بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خبر کالکشن تایید شد! ایول!:d ممنون داش بردیا! علی اینبار نتونستی خبر رو رد کنه خیلی عالیه!
چه ها هم نظر هستید در مورد نیرو حرف بزنیم>:d< سوژه خوبیهo:-)
باشه ما هم هستیم فقط یکی بحث کنه ما جوابشو بدیم
سلام ارمین بزرگوار>:d< کجایید :-/دلم تنگ شده بود :-*با من هم نظرید یا نه که در باره نیرو حرف یزنیم
هم چنین دل به دل راه داره :x والا امتحان زیست داشتیم یه روز مجبور شدیم بریم تو کار خوندن
نظرتون درباره امضام چیه>:)
کایری رو از وسطش حذف کنی عالی میشه! اما بی شوخی امضات خوبه

عکسا اومد مرسی داداش علی
زیاد که تغییری نکرده فقط انگار شفاف شده ، نه ؟!
جداً تفاوت رو احساس نکردی فرزندم؟! از آخرین عکس دیگه تابلوتر! نمیدونم شاید من 6زدم! ولی بنظرم تکستچرها و سیستم *****ینگ هم پیشرفت کرده!!! لباس دانته رو دقت کن بهش :-b

NERO
clwudqmh8si8e9d3xff0.jpg

نرو شخصیت اول dmc4هست و یه شخصیت تازه وارد به حساب میاد.ر کنار دانته نیرو هم قهرمان شماره چهار بازی محسوب میشود.نیرو یتیم در شهر کوچک و کم جمعیت فورتیونا همرا با کایری و کریدو بزرگ شد.یک نکته جالب که ممکنه تا به حال نشینیده باشید بخاطر اینکه نیرو همیشه مورد تیکه دیگران قرار میگرفت هیچوقت علاقه ای به کار گروهی نداشت.در اصل خون اسپاردا در بدن نیرو وجود دارد به عبارتی نسبت فامیلی با اسپاردا دارد.نیرو از سه سلاح استفاده میکند:یک تفنگ(رز ابی)و یک شمشیر(ملکه سرخ)و دست شیطانی خود.نیرو یک شوالیه مقدس عضو گرو محفل شمشیر بوده که در این گروه اسپاردا مورد پرستش قرار میگیرد.این گروه دنیا را از شیاطین نگاه میدارند البته در اخر داستان مشخص شد قصد این گروه فقط جاه طلبی بوده.داستان دست نیرو اینگونه بیان شده:روزی نیرو و کایری به همراه چند نفر دیگر به جنگل میروند اما در ان موقع شاطین به جنگل مله میکنند نیرو توانسته همه شیاطین را نابود کند اما دس راست او جروح شده پس از مدتی زخم دست نیرو بزرگ و بزرگتر میشد نیرو فکر میکرد فقط یک عفونت معمولی دستش را گرفته اما پس از مدتی فهمید دست وی دارای قدرت شیطانی شده.ملکه قرمز شمشیر نیرو در طی این جنگ خراب شد و برای تعمیر فرستاده شد.نیرو اهل جنگ و کاملا شبیه دانته و اسپاردا است.نیرو همیشه برای جنگیدین اماده بوده کار شخصی را ترجیح بر کار گروهی میدهد.او به دوستانش مخصوصا کایری وفا دار است و از دیدن بازی متوجه میشویم نیرو بسیار احساساتی است و در عین حال به سرعت عصبی میشود.نیرو از دانته جدیتر است به خصوص زمانی که دوستانش در خطر می افتند.نیرو اصلا اهل عبادت نیست و این کار را امری بیهوده میشماردو در بیشتر مواقع علاقه به گوش دادن موزیک دارد.نیرو همیشه در کت بلند سرمه ای رنگ که بر روی ان ام محفل شمشیر زده به همراه کت زیپ دار قرمز رنگ و به همراه شلوار جین میپوشد.