اختیار دارین شما !
قبلا بحثایی مبنی بر برادر بودنشون بود از احتمالاتش هم این بود که :
1- دانته ، نیرو و ورجیل برادرن اما نیرو از مادر دیگه ای متولد شده!
2- دانته و ورجیل با نیرو پسر عمویند !!! و نیرو پسر برادر اسپارداس ( مگه اسپاردا برادر داشته ؟!!!!!! ) lol
3- نیرو پسر ورجیل
4- هیچکدومشون درست نیست و روح ورجیل در بدن نیرو ظاهر شده!
از میون اینا توی رمانی که از طرف نویسنده ی کاپکوم منتشر شده اشاره شده که مورد 3 درسته و نیرو پسره ورجیله ! یه مدت کاپکوم این رمان رو تایید نکرد اما مثل اینکه در نهایت تایید شد و رمان شمار ه ی 4 رسمی اعلام شد
اختیار دارین شما !
قبلا بحثایی مبنی بر برادر بودنشون بود از احتمالاتش هم این بود که :
1- دانته ، نیرو و ورجیل برادرن اما نیرو از مادر دیگه ای متولد شده!
2- دانته و ورجیل با نیرو پسر عمویند !!! و نیرو پسر برادر اسپارداس ( مگه اسپاردا برادر داشته ؟!!!!!! ) lol
3- نیرو پسر ورجیل
4- هیچکدومشون درست نیست و روح ورجیل در بدن نیرو ظاهر شده!
از میون اینا توی رمانی که از طرف نویسنده ی کاپکوم منتشر شده اشاره شده که مورد 3 درسته و نیرو پسره ورجیله ! یه مدت کاپکوم این رمان رو تایید نکرد اما مثل اینکه در نهایت تایید شد و رمان شمار ه ی 4 رسمی اعلام شد
واوووووووووووووو من 1 رو دوست دارم منظورم شماره ی یک مطلبتون و یک سوال دارم شما در مورد DMC جدید چه فکری دارید یعنی خوبه یا بد یک توضیحی اگه میتونید بدید بنطرتون ما طرفدار های دویلی باید تحریم کنیم و نخریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب بازی که هنوز نیومده اما من که امیدوارم چرا تحریمش کنیم ( 3 تومن بیشتر که نمی خوایم پول بدیم ، می خوایم ؟! :d ) به نظرم جالب میشه اگه تریلر آخری که از بازی منتشر شده رو دیده باشی می فهمی چی می گم خداییش بازی عالی شده ، فقط منتظر یه تریلر داستانی هستم ! اگه داستان قوی داشته باشه همه چی حله !:d
میدونم و دیدم تریلر جدید رو ولی حتی من که فقط دویل مای کرای 4 رو بازی کردم شخصیت پردازی دانته رو خیلی دوست داشتم جالب بود ولی از این یکی ...... نمیدونم چی بگم ولی کسایی مسل شما که از دویل 1 شروع کردید چه احساسی دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من جای شما بودم خیلی از دست کمپکام ناراحت میشدم مگر انکه دویل مای کرای 5 رو بزارند نسل بعد من خوشبینم به این شرکت عحیب غریب ببنید اخه بعد از رزیدنت اویل 5 opration raccn city میخوان بدن و 6 هم شایعه شده 100٪ devil may cry 5 میسازن تا 4 سال دیگه,>:d
البته باید بگم جریان Resident Evil با Devil May Cry خیلی فرق داره ، نسخه جدید Resident Evil که همون Operation Raccoon City باشه در واقع یه Spin-Off ـه و کلا از لحاظ داستانی با نسخه های اصلی هماهنگ نیست ( و قرار هم نیست که هماهنگ باشه ) و مطمئنا بعدا کاپکام یک نسخه اصلی یا شماره دار ( Resident Evil 6 ) رو میسازه
