بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
شما پسرا اصولا برداشتتون از همه چیز وارونه س :d
نیرو اصلا محلی به دختر نمیذاشت کی محل میذاشت؟؟؟یه نمونه بگوید من قبول میکنم. نیرو تو دویل 4 با دو تا دختر اشنا شد اولیش کایری که معلوم نیست چیکار کرده نیرو اینطور عاشقش شده و بعد گلوریا نیرو حتی به اون دست هم نداد. شما اگه دقت کنین نیرو از غرورش یه کادو میخواست به کایری بده چیزی نگفت و مغرور بازی در اورد.
دانته رو دوست دارم وگرنه میگفتم اون دانته بود که به دخترا محل میگذاشت نه دخترا لیدی رو دیدی که چه برخورد تندی با دانته داشت!
اِ الان گفتم که اما کلا این بحث ادامه نداشته باشه بهتره چون حالا دعوا میشه به خدا:)

تی توی مبارزه دومشون هم دانته داره سر به سر نرو میزاره و خیلی راحت شکستش میده
علی چرا اغراق میکنی مبارزه اول رو قبول دارم دانته فقط نیرو رو امتحان کرد اما مبارزه دوم دانته نفس نفس میزد همچین اسون نیرو رو شکست نداد و اگه جا خالی نمیداد اون دانته بود که از نیرو شکست میخورد.
این جمله مفهومی داره ؟!!!!
yahoo_23.gif

نیرو قیافه ش خیلی خوشگله ، همین
yahoo_22.gif
منظورش به این بود که محل نذاری محلت میذارن اگه درست گفته باشم

نیرو رو شکست نداد و اگه جا خالی نمیداد اون دانته بود که از نیرو شکست میخورد.
جاخالیه که خیلی راحت بود ! دانته موقع جاخالی می خندید و مطمئنا به یاده همون صحنه ای افتاده بود که داداشش می خواست بکشتش ! حتی یکی زد پس سره نیرو :d
اما موافقم که براش یه ذره سخت بود و آخرش نفس نفس می زد و خسته شده بود

بی ادبیش هم که آتوسا خانوم بهش اشاره کرد یکی دیگه از نکاتی بود که باعث شد من ازش زیاد خوشم نیاد
خوب حالا جوری نگید که انگار دانته اسطوره ادب بود! چون دانته هم بی ادب بود.:d

در مورد این موضوع اینو بگم که اصولا ادم نباید خودش رو برای دخترا بندازه تو دردسر مثل نیرو و
کریس ردفیلد
باید مثل دانته به کارای خودمون و هدفمون قکر کنیم
ولی بعضی اوغات برعکس میشه مثل تو بایونتا که برای پسره خودش رو به دردسر انداخت ولی بنظر من کار بایونتا درسته ولی نبرو نه
و لطفا نگید شخصیت دانته تو 3 خوب بود چون -
فوق العاده
بود

آرتاس به دانته تهمت الکی نزن :biggrin1: توی اون عکس که فقط Lady و Trish حسابن ، گلوریا که همون تریشه ، اون جونور هم که نرو رو اغفال کرده :d
علی لیست دانته خیلی پر باره ها به این عکس نیگا:
y3f0yughbcinh77yh6ze.jpg

---------- نوشته در 11:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:05 PM ارسال شده بود ----------

نه ولی دانته فش نمی داد ، می داد ؟!
این استلال منو بیاد دانته ریبوت میندازه که میگفتن چون سیگار میکشه ازش بدم میاد. که دلیل قانع کننده ای نبود:d پس بیشتر کمیک هارو ببنید نوشتهf*ck یعنی اونا بی ادبن و فحش میدن؟

به به چه بحثی راه انداختیم :دی

خب آرمین راحت شکستش داد دیگه ( تحقیر آمیز با پس گردنی :دی ) ، در مورد بی ادبی دانته من جایی یادم نماید که دانته به کسی Middle Finger نشون داده باشه

در مورد دانته هم قبلا گفتم ، توی بازی اصلا جایی ندیدیم دانته برای دخترا خودش رو به آب و آتیش بزنه مثل این تیکه که به لیدی انداخت دقیقا نشون دهنده CareFree بودن دانته است و نشون میده حتی به قرار گذاشتن با دختر زیبایی مثل لیدی هم اهمیت نمیده
If you're asking for a date, forget it. 'Cause I make it a point not to go out with women who shoot me in the head