نیرو دارای دو انگشتر ات یکی نشان دهنده محفل شمشیر اسپاردا و دیگری رزی است که علامت ان بر روی کمربند نیرو دیده میشود . نیرو با موهای سفید و چشمانی ابی همه را به یاد دانته و ورجیل می ندازد.اگر دقت کرده باشید و ببنید نیرو یاماتو را به سمت خود جذب کرد و روحی در بدن وی زنده شد این روح نیلو انجلو نیست بلکه این روح شیطانی وجود نیرو بوده که برای دفاع از نیرو فعال شده.توانایی های نیرو سبب شده تا نیرو بتواند به راحتی شیاطین را نابود کند.اگنوس مرتبا در تلاش بوده تا شمشیر یاماتو را فعال کند اما هیچ کس بجز نیرو نتوانست این مشکل را حل کند و شمشیر یاماتو را برای بار دیگر فعال کند!تنه ها و کنایه های نیرو به دانته خیلی جالب است و نوعی داستان بازی را از خشکی در اورده مثلا نیرو به دانته میگوید بیا باهم برقصیم !نیرو و دانته از لحاظ قدرت و چابکی و قدرت های مافوق انسانی شبیه به همدیگر هستند.نیرو هم نامیر مسوب میشود این نکته را میتوان از موشن شش فهمید با اینکه نیرو اسیب بدی دید اما زنده ماند.بعضی افراد فکر میکنند قدرت نیرو فقط در دستان اوست اما واقعیت غیر از این است چه بسا در مرحله اول دیدم نیرو بدون دست شیطانی هم توانست هیولا ها رو نابود کنه.نیرو در حالت دویل تایگر را ببینید چنین را مشاهده خواهید کرد:چشمانی قرمز و حاله از نور ابی پشت سر او در دست چپ حاله نور دقت کنید غلاف شمشیر را میبینید به نظر میرسه این غلاف یاماتو باشه در فن های نیرو هنگامی که از یاماتو استفاده میشود خواهید دید که پس از حمله روح شمشیر را در غلاف میگذارد و یا اینکه میگویدdust to dustمعنی این اصطلاح خاک در خاک است اما باید دقت داشته باشیم این حرف ها معنی و مفهومی را میرساند.نیرو ایتالیایی هست و اگر در سخنان نیرو هنگامی که به روح شیطانی تبدبل شده کاملا بیاد سخنان ورجیل در dmc3می افتیم.
نرو به معنی سیاه و معلم پرورشگاه این اسمو برای وی گذاشتن دلیلش هم بخاطر این بود که نرو در پارچه ی سیاهی در پرورشگاه گذاشته بودن
پس از مدتی خانواده ی کایری که افرادی نیکو کار بودن نرو رو به فرزند خوندگی خو انتخاب کردند شباهت نرو به اسپاردا به عبارتی خدای اون ها سبب شد نرو رو به جمع خودشون بپذیرن
مادروپدر کایری توسط شیاطینی در عروج روح موفق نشده بودن کشته شدن و از اون به بعد نرو وجود خدا انکار میکرد چون به نظر نرو اگه خدایی وجود داشته باشه نباید بنده هاییش که اونو دوست داشتن و میپرستیدند اینطور کشته میشدند
خصوصیات نرو:شخصیتی جدی که زود عصبی میشه اما در عین حال خیلی احساساتی و مهربونه و این عصبیتش بخاطر کم سن سالی و بی تجربگی نرو هست اما در کل شخصیت جالبی رو داره