اما DmC : Devil May Cry یه ریبوته ( مثل Tomb Raider جدیده یا Castlevania ) و احتمال اینکه نسخه جدید از سری قدیمی ساخته بشه ( Devil May Cry 5 ) خیلی کمه ، تنها بازیی که بعد از ریبوت شدنش دوباره سری اصلیش ادامه پیدا کرد Prince Of Persia بود ، که به شخصه خیلی بعید میدونم این اتفاق برای DMC هم رخ بده
آتوسا خانوم لطفا برای حرفتون ( تایید رمان نسخه 4 ) منبع بیارید ، چون تا جایی که یادم کاپکام هیچکدوم از رمان ها رو رسمی اعلام نکرده
البته باید بگم جریان Resident Evil با Devil May Cry خیلی فرق داره ، نسخه جدید Resident Evil که همون Operation Raccoon City باشه در واقع یه Spin-Off ـه و کلا از لحاظ داستانی با نسخه های اصلی هماهنگ نیست ( و قرار هم نیست که هماهنگ باشه ) و مطمئنا بعدا کاپکام یک نسخه اصلی یا شماره دار ( Resident Evil 6 ) رو میسازه
اما DmC : Devil May Cry یه ریبوته ( مثل Tomb Raider جدیده یا Castlevania ) و احتمال اینکه نسخه جدید از سری قدیمی ساخته بشه ( Devil May Cry 5 ) خیلی کمه ، تنها بازیی که بعد از ریبوت شدنش دوباره سری اصلیش ادامه پیدا کرد Prince Of Persia بود ، که به شخصه خیلی بعید میدونم این اتفاق برای DMC هم رخ بده
آتوسا خانوم لطفا برای حرفتون ( تایید رمان نسخه 4 ) منبع بیارید ، چون تا جایی که یادم کاپکام هیچکدوم از رمان ها رو رسمی اعلام نکرده
ادامه پیدا کردن نسخه اصلی بستگی به میزان فروش و موفقیت این نسخه داره ، اگه نسخه جدید موفق شد که احتمالا دیگه سری اصلی رو نمیبینیم اگه موفق نشد خودش دو تا احتمال به وجود میاره : 1. کاپکام نسخه اصلی رو ادامه میده 2. کاپکام کلا بیخیال سری DMC میشه و دیگه هیچ بازیی از این سری نمیسازه
ادامه پیدا کردن نسخه اصلی بستگی به میزان فروش و موفقیت این نسخه داره ، اگه نسخه جدید موفق شد که احتمالا دیگه سری اصلی رو نمیبینیم اگه موفق نشد خودش دو تا احتمال به وجود میاره : 1. کاپکام نسخه اصلی رو ادامه میده 2. کاپکام کلا بیخیال سری DMC میشه و دیگه هیچ بازیی از این سری نمیسازه
ممنون از پاسخ گوییتون ولی نا امید کننده بود ولی میدونم واقعیت است ولی............ یک سوال این کالکشن بازی رد شد یا تایید؟؟؟؟؟؟ و یک سوال دیگه ورجیل تو دی ام سی 3 شخصیت قابل بازی بود مسل دی ام سی 4 که دانته و نیرو داشتیم چون من فقط نسخه 4 رو بازی کردمo:-)
ممنون از پاسخ گوییتون ولی نا امید کننده بود ولی میدونم واقعیت است ولی............ یک سوال این کالکشن بازی رد شد یا تایید؟؟؟؟؟؟ و یک سوال دیگه ورجیل تو دی ام سی 3 شخصیت قابل بازی بود مسل دی ام سی 4 که دانته و نیرو داشتیم چون من فقط نسخه 4 رو بازی کردمo:-)
کالکشن که هنوز تایید نشده ، ورجیل هم توی نسخه Special Edition قابل بازی بود
------------------------------------------------------------------------------------------
از بحث تاپیک خیلی منحرف شدیم ، داشتیم در مورد شخصیت آرخام بحث میکردیم اگه همه نظرشون رو گفتن آتوسا خانوم شخصیت بعدی رو بگو تا ادامه بدیم
با سلام خدمته همه عزیزان! یه مدتی نبودیم و 2باره برگشتیم، جالب بود واسم! تاپیک اوومد بالا ولی بحث...؟!
