ینی یه درصد فک کن طرفدار بازی که کامیا و میکامی ساختن نباشم
خو یکی منو روشن کنه بحثتون در مورد چیه ؟؟؟
ولی فقط بگم هیچ dmc به شماره 1 نمی رسه یادم چند وقت پیش این کامیا بیچاره که این یارو عملی رو دیده بود گفته بود تورو خدا بدین من بازی رو بسازم قول می دم بفروشه
خاک تو سر این کپکام خداییش چی فک کرده داده دست این چندتا بریتانیایی ابله بازی رو بسازن
البته جریان معتاد بودن دانته که مدتها پیش حل شد این طراحی نهایی دانته است که مربوط میشه به Games Com خداییش اگه موهاش رو سفید و بلند در نظر بگیریم شباهت زیادی به دانته داره ( از لحاظ رفتاری هم که توی تریلر های TGS کاملا رفتارش به دانته شماره 3 نزدیک بود ، حتی صداگذاریش هم عالیه )
ینی یه درصد فک کن طرفدار بازی که کامیا و میکامی ساختن نباشم
خو یکی منو روشن کنه بحثتون در مورد چیه ؟؟؟
ولی فقط بگم هیچ dmc به شماره 1 نمی رسه یادم چند وقت پیش این کامیا بیچاره که این یارو عملی رو دیده بود گفته بود تورو خدا بدین من بازی رو بسازم قول می دم بفروشه
خاک تو سر این کپکام خداییش چی فک کرده داده دست این چندتا بریتانیایی ابله بازی رو بسازن
آقا من فکر کنم تو به من حسودی میکنی!!! آخه من از هرچی خوشم میاد تو هم خوشت میاد!!!! )x
اول بهت بگم که بحث درباره کارکترهای شماره 4ه و فعلاً کایریه مد نظره!
جداً کامیا یه همچین حرفی زده بود، یا شوخی کردی؟!!!
من که به این دانته جدیده میگم پینوکیو! برو تو کلوپ مخالفان دانته جدید ببین بچه رو چه ترور شخصیتی کردم!!!! یه چند وقت پیش همین کار رو روی وال کپکام تو فیس خوک کردم، کامنتایه باحالی هم گفته شد.
ولی خب تو خود تاپیک بازی نمیشه از این کارا کرد دیگه، میدونی که...
ولی باز از کار کپکام حمایت میکنم، میدونی چرا؟ چون من شنیدم تیم نینجاتئوری تیمه جوونیه! و اونجا هم که ایران نیست، که بگن جوونا رو بی خیال (جدا از اینکه مجرب ها هم میگن بی خیال، پارتی داراش بیان جلو )، و فرصت خیلی بزرگی واسشون فراهم کرده، تا ببینیم که چه میکنن! من که بجز طراحی دانته، هنوز چیزه دیگه ای تو ذوقم نخورده Only For RockIT
یکم زیرآب زنی: بنظره من تو تاپیک اویل بحث نکن، بذار بخوابه، مگه نمیبینی داشمون خودش رو نویسنده بازی میدونه؟! بیخیل بابا زیر سیبیلی رد کن بره، عوضش اینجا، همه روشن فکر و هماهنگن، بجز یه بنده خدایی که کلاً خودش هم نمیدونه شخصیته آنارچی داره (که ناگفته نمونه از من به ارث برده، فرزندمه دیگه)
راستی! قابل توجه شما هم باشه که من تو این تاپیک به پدر مشهورم و نقش اسپاردا هم یدک میکشم! قرار شده هرکی جدید میاد اسم باسا رو روش بزاریم اما قول میدم اگه اینجا فعال باشی، موندوس رو با پارتی بازی واست بگیرما
---------- نوشته در 03:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------
سلاااااااام بچه ها خوبید بدون من ..... دیکه چی بگم خدایی چه تاپیک باهالی شده بچه لطفا به امظام توجه کنید یکم به ناموس مردم احترام بزارید )x شوخی بوداااا :dناراحت نشید بچه ها نظر من در مورد این شخصیت اینکه به قول دوستمون خیلی خیلی معصوم است زیاد هم دیالوگ تو بازی نداشت بنظر من بعد از لیدی //// تریش///// بهترین شخصیت مونس بازی ه
ببخشید بچه ها من تا حالا اسپاردا رو ندیدم میشه یک عکس ازش بذارید ممنوننننن:-*؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مجسمش رو که دیدی همون اول بازی دانته جون و نیرو جون بهش حاله اساسی میدن!!! صفحه 97 دوست عزیزمون Nero Turbo گذاشته عکسه منو
یه پیشنهاد دوستانه
از من میشنوی امضات رو عوض کن! حداقل نوشتش رو عوض کن، بچه ها بیان بی نصیب نمیزارنتا شوخی بود، جدی نگیری! اینجا همه روشن فکرن...