اتفاقا شخصیت پردازی دانته توی نسخه 3 خیلی عالی بود ، دقیقا نشون دهنده یه شخصیت Care Free که اصلا به مسائل جدی نگاه نمیکنه و همه چیز رو به شوخی میگیره ، ولی نرو به جز 2 یا 3 صحنه تمام اوقات توی جو بود و همچیز رو بیش از حد جدی میگرفت ، بی ادبیش هم که آتوسا خانوم بهش اشاره کرد یکی دیگه از نکاتی بود که باعث شد من ازش زیاد خوشم نیاد
آرتاس جان اون مبارزه اول کاملا پیدا بود که دانته داره نرو رو به بازی میگیره و اصلا جدی مبارزه نمیکرد حتی بعد از اینکه نرو میخش کرد به مجسمه اسپاردا گفت دست کم گرفته بودمت و دوباره بهش میگه Adios Kid که نشون دهنده Care Free بودن دانته است ، حتی توی مبارزه دومشون هم دانته داره سر به سر نرو میزاره و خیلی راحت شکستش میده
منظورش به این بود که محل نذاری محلت میذارن اگه درست گفته باشم
نه ولی دانته فش نمی داد ، می داد ؟!
ای بابا!!! چه جنگی در گرفتا!!! کلاً تاپیک به چالش افتاد! من دوست دارم این چالش رو!!! مخصوصاً که دارم تخمه هم میخورم :دی
به ترتیب:
ببنم داش علی خودت داری میگی تو مبارزه با دانته! 60میلیون نفر جمعیت اونجا بود، دانته رو دیدن نفهمیدن چطوری در برن!!! نیرو اونم واسه محافظت از کایریه، داره میبرش بیرون، که بعد دانته پا میزاره رو دمش و باقیه قضایا! منظور اینکه، نامردا نیرو داره با دانته میجنگه ها!!!! Free Care بودن هم، که نیرو هم بود! دیگه شاختر :دی از او لفظش که الان گیر دادید بهش :دی!! درمبارزه آخر هم بازم میگم دانته کم کسی نیستا اونم تو شماره 4ش که پخته شده، نیرو بنده خدا رو گذاشتید جلوش (درضمن من تو مرحله آخره Bloody Palace دانته رو با کمال شرمندگی شرحه شرحش میکنم) :دی
بعدی: کاملاً درست گفتی منظورم رو! ولی بعضی از این خانوما پارانوئید دارن دیگه :دی
نفر بعد: مثله قند و نبات ولی اندازه نیرو لفظ بازی بلد نبود :دی

خب آرمین راحت شکستش داد دیگه ( تحقیر آمیز با پس گردنی :biggrin1: ) ، در مورد بی ادبی دانته من جایی یادم نماید که دانته به کسی Middle Finger نشون داده باشه
پس ورجیل هم توسط دانته شکست خورد پس باید بگیم تحقیر امیز اما دانته کلی خسته شد. علی فیلم مشن 10 رو ببین دانته از بس نفس نفس زده نمیتونه درست حرف بزنه!
در مورد دانته هم قبلا گفتم ، توی بازی اصلا جایی ندیدیم دانته برای دخترا خودش رو به آب و آتیش بزنه مثل این تیکه که به لیدی انداخت دقیقا نشون دهنده CareFree بودن دانته است و نشون میده حتی به قرار گذاشتن با دختر زیبایی مثل لیدی هم اهمیت نمیده
If you're asking for a date, forget it. 'Cause I make it a point not to go out with women who shoot me in the head
نیرو هندی بازی در اورد در واقع عاشق شده بود اما دانته عاششق نشده بود. اخرش اهمیت دادن منظورم نبود اما دخترا رو دوست داره و محلشون میذاره دیگه!

از او لفظش که الان گیر دادید بهش
biggrin1.gif
!! درمبارزه آخر هم بازم میگم دانته کم کسی نیستا اونم تو شماره 4ش که پخته شده، نیرو بنده خدا رو گذاشتید جلوش (درضمن من تو مرحله آخره Bloody Palace دانته رو با کمال شرمندگی شرحه شرحش میکنم)
biggrin1.gif
با این حال دانته رو کلی خسته کرد حالا هرچی بگیم ولی خداییش نیرو با سن کمتر و تجربه کمتر جلو دانته کم نیوورد و خیلی خوب مبارزه کرد اگه بیاد داشته باشید دانته همه رو یه دقیقه شکست میداد اما کلی با نیرو جنگید تا شکستش بده
! Free Care بودن هم، که نیرو هم بود! دیگه شاختر
biggrin1.gif
تایید میشود.