خب با اجازه ادامه میدم که:
آرخام-> من هرچقدر با دخترش حال میکنم برعکس از خودش متنفرم!!! و اونجایی که میاد حاله هر سه تا کارکتر رو میگیره، اونم با یه تیپا، واسه من قابل تحمل نبود!!! آخه اون پیری رو چه به این کارا؟! اما ازش ممنونم که در اواخر بازی، برای مدتی هرچند کوتاه، باعث میشه دانته و ورجیل با هم متحد بشن و ما اون JACKPOT رو ببینیم. راستی مثله اینکه ورجیل اونجا اولین باره که تفنگ میگیره دستش...
دوستان میدونم ربطی به موضوع اصلی نداره ولی یه سوال داشتم و میخواستم نظر شما رو در این مورد بدونم :
به نظرتون اسم تاپیک به "بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry " تغییر پیدا کنه بهتر نیست ؟!
بابا دوست عزیز نیکی و پرسش؟ تازه اگه میتونی اون بالا هم یه نظرسنجی کلی بزار (مثلاً درباره بهترین شماره بازی)!!!
دمت گرم خیلی کارت درسته، اگه بتونی این کار هم بکنی که دیگه گل کاشتی!
خب ببین اینا که بصورت رسمی هنوز جوابی واسشون نیست، و مطمئن باش که تا معلوم نشدنه موفقیته نسخه ریبوت جوابه رسمی واسشون نمیاد، چون کپکام بنظرم میخواد از این ابهامات بعنوانه سوپاپه اطمینان استفاده کنه، اما خوده من یه داستانی واسه این ابهامات خلق کردم، که البته با ریبوت شدن، منم داستانم رو ریبوت (ول) کردم! بخون، از هرجاش هم خواستی استفاده کن، اگه هم خواستی بسطش میدیم
دانته با شکست دادنه Nelo Angelo تو دويل 1، در اصل فقط قسمته شيطانيه ورجيل رو از بين ميبره و درحالي که همه فکر ميکنن اون کاملاً مرده؛ ورجيل به مروره زمان (و بعد از گذشته سالها) تبديل به يه انساني معمولي ميشه. خب حالا ورجيل که انساني معمولي شده بسختي گذشتش رو به ياد مياره (و هميشه يه سر دردي ميگيره و تو رؤياهاش هميشه يک زن با موهاي بِلوند رو ميبينه و گويا رابطه اي بين ورجيل و اين زن بوده، رؤيا هي کاملتر و کاملتر ميشه! تا اينکه ورجيل تو رؤياهاش متوجه ميشه که از اون زن بچه اي داره و باز هم رؤياهاش پيشرفت ميکنن و چهره بچه اش کم و بيش آشکار ميشه! ورجيل به دنباله پسرش ميگرده، متوجه ميشه يه جايي جنگي با نيروهاي اهريمني رخ داده، سعي ميکنه که خودش رو به اونجا برسونه، سرانجام ورجيل کسي شبيه به بچه ش رو که تو رؤياهاش ميديد، پيدا ميکنه! بله اين پسر همون نيروي خودمونه، نيرو هم در عوض ورجيل رو رد ميکنه و ميگه که تو نميتوني پدر من باشي، منو يکي ديگه بزرگ کرده و و و... ورجيل که ميبينه تنهايي حريفه اين بچه نيست، و متوجه رابطش با دانته ميشه، سعي ميکنه دانته رو پيدا کنه، بعد از پيدا کردن شماره تلفن محله دانته، باهاش تماس ميگيره ولي يه زن گوشي رو برميداره و ميگه Devil may cryyy!!!! ورجيل با شنيدنه صدا تو فکر فرو ميره و قطع ميکنه و مجدداً سر درد و رؤياهاش ميان سراغش! اينبار چهره زن کمي آشکارتر ميشه، وقتي ورجيل از اين وضعيت بيرون مياد، دنباله آدرسه دانته ميگرده، بالاخره دانته رو پيدا ميکنه ولي در کماله ناباوري يک زن هم اونجا ميبينه، و با ديدنه طرف ياد صداي پشت تلفن ميوفته، دوباره سردرد و رؤياش ميان سراغش، حالا رؤياي ورجيل کاملتر ميشه و همه چيز رو به ياد مياره! بله، زن بلوند تو رؤياهاي ورجيل همين زنه! و اين زن کسي نيست، جز تريش!!!! داستان کامل ميشه و معلوم ميشه تو همون دويل مي کراي يک، ورجيل