نرو در بیشتر حرفهاش از گوشه و کنایه استفاده میکنه و تقریبا میشه گفت تو همه ی حرف هاش یه تیکه میندازه نرو بسیار غد هست بطوری که ا همه ی قوانین گروهی که در او عضویت داره زیر پا میذاره مثل همیکه گرو سلاح سرد رو مجاز میدونن اما نرو به این موضوع اعتقاد نداره و از سلاح گرم استفاده میکنه
کپکام نرو پسر ورجیل معرفی ردن و هنوز اطلاع دیگری نذاشته.
داستان بازی از نگاه نیرو:پس از کشتن شیاطین نیرو موفق میشود خود را در اخر کنسرت اپرا کایری حاضر کند کایریبا دیدن نیرو شاد شده و به طرف نیرو میرود نیرو در کنار خود هدیه ای برای کایریگذاشته کایری با دیدن ان خوشحال میشود و با خرسندی در کنار نیرو مینشیند.نیرو نسبت به سخنرانی ها کاملا بی اعتنا است و پس از مدتی از این سخن رانی و دعا خسته میشود و میخواست از مجلس بیرون رود کایری از او میپرسد چکار میکنی؟نیرو میگوید:بیرون میرم.کایری دوباره میگوید:مراسم تمام نشده.نیرو در پاسخ میگوید دعا کردن مرا خسته میکند.همان لحظه دست راست نیرو بدرد می اید و در همان لحظه مردی با کت قرمز به سرعت میاید و ساکنوس را میکشد ان کسی جز دانته نبود در این لحظه نیرو از مجلس فرار کرده و کایری را همراه خود میبرد . اما کایری به دنبال برادر خود میرود و نیرو برای دفاع از کایری با دانته مشول دوئل میشود در اخر نیرو دانته راکتک زده و بر دیوار میحکوب میکن اما میفهمد دانته نمرده بلکه زنده است و یک شیطان به حساب می اید نیرو متعجب شده و میگوید تو انسان نیستی مگه نه؟دانته جواب میدهد من و تو و اونها(شوالیه ها)هگی شیطانیم دانته از چیز هایی سخن میگویداما نیرو متوجه نمیشود و میگوید راجب چه چیزی حرف میزنی دانته با نیرو خداحافظی میکند و از دادن جواب امتنا میکند و میرود.همان موقع بقیه شوالیه ها میرسند و نیرو دست خود را میپوشاند.کریدو نیرو را به ماموریت گرفتن دانته فرستاده.در طی این داستان نیرو به سرنخ های کاملی از گروه میرسد نگام روبهرو شدن با اگنوس ازمایشگاه اورا مورد تمسخر قرار میدهد ولی اگنوس عصبانی شده و شیاطین دست ساخته اش را سراغ نیرو میفرستد اما نیرو همه انهارا میکشد و سراغ اگنوس میرود اگنوس از قدرت نیرو متعجب شده ناجوانمردانه شمشیری را در دل نیرو فرو میکند نیرو برای مدتی شیطان درونش را فعال میکند و همراه با یاماتو به بیرون از ازمایشگاه میرو در این موضوع بطور کلی نیرو قصد این گروه را می فهمد اما کمی دیر شده بود چون کایری گرفتار شده این گروه شده بود نیرو ابتدا اسیر ساکنوس شده اما بعد به کمک دانته نیرو از مجسمه رهایی میابد و کایری را نجات داده و در پی ان ساکنوس را میکشد و در اخر نیرو و کایری به همدیگر میرسند نیرو متوجه شده دانته یک دشمن شیاطین است و تصمیم میگیرد دانته را بیشتر بشناسد این نکته را میتوان از سخن نیرو در پایان داستان فهمید که میگفت میتوانیم همدیگر را ببینیم دانته و دانته هم میپذیرد و میرود.
بازیگری نرو به عهده اJohnny Yong Bosch