سریعاً هم اعلام کن که ورجیل هستی! کاریم نداشته باش کیه، فقط بدون محبوبه! دوست داشتی بیشتر بدونی پست های صفحات 95 اون طرفا رو بخون
---------- نوشته در 03:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:56 PM ارسال شده بود ----------
البته جریان معتاد بودن دانته که مدتها پیش حل شد این طراحی نهایی دانته است که مربوط میشه به Games Com خداییش اگه موهاش رو سفید و بلند در نظر بگیریم شباهت زیادی به دانته داره ( از لحاظ رفتاری هم که توی تریلر های TGS کاملا رفتارش به دانته شماره 3 نزدیک بود ، حتی صداگذاریش هم عالیه )
ممنون Arth@s گرامی تشکر همیشه باهال و کامل جواب میدی o:-) امضام خوب شد یک سوال امشب پسر داییم با پی اس 2 میاد اینجا یک هفته هر سه دویل مای کرای رو داره از شما گرامیان دویلی میخوام بدونم کدام رو بازی کنم
ببخشید چرا دویل 2 // 2تا دی وی دی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یک سوال دیگه ایا خبری از شخصیت های امضای من تو دی ام سی جدیده هست یا نه:d؟؟؟؟
ممنون Arth@s گرامی تشکر همیشه باهال و کامل جواب میدی o:-) امضام خوب شد یک سوال امشب پسر داییم با پی اس 2 میاد اینجا یک هفته هر سه دویل مای کرای رو داره از شما گرامیان دویلی میخوام بدونم کدام رو بازی کنم
ببخشید چرا دویل 2 // 2تا دی وی دی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یک سوال دیگه ایا خبری از شخصیت های امضای من تو دی ام سی جدیده هست یا نه:d؟؟؟؟
ای بابا! ما که کاری نکردیم، فقط تایپ کردیم، آرتاس میتونی صدام کنی!
خب الان امضات بهترین امضا تو سایته از نظره من!
اما شایدا، شاید مدیریت هم بیاد نظرشو بگه بهت!!!
دویل هم بترتیب 3 و بعد 1 و بعد 2 (اگه بازی نکردی بُرد کردی، یا اصلاً فکر نکن دویل می کرایه!!! واسه همینم 2تا دی وی دی) بازی کن!
خوش به حالت! نمیشه ما هم بیایم!
مثله اینکه امضات کاره خودش رو کرده ها...
این شخصیتا که نیستن (اگه هم باشن 99% تغییر دارن!) اما نگران نباش، این کپکامی که من میشناسم یکی 2تا دیگه هم به امضات اضافه میکنه
---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 PM ارسال شده بود ----------
ای بابا! ما که کاری نکردیم، فقط تایپ کردیم، آرتاس میتونی صدام کنی!
خب الان امضات بهترین امضا تو سایته از نظره من!
اما شایدا، شاید مدیریت هم بیاد نظرشو بگه بهت!!!
دویل هم بترتیب 3 و بعد 1 و بعد 2 (اگه بازی نکردی بُرد کردی، یا اصلاً فکر نکن دویل می کرایه!!! واسه همینم 2تا دی وی دی) بازی کن!