با تريش آشنايي داشته و ماحصل اين آشنايي بچه اي ميشه!!! ورجيل ميخواد بچه رو پيشه خودش نگه داره که با مخالفت تريش روبرو ميشه!!! ورجيل به زور اين کار رو انجام ميده و در نهايت تريش هم واسه انتقام، دانته رو فرا ميخونه، ورجيل که داستان رو ميفهمه، عقله سليمش ميگه که بايد بچه رو دور از دسترسه دانته نگه داره واسه همين کسي رو مأمور ميکنه تا بچه رو به جاي امني ببره... و اما حالا! تريش که نميدونه ورجيل آدم شده، دوباره تشنه انتقام از ورجيل ميشه! ورجيل داستانه خودش و تريش رو واسه دانته تعريف ميکنه ولي تريش منکره همه چيز ميشه و با دلبري که از دانته داره، حرف خودش رو به کرسي ميشونه در همين حين ليدي هم وارد ميشه و با ديدن ورجيل ياده پدرش ميوفته و اون هم در برابر ورجيل جبهه ميگيره و دانته هم که شرايط رو اينطوري ميبينه، از ورجيل ميخواد که بره بيرون و اونجا رو ترک کنه! ورجيل که اينجا هم شکست ميخوره به غاره تنهايي خودش برميگرده و روز به روز نفرتش بيشتر ميشه و مرتب عکس العمل بقيه مخصوصاً نيرو و دانته رو بياد مياره که طردش کردن تا اينکه ورجيل ياده يادگاريه پدرش ميوفته، يعني Yamato!!!
اما یادت باشه که اصلاً قصد ندارم ورجیل کارکتره منفی بشه و در اصل یه فکر تراژدی واسه ورجیل داشتم
اول در جواب پدر آرتاس گرامی :d : نه از سره لجبازی و نه از روی شوخی واقعیه واقعی من ورجیل رو خیلی دوست دارم ، عاشق دانته هستم اما ورجیل رو هم خیلی دوست دارم اما می دونین دیگه ورجیل از اوناست که خودشه می گیره.... با این همه I like him
فرزندم!!!!!!!!!!!!! نه!!! عهه!!!! کرک و پرم ریخت!!!! کِی؟! مطئنی 100%!!! نمیخوای یه کم بیشتر تحقیق کنی؟! کپکام با سیاست تر از این حرفاست که بیاد رمانی رو تأیید کنه! شاید سکوت کنه، ولی تأیید؟! نه! بعید میدونم، رفرنستو بگو لااقل
با قسمته اول موافق و با قسمت دوم مخالفم!!! عمراً این کپکامه جاه طلب دست از این بازیه پول ساز برداره!!! عمراً! از طرفی هم میدونم فن ها نمیتونن جلوی خودشون رو واسه خرید ریبوت بگیرن (حالا اصلاً دانته رو شبیه پینوکیو در اورده باشن) و کپکام هم به این مسیر ادامه میده! میدونی اصولاً کپکام فناش رو با خودش هم مسیر میکنه تا خودش رو با فناش! نگرانه RE هم نباش! اونم تا 1کی 2سال دیگه ریبوت میشه بدتر از DmC، فکر کنم لیان رو کچل کنن با ریشه داگلاسی
میدونم و دیدم تریلر جدید رو ولی حتی من که فقط دویل مای کرای 4 رو بازی کردم شخصیت پردازی دانته رو خیلی دوست داشتم جالب بود ولی از این یکی ...... نمیدونم چی بگم ولی کسایی مسل شما که از دویل 1 شروع کردید چه احساسی دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا بردیا ببین! از وقتی که اوومدی تو این تاپیک نزدیک بوده 2بار اشکه منو در بیاریا!!!! اون با کالکشنت (که آقا جون حداقل فعلاً نمیاد و کلاً سیاست هایه کپکام درباره این بازی برمیگرده به بعد از نتیجه فروش نسخه ریبوت) اینم از این حرفت!!!! بابا به کی بگم؟! من روز اولی که فهمیدم DmC ریبوت شد گفتم شوخی هالووینه کپکامه، و وقتی هم که این پینوکیو (دانته ریبوت) رو دیدم، تا 1هفته با کسی حرف نمیزدم و فقط کارم شده بود DMC3,4 بازی کردن! خواهرم فکر میکرد کسی از دوستام مرده که افسرده شدم!!!! شونتو بیار جلو میخوام گریه کنم!!!