آخرین ویرایش:
به به چه بحثی راه انداختیم :دی
خب آرمین راحت شکستش داد دیگه ( تحقیر آمیز با پس گردنی :دی ) ، در مورد بی ادبی دانته من جایی یادم نماید که دانته به کسی Middle Finger نشون داده باشه
آره انصافاً الان همه هستیم حالم میده!
اولاً دانته بی ادبه که با اون همه سن و یال و کوپال زورش رو به نیرو میخواد برسونه! منم کسی رو سراغ ندارم که به دانته Middle Finger نشون داده باشه :دی
لفظ آخرت هم که نه بابا! دانته اصلاً اهل این صحبتا نیست! اون صحبتش با لیدی هم جدی گفتا، یه وقت فکر نکنید قصد مزاح نداشت، نه!! اصلاً همه دانته رو به آنتی گرل بودنش میشناسن! تریش هم که اصلاً بازی نیست
عجب عکسی گذاشتی آرمین! ایول، مثله اینکه خودت رو واسه بحث آماده کرده بودیا :دی
حالا من نمیدونم که آنتی گرل بودن یا نبودن چه ربطی داره به بحث!!!!

ای بابا!!! چه جنگی در گرفتا!!! کلاً تاپیک به چالش افتاد! من دوست دارم این چالش رو!!! مخصوصاً که دارم تخمه هم میخورم :دی
به ترتیب:
ببنم داش علی خودت داری میگی تو مبارزه با دانته! 60میلیون نفر جمعیت اونجا بود، دانته رو دیدن نفهمیدن چطوری در برن!!! نیرو اونم واسه محافظت از کایریه، داره میبرش بیرون، که بعد دانته پا میزاره رو دمش و باقیه قضایا! منظور اینکه، نامردا نیرو داره با دانته میجنگه ها!!!! Free Care بودن هم، که نیرو هم بود! دیگه شاختر :دی از او لفظش که الان گیر دادید بهش :دی!! درمبارزه آخر هم بازم میگم دانته کم کسی نیستا اونم تو شماره 4ش که پخته شده، نیرو بنده خدا رو گذاشتید جلوش (درضمن من تو مرحله آخره Bloody Palace دانته رو با کمال شرمندگی شرحه شرحش میکنم) :دی
بعدی: کاملاً درست گفتی منظورم رو! ولی بعضی از این خانوما پارانوئید دارن دیگه :دی
نفر بعد: مثله قند و نبات ولی اندازه نیرو لفظ بازی بلد نبود :دی

پس ورجیل هم توسط دانته شکست خورد پس باید بگیم تحقیر امیز اما دانته کلی خسته شد. علی فیلم مشن 10 رو ببین دانته از بس نفس نفس زده نمیتونه درست حرف بزنه!

نیرو هندی بازی در اورد در واقع عاشق شده بود اما دانته عاششق نشده بود. اخرش اهمیت دادن منظورم نبود اما دخترا رو دوست داره و محلشون میذاره دیگه!

من منظور این جمله رو نفهمیدم...

با این حال دانته رو کلی خسته کرد حالا هرچی بگیم ولی خداییش نیرو با سن کمتر و تجربه کمتر جلو دانته کم نیوورد و خیلی خوب مبارزه کرد اگه بیاد داشته باشید دانته همه رو یه دقیقه شکست میداد اما کلی با نیرو جنگید تا شکستش بده

تایید میشود.
تازه بحث داره بالا میگیره :دی

اول در جواب آرتاس : نرو Care Free بود ؟! من تنها دوتا صحنه یادمه که نرو یه ذره Care Free بودن خودش رو نشون داد یکی توی جنگ با بروتال ( اسمش رو درست گفتم ؟! ) یکی هم توی اولین مبارزه با دانته ، بعد از اون کاملا جو زده شده بود و اصلا شوخی نمیکرد ، در صورتی که دانته همیشه CareFree و شوخ طبع بود ، تنها جایی که یادم میاد دانته جدی شد لحظه مرگ Credo بود غیر از اون همه اش مشغول شوخی بود