خوش به حالت! نمیشه ما هم بیایم!
مثله اینکه امضات کاره خودش رو کرده ها...
این شخصیتا که نیستن (اگه هم باشن 99% تغییر دارن!) اما نگران نباش، این کپکامی که من میشناسم یکی 2تا دیگه هم به امضات اضافه میکنه
---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 PM ارسال شده بود ----------
ارتاس گرامی نمیدونم چرا ولی هر وقت متن هاتون رو میخونم اعتماد به نفس میگیرم حد امضام:d
ببخشید منظورتون این بود گیر میدن به عکس عوض کنم؟؟؟ ارتاس بزرگ
و یک سوال دیگه از شما ارتاس گرامی بنظرتون دی ام سی جدید موفق میشه یا نه؟؟؟؟ و نظر خودتون در موردش چیه؟؟؟؟:-b و یک سوال از devil girl
کجایید؟؟؟ بدون نظراتون تاپیک حالش میره
o:-)
ارتاس بزرگ توی دویل مای کرای 3 ..2 ..1 هم دانته اعتماد بنفس مسل شماره ی 4 را دارد یک سوال بعد از تمام کردن شماره ی 3 دوباره شماره ی 3 رو با ورجیل برم یا بپرم شماره ی یک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ o:-) یا ارتاس بزرگ o:-)
---------- نوشته در 08:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ----------
به خدا بردیا جان من همین جام ، شما نبودین ، نیرو هم که نیست ما چیکار کنیم الان ؟!
در مورد سوالتون هم من به جای پدر آرتاس جواب می دم به نظرم شماره ی 2 اصلا DMC نیست و بازی کردنش وقت تلف کردنه ! شماره ی 3 رو قشنگ بشین با دقت 10-20 بار برو تا آخرش بعدشم با ورجیل برو ! آره دانته توی شماره ی 3 ته اعتماد به نفس اما خب یه ذره هم خام و کم تجربه س
خب تا نیرو جونی میاد ! بیاین راجع به DMC جدید حرف بزنیم !
---------- نوشته در 08:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ----------
به خدا بردیا جان من همین جام ، شما نبودین ، نیرو هم که نیست ما چیکار کنیم الان ؟!
در مورد سوالتون هم من به جای پدر آرتاس جواب می دم به نظرم شماره ی 2 اصلا DMC نیست و بازی کردنش وقت تلف کردنه ! شماره ی 3 رو قشنگ بشین با دقت 10-20 بار برو تا آخرش بعدشم با ورجیل برو ! آره دانته توی شماره ی 3 ته اعتماد به نفس اما خب یه ذره هم خام و کم تجربه س
سلام دویل گرل بزرگوار o:-) شما نبودید ما تغییر کردیم طرفدار لیدی شدم بدجوری و همچنین در مورد دی ام سی خیلی خیلی خیلی سخت حرف زدن و بنظر من تنها شاخصه ای که شاید بتونه این بازی رو موفق کنه داستانش است :-b و یک سوال که مربوط نیست به تاپیک جلوجلو عضرخواهی مکنمo:-)
نه باوووووووووووووو! خوش باش البته درجه سختی های مختلف فرق داره ! این عکس امضات هم وقتی رو درجه سختی hell & heaven میری بازش می کنه ، من که خیلی خوشم میاد
ارتاس گرامی نمیدونم چرا ولی هر وقت متن هاتون رو میخونم اعتماد به نفس میگیرم حد امضام:d
ببخشید منظورتون این بود گیر میدن به عکس عوض کنم؟؟؟ ارتاس بزرگ
و یک سوال دیگه از شما ارتاس گرامی بنظرتون دی ام سی جدید موفق میشه یا نه؟؟؟؟ و نظر خودتون در موردش چیه؟؟؟؟:-b
ارتاس بزرگ توی دویل مای کرای 3 ..2 ..1 هم دانته اعتماد بنفس مسل شماره ی 4 را دارد یک سوال بعد از تمام کردن شماره ی 3 دوباره شماره ی 3 رو با ورجیل برم یا بپرم شماره ی یک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ o:-) یا ارتاس بزرگ o:-)
اولاً بگم که بابا ادب!!!! ما رو که با این حرفات آب که هیچی، تقطیر و تصعید کردی، رفت!