از بحث تاپیک خیلی منحرف شدیم ، داشتیم در مورد شخصیت آرخام بحث میکردیم اگه همه نظرشون رو گفتن آتوسا خانوم شخصیت بعدی رو بگو تا ادامه بدیم
موافقم! منم نظرم رو درباره این جونه ور گفتم! دیگه کارکتری نموند تو شماره3 که؟! باید بریم شماره 4 (قابل توجه بعضیا که تازه دیمون خور شدن )، حالا فرزندم باید تعیین کنه، باشه! فرزندم!!!! بیا ببین دوستات اومدن دمه در باهات کار دارن
سلام
فک کنم منو بشناسین
از بچه های تاپیک بالاییم
تورو خدا یخورده فعالیت هاتون رو در حد این شاهکار کنید
تاپیک رو متحول کنین خداییش این سری لیاقتش بیشتر از ایناست
من چندتا پیش نهاد دارم یکی عوض کردن اسم تاپیک و دوم نوشتن مطلب در باره نا دانسته های بازی
سعی کنید تاپیک رو مهم کنید بعد هم براش یه نظرسنجی بزارین
اگر برای نوشتن مطلب کمک خواستین بگین من هستم
خب ببین اینا که بصورت رسمی هنوز جوابی واسشون نیست، و مطمئن باش که تا معلوم نشدنه موفقیته نسخه ریبوت جوابه رسمی واسشون نمیاد، چون کپکام بنظرم میخواد از این ابهامات بعنوانه سوپاپه اطمینان استفاده کنه، اما خوده من یه داستانی واسه این ابهامات خلق کردم، که البته با ریبوت شدن، منم داستانم رو ریبوت (ول) کردم! بخون، از هرجاش هم خواستی استفاده کن، اگه هم خواستی بسطش میدیم
من فقط خواستم نظر فن هارو بدونم وگرنه اولین مدرکی که پیدا میکردم سریع میوومدم و اطلاع میدادم.
فرزندم!!!!!!!!!!!!! نه!!! عهه!!!! کرک و پرم ریخت!!!! کِی؟! مطئنی 100%!!! نمیخوای یه کم بیشتر تحقیق کنی؟! کپکام با سیاست تر از این حرفاست که بیاد رمانی رو تأیید کنه! شاید سکوت کنه، ولی تأیید؟! نه! بعید میدونم، رفرنستو بگو لااقل
پدرم اهم!!!کپکام بازی رو ریبوت کرده و قسمتی از اسرار بازی رو گفته و علی جان یه نکته دیگه رو بگم. کپکام ابتدا رمان رو رد کرد چون میخواست ادامه شماره چهار رو بسازه تا داستان فاش نشه گفته رمان ها کن ان نیستند. بعد دیدن دارن ریبوت میکنن دوباره تایید کردن.
