکنه!!!
آخی #:-s دستت درد نکنه که رفتی دنبالش من اصلاً حسش رو نداشتم :دی
اصلاً NERO TURBOی عزیز، مطمئن باش اگه رمانی تأیید میشد از طرفه کپکام، خود کپکام منتشرش میکرد یا حداقل خبرش رو خودش میداد
من فقط خواستم نظر فن هارو بدونم وگرنه اولین مدرکی که پیدا میکردم سریع میوومدم و اطلاع میدادم
اوکی! منم به هر حال نظرم همون متنی بود که نوشتم! فعلاً برداشت آزاده دیگه، انقدر جدیش نگیر! خب نظر خودت درباره سؤالات چیه؟!

---------- نوشته در 04:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 AM ارسال شده بود ----------

فرزندم!!!!! کجایی؟! هنوز دوستات دمه در منتظرنا!!!!!!!!!!! آقایون بیاین خودمون بحث رو زودتر استارت بزنیم چون این شماره کارکتر واسه بحث زیاد داره! من میگم از Kyrie شروع کنیم، نیرو هم آخر سر نقد کنیم
صحبت از Kyrie شد، یاده جایزم افتادم! :دی
خب واسه اینکه تاپیک اوومد بالا، میخوام شعر و ترجمه زیباترین آهنگ اینترو دویل می کرای (البته از نظره خودم) رو بذارم واستون بنام Out of Darkness (همون آهنگی که Kyrie تو سبک اپرا اول بازی میخونه)
مثله قبلیا شعر از دفترچه همراهه CD گرفته شده (اورجیناله) و ترجمه هم از خودمه (که امیدوارم اگه کمی کاستی توش بود بزرگان ببخشن)

Devil May Cry 1 رو عشق است :d خدا وکیلی توی اون سال واقعا یه شاهکار بود ! (هنوز هم هست !) عاشق بازیشم . شخصیت پردازی دانته هم فوق العاده بود . بعدش هم شماره 3 .

Devil May Cry 1 رو عشق است :d خدا وکیلی توی اون سال واقعا یه شاهکار بود ! (هنوز هم هست !) عاشق بازیشم . شخصیت پردازی دانته هم فوق العاده بود . بعدش هم شماره 3 .
میبینم که بچه هایه تاپیک بقلی هم میان اینجا!!! :دی
خب خوش اوومدید!
----------------------------------------------------
آقایون بنده میخوام بجایه فرزندم و با اجازه بزرگترها (بله! :دی) بحث رو شروع کنم!
Kyrie! اول از اسمش! اسم این کارکتر با ظرافته خاصی انتخاب شده! و از دعایی گرفته شده که تمامیه جملاتش با خدایا بر ما رحم کن شروع میشه! و این اوج معصومیت و بیگناهی این بشر رو میرسونه! چهره معصومی داره (فقط دماغش عمل میخواد :دی) و بنظرم وقتی موهاش بازه، زیباتر میشه! همون اوایله بازی از جسارتی که از خودش واسه نجات دادنه پسرک به خرج داد، لذت بردم! تا حدودی دلم واسش میسوزه (ولی نه زیاد! چون یکی مثله نیرو باهاشه) مورد خیانت قرار میگیره و یجورایی بازیچه میشه! و همه شاید تو نگاه اول فکر کنن که Kyrie بیشتر نیرو رو دوست داره تا نیرو Kyrie رو! ولی من اصلاً اینجوری فکر نمیکنم. نیرو قُد و تو داره! و هیچ وقت دیالوگه شاخه نیرو رو بعد از بدست آوردن یاماتو و قدرته شیطانیش فراموش نمیکنم! و من بهش میگم جمله عاشقانه مردوونه:
If I Must become A demon, so be it! I'll endure Exile, and every thing to protect HER
درضمن قبل از این حرفش هم یه دیالوگ مشکوک میگه، که تو بحث درباره نیرو عنوانش میکنم

---------- نوشته در 02:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:55 PM ارسال شده بود ----------