آره منظورم همینه! گیر بهت میدن پسرک! به عکست هم گیر ندن به نوشتت گیر میدن -> I WANT MORE آره عزیز، خلاصه اینکه از ما میشنوی عوضش کن یا برو ادیت کن فقط فیساشونو بذار،
یا اینکه یه فلسطینی بزار جاش خلاص
درباره موفقیت دی ام سی پرسیدی، ممنونم که نظر ما رو جویا شدی! دی ام سی جدید، حداقل با این دانته جدیدش (یا همون پینوکیو خودم) بد جور تو ذوقه فنای بازی زده! اما داستانش رو میتونم بگم محشره!!! همینکه دانته تو برزخه و اینکه 2تا شمشیر داره به اسمایه دویل و آنجل و وقتی هم که آنلیش (Unleash) میشه، موهاش سفید میشه و شبیه دانته خودمون میشه؛ بسه و باز هم حکایت از فلسفی بودنه بازی داره! درکل من بهش امیدوارم هرچند که بنظره من و خیلیایه دیگه ریبوت شدن بازی کاملاً بی معنیه! ولی اگه تو پستی که در ج RockIT دادم بخونی باز ناراحت نیستم از کپکام
خیلی خوب میشه که بقیه هم نظراشون رو بگن
درباره بازی کردنه سری هم که قبلاً بهت گفتم، 2رو بازی نکنی بُرد کردی (دقت کن، حتی نمیگم چیزی رو از دست ندادی، از نظرسنجی هم میتونی اینو دریابی و بقول فرزندم، بجاش بشین با ورجیل برو! (ناگفته نماند که با ورجیل داستانه جدیدی روایت نمیشه ها!!! فقط اولش دموش فرق میکنه، ولی شما با بازی کردن ورجیل میتونی از استایلش لذت ببری) بعد برو یک!!!
چی اعتماد به نفس؟! دانته؟! اونم تو 3 که این بچه از اون بچه پر روایه حاضر جوابه!!! واسه اینکه عمقه فاجعه رو بفهمی یه کوچولو از همون اول بازی رو میگم: شما یه سگه سه سره نرره غول رو متصور شو اونم یخی! (من اول این کارکتر رو دیدم فکر کردم رسیدم غول آخرش!!!) بعد دانته جون خیلی ریلکس واسش کف میزنه و میگه تو واسه سیرک خیلی مناسبی... خودت پیدا کن پرتقال فروشو دیگه
و نمیدونم فرزندم رو چه حسابی اون حرف رو زد! بنظرم شماره 3از همه سخت تر بود! من هنوز خانم Nevon رو فراموش نکردم! نه دلت میاد بزنیش، نه نمیتونه نزنیش!!! برو بازی کن میفهمی من هی واست تعریف کنم بی مزه میشه!
آقا من فکر کنم تو به من حسودی میکنی!!! آخه من از هرچی خوشم میاد تو هم خوشت میاد!!!! )x
اول بهت بگم که بحث درباره کارکترهای شماره 4ه و فعلاً کایریه مد نظره!
جداً کامیا یه همچین حرفی زده بود، یا شوخی کردی؟!!!
من که به این دانته جدیده میگم پینوکیو! برو تو کلوپ مخالفان دانته جدید ببین بچه رو چه ترور شخصیتی کردم!!!! یه چند وقت پیش همین کار رو روی وال کپکام تو فیس خوک کردم، کامنتایه باحالی هم گفته شد.
ولی خب تو خود تاپیک بازی نمیشه از این کارا کرد دیگه، میدونی که...