این نقل قول رو بخونین:
[FONT=&]راجب رمان تحقیق کردم و به تنایج جالبی رسیدم.[/FONT]
1- [FONT=&]بسیاری از فروم ها درباره رمان بحثزیادی را کرده بودند از جمله فروم های کپکام[/FONT].
2- [FONT=&]در ابتدا کپکام رمان رو رد کرد و خواستار داستانی جدید برای دویل بود و دلیل داشت و نمیخواست داستان اصلیش فاش بشه و داستان برای همه سوپرایز بشه[/FONT].
3-[FONT=&]باید بگویم پس از ریبوت شدن نسخه ی بعدیو ادامه ندادن بخاطر مشغله کپکام یکی از اعضای معتبر سایت از طرف مدیران به طور رسمی تایید کرد که رمان ها کاملا رسمی اند و تمام راز های ان مورد تایید کپکام است[/FONT].
[FONT=&]منبع[/FONT]
[FONT=&]با این خال که نویسنده از کپکام جدا شده اما تمام رمان او توسط کپکام تایید شده است. اگر متوجه شده باشد در ابتدا چنین مطلبی مشاهد میشه که فردی که نوشته یه تاییدی از خواننده هاش گرفته[/FONT].
خب با تشکر از آریا عزیز که اسم تاپیک رو تغییر داد و مهمش کرد ، در مورد موضوعی که دوستمون آرتاس گفت ( نظرسنجی ) با امین حرف زدم و اگه امکانش باشه قرار میده
ممنون آرمین جان که منبع رو قرار دادید یه نگاهی بهش کردم ( یه قول با کلاسا نگاه اجمالی ) ندیدم مسئولی از کاپکام تایید شدن رمان رو بیان کرده باشه و فقط یه کاربر اومده و ترجمه رمان رو قرار داده ، همونطوری که گفتم دقیق نگاه نکردم و اگه اشتباه میکنم لطفا اون بخشی که یکی از مسئولای کاپکام رمان رو تایید میکنه رو توی تاپیک قرار بده
اما در مورد ورجیل و Jackpot اتفاقا آرتاس جان اون صحنه نشون دهنده این بود که دانته و ورجیل قبلا روابط خوبی داشتن و دانته به ورجیل میگه :
Remember What We Used To Say
" یادت میاد قبلا چی میگفتیم "
و بعد هم که با همدیگه میگن Jackpot و ادامه ماجرا ....
ندیدم مسئولی از کاپکام تایید شدن رمان رو بیان کرده باشه و فقط یه کاربر اومده و ترجمه رمان رو قرار داده ، همونطوری که گفتم دقیق نگاه نکردم و اگه اشتباه میکنم لطفا اون بخشی که یکی از مسئولای کاپکام رمان رو تایید میکنه رو توی تاپیک قرار بده
بله درسته علی جان ولی اگه دقت کنید اون کاربر از طرف مسئولان سایت گذاشته. به نوعی این کاربره یک نوع واسطه بوده:d
بابت قرار دادن نظر سنجی تشکر میکنم علی جان
بله درسته علی جان ولی اگه دقت کنید اون کاربر از طرف مسئولان سایت گذاشته. به نوعی این کاربره یک نوع واسطه بوده:d
بابت قرار دادن نظر سنجی تشکر میکنم علی جان
برای نظر سنجی که باید از امین تشکر کنی تمام زحمتا رو ایشون کشیدن و من فقط واسطه بودم
در مورد اون کاربر هم متاسفانه اشتباه برداشت کردی اون کاربر فعال سایته و اون مدال هایی که گرفته مثل همین ستاره های خودمون توی BC ـه حتی خودش هم توی آخرین پستش نشون داده که نمیدونه رمان رسمیه یا نه این تیکه رو بخون : These DMC4 novels and their place within the game canon dependson how thenext title moves the story along
تازه این پستش مربوط میشه به دو سال پیش و هنوز فکر میکردن قراره DMC5 ساخته بشه