پدرم اهم!!!...
عهه!!!! اینو الان دیدم!!! بابا نکنید از این کارا!!! من هنوز جوونم! آرزو دارم! :دی
فکر کنم اسپاردای تاپیک شدم :دی دانته و نیرو هم که معلومن! Devil Girl هم که باید به تنهایی بار هرچی زن بود رو بکشه دیگه! از Kyrie گرفته تا Lucia :دی
هرکی هم جدید بیاد اسمه باسا رو میزاریم روش :دی

حیف که این رمانه امسال منتشر نشد وگرنه تمام اسرارشو میکشیدم بیرون. الان یه منبع DEVILS LAIR پیدا کردم چون کپکام چیزی از نوول ندیدم. هرچی گشتم فقط در همین سطح دیدم نه دیدم نوول قبول شه نه رد بشه.
منبع

حیف که این رمانه امسال منتشر نشد وگرنه تمام اسرارشو میکشیدم بیرون. الان یه منبع DEVILS LAIR پیدا کردم چون کپکام چیزی از نوول ندیدم. هرچی گشتم فقط در همین سطح دیدم نه دیدم نوول قبول شه نه رد بشه.
منبع
دستت در نکنه! ولی گویا اینم رده
In the end, how much of this thing is true??
How much of this thing is lousy fanfiction??
How much of this thing was truly Capcom-approved??
We'll never know...
درسته این داستان رو همون طراحه سناریویه DMC 3,4 نوشته، ولی کپکام باید تأییدش کنه! بابا کپکام زرنگتر از این حرفاست:(

اِهِم اوهوم :d
سلااااااااااااااااااااااام وووووووووای می بینم که تاپیک مهم شده ! نظرسنجی گذاشته شده ، دلِ شما هم که بی اندازه برای من تنگ شده :d
I LOVE YOU :-*>:d<
خب خب اول از همه باید به پدر آرتاس عزیز سلام کنم و عذر خواهی از اینکه من دیروز کامل اینترنت نداشتم (ADSL م تموم شد :d) برای همین نتونستم بیام
دوم از داداش علی گل تشکر می کنم برای اینکه واسطه شد تا برادران آریا و امین تاپیک رو بیارن بالا نظر سنجی بزارن و مهمش کنن :)
سوم از داداش نیروی عزیزم تشکر می کنم و یه چیزی بگم: داداش جون ، یادته یه تاپیک رمان دویل می کرای 4 زدم ، خب من از توی همین سایت DEVIL'S LAIR گرفتم که جایی گفته نشده که رمان تائید یا رد شده البته یادمه که چه بحثی اونجا راه افتاد و بالاخره علی جان گفتش که کاپکوم تائید نکرده پس بهتر این بحثو کنار بزاریم و بریم سراغ کار اصلیمون !

خب می بینم که پدر آرتاس به جای من موضوع انتخاب کرده و اونم چه کسی رو انتخاب کرده !!!! KYRIE :-& نظر من در مورد این کاراکتر اینه که در یک کلام مزخرفترین کاراکتر دویل می کرای !!! واقعا خنگ تر و ببخشید اسکول تر از این دختره من کسی رو ندیدم تازه توی رمان هم گفته شده یک سال از نیرو بزرگتره !!! لوس - بی مزه - ضعیف- اصلا مظلوم نیست و مهم تر از همه زشت ( با اون دماغش و واقعا حیف نیرو !!) :d

خب کارکتر بعدی هم که انتخاب شد:دی اصلا از این بشر خوشم نمیومد ، کلا باهاش حال نمیکردم و به نظرم لیاقت نرو رو نداشت ( هر چند نرو هم همچین آش دهن سوزی نبود :دی) ، دوست داشتم آخر بازی بمیره که متاسفانه زنده موند :دی

اینم تصویری از این جونور :دی

kyrie.jpg

آخرین ویرایش:
خب می بینم که پدر آرتاس به جای من موضوع انتخاب کرده و اونم چه کسی رو انتخاب کرده !!!! KYRIE :-& نظر من در مورد این کاراکتر اینه که در یک کلام مزخرفترین کاراکتر دویل می کرای !!! واقعا خنگ تر و ببخشید اسکول تر از این دختره من کسی رو ندیدم تازه توی رمان هم گفته شده یک سال از نیرو بزرگتره !!! لوس - بی مزه - ضعیف- اصلا مظلوم نیست و مهم تر از همه زشت ( با اون دماغش و واقعا حیف نیرو !!) :d