حالا نفر بعد ( آرمین نرو :دی ) : شکستی که ورجیل خورد خیلی فرق داشت تا شکستی که نرو خورد ، ورجیل پایاپای دانته جنگید و توی آخرین لحظه دانته شکستش داد ولی نرو با پس گردنی و حتی بدون اینکه دانته بخواد خودش و به زحمت بندازه شکست خورد ، نفس نفس زدن دانته هم خوب معلومه سنش دیگه رفته بالا و نمیتونه هی بپره اینور اونور و به روی خودش نیاره

احتمالا آخرین پستی بود که امشب دادم ، برم یه ذره Psych نگاه کنم :دی

تازه بحث داره بالا میگیره :دی
اول در جواب آرتاس : نرو Care Free بود ؟! من تنها دوتا صحنه یادمه که نرو یه ذره Care Free بودن خودش رو نشون داد یکی توی جنگ با بروتال ( اسمش رو درست گفتم ؟! ) یکی هم توی اولین مبارزه با دانته ، بعد از اون کاملا جو زده شده بود و اصلا شوخی نمیکرد ، در صورتی که دانته همیشه CareFree و شوخ طبع بود ، تنها جایی که یادم میاد دانته جدی شد لحظه مرگ Credo بود غیر از اون همه اش مشغول شوخی بود
حالا نفر بعد ( آرمین نرو :دی ) : شکستی که ورجیل خورد خیلی فرق داشت تا شکستی که نرو خورد ، ورجیل پایاپای دانته جنگید و توی آخرین لحظه دانته شکستش داد ولی نرو با پس گردنی و حتی بدون اینکه دانته بخواد خودش و به زحمت بندازه شکست خورد ، نفس نفس زدن دانته هم خوب معلومه سنش دیگه رفته بالا و نمیتونه هی بپره اینور اونور و به روی خودش نیاره
احتمالا آخرین پستی بود که امشب دادم ، برم یه ذره Psych نگاه کنم :دی
ملت موقعه بحث چه به امضاشون هم میرسن :دی
واو!!! نیرو Free care نبود؟! تا اونجا که من یادم میاد همه باس ها رو دست مینداخت، بجز سانکتوس و کردو (که الان اسم دویل مودش رو نمیدونم)، جفتش هم سره کایریه! یادت رفته ادایه اگنس رو در میوورد (من کلی خندیدم و حال کردم): tttttt talk تازه خودتون هم دارین میگید بد دهن بود! حرکات ناپسند هم میکرد (همون سکانس اول بازی هم بود، بی احترامی که واسه مراسمه دعا قائل بود)
درباره جوابی که به آرمین هم دادید، باید بگم آفرین!!! همینه؛ حالا باید گفت که اگه دانته 3 و نیرو جلو هم قرار میگرفتن کدوم شکست میخورد! این بحث منطقیه... ج ش هم معلومه دیگه :دی
هیچکدوم! جفتشون میرفتن سراغه این ورجیله با عزمت :دی
And the contest Winner of tonight is -> NERO :دی

ملت موقعه بحث چه به امضاشون هم میرسن :دی
واو!!! نیرو Free care نبود؟! تا اونجا که من یادم میاد همه باس ها رو دست مینداخت، بجز سانکتوس و کردو (که الان اسم دویل مودش رو نمیدونم)، جفتش هم سره کایریه! یادت رفته ادایه اگنس رو در میوورد (من کلی خندیدم و حال کردم): tttttt talk تازه خودتون هم دارین میگید بد دهن بود! حرکات ناپسند هم میکرد (همون سکانس اول بازی هم بود، بی احترامی که واسه مراسمه دعا قائل بود)
درباره جوابی که به آرمین هم دادید، باید بگم آفرین!!! همینه؛ حالا باید گفت که اگه دانته 3 و نیرو جلو هم قرار میگرفتن کدوم شکست میخورد! این بحث منطقیه... ج ش هم معلومه دیگه :دی
هیچکدوم! جفتشون میرفتن سراغه این ورجیله با عزمت :دی
And the contest Winner of tonight is -> NERO :دی
معلومه نرو شکست میخورد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or