7b4yp8qy7gqoxq37h1_thumb.jpg

خبر کالکشن تایید شد! ایول!:d ممنون داش بردیا! علی اینبار نتونستی خبر رو رد کنه خیلی عالیه!
باشه ما هم هستیم فقط یکی بحث کنه ما جوابشو بدیم
هم چنین دل به دل راه داره :x والا امتحان زیست داشتیم یه روز مجبور شدیم بریم تو کار خوندن
کایری رو از وسطش حذف کنی عالی میشه! اما بی شوخی امضات خوبه
به بابا؟! دکتره گیمره رمان نویسه مملکت!!!! خودتی یا فیکه :دی
فکر کنم فیکی، :دی شما دیگه چرا درباره کایریه از این حرفا میزنی :دی
من که حال کردم زدی تو گوش درس ایول!!! بابا یه ندایی چیزی!
راستی یه چندتا سؤال داشتم ازت: :دی
خب الان کاریوتیپ رو تعریف کن. بیماریه سندرم داون به چی علته؟ کاملاً توضیح دهید. بافت پارانشیم و اسکلرانشیم را با یکدیگر مقایسه کنید. پروتئین های میوفیبریلی را نام ببرید و هر کدام را به اختصار شرح دهید. نیرو کی بود؟

---------- نوشته در 12:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 AM ارسال شده بود ----------

بازیگری نرو به عهده اJohnny Yong Bosch

7b4yp8qy7gqoxq37h1_thumb.jpg
نه دیگه الان مطمئن شدم خودشی!!! :دی
ببینم از این فیلم تیزری چیزی هست؟! من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم که نکردم

خود نیرو ام! البته همون ایتالیاییش
کایری!اخه به قیافش میزنه قصد خیانت داره این بشر! اصن دختری به این مظلومی عادیه! به نظر من نیست و این کایری نقشه هایی رو داره! جالب از اینکه سازندگان کاری رو شیرزن معرفی کردن=))
ببینم از این فیلم تیزری چیزی هست؟! من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم که نکردم
نه باو خودمم همین رو به سختی از سایت ها یافتم بازی تموم شد جلوی کست نیرو زده این اسمرو تو گوگل سرچ کنی این طرف میاد
الان وقت ندارم خوابم میاد:d سر وقت همه رو برات مینویسم

خود نیرو ام! البته همون ایتالیاییش
کایری!اخه به قیافش میزنه قصد خیانت داره این بشر! اصن دختری به این مظلومی عادیه! به نظر من نیست و این کایری نقشه هایی رو داره! جالب از اینکه سازندگان کاری رو شیرزن معرفی کردن=))
نه باو خودمم همین رو به سختی از سایت ها یافتم بازی تموم شد جلوی کست نیرو زده این اسمرو تو گوگل سرچ کنی این طرف میاد
الان وقت ندارم خوابم میاد:d سر وقت همه رو برات مینویسم
عه! اوکی پس هرکی تیزر بتونه از بازی پیدا کنه، برنده جایزه میشه :دی
طرز فکره جالبی هم نسبت به کایریه داشتی!!! بنده خدا رو میبینی؟! میگن از قدیم گفتن بهترین کلک رو راستیه! الکی که نگفتن :دی

اما!!! چیزی که جالبه درباره کایریه و هیچکی هم حواسش نیست :دی حالا حداقل واسه من جالبه! سنت شکنی بود که سازنده ها باهاش انجام دادند! چه سنت شکنی؟! اگه قشنگ دقت کنید متوجه میشید که کایریه اولین آدمه نورمالیه که ما تو کله سری دیدیم! (نگید لیدی پ چی بود؟! نورمال بود؟ تازه من به آدم بودنش هم شک دارم با اون چشاش :دی) خب این واسه من جالب بود، تا حالا ما تو این سری با آدمایی که توانایی محافظت از خودشون رو ندارن برخورد نکرده بودیم! و بنظره من وجود 2تا عنصر مثله کایریه و نیرو، تلمیح داره به داستانه اسپاردا و زنش...(سکانس اوله بازی که یادتون نرفته، مجسمه اسپاردا هم بود؛ درست جایی که ما نیرو و کایریه رو با هم میبینیم) حالا چرا اصلاً سازنده ها باید همچین کاری کنن؟! چون خوده من قبل از این شماره واسم سؤال بود که یه موجود اهریمنی و آدمه معمولی چطور میتونن عاشقه هم باشن (که در اصل پایه هایه فلسفه بازی از همین قضیه منشاء میگیره)!!! وتو شماره 4 بنظرم تا حد خیلی خوبی به تصویر کشیدن! درسته این شماره فیلم هندی بود یه جورایی! اما از اون فیلمایه خوبه هندی بود :دی