خب کارکتر بعدی هم که انتخاب شد:biggrin1: اصلا از این بشر خوشم نمیومد ، کلا باهاش حال نمیکردم و به نظرم لیاقت نرو رو نداشت ( هر چند نرو هم همچین آش دهن سوزی نبود :biggrin1:) ، دوست داشتم آخر بازی بمیره که متاسفانه زنده موند :biggrin1:

طفلک کایریه!!! اصلاً فکر نمیکردم بچه اینجوری ترور شخصیتی بشه :دی
بزار حالا اون یکی فرزندم Nero Turbo هم جواب بدن، تا بعد نظرمو کامل بگم :دی

درضمن پیشاپیش رسیدن به پیجه 100م رو به همه تبریک میگم!!!! و با افتخار میگم ایول به همه مخصوصاً خودمون 4تا!!! @};-@};-@};-**==

آخرین ویرایش:
کلا از شخصیت های بی خاصیت که هی باید بری نجاتشون بدی خوشم نمیاد :دی این Kyrie هم از همون دسته شخصیت هاست
پسر خدا بگم چی کارت نکنه! ترکیدم از خنده! اصلاً یه لحظه استایله خوده دانته اومد تو ذهنم که همچین دیالوگی رو بگه، رفتم هوا... :دی
اما من از ناجی ها خوشم میاد، و تا این بی دست و پاها نباشن، ناجی ها هم معلوم نیستن دیگه. ;)

پسر خدا بگم چی کارت نکنه! ترکیدم از خنده! اصلاً یه لحظه استایله خوده دانته اومد تو ذهنم که همچین دیالوگی رو بگه، رفتم هوا... :دی
اما من از ناجی ها خوشم میاد، و تا این بی دست و پاها نباشن، ناجی ها هم معلوم نیستن دیگه. ;)
بی دست و پا هم خوب و بد داره :دی مثلا Trip توی Enslaved نمونه خوبش بود :دی اما این یکی خیلی داغونه :دی

بی دست و پا هم خوب و بد داره :دی مثلا Trip توی Enslaved نمونه خوبش بود :دی اما این یکی خیلی داغونه :دی
عشقه نیرو باهاش اینکارا رو کرده، مجبور بوده!!!! :دی
آخه تو ببین، چه وضع کادو دادن به یه دختره آخه! خب بنده خدا هم این چیزا رو میبینه، مثله افسرده ها میشه دیگه :دی

سلاااااااام بچه ها خوبید بدون من ..... دیکه چی بگم خدایی چه تاپیک باهالی شده بچه لطفا به امظام توجه کنید یکم به ناموس مردم احترام بزارید )x شوخی بوداااا :dناراحت نشید بچه ها نظر من در مورد این شخصیت اینکه به قول دوستمون خیلی خیلی معصوم است زیاد هم دیالوگ تو بازی نداشت بنظر من بعد از لیدی:x //// تریش;)///// بهترین شخصیت مونس بازی ه
ببخشید بچه ها من تا حالا اسپاردا رو ندیدم 8-|میشه یک عکس ازش بذارید ممنوننننن:-*؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به به! داش افشین!!! از این طرفا!!! فقط نگو که تو هم دویل می کرای جزو Favor گیمته!!! بابا من اعصابم از این همه تله قاطی بهم ریخته!!!
ینی یه درصد فک کن طرفدار بازی که کامیا و میکامی ساختن نباشم :دی
خو یکی منو روشن کنه بحثتون در مورد چیه ؟؟؟:دی
ولی فقط بگم هیچ dmc به شماره 1 نمی رسه یادم چند وقت پیش این کامیا بیچاره که این یارو عملی رو دیده بود گفته بود تورو خدا بدین من بازی رو بسازم قول می دم بفروشه :(
خاک تو سر این کپکام خداییش چی فک کرده داده دست این چندتا بریتانیایی ابله بازی رو بسازن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or