ولی باز از کار کپکام حمایت میکنم، میدونی چرا؟ چون من شنیدم تیم نینجاتئوری تیمه جوونیه! و اونجا هم که ایران نیست، که بگن جوونا رو بی خیال (جدا از اینکه مجرب ها هم میگن بی خیال، پارتی داراش بیان جلو )، و فرصت خیلی بزرگی واسشون فراهم کرده، تا ببینیم که چه میکنن! من که بجز طراحی دانته، هنوز چیزه دیگه ای تو ذوقم نخورده Only For RockIT
یکم زیرآب زنی: بنظره من تو تاپیک اویل بحث نکن، بذار بخوابه، مگه نمیبینی داشمون خودش رو نویسنده بازی میدونه؟! بیخیل بابا زیر سیبیلی رد کن بره، عوضش اینجا، همه روشن فکر و هماهنگن، بجز یه بنده خدایی که کلاً خودش هم نمیدونه شخصیته آنارچی داره (که ناگفته نمونه از من به ارث برده، فرزندمه دیگه)
راستی! قابل توجه شما هم باشه که من تو این تاپیک به پدر مشهورم و نقش اسپاردا هم یدک میکشم! قرار شده هرکی جدید میاد اسم باسا رو روش بزاریم اما قول میدم اگه اینجا فعال باشی، موندوس رو با پارتی بازی واست بگیرما
بله کامیا گفته بود بدین ما تو پلاتینیوم بسازیم خیلی دلم براش سوخت چون وقتی دانته جدید رو دیده بود کلی داغون شده بود
دانته جدید جدا دانته نیست و فقط یه اسم
خداییش ریبوت فقط ایدوس آدم توم رایدر رو میبینه حال میاد
ببین من جف بازیاشونو بازی کردم حالت بد میشه
کلا تیم نینجا بازی هاش بیشتر شبیه یخچال تا بازی
جوابتو تو پیام خصوصی دادم
باسا دیگه کیه باو من یدونم اونم میکامی
مندوس زیاد حال نمی کنم خداییش دیگه ورجیل دیگه حقمه
بله کامیا گفته بود بدین ما تو پلاتینیوم بسازیم خیلی دلم براش سوخت چون وقتی دانته جدید رو دیده بود کلی داغون شده بود
دانته جدید جدا دانته نیست و فقط یه اسم
خداییش ریبوت فقط ایدوس آدم توم رایدر رو میبینه حال میاد
ببین من جف بازیاشونو بازی کردم حالت بد میشه
کلا تیم نینجا بازی هاش بیشتر شبیه یخچال تا بازی
جوابتو تو پیام خصوصی دادم
باسا دیگه کیه باو من یدونم اونم میکامی
مندوس زیاد حال نمی کنم خداییش دیگه ورجیل دیگه حقمه
، این یکی Ninja Theory ـه ( Enslaved , Heveanly Sword )
اتفاقا برعکس افشین من با هر دوتا بازیشون حال کردم ، به نظر من که جو و اتمسفر خدایی داشتن ، هر دو بازی طراحی فوق العاده ، دیالوگ های عالی ، داستان شاهکار ، انیمیشن های چشم نواز و صداگذاری قابل قبولی داشتند و تنها اشکالشون تکراری شدن گیم پلی بازی بود ( که امیدوارم با همکاری کاپکام DmC این مشکل رو نداشته باشه )
من اوایل خیلی از بازی بدم میومد ( یکی از بزرگترین DmC Hater ها بودم و اصلا با ایده ریبوت مخالف بودم ) ولی کم کم با دیدن تریلر های بیشتر بهش امیدوار شدم و بعد از دیدن تریلر های TGS و دیدن نشونه هایی از شخصیت قدیمی دانته و طراحی جدیدش ، تبدیل شدم به هوادار بازی و الان بی صبرانه منتظرم تا خبر جدیدی از بازی بشنوم ( مخصوصا یه Story Trailer )