---------- نوشته در 02:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها، من این وقته شب رفته بودم تو انباریه تاپیک اینو کشیدم بیرون واسه ساله 2007ه و در مورد DMC4 :دی =))=))
دوستان این شماره پر فروش میشه من پدرم در آمد تا این اطلاعاتو بدست آوردم . بازدید کنندهای محترم اگه کسی خواست از پست من کپی بکنه باید با ذکر اسم سایت و اینجانب باشه و هر جا ببینم برخورد میشود .
1- نرو کیست اطلاعاتی بدهید ؟
نرو در حقیقت پسر دانته هست و گفته نشده که چرا نرو و دانته همدیگر را نمیشناسند . شباهت زیاد دانته و نرو من میگویم مادرش ترش هست چون خودش هم یک روح شیطانی داشت شاید هم لیدی باشد . باید دید آخر داستان چه میشود .
2 - ورجیل کجاست ؟
گفته میشد در این داستان هست شاید یک شایعه بوده شاید چیزی را بروز نمیدهند تا سوپرایزی باشد . طبق گفته ها ورجیل را روزی در غالب اول شخص روزی خواهیم دید .
3 - چرا نرو دستش شیطانی میشود ؟
دانته پدر او است و این امر طبیعی است دستش از شدت خشم روشنتر میشود .
4 - چرا رنگ قرمز و آبی برای دست شیطانی او انتخاب شد ؟
در ژاپن رنگ آبی رنگ خشم است و رنگ قرمز رنگ خون و نیمه دیگر خشم پس این دو رنگ انتخاب شد .
اگه سوالی داشتید بپرسید تا من جواب را پیدا کنم من هر شب سر میزنم تا ببینم چه سوالهایی پرسیدید .
باز هم میگویم کپی برداری از مطالب من به هر صورت حتی اگر تحریرش عوض شود باید با ذکر اسم سایت و نام من صورت گیرد درغیر این صورت ...... باتشکر

باهات موافقم اما من این مطالب و با کمک دوستم که خودش در آمریکا است بدست آوردم ( ایرانی هست نگین کلاس نزار ) اون برای من مطالبو میل کرده منم گذاشتم اینجا برای همین گفتم باید منبع باشه . دوست منم خودش آخر بازیخور هست . اگه اطلاعات جدیدی خودم پیدا کردم میزارم . چون از سایتی مطالب معنی نکرده بودم برای همین منبع بگم نریمان از امریکا :biggrin1:
( مطمئن باشید سر من بره منبع یادم نمیره اگه خبر جنجالی باشه )

بچه اول تبریک بابت این کالکشن
امیدوارم فقط باگ کت دانته رو درست کنن :دی
فقط یه سوال رو دیسک میاد یا مثل رزیدنت ایول رو psn live میاد؟؟؟
این نظرسنجی منو یکم به متعجب کرد واقعا شماره 3 به اندازه 1 خوب بود ؟؟؟
نمی دونم شاید شماره 3 چون رو چندتا
پلتفرم اومد اینجوری فکر می کنین ولی انصافا شماره 1 تک بود امیدوارم کامیا دوباره مث این بازی رو خلق کنه
بایونتا خوبه ها ولی خیلی فضاش pink :دی

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها دویلی از نوع مای کرای نه رزیدنت درباره ی سوال دوستمون بازی چون کالکشن هست رو سی دی میاد ولی رزیدنت 4 و ورونیکا کالکشن نبودن و در مورد بهتر شدن بازی 100٪ بهتر میشه چون من فکر میکردم بازی ایکو که قبلا برای پی اس 2 اومده بود و الان برای پی اس 3 اومده خیلی خیلی فرق نمیکنند ولی تا بازی کردم فهمیدم خیلی خیلی خیلی خیلی فرق کرده
تا بازی نکنی نمیفهمی قصد توهین به کسی نداشتم
و من شخصا از نیرو خیلی خوشم میاد هم نترس بودنش و هم گیمپلی عالی که باهاش داشتم
نیرو پسر دانته خیلی باحال بود ارتاس بزرگ مطلب باهالی اوردی

من شخصا از نیرو خیلی خوشم میاد هم نترس بودنش و هم گیمپلی عالی که باهاش داشتم
ایول! به گروه خوش اومدی:d
نیرو پسر دانته خیلی باحال بود ارتاس بزرگ مطلب باهالی اوردی
نبودی اوایل ببینی من به شخصه چه فرضیاتی رو درباره نیرو گفتم:

• نیرو پسر اسپاردا و درواقع برادر ناتنی دانته و ورجیل
  • نیرو پسر دانته
  • روح ورجیل در نیرو ظهور کرده
  • روح اسپاردا در نیرو ظهور کرده
  • نیرو پسرعموی دانته و ورجیل
  • نیرو پسر عمه ورجیل(حالا فکر نکنید چرند میگم پیش خودم میگفتم شاید اسپاردا برادر یا خواهری داشته باشه البته این فرضیات غیر ممکن به ذهنم رسید قبول نکردم)
شاید همه این فرضیات به ذهنم خطور کرده اما فرضیه نیرو پسر ورجیل برای من از همه غیر منتظره تر از من بود که توسط کپکام تایید شد.

---------- نوشته در 02:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:33 PM ارسال شده بود ----------

( هر چند نرو هم همچین آش دهن سوزی نبود :biggrin1:)
اهم علی جان یه فن نیرو اینجا نشسته ها!:d ناراحنم کردی:d
بدبخت نیرو کجاش بد بود که میگی اش دهن سوزی نبود!
من قلبم ضعیفه!!

اهم علی جان یه فن نیرو اینجا نشسته ها!:d ناراحنم کردی:d
بدبخت نیرو کجاش بد بود که میگی اش دهن سوزی نبود!
من قلبم ضعیفه!!
خب نبود دیگه :دی تا یه دختر دید عاشقش شد :دی اگه جای دانته بود تا الان 100 بار ازدواج کرده بود :دی

اما در مورد موضوعی که افشین گفت ( بهتر بودن DMC3 از DMC1 ) ، به نظرم حرفت درسته و خیلی ها مثل خودم با نسخه سوم بود که با سری DMC آشنا شدن و بعدا نسخه های قبلی رو بازی کردن و به همین دلیل اون رو بهتر میدونند ( هر چند از لحاظ گیم پلی نسخه 3 واقعا شاهکار بود ، همون استایل های دانته به کل بازی های دیگه توی این سبک می ارزید )

در جواب سوالت هم افشین جان خوشبختانه بازی روی Disk عرضه میشه و اینم باکس شات های رسمی اون

خب نبود دیگه :دی تا یه دختر دید عاشقش شد :دی اگه جای دانته بود تا الان 100 بار ازدواج کرده بود :دی

اما در مورد موضوعی که افشین گفت ( بهتر بودن DMC3 از DMC1 ) ، به نظرم حرفت درسته و خیلی ها مثل خودم با نسخه سوم بود که با سری DMC آشنا شدن و بعدا نسخه های قبلی رو بازی کردن و به همین دلیل اون رو بهتر میدونند ( هر چند از لحاظ گیم پلی نسخه 3 واقعا شاهکار بود ، همون استایل های دانته به کل بازی های دیگه توی این سبک می ارزید )

در جواب سوالت هم افشین جان خوشبختانه بازی روی Disk عرضه میشه و اینم باکس شات های رسمی اون

ممنون علی جان خدایی باکس شات پی اس 3 خدا است
دیر دیر به ما سر میزنی علی جانo:-)

بچه اول تبریک بابت این کالکشن
این نظرسنجی منو یکم به متعجب کرد واقعا شماره 3 به اندازه 1 خوب بود ؟؟؟
بایونتا خوبه ها ولی خیلی فضاش pink :دی
منم به شما هم به این خاطر تبریک میگم، هم بخاطره یه چیز دیگه، که خودت میدونی :دی
Pink!!! وای نمیدونی چقدر خندیدم!!! حال کردم :دی
آره! شماره یک اصلاً بحثش جداست، ولی اگه اول 3 رو بازی کنی بعد 1 رو اونوقت دیگه میشه خاویار!! حالی میده ها :دی

---------- نوشته در 09:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:04 PM ارسال شده بود ----------

ازدواج مگه بده؟! :دی
تازه نیرو لااقل به یکی پایبنده، دانته جون که بابا، به قوله امضایه بعضیا I WANT MORE :دی
WOW!!!! WOW!!! WOW!!!! VERY VERY NICE!!! Specially PS3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or